zverinca
|
trojanski krofi - zverina, ti bi septembra? katerega leta????! lol ma ne vem če ne raj drugo leto, ko bojo pamžki po vrtcih da se me v miru načvekamo no kakor boste rekle, jaz bom probala prit... če bomo že z morja glede kg: jaz sem tudi že nazaj, mal se še vse neki okol mene ljulja, sam ajde, to se bo ojačalo.. enkrat Otika, 5ra: UŽIVAJTE! jest vama nisem nič fouvš, ker ju3 bo itak gužva.. pametni gremo šele v nedeljo kontra s prometom Otika za 6 bolezen se ne sekiraj, ko so fleki je že mimo, moraš pa res kožo pazit še dodatnoo pred soncem, ker je pač še bolj občutljivo. Morje pa komot, če je čista voda. Prej kak javen bazen ne... pa pol da jo dobro obrišeš, do suhega, da se ji ne paca. IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 pakiranje..kein problem..jaz brez seznama zmečem vse v kovček (no, ne dobesedno, saj zložim ). Jaz grem iz kopalnice, v kuhinjo, in omaro itd..pa sam pobiram, tako ne pozabim nič in ne rabim seznama. my kind of packing AnaLuna tudi jaz ti čestitam za diplomo, bravo! Kapo dol Za kg se pa ne obremenjuj, eno zimsko virozo in ko bo shodil jih vse pobere!! Abi , ne govori, danes je bilo v LJ 12 stopinj, ma kaj si ti nor! a vi tudi norice? no sej, zdej imamo pa mir ane? Aptamil2 pa ko začneš z GH... Arupnik, polgam ti na srce, čim dlje v lupinici ki je najboj varna!! 13kg ne bo noben malček dočakal v njej, ampak vsaj 2m pa imamo še vsi fore (drobižki tudi dlje), nekje ko so dolgi 80-85cm je lupinica premala; lupinica je premala ko začne glavica kukat ven, se pravi ko glavica ni več 100% zaščitena (zgornji rob). Noge pa itak že čez gledajo, samo to ni življensko pomembno kot je glava, hrbet. Toliko od mene, pa še en pozdrav. Srečno pot dopustniki in mirno noč vsem skupaj!!