|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
16.6.2009 13:21:04   
Chi_Pita
P1ka23 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kako je to lepo slišat user posted image a ti si tudi iz obale ... kmalu še jaz zagledam +, pol pa se bova skupaj z vozički sprehajale ob morju user posted image ... kaj praviš? kako sem optimistična ... hehehe user posted image

arupnik3 če sem prav zračunala imaš ti zdaj 21 let in vse tako lepo pošlihtano ... to je pa res pohvalno ... meni zaenkrat na kraj pameti ne pride, da bi se že poročila - se pa v prihodnosti bova ... vsaj take so želje ... verjetno je krivo to, da še urejava stanovanje in sva še oba študenta ... vlečeva ta status kolikor se da user posted image ...
tinnchy bravo za konec šole user posted image user posted image user posted image in lenčy tebi tudi ... kdaj bom jaz to rekla ... ufa ... lih včeraj sem imela izpit, ki ga verjetno spet ne bom naredila user posted image

Snoopy in donna  a ste še z nami? user posted image

Druge punce, kam ste izginle ... nikjer vas ni user posted image Vas vročina mantra a ...user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
16.6.2009 13:28:31   
donna22
P1ka23, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Chi_Pita - jaz sem še tu user posted image user posted image Pa še bom kar ostala ... V petek pa mogoče zvem datum, ko grem na carski rez ... Bomo vidli - razen če se mala do takrat ne obrne na glavo - ampak je menda že precej pozna user posted image
Ti pa kar optimistično glej naprej, bo sigurno prej uspelo user posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 16.6.2009 13:29:15 >

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
16.6.2009 13:35:32   
Pikica5
P1ka23 čestitke srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti prekrasno nosečnost pa uživaj jo, ker je ena iz med najlepških tenutkov, ki jih doživiš v življenju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kako ste kaj? Kako preživljate te vroče dni? Mi umiramo od vročine, mala dva samo spita, tako ju muči. Mami pa se baše z bomboni (jaz sem hujša kot kera nosečka, no mogoče pa kaj tota tečna user posted image  vpliva na to, da mi paše samo sladko, haha).

Lep dan vam želim

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
16.6.2009 14:18:47   
BabyKitty
P1ka23 čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se pa matram s user posted image tok me boli, da me bo pobral vsak čas user posted image je nadoknadla zamujeno user posted image . Se bo treba kmal spet začet trudt da je ne bo več ene 9 mescov user posted image ahja... poln kufr mam že vseh izpitov in dela in vsega, že sanjam o koktejlčku pod palmo user posted image pa bo treba še počakat par mescov vrjetn...

Greste punce kej na morje?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
16.6.2009 15:00:12   
arupnik3
P1ka23 ČESTITKE

ja stara sm 21 in vse pošlihtano pohvalno aneda ???   hja sej mi tut noben ne vrjame ka me ne pozna da sm poročena imam otroka in da sm tok stara vsi bi mi dal ene 30 let user posted image user posted image

mi gremo na morje 1.7.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.6.2009 16:19:37   
Snoopyka
js sm še tu, kr zgleda se naši miški nikamor ne mudi...al pa jo je strah kaj je zunajuser posted image   najraj sm v senci na zofiuser posted image tk da se posledično tud temu tle gor oglašamuser posted image

user posted image user posted image user posted image za novo nosečko...kar tako naprej!!! pika23 čestitke in čim lepšo nosečnost ti želimuser posted image

donna22 vem da to ni tolažba, ampak ne vrjamem da bi se tiveč obrnla, kr je že ful na tesnem z prostoromuser posted image sj tu carski ni tk hud, kot vsi govorijo...tk dauser posted image user posted image user posted image kr pogumnouser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.6.2009 19:49:03   
malajka84
Pika23 čestitaaaam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste končale z izpiti za letos ali a vedno pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Jst mam enga manj..še 6 pol pa diploma...počas...pa ziher pravjo...enkrt bo!

Pa drugače kako ste..pri nas nč kej novega se trudimo....mogoče pa ta mesec rata bolj uspešno...
Ma nič..lepo se mejte...!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.6.2009 21:47:09   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: P1ka23
in sporočam, da smo včeraj zvečer prvič zagledali user posted image .... user posted image ...

