Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 9:14:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame sej ne vem a bi vam voščila dobro jutro al lahko noč. Sploh ne morem spat sm zvečer zvedla da je mami padla in si rebra polomila zej pa spat ne morm. ma bo že. zej grem pa res spat lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 9:16:42
|
|
|
|
BarbaraGS
|
simonakr imam vago :). Sicer ne vagam kolko poje, vem pa, da imam se mleka v dojkah ko neha pit, ker ce stisnem spricne ven. In ze od rojstva (je bolj pocasen sesalec) prakticiramo od scipanja do zgeckanja. Danes res nimam mleka in sem jezna ko 100 . Mi je mama tamalo cisto predramila ze ob 5:30 zjutraj in seveda jaz brez spanca ne morem imet mleka. Zdaj pa je otrok lacen in nimam kaj, ker dodatka noce. Ko jo je predramila sem ji rekla: mama otrok mora spat tolko in tolko ur, zakaj mi jo ti stalno predramis, da se ne jaz in ne ona ne naspiva. Zabava ni za zjutraj. Ona pa se obrne in dela skoro isto kot pred tem, sam brez zvoka in misli da je strasno zabavna. Sem popenila, da bi lahko par kadi napolnila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 9:21:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
dobro jutro punce... Barbara popij en kozarec piva ,bos vidla koliko mleka bo in probaj biti sproscena pa bo... RBEKA hvala za zajtrk mmm BOMA hvala za kavico... mi smo lepo spali...dans imamo cepljenje proti tuberkulozi,je p rekla,da ce bomo sli v bosno,da ga je fajn cpiti...Rebeka a ti si urosa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 9:21:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS simonakr imam vago :). Sicer ne vagam kolko poje, vem pa, da imam se mleka v dojkah ko neha pit, ker ce stisnem spricne ven. In ze od rojstva (je bolj pocasen sesalec) prakticiramo od scipanja do zgeckanja. Danes res nimam mleka in sem jezna ko 100 . Mi je mama tamalo cisto predramila ze ob 5:30 zjutraj in seveda jaz brez spanca ne morem imet mleka. Zdaj pa je otrok lacen in nimam kaj, ker dodatka noce. Ko jo je predramila sem ji rekla: mama otrok mora spat tolko in tolko ur, zakaj mi jo ti stalno predramis, da se ne jaz in ne ona ne naspiva. Zabava ni za zjutraj. Ona pa se obrne in dela skoro isto kot pred tem, sam brez zvoka in misli da je strasno zabavna. Sem popenila, da bi lahko par kadi napolnila. zaklni svojo sobo in bo mir...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 9:28:20
|
|
|
|
rebeka84
|
Mihailo jaz sem se za celjenje proti tuberkulozi odločila že v porodnišnici. smo dobili nekaj za prebret in je pisalo komu svetujejo cepljenje (recimo če starš prihaja iz bosne). tako da je bil cepljen že drugi dan po rojstvu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 10:00:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS simonakr imam vago :). Sicer ne vagam kolko poje, vem pa, da imam se mleka v dojkah ko neha pit, ker ce stisnem spricne ven. In ze od rojstva (je bolj pocasen sesalec) prakticiramo od scipanja do zgeckanja. Danes res nimam mleka in sem jezna ko 100 . Mi je mama tamalo cisto predramila ze ob 5:30 zjutraj in seveda jaz brez spanca ne morem imet mleka. Zdaj pa je otrok lacen in nimam kaj, ker dodatka noce. Ko jo je predramila sem ji rekla: mama otrok mora spat tolko in tolko ur, zakaj mi jo ti stalno predramis, da se ne jaz in ne ona ne naspiva. Zabava ni za zjutraj. Ona pa se obrne in dela skoro isto kot pred tem, sam brez zvoka in misli da je strasno zabavna. Sem popenila, da bi lahko par kadi napolnila. dan. vreme... mi... , razen dnevnega spanja mami... je bla včeraj pridna, peglajz je na pozitivni 0 barbara... vzemi si dan zase, veliko pij in počivaj; bo bolje ,sem bila sama v taki situaciji, pa je pomagalo. ... za vse, ki jih potrebujete
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 10:30:54
|
|
|
|
Katjusa
|
Pozdravljene punce Mi smo blo včeraj pr mojmu očetu v ankaranu in je vsak dan boljše tak, da smo mal pomrjeni.... Florjan seveda ni mogu mimo morja in jst tud ne jst sem si sam noge namakala. florjan se je pa cel kopal in med veselim čofotanjem, ga je na bedro opekla meduza..... ampak ni ne jokal ne kričal nič sam reku je da se je udaru.... no pa ker je zečelo ful zatekat smo šli hitro gor v bolnico in mu je ena sestra dala obhladke in rekla, da je to od meduze.... rebeka ful lepo si napisala (sem vidla test sem misla da boste spet zibali)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 10:45:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
Aha REBKA...a mogoce ves ce bo kaj reakcije...a je to tko kot to cepljenje...se cepi v roko ane KATJUSA super da je oce lepo...a Florjan je zdj ok Jaz bom pa danes poskusila dati zlicko sadne kasice..po petem bom zacela z gh...katjusa dj mal instrukcij kako se to gre k mas ze izkusnje s tm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 10:46:34
