|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
23.6.2009 21:09:17   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Haj,

no jaz pa se vam res po dolgem času javljam upam, da niste čisto pozabili name. Imamo gužvo s selitvijo tako, da res ne pridem zraven.
Vsem za nazaj VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN. Nas še čaka.

Za nazaj vas tako ali tako ne morem prebrat, ker je preveč. Vam pa obljubljam, da se bom zdaj spet potrudila in se bom večkrat oglasla.
Naš Taj pa je zdaj nekaj bolan drugače pa že velik in nabrisan.

ooooooo anamor - lej jo lej izgubljeno dušico

fajn,da si se javila user posted image  Kako slikico naloži, da vidimo Taja user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.6.2009 21:27:45   
RMRM
Oooooooooooooooooooo Lunca, pa to ni res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Maja.

Nya, kako lepo sta tole zrihtala z Luko Patrikom za njegov rojstni dan na morju. Super mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.6.2009 21:28:59   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Nya, kako lepo sta tole zrihtala z Luko Patrikom za njegov rojstni dan na morju. Super mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pod to se pa podpišem user posted image

Čer RMRM user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.6.2009 21:33:02   
RMRM
*anamor* WB. Super za selitev, čimbolj uživajte v novem domkuuser posted image user posted image .

Taanika, Samsa - Helooouser posted image

Da se še mal pohvalim, danes smo prvič začeli čebljati AVA, AVA, AVA, AVA.
Do sedaj je bilo namreč skoz le AAAAAAAAAAA, EEEEEEEEEEEEEEEEEEE, OOOOOOOOOOOOOOOO, GGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.6.2009 21:33:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Pod to se pa podpišem user posted image

Čer RMRM user posted image

..............jaz tud,bravo naya,enostavno,preprosto,domiselnouser posted image user posted image user posted image user posted image ..................................in moj dan se nadaljuje klavrno,telefon mi je spraznil baterijo,ga užgem,zahteva pin kodo,in jaz ne najden kartice,očitno je romala stran,a se jo da dobit novo,mislim,sem jezna nase,sploh ne vem več kje se me drži glava,danes sem res bolj user posted image volje,boljš,da ne drekam tle gor in si skuham kavo in grem spat.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.6.2009 21:35:01   
lunca14

*anamor* WB. Super za selitev, čimbolj uživajte v novem domkuuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taanika, Samsa - Helooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do sedaj je bilo namreč skoz le AAAAAAAAAAA, EEEEEEEEEEEEEEEEEEE, OOOOOOOOOOOOOOOO, GGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.6.2009 21:36:13   
RMRM
Lunca, sej bo, sam pozitivno misli. Verjamem da se ti tkole res svet sesuva, ampak za vsakim dežjem posije sonček. Samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.6.2009 21:37:00   
Anonimen
Lunca,dobra si,da tako stoicno vse preneses,men bi se scufalo.Bi po moje tak halo nardila,da bi me se v prisilnem jopicu odpeljal.Bogi Maj,da ga tako matrajouser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se in se,da bo jutri mnogo bolje.Za uno sestro psihopatsko pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

O Nya hvalauser posted image .Sem res zicna,zatezena,lena...vi pa le uzivajte.Aja pa uni Slovenci z otrokom...cudno res.Samo saj se ne ve,mogoce je pa otrok kaj bolan,pa ne sme biti prevec v vodi ali na soncu.Ce je pa vse ok,sta pa res cudna,da otroku ne privoscita veselja.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.6.2009 21:37:57   
Samsa

Do sedaj je bilo namreč skoz le AAAAAAAAAAA, EEEEEEEEEEEEEEEEEEE, OOOOOOOOOOOOOOOO, GGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bo pa za dobro jutro čebljal kot navit user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.6.2009 21:41:16   
Anonimen

*anamor* WB. Super za selitev, čimbolj uživajte v novem domkuuser posted image user posted image .

Taanika, Samsa - Helooouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Lukas.

