katka11
|
oj punce! najprej za rubin tisoc lepih zelja in pesti, da bo z malima princeskama vse ok. me je cist pretresl, k sem prebrala danes. sva imeli PDP na isti dan. Drzite se vse tri!!! tud jaz sem bla na bolniski od prejsnje srede ampak zaradi tamalega skratka, je dobil neke pike, virusno... hvala bogu v blazji obliki in ni blo hudega, tko da sva prav uzivala. in povem vam, da bi takoj doma odtala, ce bi lahko. se pozna fuuuuul, ko delam, oz ko sem doma, koko sem spocita in to... neverjetno, sploh nimas obcutka kok te sluzba zj... sele pol vidis k si doma, kaksna je razlika. no v petek sem mela tudi posvetovalnico in je vse ok, celo voda, zredila sem se vsega skupaj 3 kg, tko da res vse fajn. omenila pa sem svojemu G, da sem ze imela vnetje in da sem sla takrat na dezurno v porodnisnico (kar itak ze ve) in da sem dobila takrat canesten kremo in vaginalne tablete, ces da imam vnetje. no in da se u bistvu s kremo kar mazem, ker me se vedno kaksen dan spodi srbi malo oz pece in imam tko rdece... pa mi je pol napisal cist eno drugo kremo - vaginalno kremo, za vnetje - antibioticno. je za 7 dni, zraven dobis ene take aplikatorje, da pac vbrizgnes na pravo mesto. no to mi je predpisal brez da bi me pregledal . no ja , kaj pa vem. danes bom zacela s tem, pa da vidmo pol. ja vprasal me je se ce mam izcedek. pa sem povedala , da ja , da ga mam veliko, da ne smrdi, ni pa cist cist bel, da je malce rumenkast. ja po mi je pa se reku, da poleti cim manj spolnih odnosev, ker se bakterije razvijejo v 20 minutah. no pa da se ima laho odnose ampak nezne, ker se pri le teh maternica ziblje... no ja, kakorkoli zdej bom tisto kremo porabila, pol bomo pa vidl. drugac pa jest nimam se cist nic za pikca, no ja imam ze nekaj od prvega, ampak nekaj stvari bo tud novih. pa sva rekla da bova to pol po morju. ampak, sva lih vceri govorila, da bi blo pa fajn da imam pred morjem zrihtano, za vsak slucaj. saj pridemo domov en mesec pred PDP... tko, da bomo drug mesec zaceli malo urejati zadeve. pa 1.7. zacneva tudi z solo za starse. tko, da julija bomo kr pripravljali za detece . nc, sem nalozila dons... lepo se mejte ! pa mislimo vse na rubin in njeni dve pikici, da se vse dobro iztece...
|