|
|
|
|
rebeka84
|
katjuša lepe slikice! a ste bili sami na plaži? super za atija, da je boljše! saj res tako zgleda, ko vidiš test!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 10:50:00
|
|
|
|
rebeka84
|
meni bi tudi prav prišli kakšni nasveti glede gh. mihailo Uroš je bil cepljen v levo roko, po približno dveh mesecih se mu je naredil mehurček, ki mu je pred nekaj dnevih počil. To je normalno. Zdaj ima krastico. reakcij na cepivo pa ni imel.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 10:59:15
|
|
|
|
Katjusa
|
GH mi še nismo zečel..... tud kašice smo opustil ker spet lepo pridno spi in ga nočem zdej motit z GH no pa še to je mal meni potuha.... drgač pa jst sem ful zbirčna in ne jem kuhane zelenjave tako, da je tud otrokom ne dajem razn kak korenček in sem florjanunkuhala korenček in krompirček (pravijo nič solit, jst sem mičkano) naj bi se začelo z zelenjavo no jst sem začela kr s sadjem pr florjanu je blo ravno nekje k sop zorele domače breskve pa jabolke (prcajtne) tak da sem mu kuhala domače sadje in pasirala pol sem not zrdibila kakšen keks..... pr kosilu sem mu pa tud dala mal juhice, krompirčka... pač vse po malem kar se je dalo porabit...... ne vem kr tak bolj po svoje pa je blo vse OK sem mu pa isto hrano ponavljala nekje 3-4 dni pa potem drugi, da sem vidla kaj mu pače in kaj ne.... smo imel srečo in mu je vse pasalo k je bil tolk star k benjamin je že velikos tvari probal no benjamn je do sedaj jedu sam mlečne kašice in mičkano banane Florjana je banana ful zapirala tak da sem mu vedno dala mičkano v breskvo ali jabolka ampak res ful malo da je dalo malos ladkobe ker sladkorjev nisme uporabljala domeče breskve so pa sploh bolj kisle.... upam, da se znajdete..... drgač pa najbolje čist po svoje delat pa je najbolj fino..... jst bom še mal počakala, ker res zdej imamo super ritem in vse in ne mudi se pa še po pravici povedano se mi še ne da pacat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 11:10:28
|
|
|
|
rebeka84
|
katjuša hvala za nasvete! bom jaz tudi še malo počakala! Uroš tudi lepo spi, se ne zbuja, sem mu pa probala 2x dat kašico, pa je kr lepo jedel. kakšne kekse pa si drobila, brez sladkorja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 11:31:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 katjuša hvala za nasvete! bom jaz tudi še malo počakala! Uroš tudi lepo spi, se ne zbuja, sem mu pa probala 2x dat kašico, pa je kr lepo jedel. kakšne kekse pa si drobila, brez sladkorja? jaz sem dajala kar albert kekse.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 11:52:15
|
|
|
|
črticaa
|
JZ PA SOVRAŽM BIVŠE ŽENE,..K EDIN KAR ZNAJO JE GRENIT ŽIVLJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! andrej ma iz bivšega zakona adriana,..in una kura se je ful pohvalila da ga bo letos uzela za 10dni s sabo (kar je prvič, tko mi2 ga mava pa 1 mesec polet, ampak morva vseen dt 100eur preživnine ) no in jz že vsa navdušena da bova (ok zj smo 3) en vikend (u 3 letih od kar sva skupej) sama,.. da bova lah km šla ker adrianu ni nč zanimiv razn igrc,..če km gremo kuj nerga da hoče dam,.. no in sva misnla da bova šla lah do kolegov u zadar, da vidijo dominika,.. in učer ga p0eleva nazaj in pove andreju da ga bo za vikend nazaj prpelala,..da bo lahko z njemu in to je tko rekla,..kao ko je ona prjazna da bo lahkoo adrian z očkom sovražm jo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:01:21
|
|
|
|
rebeka84
|
črtica zakaj pa ne vzamete še starejšega zraven v Zadar?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:04:35
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Da se še malo javim. Midva sva ok, danes smo mali zaspančki ko vreme Izpita nisem nardila, mogoče grem julija na še enga, drugače pa bodo izpiti še pač malo čakali, jaz pa bom raje uživala z Aleksom. V četrtek gremo za 4 dni na morje, mi dragi časti za rojstni dan Gremo pa kr v Izolo, sicer še čakam potrditev iz agencije, upam, da še ni vse zasedeno. Gremo vsi 3 v četrtek dol, pol pa dragi v petek nazaj v LJ delat in zvečer nazaj k nama. Upam samo, da bo vreme kolk tolk ok. Vsem čestitke za obmesečnice, izpite, napredke v razvoju... In vsem, ki ste že na dopustu - uživajte maksimalno!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:10:17
|
|
|
|
rebeka84
|
Patricija vse naj naj ob obmesečju!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:30:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Patricija vse naj naj ob obmesečju! še od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:36:05
