|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
19.6.2009 17:52:55   
nokes
rubin, stiskam pesti za tebe in tvoji punci!!! vse bo ok, ne pusti se!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
19.6.2009 18:03:16   
Klarissa
rubin, kaj se dogaja?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
19.6.2009 18:12:39   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Punce jaz sem začela krvavet, mislite name.

Joj Rubin, stiskam pesti, da bo vse OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, dihaj, dihaj, dihaj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
19.6.2009 18:30:44   
rosajelka

Držim pesti zate mlinčka pa za rubin da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še kakšen dan ali dva pa mene tudi čaka dihanjeuser posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
19.6.2009 19:05:12   
macko
rubin, držim pesti zate

pa zate tut mlinčka

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
19.6.2009 20:12:33   
macko
Nokes, v tvojem albumu vidim, da imaš EW voziček, pa me zanima kako si zadovoljna z njim. Ali si kupila tudi globoke košare? Si ga narobila preko baby jungle?

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
19.6.2009 20:13:00   
macko
pardon, naročila...

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
19.6.2009 21:07:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Citiram:

Belen je rodila!!!!
In sicer dve pupici! V izoli sedaj vlada girl power!!! Bogi fantje!!!

Prva se je rodila NAŠA, velika 48 cm in 2390 g teža. Druga pa je prijokala na svet LIJA, 48cm in težka 2350g :)user posted image

Aja, rodila pa je danes, torej 19.06.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo BELEN, bravo pupiki.
Čestitke mladi družinici.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
19.6.2009 21:07:35   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Punce jaz sem začela krvavet, mislite name.

Pupa naša. Držim pestke, da bo vse vredu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
19.6.2009 21:08:36   
miska73
Mlinči še tle navijam zate in za pupiki.
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
19.6.2009 21:10:19   
_anja3_
"Rubin",drži se!!Sej boš vidla,da bo vse v redu....user posted image "Mlinčka",fajn dihaj...user posted image user posted image user posted image "Belen",ČESTITKE!!!Lepo se crtajte ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
19.6.2009 21:11:30   
sonček33
Rubin, držim pesti

Mlinčka držim pesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
19.6.2009 21:15:13   
tara78
rubin........user posted image user posted image user posted image drži se, vse bo v redu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
19.6.2009 21:16:36   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: macko

Nokes, v tvojem albumu vidim, da imaš EW voziček, pa me zanima kako si zadovoljna z njim. Ali si kupila tudi globoke košare? Si ga narobila preko baby jungle?

najprej en velik ???? ker sem mislila, da nihče ne vidi mojega albuma, sem se nekaj igračkala, pa sem dala geslo "za prijatelje", no nisem pa še nobenega pokljukala, tako da....hmmm. kdaj pa si videla album?

EW mi super služi, zdajle vseh plusov in minusov ne bi opisovala, smo že nekaj časa nazaj pametovale, kaj ja in kaj ne...košar nimam, samo mehke torbe, v katerih ju še zdaj prenašam iz stanovanja, po stopnicah, cap cap capuser posted image , naročila pa preko babyjungle in dobila v dobrem tednu od plačila,. tak da super.

nokes

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
19.6.2009 21:18:25   
marijaa
O rubin, držim pesti, da se vse isteče kot se mora in še nekaj časa ne pride do poroda.user posted image
Mlinčka tudi zate držim pesti.!
belen Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.6.2009 0:27:39   
Snezinka4
Rubin in Mlinčka - držim pesti, da se vse dobro izteče!!!!

< Sporočilo je popravil Snezinka4 -- 20.6.2009 0:28:07 >

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.6.2009 7:48:16   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

dobro jutro vsem, evo novice:

Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super.

Vaše nove navijačice Taja user posted image  in Anja user posted image .

Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav".

Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. user posted image

Sem 'ukradla' to sporočilo s sosednjega foruma! user posted image

The Mlinček family - iskrene čestitke za obe princeski, mamici in atiju pa želim čimveč prespanih noči!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.6.2009 7:54:22   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

dobro jutro vsem, evo novice:

Sve dve majhni pupici, Taja (2250g, 45cm) in Anja (2500g, 48cm) in bova velik nagajali mamici in očku. Prišle sva vas pozdravit ob 1.06 oziroma 1.11 uri 20/06/2009 in sva seveda dvojčici. Mamica (mlinčka) in očka (mlinček) naju ne spustita izpred oči, sva njun dvojni srček, njuna dvojna največja sreča. Obe se počutiva super, prav tako tudi mamica mlinčka, ki naju je skupaj odpeljala v sobico ša za cca. 3 dni, potem pa greva v raj - domov, kjer sta mamica in očka že vse zrihtala in pripravila da se bomo imeli super.

Vaše nove navijačice Taja user posted image  in Anja user posted image .

Očka pa je seveda presrečen, aja kavico pa si same skuhajte, ker očka gre an majčkeno počivat, pol pa naju bo spet "crklav".

Vsem borkam in borcem sporočam, vredno se je truditi že samo za en tako velik čudež, če sta pa dva pa toliko bolj. Skratka nikoli ne obupajte. user posted image

Sem 'ukradla' to sporočilo s sosednjega foruma! user posted image

The Mlinček family - iskrene čestitke za obe princeski, mamici in atiju pa želim čimveč prespanih noči!!! user posted image user posted image user posted image

dragi pupiki, Anja in Taja, dobrodošli, čestitke mamici mlinčki in očku mlinčku. pa ju imata, princeski mlinčici majhni user posted image !!! cartajta ju do onemoglosti, vsem pošiljam objemčke in poljubčke!!!

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.6.2009 8:26:44   
Barbk
O Mlinči....user posted image  Iskrene čestitke za pupiki. user posted image  Obilo cartanja...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.6.2009 8:30:40   
Barbk
Joj pa še Belen moram čestitat...Tole je pa zdaj res girl power. user posted image  Iskrene čestitke tudi tebi in očiju. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.6.2009 8:32:29   
sr
user posted image user posted image Bravo družinica mlinčkovih!!!user posted image user posted image
             ISKRENE ČESTITKE

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.6.2009 8:49:14   
Barbk
Rubin, bejbi, upam, da je vse ok. Drži se. user posted image  Vaš čas še ni prišel, zato zdrži, prosim. Mislim na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa zdajle odhajamo v toplice za en teden. Madonca upam, da bomo dočakali kak dan sončka in kopanja zunaj. V sredo sem imela UZ pri Cerarju in ga je malce "zaskrbelo" in sicer teža najinih škratkov, Fantek naj bi imel 1163g, pupika pa 1129g pri 30t in 6/7. Jap potrdu nam je parček. user posted image  Drugače sta še zmeraj na glavico in drugi medenično, pretoki pa vsi dobri. 1.7 imam pa spet UZ pri njemu. Jaz še zmeraj verjamem, čeprav mi je ravno včeraj moja G rekla, da verjetno kar ne bom več dolgo po 1.7 3v1, da zdržimo do konca julija in mala dva prideta vsaj do 2 kilc.
No zdaj pa šibam še do konca pripravit in gasa proti termam. Vsem novim dobrodošlica, pa babuške noge skup tišat, razen Rasajelka-ti pa le pejdi v porodno po vajina škratija. user posted image  Pridne bodite....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.6.2009 9:04:33   
evamaja
čestitke mamici mlinčki user posted image user posted image user posted image , lepo se rihtajte in kmalu domov.
user posted image

Evo ćastim za našo mlinčkouser posted image .
Rubin zate pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  inuser posted image user posted image user posted image , vse bo ok.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.6.2009 9:21:38   
macko
čestitke mlinčka!

nokes, čist lepo vidim tvoj album, tako kot od ostalih user posted image  ga boš mogla še enkrat skrit. hvala za kratko mnenje. Tut jest imam plan kupiti samo voziček in nekje pri nas stakniti mehke košare s trdnim dnom. To bo čist fajn, pa še v avtu zasede manj prostora. Čakam še, če bo gospa, ki ga prodaja po bolhi, kaj spustila ceno...

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.6.2009 9:26:00   
sayuri
mlinčka, čestitke ob rojstvu dveh princesk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?