|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
19.6.2009 22:22:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

mi smo kupili pa to za na morje in kasnejšo uporabo
http://nakup.pikapolonica.com//wehncke-moj-prvi-bazen-z-napihljivim-dnom-85x/120674007383120673

Super! user posted image user posted image user posted image O, kako bo Aleks užival!

ja upam da bo res,ga bomo pa lahko dali v tuš kabino tko da bo res super user posted image

Srečno z uspavanjem

Jaz ga dam pa v košek in sem zraven njega nekaj časa da mu popravljam dudo k mu ven pade,pa malo ga pokrijem čez glavco da ima temo.No sedaj smo naredili tko da smo dali temno zaveso  gor in zaspi,ker našga tema zmatrauser posted image pa malo ga božam po nosku in čelu pa zaspiuser posted image

A pa ne joka v košku? Če jaz Elo zvečer položim kamorkoli, se začne orng dret. Toda na rokah pa ji tudi ne paše ... na kratko: nič ji ne paše, vse jo moti user posted image user posted image user posted image . Ta naša princeska na zrnu graha user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
19.6.2009 22:23:58   
Anonimen
Grem poskusit srečo s prestavljanjem speče Ele iz najine postelje v njeno. user posted image

Lepe sanje, mirno in dolgo noč, pa poljubčki za vaše zakladke od naju z Elo user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
19.6.2009 22:30:43   
sonček85

Grem poskusit srečo s prestavljanjem speče Ele iz najine postelje v njeno. user posted image

Lepe sanje, mirno in dolgo noč, pa poljubčki za vaše zakladke od naju z Elo user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

probaj ji tam kjer si imela ti roko  ji nekja podložit da jo malo preentaš user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
19.6.2009 22:30:46   
sonček85

user posted image Ali se tudi vam kdaj zdi da ko se najeste da imate trebuh kot v 3 mesecu user posted image user posted image

Aja pa naj se še pohvalim da sem včeraj kupila v trgiovini KIK MODERČEK ZA DOJENJE KI JE BIL 5 PA ŠE NEKLAJ € IN DA JE SUPER.user posted image user posted image user posted image Pa še čipkast je pa roz user posted image

Jaz imam še vedno trebušček, pa sedaj ne vem, ali se še mi vedno ni do konca skrčila maternica, ker je na zadnjem pregledu bila še 10 cm, ali imam tako ohlapne mišice user posted image . Toda malo me že jezi ta trebušček, saj vsak dan telovadim in bi že rada oblekla svoje hlače user posted image . Z napihnjenostjo sem pa tako vedno imela težave zaradi črevesnih alergij, tako da poznam ta občutek user posted image . Kupi si kakšne probiotike, ful so dobri in poceni od NOW, jih je največ milijonov noter, pa naredi eno ali dve kuri, bo gotovo pomagalo. user posted image

ja k je pri meni tko da ko se zkjutrj zbudim tko že lep ,samo koliko je malo mlahav in strijast user posted image ko se pa najem se pa napihneuser posted image
Jaz nekaj svojih hlač že  lahko oblečem ,je pa re da sem opazila da sem se čez boke raztegnila user posted image user posted image
moderček:ja malo bom svojega zapeljhevala ,a šele ko bo doma saj danes dela še 12h in jutri tudi user posted image Ta teden ga pa res pogrešam saj smo čez dan samo 2h skupaj
košek.ja tudi joka samo mi to hit rešimo,ga vzamem pa mu kar zizo dam in malo je potem pa je ok in počas zaspi,Sem to 1x probala in je palilo,zdaj pa včas pali včas pa ne.A do nekje  21h vedno zaspi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
19.6.2009 22:32:00   
sonček85
lahko noč in tudi od nas poljubčke in pozdravlke in čim lažjo in lepšo noč
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
19.6.2009 22:44:48   
veronikab

user posted image Ali se tudi vam kdaj zdi da ko se najeste da imate trebuh kot v 3 mesecu user posted image user posted image

Seveda, posebej ko vsak dan pojem najmanj en zavitek čokoladnih piškotov in pol zvečer še kakšno 100 g čokoladouser posted image user posted image

