ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca OK, to je pozitivna novica dneva. Druga plat je pa ta, da sem totalno depresivna, jezna, zoprna in slabe volje. Počutim se kot služkinja, nikamor ne grem, od jutra do večera delam ene in iste stvari. Pa skrb za otroka me sploh ne utruja, bolj vse ostalo. Non stop pucam, pospravljam, sesam, perem, pa še vedno je ves čas nastlano, posvinjano in koši perila polni. Najbolj me jezi, ker mož tega sploh ne opazi, njemu je samoumevno, da jaz vse to zmorem, pa da je hladilnik poln, pa da je kruh sveže spečen, pa da so njegove srajce zlikane. Ko on pride iz službe, lepo poje kosilo in se zlekne na kavč - seveda, saj si zasluži počitek, ne, po 8 urah sedenja za računalnikom. Mah brezveze. Mal sem se skašljala, ne zamerite. krfjolca: pri nas je skoraj isto - sam da moj dela po 12-14ur na dan,pride domov,se stušira in gre spat - se počutim,kot da me ni in sem tut sama za vse,tak da se mi že skoraj pol me pa čudno gleda ko rečem,da sem js tut utrujena in da bi bilo lepo,če bi še vsaj kake pol ure bil z nama,ko pride zvečer domov,pa mogoč še malega mal pocrtal in mene... no,pa da povem še to,da prvih 14dni,ko je pa mel očetovski dopust,je bil pa tak,ko ga sploh ne poznam - vse je naredil,še kuhal je tak da sem res lahko počivala!!! mogoč me je pa takrat mal preveč razvadil... joj,kaj bi dala,da bi sedaj bilo vsaj pol tako kot je bilo takrat uživajte s svojimi sončki kljub slabemu vremenu pozdravček tut od iana vsem aprilskim krofkom - se oglaša,da ne pozabim napisat
|