|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
20.6.2009 16:30:10   
tulpek
Rubin, držim pesti! Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
20.6.2009 16:43:25   
veselka

Rubin, tudi jaz močno držim pesti za tvoji user posted image in vsaki pošiljam košek poln poljubčkov user posted image user posted image user posted image
verjamem tudi, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
20.6.2009 16:49:09   
yenny
Rubin-mislim na vas in verjamem,da bo vse v redu-mora biti!user posted image
Bety 11-kam pošlješ to prošnjo za denar zaradi bolniške?A obstaja kakšen obrazec?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
20.6.2009 16:49:33   
JaLuca
Rubin vso srečo, držite se, pa velik košek za punci, vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
20.6.2009 16:50:56   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Rubin-mislim na vas in verjamem,da bo vse v redu-mora biti!user posted image
Bety 11-kam pošlješ to prošnjo za denar zaradi bolniške?A obstaja kakšen obrazec?

Betty, jaz tudi prosim za bolj natančne informacije. Jaz sem v bolniški od 23.3. pa do 8.7.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
20.6.2009 17:30:53   
Erdbeere
JOj Rubin, držim pesti za Gajo in Zojo, upam, da bo vse ok....naj jih user posted image čuvajo, da se boste čimprej cartali skupaj. 

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
20.6.2009 17:38:42   
Erdbeere
Kri in žile v času nosečnosti:
Količina krvi se v telesu nosečnice poveča za kar 40-50%. Zato pri nekaterih nosečnicah na koži izstopijo žile, predvsem tiste na prsih, nogah, trebuhu.
Krčne žile v času nosečnosti se pojavijo, ker težža maternice pritiska na žile v medenični votlini. Ta pritisk pa povzroči večji pritisk v žilah na nogah. Bodočim mamicam, ki imajo v družini zgodovino pojavljanja krčnih žil, priporočamo, da so bolj pazljive pri soljenju hrane, prav tako na se izogibajo daljšemu stanju na nogah. Pri tem pa ne pozabite na telesno aktivnost. Le-ta namreč pospeši krvni pretok, žilne zaklopke pa aktivno skrbijo, da žile niso preveč napolnjene, še posebej v nogah.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
20.6.2009 18:25:19   
Bety11
Solidarnostni dodatek, ki ga dobi delavka, ki je bila na bolniški vsaj 3 mesece nepretrgano v letu, zaradi izpada dohodka - Obrazec mislim, da ne obstaja.user posted image Jaz sem enostavno napisala prošnjo, da naj mi omogočijo pridobitev teh sredstev in naslovila na direktorja mojega podjetja.
V odgovoru sem dobila, da je direktor preveril navedene podatke in po ugotovljenem dejanskem stanju naložil računovodstvu, naj mi do konca tega meseca izplača solidarnostni dodatek v višini povprečne plače v SLo...
To je vse....

Rubin....Upam, da bo vse v redu s tvojima user posted image user posted image .....Medicina je napredna danes.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

//////////////////////////////////////////////////
(moram napisati nekaj....hmmm...In mi ne zamerite.......Prosila sem jo, naj počiva in opusti vse dejavnosti, pa me je prepričevala, kako počitek pri tem nima nič in še vedno živela, kot da ni user posted image .....Zamerim sama sebi, da jo nisem večkrat spomnila na to.....user posted image
Ne zamerite mi, ker sem to napisala, prosim vas!!!!
Vse druge pa prosim, da delate vsaj za polovico manj, kot čutite, da to zmorete....
Lenarite in gledajte umazane posode, nezlikane cunje.....Če druge ne moti, naj tudi vas ne...
Prosim!)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
20.6.2009 18:48:32   
jullie
..tole z Rubin me je pa šokiralo..upam, da bo vse OK user posted image
--------------------------------------------------------------------------------

Bety vsak pač pove svoje mnenje, noben ti nima kaj zamerit..js sem pa mnenja, da če se nosečnica počuti vredu in nima težav ni razloga za paniko..nosečnost ni bolezen..