Mi je moj rekel, da še dobro, da sem suhica, ker drugače bi sigurno imela za čez 100 kg. Najbolj hecno pa je, da prej sladkarij sploh nisem maralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
20.6.2009 7:36:49   
Pat74
Dobro jutro,

tinaaja dobrodošla nazaj, ste se vrnili ravno pred dežjem;

krfjolca lušna pupa - ma sej kot sem že rekla, naši aprilski pubeci bodo imeli kaj gledat; v zvezi z preobremenjenostjo, ki jo doživljaš, pa nasvet, ki so ga ti že druge dale - povej jasno in glasno, kaj te muči, ker moški ne znajo brat naših misli, narejeni so pa itak za bolj komot oz. tisti y kromosom, ki ga majo, je ravno ta pomankljivost, da nimajo naravne intuicije za to, da bi nam brez navodil in sami od sebe priskočili na pomoč pri gospodinjskih opravilihuser posted image ;

nenalena kar se tiče uspavanja starejših otrok - te moram žal razočarat, da pri nas pri naši Maši ni nič palilo - razen to, da je lahko spala v najini postelji in šele dober mesec spi v svoji - uvedli smo pa igro z nagrajevanjem.

Pa še ena moja izkušnja: ta teden sem bila na ločevalni dieti in glej ga zlomka - mleko je bolj vodeno in manj ga je, naš tamali siten, ker je bil lačen - tako da, moram tole zadevo prestavit na čas, ko mu bom začekla uvajat še drugo hrano. Očitno sem kot krava, kadar ima tele, rabi boljšo krmouser posted image .

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
20.6.2009 8:19:11   
matcar
Jutro!
Mi pa že veselo norimo po hiši,razen Saš-a.ta še kar spi.Dolgo pa ne bo več,ker bo počasi lakota.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
20.6.2009 9:00:40   
detelja
kako ste kaj? danes pa se je fajn ohladilo...me ful jezi, ko skoz neki šprica ta dež in ne morem z mojo čebelico ven pol pa je taka tečka, da glava boliuser posted image user posted image user posted image user posted image

menzus me zafrkava...sicer nekaj dni sem imela rjav izcedek, potem včeri čist malo krvav...in zdj ne vem kaj to je...problem pa je, ker sem se odločila za kont. tabl. in zdaj ne vem če naj začnem jemat ali neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in še malo pomagačevuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
20.6.2009 9:17:48   
*Junona*
Dobro jutro!

Mi smo vstali okoli osmih, Zara pa je v ležalniku kr zaspančkala nazaj. Midva se grema pa mal pocartat. Danes mi kar paše takšno vreme.

Aja, Detelja, moj je reku, da riste tri pomočnike, ki so na drugi sliki si lahk pa kamot dobim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
20.6.2009 9:18:09   
*Junona*

NenaLena

To je pri nas tudi pravi podvig.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
20.6.2009 9:28:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  kakšen velikan je že user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita
Pat74 ma sej so face, men je všeč, da tako zgodaj zaspi, da imava pol z user posted image  čas še zase. Lahko user posted image , gledava tv, se pogovarjava, plačava račune...user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: detelja
evo pa še dve nevarni čebelici...user posted image user posted image
user posted image  

full huda fotka

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav
js pa tk uživam ko se kopam...
user posted image  
user posted image  
pa še z atijem.... ga cartam ko ma bubo na nogi....
user posted image  
user posted image  

kakšni lepi veliki učki

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Še nekaj slikic moje frače: user posted image

user posted image  
user posted image  
user posted image  
user posted image

kakšna manekenka... prov pozira v teh oblekcah lepotička

pomočniki vidim da so še vedno v igri user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
20.6.2009 9:51:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Aja, Detelja, moj je reku, da riste tri pomočnike, ki so na drugi sliki si lahk pa kamot dobim.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, naj tvoj dragi ne bo tako prepričan, mogoče pa bodo "hujši" kot pa kak drug pol pa mu bo žal zakaj ti jih je ponudiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blueeyes user posted image   a seveda so še vedno v igriuser posted image user posted image user posted image user posted image šele zdaj lahko nekako začnemo redno zalivat našo rožicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekako smo se zmenile na vsaki 5 str., da se lahko objavijo, ampak mislim, da jih je nazadnje objavila brigita za rd tako, da v tako slabem vremenu morajo bit mal objavljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
20.6.2009 9:55:28   
detelja
kako so tile naši user posted image zlati...pa kako vsi pozirajo...