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. rebeka- sej ne vem če sem prav zasledila, ampak mislim da boste zopet zibali. Če je res ful čestitke . No pri nam pa gre zdele dež že neki časa, tk da nisva šla nič ven, bova pa zdele mogla iti počasi jest. Vidim, da so vse čveke šle na morje, al kaj, ker vidim da danes ni nikjer nobene.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:36:35
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Patricija vse naj naj ob obmesečju! se podpišem pod tole!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:40:03
|
|
|
|
rebeka84
|
brkn ne bomo zibali, včeraj je bilo 1 leto od kar sem naredila test nosečnosti, pa sem napisala zgodbico, pol pa sem prilepila še slikici od pvega testerja in potem še Uroša. bi pa bilo tudi lepo če bi še enkrat zibali.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:41:08
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Patricija vse naj naj ob obmesečju! se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:41:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa JZ PA SOVRAŽM BIVŠE ŽENE,..K EDIN KAR ZNAJO JE GRENIT ŽIVLJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! andrej ma iz bivšega zakona adriana,..in una kura se je ful pohvalila da ga bo letos uzela za 10dni s sabo (kar je prvič, tko mi2 ga mava pa 1 mesec polet, ampak morva vseen dt 100eur preživnine ) no in jz že vsa navdušena da bova (ok zj smo 3) en vikend (u 3 letih od kar sva skupej) sama,.. da bova lah km šla ker adrianu ni nč zanimiv razn igrc,..če km gremo kuj nerga da hoče dam,.. no in sva misnla da bova šla lah do kolegov u zadar, da vidijo dominika,.. in učer ga p0eleva nazaj in pove andreju da ga bo za vikend nazaj prpelala,..da bo lahko z njemu in to je tko rekla,..kao ko je ona prjazna da bo lahkoo adrian z očkom sovražm jo ja nerodna reč.... no ne vem kako in kej imate ampak, mogoče pa adriana s sabo vzamete in se boste imel luštno... kolk je pa star ta fant? otroku je treba dan popestrit pa še na igrce pozabi.... je pa vsak otrok razred zase in zato boste vi najbolj vedeli kaj pa bi blo njemi všeč milim pa da vikend na morju nebi bil slab če se boš preveč sekirala si boš sebi vse pokvarla ona sebo pa smejala zato uživajte sej otrok ni nič kriv nej bo deležen ljubezni in družinskega življenja kadar je pr vama.... bom raje tiho k ne vem kako in kej amte sam če je možno ga pač vzamita polek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 12:45:30
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa JZ PA SOVRAŽM BIVŠE ŽENE,..K EDIN KAR ZNAJO JE GRENIT ŽIVLJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! andrej ma iz bivšega zakona adriana,..in una kura se je ful pohvalila da ga bo letos uzela za 10dni s sabo (kar je prvič, tko mi2 ga mava pa 1 mesec polet, ampak morva vseen dt 100eur preživnine ) no in jz že vsa navdušena da bova (ok zj smo 3) en vikend (u 3 letih od kar sva skupej) sama,.. da bova lah km šla ker adrianu ni nč zanimiv razn igrc,..če km gremo kuj nerga da hoče dam,.. no in sva misnla da bova šla lah do kolegov u zadar, da vidijo dominika,.. in učer ga p0eleva nazaj in pove andreju da ga bo za vikend nazaj prpelala,..da bo lahko z njemu in to je tko rekla,..kao ko je ona prjazna da bo lahkoo adrian z očkom sovražm jo ja nerodna reč.... no ne vem kako in kej imate ampak, mogoče pa adriana s sabo vzamete in se boste imel luštno... kolk je pa star ta fant? otroku je treba dan popestrit pa še na igrce pozabi.... je pa vsak otrok razred zase in zato boste vi najbolj vedeli kaj pa bi blo njemi všeč milim pa da vikend na morju nebi bil slab če se boš preveč sekirala si boš sebi vse pokvarla ona sebo pa smejala zato uživajte sej otrok ni nič kriv nej bo deležen ljubezni in družinskega življenja kadar je pr vama.... bom raje tiho k ne vem kako in kej amte sam če je možno ga pač vzamita polek se strinjam s tabo katjuša!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.6.2009 13:15:00
|
|
|
|
Deja
|
Hvala vsem za čestitke.... res... full hitro čas beži.... včeraj nisva šla v gostilno jest, ampak sva si skupaj skuhala kosilo - je blo prav luštno in seveda dobro... najina najljubša jed - Piščanec po kitajsko... Včeraj je bilo 5 mesecev od kar sem tu na rr-u spraševala kaj naj naredim -ali naj se grem pokazat v porodnišnico al kaj - ko me je možek odpeljal v bolnišnico... No danes pa je naš škrat star 5 mesecev!!! Ima pa 9550g in 67cm.... Sej potem pa ni čudno da me roke neznansko bolijo aja... zanima me ali ima katera namen iti prej delat? Torej prej ko ji poteče porodniška? lep pozdrav...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?