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
20.6.2009 18:51:44   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Solidarnostni dodatek, ki ga dobi delavka, ki je bila na bolniški vsaj 3 mesece nepretrgano v letu, zaradi izpada dohodka - Obrazec mislim, da ne obstaja.user posted image Jaz sem enostavno napisala prošnjo, da naj mi omogočijo pridobitev teh sredstev in naslovila na direktorja mojega podjetja.
V odgovoru sem dobila, da je direktor preveril navedene podatke in po ugotovljenem dejanskem stanju naložil računovodstvu, naj mi do konca tega meseca izplača solidarnostni dodatek v višini povprečne plače v SLo...
To je vse....

Rubin....Upam, da bo vse v redu s tvojima user posted image user posted image .....Medicina je napredna danes.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(moram napisati nekaj....hmmm...In mi ne zamerite.......Prosila sem jo, naj počiva in opusti vse dejavnosti, pa me je prepričevala, kako počitek pri tem nima nič in še vedno živela, kot da ni user posted image .....Zamerim sama sebi, da jo nisem večkrat spomnila na to.....user posted image
Ne zamerite mi, ker sem to napisala, prosim vas!!!!
Vse druge pa prosim, da delate vsaj za polovico manj, kot čutite, da to zmorete....
Lenarite in gledajte umazane posode, nezlikane cunje.....Če druge ne moti, naj tudi vas ne...
Prosim!)

Hvala za odgovor!

Jaz ti ne zamerim, si mislim, da bi jo morala tudi jaz opozoriti na počivanje. Se mi je skoraj meni to zgodilo v 1.nosečnosti v 27 tednu. Še HB, da sem bila takrat v bolnici, so mi dali takoj za pomiritev popadkov, pa steroide za razvoj pljučk. Sem potem doma ful počivala, samo prej pa res nisem imela nobenih težav, kot pred enim tednom (me je G. poslala v bolnico, da ugotovijo, kaj je) sem se začela slabo počutiti in sem bila v krču. In so ugotovili, da se je plod vlegel na levo stran, med ledvico in mehurjem, se je posledično povečala leva ledvica in nedelovanje le-te, kar je privedlo do ledvičnega napada in posledično do popadkov.

Držim ji pesti in ji želim vso srečo in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
20.6.2009 18:53:49   
Erdbeere
Bety se strinjam, treba je gledat tudi nase.....jaz delam kolikor pač lahko, kakšen dan zelo veliko naredim, spet drugič pa popolnoma nič...ko imam voljo in se dobro počutim pa vse porihtam.

Tukaj, ko je bila nosečnost z dvojčki, je pa še bolj potrebno počivat....punce se običajno premalo zavedajo, kako nevarno je vse skupaj. Jaz sem imela sosedo, ki je imela dovoljeno da je lahko na dan 30 minut pokonci...vključeno vse zajtrk, kosilo, večerja, obiski wc-ja in je punca zdržala do 38 tedna, potem so ji porod sprožili, drugače bi pa tudi lahko že tako kmalu rodila, samo je bila pa res desciplinirana in je ubogalal zdravnike.

Rubin, vseeno upam, da bo vse ok s tvojima princeskama user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
20.6.2009 19:32:07   
kepica
Punce, vidim, da ste že obveščene. Žal me ni bilo doma in sem šele sedaj prišla do računalnika, da bi vam sporočila za Rubin. Me je kar pretreslo, ko sem dobila sms.

Rubin. močno, močno držim pesti za tvoji mali pikici.user posted image user posted image Držite se in upam, da boste kmalu okuser posted image Mislim na vasuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
20.6.2009 19:37:08   
Lubenička
Rubin...tudi iz moje strani...z mislimi smo pri tebi, Gaji in Zoji... user posted image
Naj vas user posted image čuvajo...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
20.6.2009 19:37:49   
škorpijončica

Uf, me ni bilo včeraj na mailu, pa sem zdaj nič hudega sluteča pogledam kaj se novega dogaja in sem bila čist šokirana, kar solzne oči imam... Rubin, zelo, zelo si želim, da bo vse v redu z malima dvojčicama. Mislim nate in ti pošiljam dobre misli.

