Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 13:21:04
|
|
|
|
Chi_Pita
|
P1ka23 čestitke ... kako je to lepo slišat a ti si tudi iz obale ... kmalu še jaz zagledam +, pol pa se bova skupaj z vozički sprehajale ob morju ... kaj praviš? kako sem optimistična ... hehehe arupnik3 če sem prav zračunala imaš ti zdaj 21 let in vse tako lepo pošlihtano ... to je pa res pohvalno ... meni zaenkrat na kraj pameti ne pride, da bi se že poročila - se pa v prihodnosti bova ... vsaj take so želje ... verjetno je krivo to, da še urejava stanovanje in sva še oba študenta ... vlečeva ta status kolikor se da ... tinnchy bravo za konec šole in lenčy tebi tudi ... kdaj bom jaz to rekla ... ufa ... lih včeraj sem imela izpit, ki ga verjetno spet ne bom naredila Snoopy in donna a ste še z nami? Druge punce, kam ste izginle ... nikjer vas ni Vas vročina mantra a ...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 13:28:31
|
|
|
|
donna22
|
P1ka23, čestitke Chi_Pita - jaz sem še tu Pa še bom kar ostala ... V petek pa mogoče zvem datum, ko grem na carski rez ... Bomo vidli - razen če se mala do takrat ne obrne na glavo - ampak je menda že precej pozna Ti pa kar optimistično glej naprej, bo sigurno prej uspelo
< Sporočilo je popravil donna22 -- 16.6.2009 13:29:15 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 13:35:32
|
|
|
|
Pikica5
|
P1ka23 čestitke srečka želim ti prekrasno nosečnost pa uživaj jo, ker je ena iz med najlepških tenutkov, ki jih doživiš v življenju Punce kako ste kaj? Kako preživljate te vroče dni? Mi umiramo od vročine, mala dva samo spita, tako ju muči. Mami pa se baše z bomboni (jaz sem hujša kot kera nosečka, no mogoče pa kaj tota tečna vpliva na to, da mi paše samo sladko, haha). Lep dan vam želim
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 14:18:47
|
|
|
|
BabyKitty
|
P1ka23 čestitam Jst se pa matram s tok me boli, da me bo pobral vsak čas je nadoknadla zamujeno . Se bo treba kmal spet začet trudt da je ne bo več ene 9 mescov ahja... poln kufr mam že vseh izpitov in dela in vsega, že sanjam o koktejlčku pod palmo pa bo treba še počakat par mescov vrjetn... Greste punce kej na morje?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 15:00:12
|
|
|
|
arupnik3
|
P1ka23 ČESTITKE ja stara sm 21 in vse pošlihtano pohvalno aneda ??? hja sej mi tut noben ne vrjame ka me ne pozna da sm poročena imam otroka in da sm tok stara vsi bi mi dal ene 30 let mi gremo na morje 1.7.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 16:19:37
|
|
|
|
Snoopyka
|
js sm še tu, kr zgleda se naši miški nikamor ne mudi...al pa jo je strah kaj je zunaj najraj sm v senci na zofi tk da se posledično tud temu tle gor oglašam za novo nosečko...kar tako naprej!!! pika23 čestitke in čim lepšo nosečnost ti želim donna22 vem da to ni tolažba, ampak ne vrjamem da bi se tiveč obrnla, kr je že ful na tesnem z prostorom sj tu carski ni tk hud, kot vsi govorijo...tk da kr pogumno
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 19:49:03
|
|
|
|
malajka84
|
Pika23 čestitaaaam!! Vsem, ki ste končale z izpiti za letos ali a vedno pa tudi !! Jst mam enga manj..še 6 pol pa diploma...počas...pa ziher pravjo...enkrt bo! Pa drugače kako ste..pri nas nč kej novega se trudimo....mogoče pa ta mesec rata bolj uspešno... Ma nič..lepo se mejte...!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 21:47:09
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: P1ka23 in sporočam, da smo včeraj zvečer prvič zagledali .... ... čestitke
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.6.2009 21:48:17
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Greste punce kej na morje? jp 12.8 - 19.8 v Bolgarijo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.6.2009 10:47:59
|
|
|
|
malajka84
|
O..Bolgarija je super, jaz sem bla pred 4-imi leti...res..cenovno kar ugodno, zmer se kaj dogaja,.plaže pa-fenomenalne:)tk da verjamem, da bosta uživala!! Midva greva pa letos kr v Medulin, no tam blizu...v kamp...sma oba nora bl na te zadeve..kamp..cel dan u kopalkah:)...pa bliz morja...:) Kaj pa ostale? Kam kej greste?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.6.2009 12:09:35
