|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
21.6.2009 13:13:28   
sontschica
dober dan nosečke!

tudi mene je tale novica o Rubin čist šokirala, en dan nazaj preberem, da je začela krvavet, zdej pa da je že kar rodila. Rubin tudi jaz želim tebi in tvojima princeskama veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sta čimprej izven kritičnega stanja, da čimprej okrevata in da se bosta čimprej crkljali v maminem in očitovem naročju.

Betty11 tako kot so ti že napisale punce, ne se sekirat in ne se očitat, ker je nisi večkrat spomnila na počitek. vsaka od nas je samostojna oseba, ki dela tisto, kar se ji zdi prav. to, da je prezgodaj rodila, ji je bilo že očitno namenjeno in je vprašanje, če bi lahko naredila kaj proti temu.

je pa tale novička dobro opozorilo za vse nas. tudi sama sem se zalotila, da preveč delam in brkljam naokoli, vse premalo pa počivam. včeraj zvečer sploh nisem mogla spati, ker so me grabli takšni krči kot pri menstruaciji in me je bilo prov strah. sedaj sem si zadala, da je treba več ležat, ker je tole še prezgodaj za porod.
Kepica tebi čestitke za obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image

škorpijončica tudi tvojemu dragemu čestitke za opravljeno diplomo.user posted image user posted image user posted image

barika
samo da je vse v redu s tabo in z user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
21.6.2009 15:31:43   
Anonimen
joj komaj zdaj sem videla za rubin, prav šokirana sem.

rubin ISKRENE ČESTITKE za dve punčkiuser posted image user posted image in upam da bo vse v redu, držim pestiuser posted image user posted image

Ve kdo koliko sta težki?

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
21.6.2009 20:24:47   
Erdbeere
Lep dober dan, vidim da novih novič od Rubin ni nič. Bom pa samo izpolnila nalogo za danes, predzadnjo iz vodnika po nosečnosti in sicer glede previjalnega kotička:

Kotiček za previjanje naj bo pisan na kožo staršem. Kam ga  postaviti? V otroško sobico, v skupno sobo ali kar v kopalnico. Odločitev je seveda v rokah staršev. Pomembno je, da starši vedo, kako funkcionirajo oz. kako naj bi družina funkcionirala. Če je staršem edini sprejemljivi način previjanje v kopalnici, naj pri tej odločitvi vztrajajo, saj je  vsakršno prilagajanje drugim prej breme kot rešitev. Ne glede na to, kje je prostor za previjanje, je najpomembnejše, da so vse osnovne stvari staršem na dosegu rok in izven dosega rok novorojenčka oz. malčka. Če je previjalni kotiček v sobici, je pametno, da steno ob previjalni mizici naredimo zanimivo z uporabo barv, figuric in motivov, če pa je v kopalnici, lahko uporabimo odstranljive nalepke in barve za steklo, ki se prilepijo na ploščice. Malček bo s tem dobil zunanji impulz ter se bo morda ravno ob tej spodbudi prvič prekotalil.

Tako dovolj za danes in lep začetek kratkega tedna vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.6.2009 20:56:20   
simonae
Rubin veliko moči za tebe in vse tvoje najbližje.

Predvsem pa za Zojo in Gajo, da bosta čim prej iz kritičnega stanja.

Da sta velliki borki ne dvomim.

OBJEMČKE!

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.6.2009 7:57:35   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Punce, hvala za čestitke za obletnico porokeuser posted image  Smo se imeli super včeraj. Šli smo na kosilo, ujeli še celo nekaj sončka in se pogreli za naslednje dni. Danes je pa spet mrazuser posted image  Pri nas vleče mrzel veter, sončka ni, jutri bo pa baje še slabše. Spet dežuser posted image  Pa kaj je s tem poletjemuser posted image  Mi gremo pa čez dober teden na morje. Pa me ja še na morju ne bo zeblouser posted image user posted image  

Včeraj zvečer nisem vedela, naj se smejim ali jokamuser posted image  V četrtek sem šla v lekarno in namesto Magnesola vzela ene druge magnezijeve tablete (300g), Magnesol pa je 150g. In lekarnarko vprašam, glede na to, da sem po Magnesolu imela vseeno krče, če lahko jemljem po dva in je rekla, da lahko. In jaz seveda to ubogam in začnem piti po dva na dan. Nakar dobim drisko in mi sploh ni kapnilo, da bi bilo to od tegauser posted image  Seveda jaz potem včeraj študiram, kaj bi bilo lahko narobe in ugotovim, da zaužijem čisto preveč Mg. Prej sem ga 150 ali 300g na dan, sedaj pa 600. In logično, da mi je prebava ponorela. Da ne govorim o pretakanju po črevesjuuser posted image user posted image  No, sedaj bom za nekaj dni prekinila, da se zadeva malo poštima, potem pa nadaljevala z enim tabletom na danuser posted image  Ja, vsak dan se kaj naučimouser posted image