Jst imam danes mačka, pa čeprav včeraj nism nič pila alkohola, ampak sem pa do treh ponoči bla na zabavi, ker smo praznovali, da je moj dragi diplomiral. Vam povem kaj je napisal na prvo stran pod zahvalo? "Diplomsko nalogo posvečam moji dragi A in otroku, ki ga pričakujeva. Hvala za ljubezen in veselje." A ni lepo? Sem šla z njim na zagovor in ko je imel predstavitev, sem bila tako živčna, čist sm bla iz sebe, mali v mojem trebuščku se je pa ves čas tako kolcalo... No, potem pa komisija pove, da si je zaslužil 10ko! Za darilo sem ga peljela v mehiško restavracijo in mu podarila uokvirjeno sliko, potem smo imeli pa doma zabavo.. danes sem pa čisto povožena, glava me boli, slabo se počutim in v križu me špika. Zato sem spala cel dan, bi se mogla učit, ker imam v sredo izpit, pa sem čist slaba, zdaj sem pa sploh ful zaskrbljena, ker sem prebrala kaj se je dogajalo medtem ko smo se pri nas doma veselili... saj bo vse v redu...

Rubin, drži se!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
20.6.2009 19:39:53   
Lubenička

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )     06.07. user posted image   LJ +8

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image     03.06.   user posted image   +12
tulpek (27)            (1.user posted image , 0. user posted image )    06.07., 04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +6

31.08.  
veselka (28)          (1.user posted image , 0.user posted image )      25.05.   user posted image   PO +13,5
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     23.07.  user posted image  +9,5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    03.06.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     02.06. user posted image   LJ +9

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     21.07. user posted image   CE +3,5
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     01.07. user posted image   +10
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.  CE

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.  user posted image IZOLA +5
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image MB +7
Mihaelca (26)         (2.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.  LJ

06.09.  
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )    22.05.   LJ

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )   10.06.  user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2.user posted image )    27.06. user posted image   LJ  +5,5
Dulsineya (24)        (1. user posted image , 0.user posted image )   16.06.  user posted image    PO +12
oktavija (28)           (2user posted image . , 0.user posted image )   19.06.  user posted image   +7
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )    08.07.     user posted image   +5
litlleMiss (18)          (1. , 0.user posted image   13.07.   PTUJ  +14

08.09.

draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )     04.08.  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )   19.06.   NM
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     22.07. user posted image  JESENICE  +5
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )    18.05.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    22.06. user posted image   TRBOVLJE +5
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
Lubenička (20)         (1. , 0.user posted image   07.07.   LJ +11,5

10.09
.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   ?.?. user posted image   MB 
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )    28.05.   +6

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   06.07. JE +2
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    15.06.  user posted image   LJ +4,5
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF    -4      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0.user posted image  08.06. 3D/4D 06.07. PO +4,5
spela** (22)               (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.    user posted image   MB +7
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.    user posted image
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
Alma84 (24)                (?. , ?. user posted image )    24.06.  +10

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )   ?.?. user posted image    MB +8,5
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0.user posted image )    18.06.  user posted image  +4
janezz (27)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.  user posted image

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (30)                   (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.  user posted image
mayathebee (22)        (1. user posted image , 0.user posted image )    03.06. MB +3,5
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )    15.06.  user posted image   +9
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )  12., 14., 15. 05. MF
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    03.06.   user posted image   LJ +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    19.05.   user posted image

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)               (1.user posted image , 0.user posted image )    22.06. BREŽICE +3
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    13.07. in 19.06. 3D/4D user posted image +2,5 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )    ?.?. user posted image    +4
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?  user posted image    LJ +6

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?. BREŽICE user posted image +3

26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      ?.?.  user posted image  + 3
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      15.7.  user posted image MS +5
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      15.05.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      02.07. MB
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )    MB user posted image  user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )      22.06.  user posted image  LJ +6
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )       09.06.  user posted image PTUJ
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     24.06.  user posted image JE
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )      12.06. 3D/4D 18.06.  CE +10

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?. user posted image   PO +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?. user posted image   LJ +5

29.09. 
ALRA (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.  
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        24.06. user posted image   PO
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )      24.06.  user posted image   LJ +8