aja, še to...včeraj ko sem dala majo iz banjice na brisačko in jo pokrila mi je kar z lepega začela tolk "govorit" seveda v njenem jeziku...jaz nisem mogla verjet svojim ušesom...toliko je govorila grrr, brrr pa pol je nisem razumela...so mi kar solzice pritekle...pol pa sem ji še jaz neki govorila ona pa mi je kao odgovarjala...saj je že prej tudi kaj momljala, ampak včeraj je bilo to prav intenzivno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
20.6.2009 10:33:20   
Blueeyes
Blueeyes user posted image   a seveda so še vedno v igriuser posted image user posted image user posted image user posted image šele zdaj lahko nekako začnemo redno zalivat našo rožicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekako smo se zmenile na vsaki 5 str., da se lahko objavijo, ampak mislim, da jih je nazadnje objavila brigita za rd tako, da v tako slabem vremenu morajo bit mal objavljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej prov, da nam mal polepšajo tole deževno soboto... jz še samevam doma, k je moj šel dežurat,... No, Gaja spi, pa maček tud, tko da pasem dolgčas

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
20.6.2009 11:20:37   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sej prov, da nam mal polepšajo tole deževno soboto... jz še samevam doma, k je moj šel dežurat,... No, Gaja spi, pa maček tud, tko da pasem dolgčas

moja lisička je že drugič zadremala sam mislim, da bo počasi vstala, ker bo želodček prazen...dragi pa itak dela...imajo danes poroko (220 ljudi)...vreme je za skozlat...ne morem ven z čebelico pol pa sve obe tečki...upam, da bova dan prespali...sam kaj ko pa cele dneve napovedujejo tako vreme...zjutraj smo imeli tako soparno v stanovanju zdaj pa se je že pošteno ohladilo...v stanovanju je tema kot ob 21 zvečer...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
20.6.2009 11:33:29   
Blueeyes

moja lisička je že drugič zadremala sam mislim, da bo počasi vstala, ker bo želodček prazen...dragi pa itak dela...imajo danes poroko (220 ljudi)...vreme je za skozlat...ne morem ven z čebelico pol pa sve obe tečki...upam, da bova dan prespali...sam kaj ko pa cele dneve napovedujejo tako vreme...zjutraj smo imeli tako soparno v stanovanju zdaj pa se je že pošteno ohladilo...v stanovanju je tema kot ob 21 zvečer...

ja kje pa dela... a v kakšnem cateringu?? sva pa glih dol z joške pršle tko da spet spi... jupi... še mal lahko čekiram po pc-ju user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
20.6.2009 11:39:10   
detelja

ja kje pa dela... a v kakšnem cateringu?? sva pa glih dol z joške pršle tko da spet spi... jupi... še mal lahko čekiram po pc-ju user posted image

v enem motelu je kuhar - šef kuhinje...dela pri privatniku in pol veš kako to je...imajo vsak dan odprto...sta samo 2 kuharje...in zdaj so dali še enega kelnarja v kuhinjo, ta tudi vse ne obvlada in pol veš kaka štala je...pa še ta drug kuhar je bil ta teden na dopustu...tako, da je bil dragi doma samo v torek in čet. pa še v čet. ga pol dneva ni bilo, ker je moral it v službo naročat robouser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa je tako žalosten, ko ga čebelica sploh ne upošteva....moja čebelica pa je vstala pa sem mislila, da bova jedli pa je hotela sam slepo dudo...se mi zdi, da jo je včeri zdelovala vročina, danes pa dež in to hladno vreme...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
20.6.2009 11:45:25   
Blueeyes
v enem motelu je kuhar - šef kuhinje...dela pri privatniku in pol veš kako to je...imajo vsak dan odprto...sta samo 2 kuharje...in zdaj so dali še enega kelnarja v kuhinjo, ta tudi vse ne obvlada in pol veš kaka štala je...pa še ta drug kuhar je bil ta teden na dopustu...tako, da je bil dragi doma samo v torek in čet. pa še v čet. ga pol dneva ni bilo, ker je moral it v službo naročat robouser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa je tako žalosten, ko ga čebelica sploh ne upošteva....moja čebelica pa je vstala pa sem mislila, da bova jedli pa je hotela sam slepo dudo...se mi zdi, da jo je včeri zdelovala vročina, danes pa dež in to hladno vreme...

