|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
8.6.2009 14:49:24   
KT
Viator - kako si? Je kaj bolje?

Punce moje nehte tok delat, potem imam pa še vedno neposravljeno stanovanje in ogromno slabe vesti user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
8.6.2009 15:15:58   
makala
HANA in ZALA tudi od nas vse najboljše, čeprav z zamudom. user posted image user posted image user posted image

MI smo imeli vodene koze, ta hujš obliko. Do 300 izpuščajev smo šteli, naprej ne, 4 dni 39 vročine, pa srbelo jo je zelo. Res je bila bogica. Sedaj je že boljše.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
8.6.2009 20:17:24   
natasaom
ooooooooooooooooooooooooooooooooo kaj sem pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše korošice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
9.6.2009 15:01:35   
mateyka
Hana In Zala, vse naboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
9.6.2009 23:20:32   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Viator - kako si? Je kaj bolje?

Punce moje nehte tok delat, potem imam pa še vedno neposravljeno stanovanje in ogromno slabe vesti user posted image user posted image

Ja, končno je boljšeuser posted image . Tako me pa že dolgo ni zvilo. Sicer pa jutri moram biti fituser posted image ..najstarejša ima valeto.

Ahh pospravljanje, kaj je že touser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
9.6.2009 23:21:46   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

HANA in ZALA tudi od nas vse najboljše, čeprav z zamudom. user posted image user posted image user posted image

MI smo imeli vodene koze, ta hujš obliko. Do 300 izpuščajev smo šteli, naprej ne, 4 dni 39 vročine, pa srbelo jo je zelo. Res je bila bogica. Sedaj je že boljše.

Ufff, tole je pa moglo bit res zoprno. Samo da je boljše...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.6.2009 21:21:37   
julci
halooo

kako kaj,nikjer nobene.jaz sem pa ful ponosna,ker je Miha v paru državni prvak v kegljanju v dvojicah,posamezno pa 19.včeraj pa smo dobili  rezultate.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.6.2009 22:36:16   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

halooo

kako kaj,nikjer nobene.jaz sem pa ful ponosna,ker je Miha v paru državni prvak v kegljanju v dvojicah,posamezno pa 19.včeraj pa smo dobili  rezultate.user posted image user posted image user posted image

BRAVO MIHA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo leteči. V soboto bomo spet blizu vas......v Velenju ima Žana teniški turnir. Danes sem bila na prvem roditeljskem sestanku za vrtec, Jure se mi je po treh dneh vrnil iz šole v naravi, Žana je bila na končnem izletu, ati je bil na eni dobrodelni prireditvi (meni ob vseh obveznostih ni uspelo..)   zdaj pa me tako boli glava, da bom vzela tableto in grem spat.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.6.2009 23:13:15   
viator

halooo

BRAVO MIHA!!!!!!! To pa je dosežek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo pa z valete....joj, lepo je bilouser posted image .  Kako hitro je zrasla moja Urška..iz male, nebogljene (nedonošene) štručke, v tako mlado damico...

Včeraj tudi bila na roditeljskem sestanku za Laro - sprejem v vrtec.  Ni nič škodilo malo obnovit znanje s tega področjauser posted image user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
11.6.2009 16:34:11   
mateyka
Miha! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
11.6.2009 22:56:11   
hanna1

halooo

tooooooo user posted image user posted image user posted image ,tako se to dela....najbržuser posted image ....no jes sem samo parkrat keglala,pa me kugla ne vidi več,sem prvič tako tišala prste not,da ko sem kuglo vrgla,sem še jaz skoraj poletela za njo,...da ne govorim o tem,kako so mi ploskali user posted image user posted image user posted image

....a ste že vsi zdravi user posted image ,viator,bravo za valeto,se tam vidi,kake šminke in škrici ratajo naši mladičkiuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
11.6.2009 23:00:42   
hanna1
.....vrtec...no tud mi smo dali vlogo,pa še čakamo,ker sem se naveličala fehtarit okrog za varstvo,pa v računovodstvu mi je na brzino izračunala ceno za polni program....91 eu...pa mi vsak reče,da ima več,zdaj sem pa že malo smotana,a sem jes kaj narobe slišala,ker je Hana vmes neke kable odkrila v pisarni,sam...je pa rekla 20 % cene....bomo videli,ko dobimo odgovoruser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.6.2009 8:26:48   
makala
Dobro jutro.