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo sam da se malo javim mi gremo na morje v prikolico komaj čakam lep dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.6.2009 12:44:30
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Pozdravček ... mi smo pa na morju celo leto, tako da poleti kar v gore zbežimo ... sam letos bo pa mogče izjema in gremo na Pag, ki ima kolegica tam hiško ... bomo vidli še! Ja lepo se imejte, kamorkoli greste ... glavno je, da ste v dobri družbi
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.6.2009 12:53:48
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka donna22 vem da to ni tolažba, ampak ne vrjamem da bi se tiveč obrnla, kr je že ful na tesnem z prostorom sj tu carski ni tk hud, kot vsi govorijo...tk da kr pogumno Saj vem ... Po resnici povedano, mi itak pri vsakem načinu poroda kaj ni všeč, tako da se v bistvu niti ne sekiram kaj preveč ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.6.2009 20:30:28
|
|
|
|
sunshine84
|
Živjo, en lep pozdrav iz dopusta, se mam prov fino, mal skrbim za linijo(beri športam na kolesu in rolerjih), tko da je vse super. Vse čestitke Pika23, lepo nosečnost ti želim. Moram povedat, da berem eno knjigo (Secret) in me je prov navdušla, tko da če je kera zvesta bralka zelo priporočam. Misel iz knjige: "V sebi imate moč, da spremenite, kar koli želite, kajti vi ste tisti, ki izbira vaše misli, in vi ste tisti, ki čuti vaše občutke." Uglavnem, tiste, ki boste šle kmal rodit, želim Vam lep in hiter porod, pa javte, kako ste kej, da nas nav skrbel. Uživejte, pridne bodte, se slišmo, ko pridem domov,.... Lp,....
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.6.2009 21:49:09
|
|
|
|
črticaa
|
P1ka23 bravo jz sm mela tud 18.2 rok donna jz sm mela carskega,..mala malca,...sam mal teži je pojza dojenje,..to se res potrud,..čeprov ni tok lahko kokr se sliš lp
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.6.2009 14:58:29
|
|
|
|
elanor
|
evo mene nazaj... sm vam prišla sporočit da je bila tista črtica zadnjič očitno lažna, ker sem dobila sm prav malo žalostna zdej... bomo probali pa v naslednjem krogu tako da naslednje m ne pričakujem okoli 15.7. P1ka23 tebi pa čestitke!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.6.2009 15:27:11
|
|
|
|
kkkkk
|
živjo! JAZ bom tudi upam da kmalu mlada mamica :D delamo na tem stara sem pa 21.lep dan!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.6.2009 15:35:54
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: elanor evo mene nazaj... sm vam prišla sporočit da je bila tista črtica zadnjič očitno lažna, ker sem dobila sm prav malo žalostna zdej... bomo probali pa v naslednjem krogu tako da naslednje m ne pričakujem okoli 15.7. Oooo ... ma kako ... boš vidla ... uspelo nam bo v juliju zagledati pravi + ... čisto vsem kkkkk dobrodošla ... boš pa mogla povedati kaj več ... da te punce dajo na seznamček Drugače kako ste kaj? Jaz delam do 5h ... pol pa plaža ... juppiiii A je že kaj novega pri Snoopyki in donni? Pa malo ste načvekale danes ... kaj je to ... recesija?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.6.2009 15:41:12
|
|
|
|
kkkkk
|
:D jah drugače delamo na otročku in ta mesec 6.7 ne pričakujemo menstruacije:D drugače pa je no naš prvi krog .Kot sem že omenila sem stara 21 in pred sabo imam še eno leto faxa ter diplomO. Prihajam iz Kamnika:D. Morm pa še enkrat rečt d tooook komej čakam d bo kej:D čeprov je to šele prvi krog...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.6.2009 16:21:28
|
|
|
|
malajka84
|
Pozdravljena kkkkk :) Ah veliko nas je takih, ki komaj čakamo....vztrajat je treba.:) Mene lahk spet napišete zraven..ne pričakujem 2.7. ..upam, da tokrat bolj uspešno kot prej. Delamo ZELO na tem....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.6.2009 18:16:31
|
|
|
|
BabyKitty
|
