Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 22:52:17
|
|
|
|
Virtualna
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 23:24:44
|
|
|
|
gloria
|
..čer...stanje pri nas je mal boljše...temp. končno padla....sam danes pa občutno manj čaja spijemo in dojimo se manj kot včeraj...baje pa da angina razhaja ....zdej čakam da mu dam še eno svečko pol se pa grem k njem stisnit...je pa taki dobrovoljček čeprav komi sedi,in se premika me pogleda s tistimi očki in se mi nasmeji .... Petra in Alenka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 19.6.2009 23:42:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem spat...nočka.. Nočko..... jst pa likat.... zdej pa res no... haha Jaz sem se ravnokar prebila čez 4 stroje cot pa mam 7kg boben. Me noge bolijo kot da bi pretekla maraton
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 8:06:23
|
|
|
|
meta21
|
Uuuuu, to pa je nekaj novega zame...da sem zadnja odšla in prva prišla! Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 8:07:56
|
|
|
|
meta21
|
Tole pa Lovro sporoča... CCCCC WD FFFFFEAYQ<DS ZZZZZ CXXYx cggggggggggtufnnnnnnnnnnnnmkhnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...tolk da veste!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 8:35:02
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro!!! Lovro: se strinjam s tabo... lepo si povedal!!! naša mala princeska je bila ob šestih že pokonci, zdej pa čudežno spet spi Se je pa včeraj naučila novo "besedo": sva pri prastarših gledale kuža in je ves čas zravn vpila "kuuuku" in vsakič ko ji rečem "Sara včerej sva pa vidle kužka" mi ona nazaj zavpije "kuuuku" lep dan!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 8:40:52
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro....deževno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 9:31:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband no najlepši kraj v sloveniji je meni osebno ptuj potem maribor pa slo.bistrica pol pa bi se počasi lahko nehalo,seveda bi se še kaj našlo to je samo moje mnenje Bravo Zband za Slov. Bistrico. Ti si pa res ded na mestu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 9:33:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem se ravnokar prebila čez 4 stroje cot pa mam 7kg boben. Me noge bolijo kot da bi pretekla maraton
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 9:35:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Se je pa včeraj naučila novo "besedo": sva pri prastarših gledale kuža in je ves čas zravn vpila "kuuuku" in vsakič ko ji rečem "Sara včerej sva pa vidle kužka" mi ona nazaj zavpije "kuuuku" lep dan!!! Kak frajersko. L pa ob kužku naredi ov ov ov. Lubica mala. Danes je spala do sedmih, pa zdaj drnjoha že pol ure.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 9:35:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tole pa Lovro sporoča... CCCCC WD FFFFFEAYQ<DS ZZZZZ CXXYx cggggggggggtufnnnnnnnnnnnnmkhnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...tolk da veste! Ja nimaš kaj, kak je reko, tak je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 9:36:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro....deževno... Dobro jutro. Sem razmišljala, da mogoče pa je Gold fish že na morju in MTY tudi. Saj drugače bi vsaj zdravo in adijo napisale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 10:52:34
|
|
|
|
zband
|
hvala,upam,da pri vas kaj manj uliva,ker tu je tako grdo vreme,in upam da se bo od bistrce do ptuja kaj prikazal sonce,ker čez dve uri šibam mimo tvojega kraja. zband
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 10:54:51
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro. smo ok. naša bejbi je že dosti bolje (upam, da spet ne poslabša!). vročine nima več. kriv je bil zobek, saj se zdaj že čuti nekaj trdega v dlesni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 10:57:13
|
|
|
|
Olivija*
|
mi bomo kljub vremenu šli na morje. sem se odločila, da bom preizkusila vse wellnes programe, če ne bo sonca (ki ga itak ne bo, hihi). pa laptopa bomo vzeli zraven, če bo plac v avtu , da se bom lahko kaj na rr oglasila mislim, da sem zrela za odvajanje od rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:11:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi bomo kljub vremenu šli na morje. sem se odločila, da bom preizkusila vse wellnes programe, če ne bo sonca (ki ga itak ne bo, hihi). pa laptopa bomo vzeli zraven, če bo plac v avtu , da se bom lahko kaj na rr oglasila mislim, da sem zrela za odvajanje od rr [/quote Fajn se imejte. A danes že greste? Se boste pa cartali in uživali v welnesu. Čeprav prejle sem nekaj gledala za Rab in sem mami kazala kak hotel je tisti v katerega gresta in je kazalo 26 stopinj, pa je bilo to ob devetih zjutraj. Tak da odvisno kam greste.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:11:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutro. smo ok. naša bejbi je že dosti bolje (upam, da spet ne poslabša!). vročine nima več. kriv je bil zobek, saj se zdaj že čuti nekaj trdega v dlesni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:11:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband hvala,upam,da pri vas kaj manj uliva,ker tu je tako grdo vreme,in upam da se bo od bistrce do ptuja kaj prikazal sonce,ker čez dve uri šibam mimo tvojega kraja. zband Slabo kaže glede vremena. Previdno in počasi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:12:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Fajn se imejte. A danes že greste? hvala. jutri gremo. počasi bom začela pakirat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:13:00
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem pa naročila avtosedež pri Sončku prejle in sicer Romer safefix plus trend line isofix, pa Senna barvo. Kak je frajerski. Pa bolj ugodno kot drugod npr. v BC in Pikapolonici.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:14:15
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Fajn se imejte. A danes že greste? hvala. jutri gremo. počasi bom začela pakirat... Kake bolj tople stvari pa vam le spakiraj. Trenerkice, pa kako jaknico za mlado gospodično. Saj veš veter, burja, dež, vse je lahko, ker je nepredvidljivo vreme. Ampak upam, da boste le bolj v bodiju in s klobučkom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:15:40
|
|
|
|
pf
|
Danes prideta moja dva na kosilo in kuham piščančjo juhico z zelenjavo in spekla sem skutin zavitek z rozinami. Aja pa še tole, moje hujšanje gre končno malo na bolje. Me je kar nekaj manj za videt, pa na tehnici tudi nekaj malega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:34:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi bomo kljub vremenu šli na morje. sem se odločila, da bom preizkusila vse wellnes programe, če ne bo sonca (ki ga itak ne bo, hihi). Olivija.... danes se bo spadalo in jutri bo že lepo in spet toplo.... v sredo ponoči pa bo začelo spet deževat....v četrtek bo spet sončko. Jaz lahko pridem v ponedeljek.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:40:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaooooooooooo.... že dva dni donat pijem..... zdej pa imam vrabca..... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 20.6.2009 11:41:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaooooooooooo.... že dva dni donat pijem..... zdej pa imam vrabca..... hahaha Ka te puca? Namerno si se ga polotla?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?