|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
22.6.2009 10:28:26   
Februarka08
Jutro.

Muca*maca, si me prav nasmejalauser posted image no, glede prebave ne... mam tud jaz problemeuser posted image če ti je kaj v tolažbouser posted image in potem delam napako da kar ne jem in upam da bo tako kaj boljeuser posted image sem mela pa tud v prejšnji user posted image grozne probleme, tako da... nimam kajuser posted image

Rakica dobrodošla user posted image user posted image

Dopust - jaz nameravam vzeti dopust med bolniško (upam da mi ga bo šefica dalauser posted image ) da bi šli mal na morje. Saj počivam lahko tudi na obaliuser posted image no, jaz upam da ga bom dobila...

Pozabljivost... ojoj... sem včeraj pekla rižev narastek in sproti pozabljala stvari kaj morm dat notuser posted image ko sem sestavine nazaj v hladilnik spravljala, sem šele vidla kaj sem pozablauser posted image user posted image

Rižko, jaz sem tole izpolnila tudi pri 1.user posted image in sem lepo dobila paket, rodila sem pa v KR. Mislim da nisem nič napisala porodnišnice in je blo to to. Sicer sem pa veliko več poštnine potem plačalauser posted image

Meliiitak mmm, dobro si tole spekla user posted image

Skačica, hvala za pikepokeuser posted image

Brcike so prisotne vsak dan user posted image če se kdaj ustrašim in ga ne čutim, se uležem na hrbet in takoj pomiga user posted image

Tako, mislim da sem se vsem posvetilauser posted image user posted image včerajšnji dan je bil kar ok, itak, ker smo bili skupajuser posted image samo mala ga je malo biksala, ni hotla oz. mogla zvečer zaspat do 22h tako da ni blo potem veliko od najinega skupnega večerauser posted image je moj že od jutra sanjal od muckanja, crklanja in o nežnostih in tudi cel dan namigoval k temuuser posted image tako da ga nisem mogla zvečer pustit pri miruuser posted image saj vem da mi ne boste verjele, ampak ko sem se šla pač rihtat v kopalnico (uštimat spodnjo frizurouser posted image ) nisem nič več videlauser posted image ja, tak trebuh imam... sem šla bolj po občutkuuser posted image joj, že zdajuser posted image user posted image user posted image prej sem se še za rodit normalno obrila, ne vem če me ne bo moj mogu na koncuuser posted image user posted image ajde, dost nakladanja, ste me sigurno že site.

Lep dan, pa se mogoče še kaj javimuser posted image itak ne morm bit tihuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
22.6.2009 10:34:38   
majakla
Dober dan. Kak´ ste?

Jaz sem super, kljub dežju,
samo da mi ni vroče.

Stuhica: user posted image user posted image user posted image

Da ne pozabim:
Michelle1,
Tea 85,
Pinky girll,
Rižkoo,
Rakica 2 
Vse najboljše za te, vse najboljše za te,
vse nalboljše draga Oktobrka 2009,
vse najboljše za te.
Sem pa lepo zapela! user posted image

Aja, če imam PDP 2.10. KDAJ začnem s porodniško?

Pa - pa

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
22.6.2009 10:41:07   
majakla

Rakica 2 - dobrodošla
(Pa saj ni nič narobe, če sem ti še R.D. voščila, ne?) user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
22.6.2009 10:48:14   
Anonimen
majakla, HVALA... Tok si lepo zapela...tok, tok, tok... HVALA.
Z porodniško začneš 28 dni prej. user posted image
Jst pa še mal... do 16. 8. delam, pol pa koristim dopust, pol pa porodniška... , če me bebi kej ne prehiti.user posted image  Uuuu bo lepo...

Evo maš pa tukaj.. še link do enga fajn nosečniškega koledarčka... vse piše kdaj začneš, kdaj maš en pregled, kdaj drug.. kok bebi raste..., kok je težek.. tko.. en u easy programček..
http://otrocarije.blogspot.com/2008/09/nosecniski-koledarcek.html

Dons dobim novo na uvajanje... sam nej proba bit kej tečna..