No in za piko na i si včeraj privoščim malo majoneze na kruhu in ko že zmažem en kos, ugotovim, da je majoneza en mesec čez rokuser posted image user posted image  Za enkrat vse ok, upam, da tako tudi ostane. Je pa letela v koš takoj. Pa ne dolgo nazaj sem jo kupila. user posted image  prodajajo staro majonezouser posted image

Naj vas ne prepiha in premrazi preveč. Tiste, ki ste v službi, naj vam delovni dan čim prej mineuser posted image

Pa ena kavica za dobro jutro
user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.6.2009 8:00:21   
ja.lo09
Po nekaj dnevih odsotnosti prebiram forum in preberem takšne novice. Rubin, čestitke in seveda najboljše želje za tvoji dve pikiciuser posted image user posted image , vse skupaj moramo verjeti v čudeže današnje medicine in da se bo vse dobro končalo. Za nas vse ostale pa naj bo to opozorilo, da nismo vsemogočne, ampak nosečke, ki morajo čimveč počivati.
Če se samo spomnim, kako sem včeraj letala po hiši, puzala po stopnicah in nadirala vse ki so samo stopili po mojem svežem obrisanem parketu. Le komu na čast!!!!!!!
Drugače pa imam danes pregled, upam da je vse dobro, saj počutje je kar v redu. V službi je še vedno norišnica, a danes me dobeden ne premakne in spravi v obup, naj se kar bunijo, bom pa šla v bolniško. Saj smo vsi nadomestljivi.........

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.6.2009 8:12:48   
baby blue
dobro jutro

Šele sedaj prebrala novičko o Rubin... Držim pesti zate in za tvoji dve hčerkici da čimprej okrevata in da se boste kmalu stiskali... Me je novička kar pretresla... Držim pesti da se vse dobro izteče...

Kepica čestitke za 6. obletnico poroke... 

Evo vikend smo preživeli... Soboto smo več ali maj prespali in se valjali po postelji... Je prav pasalo ob deževnem vremenu... Včeraj sva pa z mojim po dolgem času imela malo akcije in je prav pasalo user posted image user posted image user posted image

Imejte lep dan

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.6.2009 9:05:27   
Anonimen
jutro!

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.6.2009 9:10:29   
sontschica
dobro jutro,

spet še en zamorjen dan - ta dež prav uniči razpoloženjeuser posted image user posted image

men so pa včeri prijatlji pripravli baby shower pa je blo prov fino, nekaj sem spekla, pripravli so nekaj igric, fejst smo se nasmejali, v glavnem prav lepo. ko sem kao previjala dojenčka, sem ugotovila, da še polno stvari ne vem, ampak se bomo do septembra že naučiliuser posted image user posted image

zdele pa pijem kavico...mislila sem it na sprehod pa ne bo nič iz tega ...več sreče jutriuser posted image user posted image . potem grem pa po injekcijo k G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.6.2009 9:17:40   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

...mislila sem it na sprehod pa ne bo nič iz tega ...več sreče jutriuser posted image user posted image .

Jutri bo dež....ne sekiraj se.....uživaj...saj vodoravno položaj tudi ni slabuser posted image user posted image  Kdaj pa si ga boš privoščila, če ne sedajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.6.2009 9:18:25   
SONČEK LARA
Ojla punce

sedaj se pa že tri tedne nisem javila, nisem uspela še prebrati za nazaj, bom se potrudila danes. Namreč sem v službi, čeprav na bolniški, sem prišla nekaj pomagat ampak vidim da zmorejo brez mene.

Ja no moja zgodba je sledeča...

kot veste na bolniški zaradi krvavitve, in prejšnji teden lepo zaključim bolniško, ko me začne na veliko boleti v spodnjem delu trebuha, tako močno da so bile stopnice že velik izziv zame, hčerke lare niti skopat zvečer nisme mogla, tako da naslednji dan takoj k svoji G, ki ni ugotovila čisto nič, razen tega, da ko sem bila v 25. tednu je bila posteljica še vedno samo slab cm od mat. ustja kar ni dobro, upajmo da tja do 28. tedna se še dvigne. Poleg tega pa otročka nosim zelo nizko in zaradi tega težave. In tako sme spet pristala na bolniški in vam povem, prav fajn mi je. Doma delamo še zadnje stvari da se preselimo, jaz dkončujem Larino sobico. Se čuvam nič težkega ne delam in se mam fajn, imam pospravljeno, skuhano in sem zadovoljna in srečna mama, nič več tečna zadirčna ob ob popoldnevih po službi, po kateri sem takoj letela za "šporget"...no sedja je vse bolj na relax...

