|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
23.6.2009 18:53:30   
Jazzy1
No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.6.2009 19:42:26   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zelo je skromen v primerjavo s tabo, ki stalno špendavaš... user posted image

Kam bi pa prišli, če bi vsi trije zapravljali? Saj ne. Ne kupujem nič kar ne bi rabili.

Neposredna povezava do sporočila: 352
23.6.2009 19:45:59   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, midve sva pa nazaj od alergologa (2. obisk) in ima L. še enkrat hujšo alergijo na mleko (6 plusov) in novo alergijo na jajca (3 plusi). IN to kljub temu, da ni v nobeni obliki dobila ne enega ne drugega!!!!! Tolk sem žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tole pa ni fino. Saj bo izvenelo, boš videla. Taki mali so na vse živo alergični včasih,  potem do tretjega leta starosti, pa baje to izveni v večini primerov. Praviš, da ni v nobeni obliki dobila ne enega, ne drugega. A si lahko malo bolj natančna, ker ne razumem dobro kako to misliš. Upam, da te ne gnjavim preveč.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.6.2009 19:50:05   
Alenka_

joooj vem da ti je hudo... user posted image ampak to res mine. prerastejo. tako kot je rekla pf... nečaka od mojega moža sta bila tudi na vse možno alergična... pa sta danes zdrava 3 letnika ki jesta vse in nista nič več alergična!

pa saj za mleko (ne vem kakšno je to) kolkor vem ste upravičeni, da ga dobite na recept... ker za kupovat je baje ful drag... pa saj to so ti verjetno že povedali. sm kr nekej pametna...

držita se... kako leto bo treba merkat, pol bo pa v redu! user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.6.2009 19:51:03   
Alenka_
pf: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo malo!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.6.2009 19:52:12   
Lara Croft

Ojoj, mi je žal...
Jst bi tudi Laro peljala na tak pregled... kaj je treba napotnico pri pediatru dobit?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.6.2009 19:54:38   
Lara Croft
Moja babetka spi že 20 minut... tko zgodaj pa res pe ni šla spat.... ma je bila čisto kaput že... Je kriza, če se ne spi popoldne... in ko gre ura 5 in pol mimo, mama več ne pusti zaspat.... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 357
23.6.2009 19:59:59   
pf

Moja babetka spi že 20 minut... tko zgodaj pa res pe ni šla spat.... ma je bila čisto kaput že... Je kriza, če se ne spi popoldne... in ko gre ura 5 in pol mimo, mama več ne pusti zaspat.... 

No se bo pa zdaj lepo naspala. Je pa res dobra, da tako malo spi. Lana je spala popoldne skoraj slabo uro in pol. Vse skupaj danes je nabirmala skoraj 3,5 ure. No malo se tudi pozna dež. Sedaj pa tudi tak lepo spi.

Neposredna povezava do sporočila: 358
23.6.2009 20:01:03   
pf

Jst bi tudi Laro peljala na tak pregled... kaj je treba napotnico pri pediatru dobit?

Verjetno ja, razen če bi šla k kakemu samoplačniško. A se ti zdi, da bi lahko bila na kaj alergična?

Neposredna povezava do sporočila: 359
23.6.2009 20:03:05   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

od mojega moža

A tudi poročena si? Tebi je pa res za čestitat. Mlada mamica, žena in povrh vsega še pridna študentka. Bravo punca. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.6.2009 20:04:52   
pf
Končno je popoldne nehalo deževat in sva šle na obisk k babici in hitro malo vozičkat. Je bilo fino, ampak je mrzlo. Upam, da bo jutri malo ne dežja, da narediva eno turo okrog mesta. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.6.2009 20:05:40   
pf
Cel dan že monologe pičim. Svašta. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.6.2009 20:07:28   
pf
Grem brat, če ni nikjer nobene in pridem nazaj kasneje. Imam čas, ker je šel moj v pisarno neke zadeve službene rihtati, povečerjali pa smo že tudi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.6.2009 20:17:25   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ja tole pa ni fino. Saj bo izvenelo, boš videla. Taki mali so na vse živo alergični včasih,  potem do tretjega leta starosti, pa baje to izveni v večini primerov. Praviš, da ni v nobeni obliki dobila ne enega, ne drugega. A si lahko malo bolj natančna, ker ne razumem dobro kako to misliš. Upam, da te ne gnjavim preveč.