Moja tut tko goflja,samo nerazlocno...nekak jezicek ven poriva,kot bla bla....pa tako otresa,nam hoce fuuuul povedat,res je smesno.Sem rekla da jo moram posnet,ker je res tako lustno.Samo vem,da ko kamero privlecem takoj neha.Sem jo hotla za racunalnikom,ker tipka,pol mal misko premika in gleda ekran,pa spet tipka....zraven je pa fuuul skoncentrirana.Za crknit smesno,samo ko kamero privlecem neha.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.6.2009 21:41:56   
Samsa
grem jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam mirno in prespano noč ( predvsem tebi lunca user posted image )

Nočko user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.6.2009 21:45:31   
Anonimen
Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je nedopustno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM, za Lukasa sem res veselaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za ostale tud, za vse dosežke.user posted image

Pri nas je bla pa včeraj nova beseda hoda-hodauser posted image sej nebi blo smešno, če je nebi še ponoč ponavljala v sanjah, midva sva pokala od smeha.user posted image Danes je bla na sporedu nina nana. Le kaj bo danes ponoč.user posted image Kdo ve.user posted image

Pa dobili smo zamudnika, punca se je mal namatrala, ampak zdej je vse ok. Je imela CR, itak sem jaz to vedla že od svega začetka, ker njena ritka je bila kot od naše Sare.user posted image Malo za šalo malo zares. Oba sta zdrava, CR je bil urgentno narejen, čeprav se je odprla v eni uri.  Medenica je bla preozka. V porodnišnici nepopisna gužva, ležijo na hodnikih, ker ni placa v sobah, zato gredo že 3 dan domov, če je načeloma vse ok.

Kleo, uživaj v čarih tečnobe user posted image user posted image user posted image   sej če karkoli narobe narediš, ti je odpuščeno. A ni to fajn?user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.6.2009 21:46:52   
RMRM
Se strinjam s tabo Nya, 100 ljudi, 100 čudi. Ko sva bila mi2 na morju, prve dni sicer ni bilo neke hude vročine, ampak še vedno je bilo dovolj vroče, da je bil naš ves čas v kratkih hlačah in kratkih rokavih. Edini. Vsi otročki so bili ful nabunkani, dolg rokav, dolge hlače.... No, čez par dni eden angino, 4 iz nosa teklo.... Ne vem, no.

Samsa, nočko user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.6.2009 21:49:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je nedopustno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM, za Lukasa sem res veselaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za ostale tud, za vse dosežke.user posted image

Pri nas je bla pa včeraj nova beseda hoda-hodauser posted image sej nebi blo smešno, če je nebi še ponoč ponavljala v sanjah, midva sva pokala od smeha.user posted image Danes je bla na sporedu nina nana. Le kaj bo danes ponoč.user posted image Kdo ve.user posted image

- faca user posted image user posted image user posted image

Pa dobili smo zamudnika, punca se je mal namatrala, ampak zdej je vse ok. Je imela CR, itak sem jaz to vedla že od svega začetka, ker njena ritka je bila kot od naše Sare.user posted image Malo za šalo malo zares. Oba sta zdrava, CR je bil urgentno narejen, čeprav se je odprla v eni uri.  Medenica je bla preozka. V porodnišnici nepopisna gužva, ležijo na hodnikih, ker ni placa v sobah, zato gredo že 3 dan domov, če je načeloma vse ok.

- in kaj ste dobili? fantka ali punčko? Drugače pa čestitke novopečeni mamici in očku.

Kleo, uživaj v čarih tečnobe user posted image user posted image user posted image   sej če karkoli narobe narediš, ti je odpuščeno. A ni to fajn?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.6.2009 22:00:11   
slovenka
O, Lunca, bogi Maj. user posted image user posted image user posted image  Saj bo kmalu spet vesel, na to moraš misliti.

Ja, Didli, kaj imate? user posted image  Mene je že strah za sestro. user posted image  Upam, da bo ona tudi ok, pa da smo potem mi lepo spet na vrsti user posted image

RMRM, dobro mu gre, zdaj boš komaj dohitevala vse spremembe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, tebe zdaj čaka dosti tako posrečenih zadev, kot je trening govora, en za drugim user posted image  Ja, naša tudi tako globoko v oči gleda, kot da ima ful nekaj kompliciranega in resnega za razložit user posted image