Skupaj:
92

Fantki user posted image : 15
Punčke user posted image : 17
Presenečenje user posted image : 13

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

1 mesec    0t0d   do  4t4d
    2 mesec    4t5d   do  9t1d
    3 mesec    9t2d   do  13t5d
    4 mesec    13t6d  do  18t3d
    5 mesec    18t4d  do  23t0d
    6 mesec    23t1d  do  27t4d
    7 mesec    27t5d  do  32t1d
    8 mesec    32t2d  do  36t5d
    9 mesec    36t6d  do  40t

Naša Rubin je rodila 19.6.09...Gajo in Zojo...Z MISLIMI SMO Z VAMI!! user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
    Neposredna povezava do sporočila: 2415
    20.6.2009 20:53:44   
    baja*
    Rubin tudi jaz mislim nate in na tvoji punčki Gajo in Zojouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Močno stiskam pesti, da bo vse v redu!!!!

hm, verjetno sem že čisto pozabljena duša, saj se že precej časa nisem oglasila... Žal vam ne sledim več, tako da ne vem, kaj se dogaja, sem pa na čveku prebrala, da je naša rubin rodila.

Jaz sem kar v redu, v sredo sem imela pregled, user posted image  je težek 1200g, jaz sem se pa zredila za 7kg. Trebuh mi precej otrdeva, predpisan imam buscopan in seveda Mg. Zaradi krčev, ki me ponoči grabijo po nogah, sem začela pit še kalcij. Sicer mi je pa G rekla, da zdaj še ni čas, da rodim, zato se moram pazit in veliko počivat. Po naslednjem pregledu pa me bo verjetno napotila v P po injekcijo za user posted image  pljučka.

Upam, da ste vse v reduuser posted image pazite nase in na svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu Lubenička)
    Neposredna povezava do sporočila: 2416
    20.6.2009 21:52:57   
    škorpijončica
     Bety, prosim ne se sekirat, da Rubin nisi večkrat opozorila na to, da naj počiva... Tudi če bi ji to stalno dopovedovala, mislim, da ne bi bilo nič drugače...se je pač zgodilo, kar je bilo usojeno.. prepričana sem, da se je ona že zavedala, da nosi dvojčici in da je to samo po sebi riskantno in sigurno ni prišlo do zapletov po njeni krivdi in še manj po tvoji, ker jo na to nisi opozorila. Zdaj ni čas da bi si kdorkoli očital, da je do tega prišlo, bolje je, da upamo na najboljše in mislim, da bom prav vse na tem forumu še nekaj dni mislile Rubin, Gajo in Zojo. Ko bi bilo vsaj vse v redu..

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2417
    21.6.2009 7:32:06   
    klaja
    Rubin veliko moči za tebe in pa predvsem za Zojo in Gajo, da bosta čim prej iz kritičnega stanja!!!

(odgovor članu škorpijončica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2418
    21.6.2009 7:33:35   
    Bety11
    Rubin.....Z mislimi sem vedno z vami....Verjamem, da boste premagali usodo...

Škorpijončica....user posted image  Čestitam tvojem dragemna diplomi in prav romantična je ta vajina ljubezen....Posvetilo na diplomi....user posted image  Prav lepo je brati takšne zgodbe....
    Ti se pa učiš lahko tudi leže, kaj ne?! In tvoj user posted image  počiva tako kot se šika...user posted image user posted image

////////////////////

Cepljenje....Rada bi se z vami pogovorila okrog cepljenja. user posted image user posted image
    Jaz sem prebrala to in ono in sem se odločila, da s podpisano izjavo (pri notarju) grem v porodnišnico. Izjavila bom, da otroka ne dovolim cepiti do njegovega 3.leta starosti. In potem bom cepljenje sama prganizirala tako, da nikoli ne dobi 3 in več cepiv hkrati, kot to imajo navado dati naši pediatri.

Te motnje zaradi cepljenja in avtizem so me resnično pretrašili. Zato ne bi rada tvegala.