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.6.2009 21:48:17   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Greste punce kej na morje?

jpuser posted image  12.8 - 19.8 v Bolgarijouser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.6.2009 10:47:59   
malajka84
O..Bolgarija je super, jaz sem bla pred 4-imi leti...res..cenovno kar ugodno, zmer se kaj dogaja,.plaže pa-fenomenalne:)tk da verjamem, da bosta uživala!!user posted image user posted image

Midva greva pa letos kr v Medulin, no tam blizu...v kamp...sma oba nora bl na te zadeve..kamp..cel dan u kopalkah:)...pa bliz morja...:)

Kaj pa ostale? Kam kej greste?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.6.2009 12:09:35   
arupnik3
živjo
sam da se malo javim
mi gremo na morje v prikolico komaj čakam

lep dan

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.6.2009 12:44:30   
Chi_Pita
Pozdravček ... user posted image
mi smo pa na morju celo leto, tako da poleti kar v gore zbežimo ... user posted image  user posted image  user posted image
sam letos bo pa mogče izjema in gremo na Pag, ki ima kolegica tam hiško ... bomo vidli še!

Ja lepo se imejte, kamorkoli greste ... glavno je, da ste v dobri družbi user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
17.6.2009 12:53:48   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

donna22 vem da to ni tolažba, ampak ne vrjamem da bi se tiveč obrnla, kr je že ful na tesnem z prostoromuser posted image sj tu carski ni tk hud, kot vsi govorijo...tk dauser posted image user posted image user posted image kr pogumnouser posted image user posted image user posted image

Saj vem ... Po resnici povedano, mi itak pri vsakem načinu poroda kaj ni všeč, tako da se v bistvu niti ne sekiram kaj preveč ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
17.6.2009 20:30:28   
sunshine84
Živjo,

en lep pozdrav iz dopusta, se mam prov fino, mal skrbim za linijo(beri športam na kolesu in rolerjih), tko da je vse super.

Vse čestitke Pika23, lepo nosečnost ti želim. user posted image user posted image user posted image

Moram povedat, da berem eno knjigo (Secret) in me je prov navdušla, tko da če je kera zvesta bralka zelo priporočam.
Misel iz knjige:
"V sebi imate moč, da spremenite, kar koli želite, kajti vi ste tisti, ki izbira vaše misli, in vi ste tisti, ki čuti vaše občutke."

Uglavnem, tiste, ki boste šle kmal rodit, želim Vam lep in hiter porod, pa javte, kako ste kej, da nas nav skrbel.

Uživejte, pridne bodte, se slišmo, ko pridem domov,....

Lp,....

Dne 28.05.2010 naju je osrečila najina sončica Mia Klara, težka 2620g, dolga 49cm

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
17.6.2009 21:49:09   
črticaa
P1ka23  bravo jz sm mela tud 18.2 rokuser posted image user posted image

donna jz sm mela carskega,..mala malca,...sam mal teži je pojza dojenje,..to se res potrud,..čeprov ni tok lahko kokr se sliš

lp

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
18.6.2009 14:58:29   
elanor
evo mene nazaj...
sm vam prišla sporočit da je bila tista črtica zadnjič očitno lažna, ker sem dobila user posted image user posted image sm prav malo žalostna zdej... bomo probali pa v naslednjem krogu user posted image tako da naslednje m ne pričakujem okoli 15.7.

P1ka23 tebi pa čestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.6.2009 15:27:11   
kkkkk
živjo!
JAZ bom tudi upam da kmalu mlada mamica :D delamo na tem
stara sem pa 21.lep dan!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.6.2009 15:35:54   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: elanor

evo mene nazaj...
sm vam prišla sporočit da je bila tista črtica zadnjič očitno lažna, ker sem dobila user posted image user posted image sm prav malo žalostna zdej... bomo probali pa v naslednjem krogu user posted image tako da naslednje m ne pričakujem okoli 15.7.

Oooo user posted image user posted image user posted image ... ma kako user posted image ... boš vidla ... uspelo nam bo v juliju zagledati pravi + ... čisto vsem user posted image

kkkkk dobrodošla user posted image ... boš pa mogla povedati kaj več ... da te punce dajo na seznamček user posted image

Drugače kako ste kaj? Jaz delam do 5h ... pol pa plaža ... juppiiii user posted image
A je že kaj novega pri Snoopyki in donni? Pa malo ste načvekale danes ... kaj je to ... recesija? user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.6.2009 15:41:12   
kkkkk
:D
jah drugače delamo na otročku in ta mesec 6.7 ne pričakujemo menstruacije:D
drugače pa je no naš prvi krog .Kot sem že omenila sem stara 21 in pred sabo imam še eno leto faxa ter diplomO. Prihajam iz Kamnika:D.
Morm pa še enkrat rečt d tooook komej čakam d bo kej:D čeprov je to šele prvi krog...

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
18.6.2009 16:21:28   
malajka84
Pozdravljena kkkkk :) Ah veliko nas je takih, ki komaj čakamo....vztrajat je treba.:)

Mene lahk spet napišete zraven..ne pričakujem 2.7. ..upam, da tokrat bolj uspešno kot prej. Delamo ZELO na tem....