ja vrjamem da je tole sranje... boga mami k pol sameva doma... pa je noben ne razvaja

moja pa dude sploh noče, edin če se res dere že 10 minut, pa ji jo dam začne tko cmokat... drgač bi bla pa sam na joški

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
20.6.2009 12:03:14   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

OK, to je pozitivna novica dneva. Druga plat je pa ta, da sem totalno depresivna, jezna, zoprna in slabe volje. Počutim se kot služkinja, nikamor ne grem, od jutra do večera delam ene in iste stvari. Pa skrb za otroka me sploh ne utruja, bolj vse ostalo. Non stop pucam, pospravljam, sesam, perem, pa še vedno je ves čas nastlano, posvinjano in koši perila polni. Najbolj me jezi, ker mož tega sploh ne opazi, njemu je samoumevno, da jaz vse to zmorem, pa da je hladilnik poln, pa da je kruh sveže spečen, pa da so njegove srajce zlikane. Ko on pride iz službe, lepo poje kosilo in se zlekne na kavč - seveda, saj si zasluži počitek, ne, po 8 urah sedenja za računalnikom. Mah brezveze.
Mal sem se skašljala, ne zamerite. user posted image

krfjolca: pri nas je skoraj isto - sam da moj dela po 12-14ur na dan,pride domov,se stušira in gre spat - se počutim,kot da me ni user posted image in sem tut sama za vse,tak da se mi že skoraj user posted image pol me pa čudno gleda ko rečem,da sem js tut utrujena in da bi bilo lepo,če bi še vsaj kake pol ure bil z nama,ko pride zvečer domov,pa mogoč še malega mal pocrtal in mene...
no,pa da povem še to,da prvih 14dni,ko je pa mel očetovski dopust,je bil pa tak,ko ga sploh ne poznam - vse je naredil,še kuhal je user posted image tak da sem res lahko počivala!!! mogoč me je pa takrat mal preveč razvadil... user posted image joj,kaj bi dala,da bi sedaj bilo vsaj pol tako kot je bilo takrat user posted image

uživajte s svojimi sončki kljub slabemu vremenu
pozdravček tut od iana vsem aprilskim krofkom - se oglaša,da ne pozabim napisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
20.6.2009 12:03:28   
detelja

ja vrjamem da je tole sranje... boga mami k pol sameva doma... pa je noben ne razvaja

moja pa dude sploh noče, edin če se res dere že 10 minut, pa ji jo dam začne tko cmokat... drgač bi bla pa sam na joški

saj moja je tudi glih kaj ekstra ne obožuje...edino, ko se dere in želi zaspat pol jo včasih "prosi"...ja, ugoba mami...ko pa je ati doma pa itak mami želi vse naredit, ker pol majo ati pazi, zvečer pa sem tako hin, da se sam obrnem v posteljo ali pa na kavč pred tv, čeprav mi takoj očke skup zlezejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
20.6.2009 13:30:32   
ninica23

Se moram pohvalit no mojega sinčka da je danes čez dan zwelllo priden se naje in že spi tko da mi že spi od 17h ,razen imela sva premor vsem k se je zbudil za zizo in že nazaj zaspal koker se je njedu kar na zizi.user posted image user posted image trkam na les  predno se  kaj spreobrneuser posted image

Sonček super, da je Aleks našel svoj ritem. Naj tako ostane! user posted image user posted image user posted image

hvala ja in res naj tako ostane,saj počasi bojo sedaj ritem ujeli.Me pa prav zanima kako bo na morju k bomo s taščo in tastom skupaj v prikolici ,pa ko se bova ponoči zbudila za zizouser posted image user posted image
Naj tvoja tudi ujame ritem in spančka lepo tko kot je   še naprej

Mogoče pa se bosta tašča in tast po hitrem postopku pobrala iz morja user posted image user posted image user posted image .
Hvala, jaz tudi držim pesti, da bomo obdržali ta ritem in bo mamica lahko vsaj še kakšen mesec tako fajn spala user posted image .