Rakica 2, ja dooobrodošlaaaaaaaaa.... user posted image

Joj punce, moje dete je blo včer tko mirno... pa ga je oči ob 01:00 prosil naj se kaj javi, da naju skrbi... in je tako brco spustu, da joj.. user posted image  Smo pa danes točno v 24t veliki... Še mal pa pregled, komaj čakam.. pa še izvide za sladkorno dobim user posted image

Mmravljica je pa itaq cela manikenka user posted image  Trebušček maš.. no kt da ga nimaš v primerjavi z menoj.  Lepa si.., lepe hlače maš.., lepo majčko maš.. user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 22.6.2009 10:53:28 >

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
22.6.2009 11:28:34   
malaMravljica
Punce,

ma nisem manekenka, en bedak sem. Prejle sem vprasala 2 iz firme, ce pridejo k meni na kosilo, pa se moj in jaz. Kosilo bo ob 12.30, jaz sedaj se pojma nimam kaj naj naredim user posted image user posted image  pa lepse mi je vas brat kot se v kuhinjo spravit. Jaz pa itak nisem lacna, sem prejle prvic letos res veliko cesenj pojedla, zagotovo cez 1 kg. Njamiiiiii, sedaj jih bom pa vsak dan. Ne vem kaj mi je bilo danes, nakupila sem sadja za zimsko zalogo, pa 2 dni naju cez teden sploh doma ne bo. Imam pa jabolka, cesnje, jagode in breskve.  Kaj ce kar to postavim na mizo user posted image user posted image  

no, sedaj grem pa migat v kuhinjo. Pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
22.6.2009 11:29:30   
malaMravljica
ups, se nekaj. Rizkoo, jaz pa verjetno ne morem tistega paketka narocit a. Bo predolga telefonska, ce me pol poklicejo?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
22.6.2009 12:10:46   
Anonimen
malaMravljica...
Poskusi.. , nimaš kaj zgubit. user posted image
Češnje pa le jej, so zdrave, jst jih mam polno rit... Jih mam pred hišo in sm jo obrala, celo češnjico.. user posted image  pa še češnjev zavitek sm nardila.

Neposredna povezava do sporočila: 3957
22.6.2009 12:39:52   
emaa
Prejšnji teden prišli z dopusta pa ni bilo časa. D na bazenu ni dvigoval nog, posledično si je obšlesal nogo (palec na desni nogi), smo bili pri dr, tako da je imel povezano čez vikend. Včeraj je dobil vročino 38,6, ki je nisva mogla zbit. Mi od zdravnika, nima angine, kaj ima ne vemo, baje ni od prsta. prst je še vedno slab, 3x na dan prevezovanje, mazanje proti glivicam in antibiotik.
Drugače smo obdelali vse tobogane, vodne drče in vse kar je zgledalo noro zabavno in primerno za mnogo starejše (ne pozabite tudi moja malenkost je morala uporabljat vse te atrakcije).
Danes sem imela cukr test, upam, da bo v redu, ker sem vmes kombinirala s kontrolo za D. Počutje na splošno še vedno v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
22.6.2009 14:00:05   
Februarka08
Uf, emaa ste meli pa kar pestro. Upam da bo čimprej ok user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kosilo naredila oz. se še kuha, danes bojo gov. jetra v omaki in pire da malo železo dvignem v naši familijiuser posted image pa omaro sem končno spravila v reduser posted image sem tako zadovoljna, da bi kar poslikala in shranilauser posted image
Grem pogledat na šporget...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
22.6.2009 14:38:57   
majakla
Uuuuu, Februarka08, čeprav sem že s kosila,
bi z veseljem prišla še k tebi, saj boste imeli
moje najljubše kosilo. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
22.6.2009 14:49:06   
malaMravljica
meni je tudi ratalo skuhat, pa se je zavleklo, ker sem cakala mojega, ki je pol odpovedal kosilo, je imel zobozdravnika in nisem niti vedela. Ja, mi je pa tudi ratalo malo se v prst urezat, brrrrr me kar zmrazi ce pomislim.

emaa, joj to mi tudi ni vsec, samo kaj hoces, za nazaj se ne da popravit situacije.