Bravo Miha!!

Se strinjam Viator, kako hitro zrastejo otroci. Ko boš utegnila, pripopaj kakšno slikco.
Mi pa mamo valeto v ponedeljek. Naša Kaja je že čisto iz sebe, ker so zelo povezana generacija, pravi prijatelji in že cel teden jokajo, ker se bodo razšli. Tako, da bo verjetno valeta zelo čustvena.

Zdele pa zares začet z delom, ambulanta je začela.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.6.2009 15:02:59   
lumpa6
oj punce da se malo javim, smo skos v gibanju in smo se odločil da gremo za vikend na morje, tko da ni časa pisat, rastemo hodimo že pomalem govorimo, taveliki so pa itak na polnouser posted image user posted image user posted image , mali prihaja s krka je biu na letovanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.6.2009 21:48:56   
julci
Janezek stopi v spalnico od staršev ter ujame mamo zgoraj brez. »Mama kaj imaš tam?« vpraša medtem ko kaže na njeno oprsje. »Veš sin, to so baloni in ko umreš, se napihnejo in te ponesejo v nebesa.« Na mamino začudenje je Janezek tej razlagi verjel in odšel pomirjen in zadovoljen. Čez dva dni pa ves zadihan prileti v kuhinjo, kjer mama ravno pripravlja kosilo: »Mama, mama! Teta Liza umira!« »Kako to misliš?!?« »V vrtni lopi leži na tleh in oba balona ima zunaj. Zraven pa stoji oče in jih poskuša napihniti, vmes pa ona kriči – O moj bog, prihajam, prihajam!«

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
12.6.2009 21:52:04   
julci
Blondinka se je prebarvala na rjavo, saj jo je živciralo neprestano zabavljaštvo ljudi na račun barve njenih lasi. Tako se je en dan odpravila na podeželje in opazila veliko farmo ovac in v trenutku dobila odlično idejo. Kmetu, ki je ravno posedal pred hišo, je dejala: »Če uganem število ovac, ne da bi jih poprej preštela, lahko eno odpeljem domov?« Kmet se je s stavo strinjal, saj je bil prepričan, da bo brcnila v temo. A odgovor »91!« ga je presenetil, saj je bil pravilen in nerad je novopečeni rjavolaski dejal da naj si izbere eno ovco za domov. Ko pa se je s svojim »plenom« vračala k avtomobilu jo je kmet ustavil ter ji postavil vprašanje: »Če uganem vašo naravno barvo las, mi boste vrnili psa?«

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.6.2009 21:49:20   
julci
čer nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image men se pa čvekauser posted image

sem danescel dan prala,da bom jutr malo lenarla.pa malo sem rožice plela,zalivala,...pa ugotovila da mi bodo planike zacvetele-vam pripopam slikce,da boste videle.Jih bo sam cvet.

drugač pa smo zaključili s šolo,v ponedeljek še imajošportni dan,ker jim prenavljajo šolo,pa so si nekaj sobot zadelali.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
14.6.2009 22:01:09   
hanna1
no,malce popestritve za nedeljski večer user posted image

http://www.dailymotion.com/video/x92auu_knackebrodsdansen-talang-2009-incro_

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.6.2009 15:30:46   
mateyka
jaz sem pa tok vesela, moj mož pride 30. junija v slovenijo user posted image user posted image user posted image user posted image yeeeeey user posted image

bo kake 2 meseca sigurno tukaj, potem bomo pa videli - mal bomo gledal kaki jobi so tukaj v sloveniji.. sem tok vesela, pa še za Inarin 2 roj. dan bo tukaj user posted image jupi! user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.6.2009 22:46:10   
KT
Jupiiii mateyka - SUPER!!!!! Napiši kaj zna, pa bo mogoče katera od nas lahko kaj pomagala.