No punce se še jaz malo oglasim :) pri nas nič novega. elanor žal mi je za , držim pesti za naprej. Mogoče nam je pa tale vajina situacija z BOSTINO malo zažugala, da ne smemo testa delati prezgodaj ampak počakat da izostane M, ker je potem razočaranje samo še hujše Pri meni se M počasi zaključuje, tako da bo počasi treba okupirati najdražjega sem se pa odločila, da bom probala vse vzeti bol na izi, kar pomeni, da bom tudi semle malo manj zahajala in manj pisarila (držite pesti da mi rata mn sm prihajat ). Ravnokar sem prebrala tale članek: http://www.zurnal24.si/nosecnost-starost-tezave-plodnost/zstil/vasotrok/casnosecnosti/116409 in kopiram kaj so rekl dohtrji : Britanski Royal College of Obstetricians and Gynaecologist (Kraljeva akademija porodničarjev in ginekologov) v svojem poročilu med drugim spet spodbuja in opogumlja ženske, "naj rojevajo v svojih najplodnejših letih, med 20. in 35. letom, da jim kasneje ne bo žal, zaradi odlaganja odločitve za materinstvo" Hehe... Punce, še en nasvet čez 2 tedna z mojim praznujeva 4. obletnico. Vsako leto sa si podarila nekaj zelo posebnega in za letos še nimam ideje imate kakšno na zalogi? Denar ni ovira, važno je da je nekaj posebnega in ne lih obesek za avtomobilske ključe kkkkk dobrodošla
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 18.6.2009 18:17:18 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.6.2009 14:31:21
|
|
|
|
brina_3
|
Punce, kje se skrivate? Danes je neko zatišje pa saj je logično, ker je vroče in je primerno samo lenarjenje. Nekaj časa sem vas samo spremljala, ker sem se neprestano učila ter uspešno zaključila 3. letnik gimnazije Vse, ki ste dobile neželjeno menstruacijo in držim pestke za naslednji mesec, ko je ne pričakujete BabyKitty, zasledila sem, da delaš v vrtcu.Delaš to kot neke vrste počitniško delo? Zanima me, kako si prišla do tega in v katerem vrtcu delaš Snoopyka si še 2 v 1? Mogoče bo pa danes kaj,ko je tak let datum pa še sami fajni ljudje smo se na ta datum rodili še eno tortico vam častim na koncu, bi tudi kako pjačko pa so med nami tako nosečke, ki naj nebi uživale alkohola kot tudi tiste, ki se trudijo, zato sem se odločila za tortico Lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.6.2009 14:56:54
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Oho, pa se je ena končno javila danes Brina vse najboljše ... in hvala za tortico ... prav paše se malo posladkat pa čestitke za opravljene šolske obveznosti Pa sploh ne vem kam te dat ... a si že mamica al pričakuješ al si navijačica ... pa oprosti, ki tolko sprašujem ... babji firbec Lep sončni pozdravček čisto vsem
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.6.2009 15:50:06
|
|
|
|
BabyKitty
|
BabyKitty, zasledila sem, da delaš v vrtcu.Delaš to kot neke vrste počitniško delo? Zanima me, kako si prišla do tega in v katerem vrtcu delašuser posted image Delam preko študenta zaenkrat, ker me brez diplome ne morejo zaposliti (razen če bi imela srednjo za pomočnico vzgojiteljice). V vrtcih vedno rabijo ful punc, tako da če katero zanima naj spremlja študentske servise, je skoraj vsak teden kakšne oglas za delo. Rabijo pa predvsem za nadomeščanje, ko so vzgojiteljice odsotne (bolniške, dopusti ipd.) in pa za dodatno pomoč, kot tretja roka saj so v LJ vrtci tako nafilani, da 2 težko obvladujeta situacijo (16 dvoletnih otrok). Drugače sem pa trenutno čist izčrpana od treh ponoči sem na nogah, potem na faks na izpit, potem pa takoj naprej v vrtec... Zdej sm pa frej do 1.7. tako da bom doma lenarila kao
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.6.2009 16:10:59
|
|
|
|
brina_3
|
Chi_Pita...za 1x sem navijačica, bom navijala za vas in se veselila za vsako posebej. Na otroke sem nora,vendar sem se odločila, da počakam z naraščajem vsaj toliko, da dokončam SŠ BabyKitty preko katerega študentskega servisa pa naj spremljam. Delati mi nebi bil problem,tudi vožnja ne,saj v Trbovljah ni nobenega dela
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......