Uff, sem gledala moj tickercek, se 102 dni do PDP-ja, se mal in bom na dvomestni stevilki.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
22.6.2009 15:10:30   
rolika
Rižkoo mene pa zanima kako dolgo je trajalo, da so te poklicali? Pa je nujno da te pokličejo al paket kar pošljejo?
Brcike- tudi jaz jih čutim vsak dan včasih manj včasih bolj.... moj user posted image pa še za zdajk ni nič čutil, ker še ne brcauser posted image tak močno... bo že še user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3962
22.6.2009 16:29:35   
tea85
tako, pa je dan skoraj mimo, vsaj zame.

sem si danes malo privošla nakupovanje, sem se malo bolše počutila, s tem da sem to moje počutje precenila in me je spet začelo bolet ampak ne tako hudo.
sem kupla zase nekaj pa za user posted image uh, tako lepe stvari da bi kar vse pokupla :D

zdaj sem pa že doma in sem tako lenauser posted image

no učitno se mi že prav lepo buši saj so mi končno rekli oz vprašali kdaj bomo pa zibali user posted image user posted image

malo sem vas pozdravla zdaj pa počivat sem tako leeenaaa :D

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
22.6.2009 17:02:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Uuuuu, Februarka08, čeprav sem že s kosila,
bi z veseljem prišla še k tebi, saj boste imeli
moje najljubše kosilo. user posted image

Kaj res? No, če boš kdaj na obisku, ti pa skuham user posted image danes je blo res dobro, za prste obliznituser posted image

Jaz sem tud lena... nič se mi ne da, čakam mojega da pride, da bomo kaj skupaj.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
22.6.2009 19:24:58   
Anonimen
No zdaj mam pa jaz po dolgem času čas za vasuser posted image

MalaMravljica imaš pa res lepo postavo in predvidevam, da ko boš rodila boš kod manekenkauser posted image

Z rahlo zamudo vse najbolšje za rojtni dan vsem, ki ste praznovale zadnje dniuser posted image user posted image .

Stuhica moje sožalje. Življenje nas res prevečkrat preseneti z negativnimi stvarmi. V mojem življenju ( pa nisem prav stara ) sem doživela že toliko žalostnih dogodkov, da jih nobeni ne privoščim. Res je težko ko odide bližnja oseba in nam ostanejo samo spomini in vprašanja zakaj in kako. Ampak kot kaže na to res ne moremo vplivati. Drži se!!

Kar se tiče bušija naš lepo raste. K sreči se širim samo v bušija, in ne kam drugam. user posted image
user posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
22.6.2009 21:00:40   
ninasiki
čau punce

evo mene po kratkem času mal sm lena ta vreme mi je kr neki čeprou pa mal paše tko da se ohladimo user posted image user posted image

aja rižko zakaj pa men una razpredelnica ne prime odprem tko k treba sam pol pa ne morm nikjer svojga PDPja vnest user posted image

vsem ki ste imele rojstni dan vse najbolše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stuhica moje sožalje user posted image

mam pa eno uprašanje kako ste se rešle tistih vnetij mene tko srbi da bi jo najraj odtrgala user posted image user posted image

brcike čutm full pogosto sta jih čutle kolegice sam moj jih še ni so ble verjetno prešibke user posted image

nč grem gledat film SNAHA TA TE KAP pa se vam še javim kej umes

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
22.6.2009 21:23:50   
Crystall
Stuhica ... moje sožalje. Pošiljam ti en velik user posted image .