Anamor, a to se tu blizu k nam selite? user posted image

No, moj učbenik je pripravljen za tiskarno, šefu sem samo še predgovor poslala v branje, ker je soavtor, potem pa se tega rešim. Samo upam, da ne bom kakšne velike napake našla, ko dobim knjigo iz tiskarne, to je strašno... user posted image

Počasi se grem rihtat za spat, fajn bodite, upam, da bo jutri kaj lepše vreme, da bomo lahko malo zunaj...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.6.2009 22:00:44   
Anonimen
RMRM, fantek je. user posted image Čez manj kot mesec dni bo pa še en fantek, ko bo sestra rodila.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.6.2009 22:05:50   
slovenka
Čestitam didli...

pa novi podpis, vauuuu, si pa diplomatska, se nikomur ne moreš zameriti user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.6.2009 22:07:03   
lunca14

RMRM, fantek je. user posted image Čez manj kot mesec dni bo pa še en fantek, ko bo sestra rodila.user posted image

.......čestitke,za pubecauser posted image user posted image user posted image
slovenka..........tebi ,pa za knjigouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.6.2009 22:07:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Čestitam didli...

pa novi podpis, vauuuu, si pa diplomatska, se nikomur ne moreš zameriti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.6.2009 22:07:55   
*anamor*
Ja tudi vas je spet super brati. Slikce pa vam bom jutri naložila, zdaj grem počasi spat. Ja Slovenka blizu tebe se selimo če se ne motim, v Kidričevo.

Se slišimo jutri.

Čao

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.6.2009 22:11:15   
RMRM

Luštno, ful. A te kaj mika za še enega cukrčka, sploh zdej ko boš imela tolk dojenčkov okrog sebe?

Meni se kar meša, ko vidim male štručke. Včeraj, ko sva imela posvetovalnico, je bila tam tud ena mala punčka, taka cukra cukrasta. A veš kako ji je blo imeuser posted image user posted image , Sara. Zadnje čase srečujem same Sare. Na morju je bila tudi moja najbližja soseda, ki je imela 16 mesečno Saro, pa včeraj pri zdravniku Sara. Res je ratalo zelo pogosto ime.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.6.2009 22:12:13   
RMRM
Slovenka, user posted image user posted image user posted image za knjigo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.6.2009 22:14:10   
Anonimen

O, Lunca, bogi Maj. user posted image user posted image user posted image  Saj bo kmalu spet vesel, na to moraš misliti.

Ja, Didli, kaj imate? user posted image  Mene je že strah za sestro. user posted image  Upam, da bo ona tudi ok, pa da smo potem mi lepo spet na vrsti user posted image

RMRM, dobro mu gre, zdaj boš komaj dohitevala vse spremembe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, tebe zdaj čaka dosti tako posrečenih zadev, kot je trening govora, en za drugim user posted image  Ja, naša tudi tako globoko v oči gleda, kot da ima ful nekaj kompliciranega in resnega za razložit user posted image

Anamor, a to se tu blizu k nam selite? user posted image

No, moj učbenik je pripravljen za tiskarno, šefu sem samo še predgovor poslala v branje, ker je soavtor, potem pa se tega rešim. Samo upam, da ne bom kakšne velike napake našla, ko dobim knjigo iz tiskarne, to je strašno... user posted image

Počasi se grem rihtat za spat, fajn bodite, upam, da bo jutri kaj lepše vreme, da bomo lahko malo zunaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res je smesno,kako not padejo.Samo vcasih kaj tako skupaj namece da jo se kaouser posted image razumem.Cak kaj je blo ze zadnjic v avtu....aja,jo sprasujem kje ima flasko,pa tamala-neznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tko sem se rezalauser posted image .

Komaj sem odprla za post.Mi sploh noce odpreti le ce citiramuser posted image .

Didlina,bravo za fantickauser posted image user posted image user posted image user posted image .In kdo je rodil?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.6.2009 22:15:51   
Anonimen

Čestitam didli...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra podpisa,tvoj Slovenka tudi,ceprav je mal zakompliciranuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.6.2009 22:21:51   
lunca14
Lahko noč punce,grem pančat,jutri je spet en dolg bolnišnični dan,tak ,da,sam upam,da bo jutri bolje,lepo se mejte,pa rade se smejte,če vas pa bouha pič,pa na moj mobi pokličuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......