Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka O, Lunca, bogi Maj. Saj bo kmalu spet vesel, na to moraš misliti. Ja, Didli, kaj imate? Mene je že strah za sestro. Upam, da bo ona tudi ok, pa da smo potem mi lepo spet na vrsti RMRM, dobro mu gre, zdaj boš komaj dohitevala vse spremembe. Kleo, tebe zdaj čaka dosti tako posrečenih zadev, kot je trening govora, en za drugim Ja, naša tudi tako globoko v oči gleda, kot da ima ful nekaj kompliciranega in resnega za razložit Anamor, a to se tu blizu k nam selite? No, moj učbenik je pripravljen za tiskarno, šefu sem samo še predgovor poslala v branje, ker je soavtor, potem pa se tega rešim. Samo upam, da ne bom kakšne velike napake našla, ko dobim knjigo iz tiskarne, to je strašno... Počasi se grem rihtat za spat, fajn bodite, upam, da bo jutri kaj lepše vreme, da bomo lahko malo zunaj... ja res je smesno,kako not padejo.Samo vcasih kaj tako skupaj namece da jo se kao razumem.Cak kaj je blo ze zadnjic v avtu....aja,jo sprasujem kje ima flasko,pa tamala-neznam .Tko sem se rezala . Komaj sem odprla za post.Mi sploh noce odpreti le ce citiram . Didlina,bravo za fanticka .In kdo je rodil?
|