Malamravljica ... super buši user posted image

Pinky girll in Rižkoo ... VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

Rakica2 ... dobrodošla med nami user posted image

TRIŠ ... upam, da je zdaj dobro!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
22.6.2009 22:53:41   
rozilu
Evo punce oglašanje s Češke... nič kaj dopustniško ni tukaj, prav zanič vreme user posted image - tudi če bi hotela (in imela čas) kaj se potepat, se ne da ravno... Mogoče bo naslednje dni boljše, pa si bom še malo ogledala okolico.

Ja toliko RD ste praznovale v zadnjih dneh... vse najboljše vsem po vrsti. Mora pa biti prav lepo v tem času imet RD... ko lahko praznuješ na prostem itd. Januarja pa je taka beda, pa še vsi so naveličani žuranja od novega leta user posted image

Tukaj imajo cel kup otrok (kar v službi, pa malo jih študenti pa sodelavci pazijo, res so na easy)... je pa malo problem, ker očitno imajo vsi user posted image ... (en par kar 4!!!!) upam da se tudi jaz ne nalezem tega sindroma user posted image . Zdaj sem se že navadla na idejo, da bi imela user posted image . Aja, samo ena velikanska razlika: vi otroci so tako pridni in prav nič ne zgledajo razvajeni!!!! Se moram kaj naučit kako postopajo. Mislim da je že prva postavka: nimajo na kupe in kupe igrač!

No tolko za zdaj na hitro, se vam pa še kaj oglasim... Lepo se imejte v naslednjih dneh, sploh tiste ki greste na user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
23.6.2009 8:30:31   
lenika83
Dobro jutro zaspanke!
Se javim cisto na hitro, da me ne pozabite.
Vse naj, naj, najlepse vsem, ki ste v zadnjih dneh praznovale. Sicer z malo zamude, ampak vazen je namen.
Sem ze cel spis napisala, pa sem si pomotoma izbrisala. Zdaj me pa prsti bolijo, ker pisem na telefonu in so cisto mini tipke. Ko bo kaj vec casa napisem se kaj vec.
Lep dezeven dan vsem!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
23.6.2009 8:31:12   
lenika83
Ups, pomotoma sem dvakrat poslala.

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 23.6.2009 8:34:39 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
23.6.2009 8:37:07   
Anonimen
Punce, jutro...
Jst sm dons čist kooonc, to vreme me... user posted image

ninasiki.., mislim, da maš zravne navodila kako program namestit. Mal je zakompliciran ampak je fajn programček, full. Sicer te mora pa že v štartu vprašat kdaj maš PDP. Edino, če maš kakos tarejšo verzijo Excela.., tud to zna bit problem...

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
23.6.2009 8:51:46   
majakla

Dobro jutro.

Ja - dežuje, zato nadihajmo se,
ker pol nas ziher čaka vročina. user posted image

Držite pesti, moram it na Sanford test,
se (spet) malo "polulat".

Pa - pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
23.6.2009 10:00:12   
majakla

Ja kje pa ste danes, še vse spite, ne?

Jaz sem že nazaj.
Toto "lulanje" mi gre taaak na živce.
Naslednjič bom rekla naj mi dajo posodico
za domov, ker toti njihovi wc-ji user posted image , ni
čudno, da mi pol najdejo bakterije!?!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
23.6.2009 10:07:53   
malaMravljica
majakla, joj si me nasmejala sedaj.

Ves kaj sem jaz enkrat na pregledu naredila. Mi je dala loncek za urin in rekla, da grem kot ponavadi lulat. In meni se je takoooo dalo lulat, da sem slisala sam to in sla. Pol sem hotla iz wc-ja ven in sem vidla, da je loncek prazen, ker sem ga dala na policko in tam pustila user posted image  pol sem ostala par minut na wc-ju in razmisljala kaj naj naredim. Sem zabarvala in sla ven ter rekla, da ne morem lulat. Takoj pol je bilo tehtanje in merjenje pritiska, ki je bil seveda od te akcije tudi povecan.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.6.2009 10:09:08   
Februarka08
Jutro.

Samo da vas pozdravim, morm tamalo lovit po kavču...
Čakam sestro da pride na kavo in jo mal ukrotiuser posted image

Se javim kasnejeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?