![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 18:07:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Botrca- je že kaka služba na vidiku? Ma, ja...ni šans.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 18:10:02
|
|
|
|
botrca
|
Ja, vreme je res depresivno in tečno...upam, da čim prej sonce posije.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 18:10:25
|
|
|
|
botrca
|
Matcar kaj sta zrihtala?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:18:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj ko je tako grdo vreme pa gledam mehiške telenovele jih sploh ne prenesem ampak se mi zdi da za takšno vreme pa so čist OK. jaz pa jih obožujem...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:19:39
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem imela danes izpit iz statistike...zadnji letos....jutri še šola,pol pa dva meseca počitnic....pa tud delam ne več..vsaj trenutno,tako da bom imela čas za sebe....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:29:00
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:34:24
|
|
|
|
botrca
|
Čer... Saraya zdaj boš lahko bolj pogosto hodila po mestu...pa na kavo . Greste kam v četrtek? Lahko se dobimo na kavi, ali pa v petek. Matcar je Maks dobro prestal pregled?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:35:39
|
|
|
|
ly117
|
Čer .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:36:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem imela danes izpit iz statistike...zadnji letos....jutri še šola,pol pa dva meseca počitnic....pa tud delam ne več..vsaj trenutno,tako da bom imela čas za sebe.... Je bil težki izpit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:38:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kaj sta zrihtala? Ja,midva pa sma imela pestro danes.Sma mogla it kri dat,ker rabima izvide za OP v LJ naslednji teden,nakar ugotovim,da sem ZI doma pozabla.Pa sma kljub temu lahko dala.Pa izvide sma nazaj dobila.Popoldan pa sma imela kontrolo in je bilo spet drenje.Je pa bil Z zelo zadovoljen,tak da mislim,da se mu je izboljšalo stanje. Tulo pa je tak,da je zaspal od sile.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:38:51
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,upam da si naredla!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:39:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tulo pa je tak,da je zaspal od sile. Bošček.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 22.6.2009 21:40:29 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:43:41
|
|
|
|
matcar
|
Ja,pa spal je pol do 6-ih.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:45:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer... Saraya zdaj boš lahko bolj pogosto hodila po mestu...pa na kavo . Greste kam v četrtek? Lahko se dobimo na kavi, ali pa v petek. ja,ni blema...od srede dalje imam čas.... v sredo se pa spravim po enem letu k frizeru,,,mi je le uspelo se naročit..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:46:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tulo pa je tak,da je zaspal od sile. Bošček. Ja res je bošček,dobro da si ne bo tega zapomnil.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:46:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem imela danes izpit iz statistike...zadnji letos....jutri še šola,pol pa dva meseca počitnic....pa tud delam ne več..vsaj trenutno,tako da bom imela čas za sebe.... Je bil težki izpit? ma ni kaj težko to,samo brezveze... ni še rezultatov..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:47:50
|
|
|
|
botrca
|
Saraya iztresa znanje iz rokava...vse izpite je naredila... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 22.6.2009 21:48:08 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:49:16
|
|
|
|
botrca
|
Danes sem spala 1,5h in sem celi popoldan kot zombi, kot da ne bi sploh spala. Še kava mi ni pomagala. Nič, grem spat...nočko.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:52:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem imela danes izpit iz statistike...zadnji letos....jutri še šola,pol pa dva meseca počitnic....pa tud delam ne več..vsaj trenutno,tako da bom imela čas za sebe.... Je bil težki izpit? ma ni kaj težko to,samo brezveze... ni še rezultatov.. Ker meni je bila ta statistika tak brez veze da je joj. Pa nič ni melo smisla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:52:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya iztresa znanje iz rokava...vse izpite je naredila... . ja...sem full vesela,pa še to da imam večina 5
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:54:39
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi čisto aut! Grem počasi spat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:55:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya iztresa znanje iz rokava...vse izpite je naredila... . ja...sem full vesela,pa še to da imam večina 5 Razturaš .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:56:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem imela danes izpit iz statistike...zadnji letos....jutri še šola,pol pa dva meseca počitnic....pa tud delam ne več..vsaj trenutno,tako da bom imela čas za sebe.... Je bil težki izpit? ma ni kaj težko to,samo brezveze... ni še rezultatov.. Ker meni je bila ta statistika tak brez veze da je joj. Pa nič ni melo smisla. ja full je brezveze,res..tak nezanim predmet,da je groza..pa samo računanje nekaj v tri dni...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:57:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya iztresa znanje iz rokava...vse izpite je naredila... . ja...sem full vesela,pa še to da imam večina 5 Razturaš . ja...zdaj..pred leti,pa šola na klin pa živele gostilne.....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.6.2009 21:58:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya iztresa znanje iz rokava...vse izpite je naredila... . ja...sem full vesela,pa še to da imam večina 5 Razturaš . bravo, bravo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.