IgE-je ponavadi razvijejo, če so v stiku z alergenom, če niso alergije ne more bit (nekako tako da ne moreš bit alergičen na čebelji pik dokler te ne piči, medtem ko je drugič lahko že usodno). No in tako naj tudi otrok / oseba ne imela alergije dokler telo ni razvilo določenih protiteles na alergen.

L je sicer ko sem dojila (dokler nismo pogruntal alergije na KM) preko mleka razvila IgE-je na kravje mleko, ampak na jajce je bila pa ob prvem testiranju negativna, od takrat ni nikoli probala nič, kar bi vsebovalo jajce, ampak je pa vseeno danes kar hudo reakcijo nanj dobila. user posted image Dr. je to komentirala, da včasih pač kar dobijo alergijo, tudi brez stika z hrano. Pač... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.6.2009 20:19:21   
Jazzy1

pa saj za mleko (ne vem kakšno je to) kolkor vem ste upravičeni, da ga dobite na recept... ker za kupovat je baje ful drag... pa saj to so ti verjetno že povedali. sm kr nekej pametna...

Hvala Alenka - ga že 4 mesece dobivamo na recept! In na VELIKO SREČO ga obožuje!!! Ampak jajc pa ne dajo na recept user posted image user posted image user posted image Yet...anyway user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.6.2009 20:20:03   
Jazzy1

Ojoj, mi je žal...

Ja, napotnico ti da P. Potem se naročiš na alergološki (v Lj. na Vrazovem trgu, ampak se zdaj selijo).

Neposredna povezava do sporočila: 366
23.6.2009 20:26:20   
Alenka_

od mojega moža

A tudi poročena si? Tebi je pa res za čestitat. Mlada mamica, žena in povrh vsega še pridna študentka. Bravo punca. user posted image

oooo hvala user posted image ja srečno poročena že eno leto in pol user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.6.2009 20:27:50   
Alenka_

Hvala Alenka - ga že 4 mesece dobivamo na recept! In na VELIKO SREČO ga obožuje!!! Ampak jajc pa ne dajo na recept user posted image user posted image user posted image Yet...anyway user posted image

aja...ups user posted image no pa ful HB da ga ima rada!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.6.2009 20:35:31   
pf
Jazzy saj vem, da je meni lahko govoriti, ampak boš videla, da vama bo šlo brez kravjega mlekca in jajc tudi. Ti si razgledana mamica in verjamem, da boš svoji Liji naredila kar se da pester in raznolik jedilnik kljub oviri. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.6.2009 20:37:14   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.6.2009 20:38:22   
arabela*

saj bo...user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.6.2009 20:39:08   
pf
Dobila sem odobren šesturni delovnik. Juhu. user posted image  user posted image  user posted image Sem klicala danes na kadrovsko kaj tak dolgo traja, da dobim odgovor. Jutri sicer dobim pošto, a odgovor že vem.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.6.2009 20:40:01   
pf
Saraya a babike spita?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.6.2009 20:40:21   
arabela*
Tak,danes sem zaključila s šolo za letos...
Tak da imam zdaj do septembra fraj...da se spočijem..
Jutri pa imam dan za sebe,sem se naročila k frizerju,že leto dni nisem bila..kriza....da me malo poštima...user posted image
Malečke že spita,kot top...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.6.2009 20:40:48   
arabela*

Saraya a babike spita?

ja,obe že...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?