Kaj pa ve mislite o tem???user posted image

////////////////////

Danes bo sončen dan....Uživajte v nedelji....LP

(odgovor članu škorpijončica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2419
    21.6.2009 7:36:14   
    Bety11
    Pri nas je neurje naredilo šment na internetnih povezavah in ko pišem, mi ne napiše vseh črk ali pa jih podvaja...

Tako, da prosim, ne zamerite zaradi obupnih slovničnih napakah...

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2420
    21.6.2009 7:52:26   
    Anonimen
    jutro!
    Rubin mislim na vasuser posted image user posted image user posted image
    Betty glede cepljenja je tko da če nočeš da otroka cepiš rabiš en utemeljen razlog drugače boš ti in zdravnik od otroka lahko plačala kazen in se vlekl po sodiščih,na žalost je pač tko,no naš je dobil 4 injekcijo zdej ta mesec skoraj pri 2 letih tko da se da zmenit da neki časa počakaš s cepivom.

(odgovor članu Bety11)
      Neposredna povezava do sporočila: 2421
    21.6.2009 8:52:30   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Cepljenje....Rada bi se z vami pogovorila okrog cepljenja. user posted image user posted image
    Jaz sem prebrala to in ono in sem se odločila, da s podpisano izjavo (pri notarju) grem v porodnišnico. Izjavila bom, da otroka ne dovolim cepiti do njegovega 3.leta starosti. In potem bom cepljenje sama prganizirala tako, da nikoli ne dobi 3 in več cepiv hkrati, kot to imajo navado dati naši pediatri.

Te motnje zaradi cepljenja in avtizem so me resnično pretrašili. Zato ne bi rada tvegala.

Kaj pa ve mislite o tem???user posted image

se strinjam s teboj, ampak v naši preljubi Sloveniji te lahko kazensko preganjajo, če ne daš lastnega otroka cepituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2422
    21.6.2009 9:37:50   
    kepica
    Dobro jutro punce

Evo, moja polhka še spitauser posted image , meni pa ni treba danes kosila kuhat in sem vas prišla na hitro malo pogledat.

Nisem si mogla kaj, da včeraj ne bi naši Rubin napisala sms, da smo vsi z njo in da mislimo na njeni mali pikici. Ta novica me je včeraj tako spravila iz tira, da sem cel dan mislila na njo. Upam, da se dobro držijo. Mi je pa Rubin tudi odpisala in se zahvaljuje za vse dobre želje in pravi, da ji to zelo pomaga. Rubin, držite seuser posted image in upam, da boste kmalu skupaj doma z malima pikicamauser posted image

Vidim, da ste Rubin dodale tudi že na seznam. Kako bomo to organizirale? Bomo naredile novega-posebej za novorojenčke, ali bomo kar na tega dodajale, ki ga že imamo? Sem pred parimi dnevi gledala vgustovke. Imajo prav lušten seznam. Še celo slikice objavljajo. Bi bilo luštno kaj podobnega naredit. Kaj mislite? No, vseeno upam, da ga še nekaj časa ne bomo potrebovale.

Danes se spet dela super dan. Včeraj nas je res pošteno zalilo in premrazilo, danes pa že na bolje kažeuser posted image Upam, da tako tudi ostane.

Midva z možem pa danes praznujeva 6. obletnico porokeuser posted image Gremo ven na kosilo. Čas gre res hitro. Se mi zdi, kot da bi se včeraj poročilauser posted image

Lepo nedeljo vam želim. Uživajte na sončku, jutri se pa spet kaj beremouser posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2423
    21.6.2009 10:15:29   
    Erdbeere
    Kepice iskrene čestitke za obletnico poroke user posted image user posted image user posted image

Jaz pa študiram, da bi šli danes v Kranjsko goro na Kekčeve dneve. Bom videla kakšne volje bom popoldan, ker sem zdaj ugotovila, da se začne ob 15-ih.

Drugače pa upam, da sem se zdaj naspala in spočila kaže kr ok.

Rubin za vas tri pa še vedno držim pesti.

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2424
    21.6.2009 13:06:34   
    litlleMiss
    rubin, tudi jaz upam, da boste z Gajo in Zojo hitro doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
    Neposredna povezava do sporočila: 2425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
    Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?