sonček85: vi pa že na morje? kak vam vela user posted image user posted image user posted image js bi tudi kr šla,pa magari sama z malim user posted image zdaj še verjetno ni pretirane vročine
mi bomo pa šli,če bo vse posreči in če bo moj dobil dopust,enkrat sept.,verjetno na krk,kjer ima od mamice brat apartma - meni se dol res dopade,čeprav mam te hrvaške že preko glave user posted image user posted image user posted image
tisto s tastom in taščo pa zna biti kar naporno ja,no odvisno pa tudi,kako se razumete in kako onadva sprejemata dejstvo,da ste sedaj vi družinica zase in da mali otrok ima pač svoje potrebe ne glede na uro,podnevi ali ponoči - upam,da se boste imeli zelo lepo in da bo mali aleks prav tako užival user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
20.6.2009 14:02:00   
ninica23

Aja pa naj se še pohvalim da sem včeraj kupila v trgiovini KIK MODERČEK ZA DOJENJE KI JE BIL 5 PA ŠE NEKLAJ € IN DA JE SUPER.user posted image user posted image user posted image Pa še čipkast je pa roz user posted image

sonček85 superca za nakup - js sem tudi kupla 2 bodija tam,pa se lepo pereta in sta še vedno taka kot nova (zaenkrat user posted image )
misim,da tudi cena ni več merilo za kvaliteto user posted image   - sem si še preden sem rodila kupila dvojne hlačke od skinija,ker jih imam res rada,pa ene že lepo cvetijo po šivih,pa so bile samo 2-3krat nošene... imam pa nekaj že tako spranih,da me je že skoraj sram jih obleči,pa so še vedno cele user posted image
glede trebuha: nisem nekaj napihnjena,samo je pa še vedno precej ohlapen - lahko pa že oblečem svoje kavbojke user posted image v bistvu mi je ostal še dober kilogram od nosečnosti,10 jih je pa šlo user posted image user posted image user posted image ampak je še nekaj podlage od prej,tak da bo vseeno treba začet mal migat  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
20.6.2009 14:34:16   
m..tina
Čav, punce!

Naš mulc ima danes take napade sitnobe, da je groza. Zjutraj sva lepo vstala, bila zelo dobre volje, potem pa kriza - jamranje, jamranje in še enkrat jamranje. Pol sva se najedla, je blo celih 15 minut boljše, pol pa smet jamranje. Nč mu ne paše. Mogoče je krivo slabo vreme al pa ma kao napade lakote, ker mi tud ful pogosto je - na 2 uri pa zmaže celo flaško - 130 ml. Zdej je lih malo zadremal.
Upam, da so vaše pikice pridne.

Midva greva jutr na sprejem v bolnico, ker bo naš mišek v ponedeljek operiran za kilo. Mogoče pa tudi čuti, da sem jaz malo nervozna, pa je zato tud bolj slabe volje.

Ko pridem domov, pa sporočim, kako smo opravili. Držite pesti, da bo vse ok.

Se tipkamo!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
20.6.2009 14:55:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce!

Naš mulc ima danes take napade sitnobe, da je groza. Zjutraj sva lepo vstala, bila zelo dobre volje, potem pa kriza - jamranje, jamranje in še enkrat jamranje. Pol sva se najedla, je blo celih 15 minut boljše, pol pa smet jamranje. Nč mu ne paše. Mogoče je krivo slabo vreme al pa ma kao napade lakote, ker mi tud ful pogosto je - na 2 uri pa zmaže celo flaško - 130 ml. Zdej je lih malo zadremal.
Upam, da so vaše pikice pridne.

Midva greva jutr na sprejem v bolnico, ker bo naš mišek v ponedeljek operiran za kilo. Mogoče pa tudi čuti, da sem jaz malo nervozna, pa je zato tud bolj slabe volje.

Ko pridem domov, pa sporočim, kako smo opravili. Držite pesti, da bo vse ok.

Se tipkamo!

maja tudi, ko spi je mir...drugače pa je tečka...sicer pa kdo pa ni v tem vremenu...dežuje in dežuje in še dežuje...da bi vsaj 3 h bilo brez dežja, da bi šli ven...je pa tudi ful slabo....sam bi pila pa cvilila in jamrala ter izsiljevala...svašta...pa še sami sve doma, pa do četrtka napovedujejo tako vreme adijo pamet...

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za punčko
mia02

Najlepše ime za punčko

Daša (26%)

Korina (12%)

Mija (42%)

Lora (20%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!