Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 12:54:23
|
|
|
|
Dudica1
|
mislem kr neki en k nima kej delat tuki piše take bedarije,a poveš točno kaj pa kako al pa raje pač ne pišeš!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 12:54:55
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik a je teb kej jasno?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 13:26:51
|
|
|
|
janja*
|
Če nam že hočeš kaj sporočiti nam to sporoči v celoti. KDO OPRAVLJA IN KAJ OZIROMA KOGA. Tist ko to dela ni zadovoljen sam s seboj!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 13:28:56
|
|
|
|
Dudica1
|
sej pomoje ne bo nič...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 13:42:56
|
|
|
|
buksi
|
??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 13:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
hočem vam samo dobro. nekateri ljudje, ki to berejo, te stvar razlagajo drugim. in se pogovarjajo o tem, prav tako o vaših nickih ter se jim smejejo. opravljajo vse. ko sem to slišal, sem vam moral to napisati. ti ljudje res nimajo nič drugega početi, kot pa to in res ne vejo,kaj bi sami s seboj.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 13:48:52
|
|
|
|
Dudica1
|
a lahko točno kdo in kje ker to mi ni jasno sej nič takega sploh ne pišemo da bi lahko drugi govorili okrog???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 13:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bom navajal, ker pol bi bil isti kot oni. vem da nič takega ne pišete, zato sem vam tudi to napisal. ste iz majhega kraja, kjer se vas da hitro prepoznati. želim vam samo dobro. vas nič ne obtožujem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 13:59:22
|
|
|
|
Dudica1
|
prosim povej to bomo razumeli in ne bo kot opravljanje...radi bi samo vedeli kdo to govori okrog...in kako ti to veš???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 14:02:48
|
|
|
|
Dudica1
|
ali pa prosim piši na ZS.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 14:29:18
|
|
|
|
arupnik3
|
wtf???? kr neki jst bi tut rada vedla kdo nas ima za opravlat sicer smo pa punce rastresene od vrhnike do idrije tko da.... pa tut jst se nč ne sramujem svojga nicka pa mislem da se tut ostale ne pa tudi ti si uporabnik/ca RR tko da..... pa seveda lahk pošleš tudi ZS
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.6.2009 22:04:35
|
|
|
|
janja*
|
Anonimen če nam hočeš dobro potem še povej kdo in kaj opravlja? Če je vse to res naj se naslajajo in opravljajo.Vsem in vse se enkrat vrne.Taki ljudje niso srečni.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 7:57:20
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 8:46:10
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo no danes je pa DEŽ ma po eni strani sem malo žalostna po drugi pa vesela žalostana ker ne morem vn vesela ker bom mal pospravljala pa gore cunj mam za zrihtat pa mal bel se bom ukvarjala s tamalo pa upam da bo tale deževen dan hmal minil ker jutr mamo pa piknik no ja piknik v hiši gremo pogleda malega Žana in grem že dopoldne domov potem pa v Žiri aja pol pa še na veselico v Rovte gre kera?? no ja če ne bo dežja drugače je pa dans cel dan odsoten je v LJ majo en tečaj z gasilci pa jutr dopoldne pa majo sestank spet z gasilci ka bojo mel ene igre na veselici v Rovtah ah ja kr neki ampak važno da bom jst vidla domače pa nečaka komaj čakam ja pa važno je tudi to da gremo na MORJE
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 9:33:38
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik nič ni bilo včeraj ne danes...saj veš... Na veselico pa bomo šli če bo lep vreme drugače pa ne ker je pol brezveze...čeprav ni nič lepo napovedano tako da pomoje ne bo nič... Moj pa danes dela jutri pa bomo skupaj... ...za naslednjo nedeljo smo povabljeni na rojstni dan tako da moram it spet kaj v lj. da bom kaj lepega kupila punčki za 1 rojstni dan ...v ponedeljek mam pregled po porodu tako da bom najbrž šla še mal v btc. Danes bedno vreme do konca,pol sm pa še jaz zaspana in tečna pa otroc so tečni...pa neki bom še pekla pa rada bi cunje zlikala pa pospravla pa ne vem če mi bo kej od tega sploh ratal... Tist anonimen bi pa pomoje že kej napisal če bi blo kej od tega sploh res...tako pa mislim da nas hoče nekdo samo ****
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 10:10:17
|
|
|
|
arupnik3
|
ja jst mislem da nas en ........ kje ve kupujete bodije za malčke ??? sm misnla it mal v cunjco pogledat v logatec ka sm gledala v BC pa ni nč pametnga vsej zame ne edin če majo zdej kej bel pametnga bi pa rabla brez rokavov pa z dolgimi s kratkomi mam pa pouno kaj kuhate? pri nas bo rižota zame pa za malo ker je na hitro ker se mi ne da sm pa mal lena pa bom sam mal po tavečjem pospravla .....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 11:31:30
|
|
|
|
Dudica1
|
kuhala ne bom nič ker mam od včeraj lazanjo pa ne mislim stran vržt... bodije pa kupujem v BC...zdaj sm jih pa v milerju k so mel 7 bodijev za 7€ ful luštne... ...al pa v leclerku se tud splača pa tud ful luštkane majo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 12:16:46
|
|
|
|
arupnik3
|
kje pa majo v milerju bodije?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 12:28:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 kje pa majo v milerju bodije? hja ne vem a sm glih naletela na njih al kaj...mel so jih tam k maš mal cunj za pa take potrebščine za njih...mleko,mila,plenice...pa še največja številka je bla mislem da 86
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 12:33:29
|
|
|
|
arupnik3
|
aha pol v tem štuku ka pridš not ja sej greva z mojim nejbržej v pondelk dopoldne v LJ pa bom mal pogledala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 12:35:35
|
|
|
|
Dudica1
|
aja jaz sm bla v btc-ju v milerju za rudnik pa ne vem...pomoje da bi mogl tud met...drugač pa pejt v leclerk tam jih majo ful...sej jaz grem tud v pon k mam pregled pa še za eno punčko za RD moram it neki kupit....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 12:50:34
|
|
|
|
arupnik3
|
aja upam da majo tut na rudniku itak grem pa tut v leclerk pa bom še tm pogledala ka morm en palični mešalnik kupt a katera ve kje so kojkrtok pocen pa dobri???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 13:02:20
|
|
|
|
Dudica1
|
največ izbire imaš v merkurju pa tud cene od nižje pa do zlo visoke... skoz nas še nekdo bere...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.6.2009 13:27:59
|
|
|
|
arupnik3
|
ja tale roses je moški
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.6.2009 7:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro kaj je hotu/ hotela ta anonimna povedat mi ni nič jasno no drugače da se malo javim, mi smo super, mal uživamo no ja kr orenk no kdaj bo zdej padu kljukec in tortice no mi danes gremo na kosilo tako da ne bom kuhala nič bomo kr užival, pa upam da ne bo dežja k bom šla lahko mal na sprehod, k je tojk neokrnjena narava, da bom lahko naredila en lep krog no pa uživajte, mi bomo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?