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
18.6.2009 18:16:31   
BabyKitty
No punce se še jaz malo oglasim :) pri nas nič novega.

elanor žal mi je za user posted image , držim pesti za naprej. Mogoče nam je pa tale vajina situacija z BOSTINO malo zažugala, da ne smemo testa delati prezgodaj ampak počakat da izostane M, ker je potem razočaranje samo še hujše user posted image

Pri meni se M počasi zaključuje, tako da bo počasi treba okupirati najdražjega user posted image sem se pa odločila, da bom probala vse vzeti bol na izi, kar pomeni, da bom tudi semle malo manj zahajala in manj pisarila user posted image (držite pesti da mi rata mn sm prihajat user posted image ). Ravnokar sem prebrala tale članek:

http://www.zurnal24.si/nosecnost-starost-tezave-plodnost/zstil/vasotrok/casnosecnosti/116409

in kopiram kaj so rekl dohtrji user posted image :

Britanski Royal College of Obstetricians and Gynaecologist (Kraljeva akademija porodničarjev in ginekologov)  v svojem poročilu med drugim spet spodbuja in opogumlja ženske, "naj rojevajo v svojih najplodnejših letih, med 20. in 35. letom, da jim kasneje ne bo žal, zaradi odlaganja odločitve za materinstvo"

Hehe... Punce, še en nasvet user posted image čez 2 tedna z mojim praznujeva 4. obletnico. Vsako leto sa si podarila nekaj zelo posebnega in za letos še nimam ideje user posted image imate kakšno na zalogi? user posted image Denar ni ovira, važno je da je nekaj posebnega in ne lih obesek za avtomobilske ključe user posted image user posted image user posted image

kkkkk dobrodošla user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 18.6.2009 18:17:18 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.6.2009 14:31:21   
brina_3
Punce, kje se skrivate?user posted image  Danes je neko zatišje pa saj je logično, ker je vroče in je primerno samo lenarjenje.user posted image
Nekaj časa sem vas samo spremljala, ker sem se neprestano učila ter uspešno zaključila 3. letnik gimnazijeuser posted image
Vse, ki ste dobile neželjeno menstruacijouser posted image user posted image user posted image  in držim pestke za naslednji mesec, ko je ne pričakujeteuser posted image user posted image

BabyKitty, zasledila sem, da delaš v vrtcu.Delaš to kot neke vrste počitniško delo? Zanima me, kako si prišla do tega in v katerem vrtcu delašuser posted image

Snoopyka si še 2 v 1?user posted image   Mogoče bo pa danes kaj,ko je tak let datum pa še sami fajni ljudje smo se na ta datum rodili user posted image

še eno tortico vam častim na koncu, bi tudi kako pjačko pa so med nami tako nosečke, ki naj nebi uživale alkohola kot tudi tiste, ki se trudijo, zato sem se odločila za tortico user posted image user posted image
user posted image

Lep dan še naprej! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.6.2009 14:56:54   
Chi_Pita
Oho, pa se je ena končno javila danes user posted image

Brina vse najboljše ... in hvala za tortico ... prav paše se malo posladkat user posted image pa čestitke za opravljene šolske obveznosti user posted image
Pa sploh ne vem kam te dat ... a si že mamica al pričakuješ al si navijačica ... pa oprosti, ki tolko sprašujem ... babji firbec user posted image user posted image user posted image

Lep sončni pozdravček čisto vsem user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.6.2009 15:50:06   
BabyKitty
BabyKitty, zasledila sem, da delaš v vrtcu.Delaš to kot neke vrste počitniško delo? Zanima me, kako si prišla do tega in v katerem vrtcu delašuser posted image

Delam preko študenta zaenkrat, ker me brez diplome ne morejo zaposliti (razen če bi imela srednjo za pomočnico vzgojiteljice). V vrtcih vedno rabijo ful punc, tako da če katero zanima naj spremlja študentske servise, je skoraj vsak teden kakšne oglas za delo. Rabijo pa predvsem za nadomeščanje, ko so vzgojiteljice odsotne (bolniške, dopusti ipd.) in pa za dodatno pomoč, kot tretja roka saj so v LJ vrtci tako nafilani, da 2 težko obvladujeta situacijo (16 dvoletnih otrok).

Drugače sem pa trenutno čist izčrpana user posted image od treh ponoči sem na nogah, potem na faks na izpit, potem pa takoj naprej v vrtec... Zdej sm pa frej do 1.7. tako da bom doma lenarila kao user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.6.2009 16:10:59   
brina_3
Chi_Pita...za 1x sem navijačica, bom navijala za vas in se veselila za vsako posebej.  Na otroke sem nora,vendar sem se odločila, da počakam z naraščajem vsaj toliko, da dokončam SŠ user posted image

BabyKitty preko katerega študentskega servisa pa naj spremljam. Delati mi nebi bil problem,tudi vožnja ne,saj v Trbovljah ni nobenega dela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......