No tako, kako ste ve? Doma imam tako počasem internet da me po pol ure branja in hecanja z računalnik spravlja v slabo voljo in sam ugasnem to kišto. no danes pa sem back to civilizacija.

mislim pa vsak dan na vasuser posted image user posted image

aja vmes sem bila na 3D-ju, so mi potrdili fantka in nekako se nagibava k imenu Gaber. Vam je všeč? Meni zelo. In je vse tako kot mora biti, razen tega s posteljico. Ima še katera podobno situacijo, ker ko prebiram o tem me je kr strah, sam sem optimistična in verjamem da bo še vse dobro.

Nič punce fajn bodite, veliko božajte svoje trebuščke, ker še kratek čas pa bo konec "luštnga" ...

čao

Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.6.2009 9:44:34   
baby blue
Gaber je lepo ime ja... Tako je mojemu bratrancu ime... drugače pa čestitke za fantka user posted image user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.6.2009 9:58:28   
JaLuca
Dobro jutro

mali sem pelala v vrtec, na hitro malo pospravila, se najedla, zdaj pa ko tak dežuje, se mi nič ne da. Najboljše, da se še malo vležem in grem spat. Te pa lahko noč user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.6.2009 10:06:56   
baby blue
Ti si pa res pridna... Sedaj si pa le malo horizontalne lege še privošči... Pri nas malo sonček kuka skozi oblake...

Ne vem zakaj imam tak občutek kot da mi trebušček sploh ne raste več user posted image user posted image ... Se mi zdi da je že skoz isti in da se sploh ne veča pa sem stopila že v 7. mesec user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.6.2009 10:11:05   
sontschica
no tole je pa moj buši v 28t5d

user posted image

user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.6.2009 10:18:46   
simonae
Pozdravljene

Neposredna povezava do sporočila: 2441
22.6.2009 10:35:08   
Tanik
Dober dan, danes se bolj pozno javljam ker sem na dopustu, sem vzela dopust ker imam še en dan starega pa še pregled me čaka ob 15 uri.

rubin držim pesti, da bo vse v redu, no itak vem da bo vse OK.user posted image user posted image , ste vse borke.

zdaj sem pa vse pozabila, kaj sem hotela komentirat user posted image , nosečniška pozabljivost.user posted image
nič, grem malo pospravljat, saj vem, v mejah normale.imam v mislih, da ne smem pretiravat. se javim po pregledu, da povem kako smo, me čaka danes UZ, ker na MF ni videl mehurja od tamalga.

edino povejte mi, a hodite kaj na sprehode? jaz se zelo trudim, včeraj sem bila pridna in smo 2 uri hodili (jaz,mož in pes), seveda ekstra počasi hodim, ker ne morem hitro, tako kot sem prej hodila. a se ve tudi bolj počasi premikate?