Punce moje a sem kaj zamudila? - mi2 z Alino sva se spet malo potepali.

viator - kak je bilo na valeti?

julci moja, a bi lahko nehala pucat, likat, itd.Jest nikakor ne morem sledit user posted image Če preveč sonce posije se vidi vsa moja slaba vest user posted image , najboljš, da spet spokam in hopa na morje, potem pa vsega tega spljoh ne vidim user posted image

lumpa6 kam hodite na morje?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
16.6.2009 20:13:47   
julci
čer

dans nas je pa spet pralouser posted image hvala bogu ni bilo toče.

mateyka super za tvojga da pride v slovenijo,držim pesti da dobi tukaj službo,sploh zaradi vaju.

KT pa jaz pa zlo malo pucam in likamuser posted image user posted image me vsake kvatre 1x prime-sam sem vedno mnenja počak da te malo spustiuser posted image user posted image

Kar se pa rožic tiče sem bolj pedantnauser posted image user posted image .

Kaj delamo malo se učimo pravilne izgovorjaveuser posted image ker je vlak fafa,pa gaga je po novem račkauser posted image z rjem in čjem,pa nagajamo.sem jo zadnjič pustla v kuhinji,ker se je igrala za 5 minut,ker sem mogla nekaj dokončat pri šivalnem.Pa jo poslušams kom se ona pogovarja.Je zlezla na okensko polico s pomočjo gugalnika-konjiček in se pri kiper odprtem oknu pogovarjalla sama s sabo.sem mislila da me bo kap,še dobro da se ni spomnila in okna odprla,kar je že tudi pogruntala.predvčerajšnim je fasala buško,ker misli da je postla trampolin in jo je vrglo v stranico-pol se je pa tulila ko jesihar,ampak čez par minut je sledila ponovitev.pol je pa zaleglo.
V soboto praznujemo,sem glih prej poslala slikco njene fifike,da ji bodo nardili gor za okrasek.

Kaj še.boli me grlo-za znoret,pa komaj čakam drug teden,ko bomo imeli malo podaljšan vikenduser posted image user posted image ,če ne bo kakšne spremembe,ker imamo ful gužvo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
16.6.2009 20:21:36   
julci
vidim Hano pa Viatoruser posted image oglasta seuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
17.6.2009 12:30:27   
makala
Evo moje tri sončke na Kajini valeti

user posted image

Bilo je res lepo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.6.2009 10:21:06   
viator
Makalauser posted image user posted image  za tvoje sončke.  Kako so luštni.

"Naša" valeta je bila v Festivalni dvorani. Sicer nad tem sprva nisem bila navdušena - meni bi bilo tudi v šoli čisto OK - na koncu je bilo pa prav luštno.

Mateyka - super, da boste končno skupaj!!!!user posted image

Julci - pri vas je pa pestro, ni kaj! Zala je vidim tud ful živahna. Pri nas tudi ni več mirne minute - samo še stika, pleza, skače..buške itak tudi na sporedu.  Upam, da ne bo kaj hujšega s tem grlom...jaz sem se komaj zdaj uspela mal sestavit. Me je kar zvilo...gripa + vnetje ušesauser posted image

KT - kje ste se potepali, a na morju?

Hana - a si že pogruntala, kolk bo vrtec? Mogoče imajo pa na spletu kaj objavljeno? 91 je čisto možno..sem mal pri našem vrtcu počekirala, evo link!

Mi gremo tudi na dopust!!! Konec tedna, za 14 dni...Bovec. Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
19.6.2009 19:40:34   
hanna1
viator,hvala  user posted image ,sem pogledala....zna bit res,sam odgovora še nisem dobila...mi je pa zadnjič ena sorodnica,ki je skoz spraševala,a bo imela Hano v skupini,vendar je šla letos v penzijo,povedala,da je tako veliko prijav,da bodo verjetno morali še eno skupino sestavit...krasnouser posted image user posted image user posted image ,nismo v upadanju natalitete,pa čeprav smop čist osvinčeniuser posted image

makala,kolk se je tvoja punca potegnila in je prava damica...obe mislim...mala in velika damicauser posted image

julci,jaz sem mela dons res lep namen prit na kavico,pa sem se predolgo zadržala pri mami,ker sva nabirali rožice in evo mene grem delat metin sirup iz citron malise,tako diši...pa malo rožic še v mojga jegrčka,pa češnje čakajo za skrinjo,jz pa uživam...na RR.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?