metuljcek321
|
Morning! Tamučica je potegnila do 7-ih, tako da sem dobila kvalitetnih 7 ur spanja & sem super. A ni to kul? aurora, za pregled, zdaj pa upam, da se zdravje IN vreme izboljšata. Thanks za čestitke. Almera, migrena je zdaj bolje, praviš? Jo bo odplaknil dež, boš videla. Kaj za ene tablete pa vzameš, da jo preženeš? hruška, za ponoret, ej, Kiss the Rain iščem, pa iščem video, a so neki remixi ali pa verzije drugih oseb ali izvedba v živo, ki je precej slabša ali pa piše, da v naši državi ogled zaradi avtorskih pravic ni mogoč (kr neki, no, kva se pametnega dela tale You Tube & dol daje fajn stvari ... grrrr) ... hočeeeem Billie Myers --- ta komad je v njeni izvedbi res VAU, VAU, VAU! Tole je pa že tims našla, samo "ozadje" je drugačno: KLIKNI Dawson's Creek - jooooj, kolk je bla pa to simpatična nadaljevanka ... res sem jo oboževala ... in na Youtube-u je morje klipov za osvežitev spomina, pa razne the best of so sestavljene - kul, kul, kul. Nostalgično, romantično, lepo. In kolk je bila Katie luštna, pa ta njen odnos z Dawsonom, potem pa je na koncu s Paceyjem - tega nisem mogla nikoli preboleti ... res ne ... In notri je igrala tudi Michelle Williams, ki je potem hodila z žal preminulim Heathom Ledgerjem in ima z njim hčerkico Matildo, k je non-stop na internetnih straneh ... Majuška, včeraj nisem utegnila povedat, da se mi pa kar ornk dopade naslov albuma, k si ga prilepila Slikce so pa itak zakon! gabb??? Jaz sem že utrujena od ugankarskih zaposlitev, ej Še en plusek, vidim. Kdo odpre 13. del? Se strinjam z Umpo, da vse skupaj poenostavimo & prilepimo sezname na prvo stran ... a rabimo tudi novo maskoto, mimogrede? hd, dobr zrihtaj danes. Too bad, da boš pop. v Lj ... jaz grem v LeClerc in v Supernovo, a dop. pa še fotkič nesem popravit na Dunajsko - Foto Beseničar - katera pozna?