kaj bomo s srečanjem, a JA ali NE?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
22.6.2009 10:42:17   
katka11
oj punce!
najprej za rubin tisoc lepih zelja in pesti, da bo z malima princeskama vse ok. me je cist pretresl, k sem prebrala danes. sva imeli PDP na isti dan. Drzite se vse tri!!!
tud jaz sem bla na bolniski od prejsnje srede ampak zaradi tamalega skratka, je dobil neke pike, virusno... hvala bogu v blazji obliki in ni blo hudega, tko da sva prav uzivala. in povem vam, da bi takoj doma odtala, ce bi lahko. se pozna fuuuuul, ko delam, oz ko sem doma, koko sem spocita in to... neverjetno, sploh nimas obcutka kok te sluzba zj... sele pol vidis k si doma, kaksna je razlika.
no v petek sem mela tudi posvetovalnico in je vse ok, celo voda, zredila sem se vsega skupaj 3 kg, tko da res vse fajn. omenila pa sem svojemu G, da sem ze imela vnetje in da sem sla takrat na dezurno v porodnisnico (kar itak ze ve) in da sem dobila takrat canesten kremo in vaginalne tablete, ces da imam vnetje. no in da se u bistvu s kremo kar mazem, ker me se vedno kaksen dan spodi srbi malo oz pece in imam tko rdece... pa mi je pol napisal cist eno drugo kremo - vaginalno kremo, za vnetje - antibioticno. je za 7 dni, zraven dobis ene take aplikatorje, da pac vbrizgnes na pravo mesto. no to mi je predpisal brez da bi me pregledaluser posted image . no ja , kaj pa vem. danes bom zacela s tem, pa da vidmo pol. ja vprasal me je se ce mam izcedek. pa sem povedala , da ja , da ga mam veliko, da ne smrdi, ni pa cist cist bel, da je malce rumenkast. ja po mi je pa se reku, da poleti cim manj spolnih odnosev, ker se bakterije razvijejo v 20 minutah. no pa da se ima laho odnose ampak nezne, ker se pri le teh maternica ziblje...
no ja, kakorkoli zdej bom tisto kremo porabila, pol bomo pa vidl.
drugac pa jest nimam se cist nic za pikca, no ja imam ze nekaj od prvega, ampak nekaj stvari bo tud novih. pa sva rekla da bova to pol po morju. ampak, sva lih vceri govorila, da bi blo pa fajn da imam pred morjem zrihtano, za vsak slucaj. saj pridemo domov en mesec pred PDP... tko, da bomo drug mesec zaceli malo urejati zadeve. pa 1.7. zacneva tudi z solo za starse. tko, da julija bomo kr pripravljali za detece .
nc, sem nalozila dons... lepo se mejte !
pa mislimo vse na rubin in njeni dve pikici, da se vse dobro iztece...

Neposredna povezava do sporočila: 2443
22.6.2009 10:44:59   
baby blue
sontschica lep trebušček... No saj približno takega imam pa tudi sama...  Vidim da imata že previjalno podlogo pripravljeno user posted image user posted image ... Midva imava tudi že nekaj stvari... Sem dala slikce kar v album...

Tanik... midva z mojim če se le da kar hodiva na sprehode ki pa niso ne vem kako dolgi... Že zaradi psa greva oba ali pa vsaj jst na sprehod za kakšnih 15 - 20 minutk... Mi prav pašejo taki bolj umirjeni in počasni sprehodi...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
22.6.2009 11:01:08   
cukr07
Pozdravček še od mene na ta deževen in turoben dan. Pri nas je ful mrzlo in čisto nič poletno vreme.

Najprej en velik user posted image za Rubin in njeni pikici. Držim pesti, da bo vse uredu.

Jaz sem imela v petek pregled in z najino pikico je vse tako kot mora biti. Težka je že nekaj čez 1.200g in velika tednom nosečnosti primerno. Imam sicer rahlo povečane levkocite, vendar je G rekla, da to ni nič takega. Dobila sem tudi že potrdilo o predvidenem datumu poroda za CSD.
Naslednji pregled imam 21.07.

V četrtek sem zaključila s službo in sedaj sem že na dopustu.user posted image Saj kar ne morem verjet, da čas tako hitro beži.
Še čisto malo, pa bo tu september.

Danes nimam nobene prave volje za delo, zato se samo prelagam po stanovanju. Popoldne imam še zadnjič MŠ, potem greva pa z user posted image še malo po trgovnah pogledat za opremo za najino pikico, ker zdaj bo pa že čas da se tudi jaz odpravim po nakupih.

Naredite si čimbolj prijeten dan, kjub slabemu vremenu in pazite na svoje trebuščke.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2445
22.6.2009 11:15:53   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz sem ZAAAAAAAAAA

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
22.6.2009 11:57:16   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz sem ZAAAAAAAAAA

tudi jaz user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
22.6.2009 12:23:27   
Anonimen
evo še moj bauhi
user posted image

glede srečanja pa povejte kdaj ste imele v mislih da vidim če bom lahk

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
22.6.2009 12:28:44   
baby blue
kako lepi trebuščki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
22.6.2009 12:42:36   
JaLuca
Tak, pa sem se zbudila po dveh urah, dež še vedno gre, pa če ne bi morala skuhati za dve pikici, bi pa še ležala. Je jutri tudi dež? Ga bom kar izkoristila.user posted image
Se vidi, da sem bila za vikend bolj sama. user posted image  pač rihta, da postavi temelje za hišo.

Sprehodi, so vsak dan s tamalima, pa še zraven razgibavanje na igrišču(če ni preveč sončno in soparno).

Grem zdaj kuhat, kar makaron flajš, pa skutine palačinke in ananasov kompot.

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?