|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
18.6.2009 12:11:03   
snikolina
Je šla katera gledat un vozek v Baby Center k je v akciji -zdej 99.90???

Jst sm ga mal prej čekerala in ga bom verjetno kar kupila. Se fino zloži in mi gre v prtljažnik. K ta traktor k mam zdej-moram zice podret, da mi not pride. JUHUHU komaj čakam, da ga nabavim!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še v rjavi barvi ga majo. Moj prvi vozek-k ta je sposojen.

Drgač pa-sem bla zdej pri frizerju, mam lepo kitko od levega proti desnem ušesu. Sem moderna, hahaha.

Mi ponoči še vedno dojimo od 2 do 4x - sem se že kar navadila, da se utrujena zbudimuser posted image user posted image

Zdej pa grem dalje k mam glih avto, da ga 100% izkoristim.

FAjn bodte, k je lepo vreme-čez vikend pa mrzloooo..

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.6.2009 12:19:56   
tjasssa
ojj

evo mi celo noč vročino, tko da sem zutri klicala dohtarja, je reku naj kr prideva............
dale sva kri in izvidi so pokazal neko vnetje, nč ne ve kaj bi lohk blo............jutr se obvezno spet naslikava pr njemu, spet dat vodo in kri pa bomo vidl kaj bo, če se bo vnetje povečevalo bo treba stvar raziskatuser posted image ....
ni pa nobenih drugih znakov razen vročina........apetit ma, velik pije..........edin mal bl zaspana in mirna je...user posted image
aja za reakcijo po cepljenju najvrjetneje ne greuser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.6.2009 12:21:53   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

evo dans tolk za prebrat, ker sem včeraj film gledala, potem me je pa dragi tak potrpežljivo čakal, da greva skupaj spatuser posted image , da res nisem mogla še tle gor viset user posted image

Auser posted image je blo včeraj kaj takega v zraku al kaj?.Moj dragi je šel sicer spat, samo ni mogel zaspati, dokler nisem jaz prišla in se mu malo posvetilauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 12:23:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
18.6.2009 12:34:02   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Sej bi automatica, sam ne vem če je to dobro za učke naše punce, ker ji že tako kar naprej nekaj ven teče.

tole pa na zastopim najbluser posted image

tomos automatic je tak mali moped - mi njim mopeda, oni nam avtodom pa smo vsi zadovoljniuser posted image

težak 696ag...superuser posted image user posted image

sonček a to sta se poročila v tisti cerkvici v hribih?

tjasssauser posted image user posted image upam, da bo hitro vse v redu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.6.2009 12:34:53   
sonček33
niia, kaj imaš ti že eno stvar za zobe

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.6.2009 12:35:37   
Anonimen
tomos automatic je tak mali moped - mi njim mopeda, oni nam avtodom pa smo vsi zadovoljni

user posted image user posted image
jst sem pa razmela da maste avto automatik - z avtomatskim menjalnikom, pa nikakr ni šlo skup, kaj ma veze z učkamiuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
18.6.2009 12:35:45   
sonček33
farfala točno tam ja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.6.2009 12:41:40   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

farfala točno tam ja

kak lepouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 13:18:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
18.6.2009 13:30:37   
mimi30
velik je 66, težak 696ag...super, glede na to da je bruhal in driskal,

neo dobro si se zmazal...samo zdaj pa ni več tolko težji od naše, malo ga je pa tole vseeno zdelalo user posted image

snikolina, kakšno pa je hrbtišče v tem vozičku? Se ziba al je bolj fiksno? Upam, da razumeš kaj hočem vprašat.
super za frizurcouser posted image . zdaj pa rezerviraj kak dan naslednji teden za kavico user posted image .

petra88,
itak da boste prišli tja in potem boš poročala kak je bilo dobrouser posted image ter kakšno srečo ste imeli z nastanitvijo

tjasssa, držim pesti, da čim prej mineuser posted image

Auser posted image je blo včeraj kaj takega v zraku al kaj?

farfala, mogoč pa resuser posted image ....al pa imata sam enak tajminguser posted image , ko jima paše druženjeuser posted image

ojoj, to je pa res grozno. Torej jih lahko še pričakujem. Jaz sem si po 1. cepljenju kar odahnila, ker je bilo vse bp.

niia, ne da te strašim samo naš je imel po 2. in 3. cepljenju reakcijo - povišano temperaturo, HB samo kratkotrajno, po prvem pa ne.

zvezdica, a nisi ti enkrat spraševala za 6-ke, kdaj pridejo ven?....kolker je men znano pr mlečnih zobih ni šestk, 5-ke je pa naš dobil pri 22mes.

jaz sem pa danes neredila riž, ki smo ga nemenili za metanje na porokiuser posted image ....pol smo ga pa v avtu pozabliuser posted image ....zdaj mi je pa vseega zmanjkalo in sem probala kak je.....bi blo boljš, če bi ga vrgliuser posted image , ker je nikakviuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.6.2009 13:32:59   
mimi30
aja še to o rižuuser posted image ....je reku en na poroki, da nevesta zgleda, kot da bi imela ene velike gnide v lasehuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 13:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
18.6.2009 13:41:32   
Zvezdica
Je šla katera gledat un vozek v Baby Center k je v akciji -zdej 99.90???

jast bom šla..k bo čas :)

zvezdica, a nisi ti enkrat spraševala za 6-ke, kdaj pridejo ven?....kolker je men znano pr mlečnih zobih ni šestk, 5-ke je pa naš dobil pri 22mes

petke mi imamo od 12. meseca, šestke so stalni. ja, naš jih ima, so že soraj cele zunaj. Zdaj pa morva nujno k zobarju.

aja še to o rižu ....je reku en na poroki, da nevesta zgleda, kot da bi imela ene velike gnide v laseh

OMB fuj in fej user posted image user posted image user posted image

aja, da pohvalim KONČNO SMO DOBILI VRATA. So že vsa notri...noro. Ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 13:48:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 13:48:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
18.6.2009 13:54:41   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: niia

mimi, meni je ta riž kr neki. Kitajsko-ameriška fora. Tradicionalni običaj za slo je pšenica-simbol plodnosti.

ja men tud. me je na lastni poroki lasten otrok tko usekal s psetjo riža, da sem preklela vse kitajce.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 767
18.6.2009 14:12:45   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: niia

mimi, meni je ta riž kr neki. Kitajsko-ameriška fora. Tradicionalni običaj za slo je pšenica-simbol plodnosti.

vse skup je kr neki...za tiste za katere bi bilo fajn, da slišijo pravice in dolžnosti zakoncev je pa itak tud vseen, ker že jih že morjo slišat jim itak ne hasnejouser posted image

mogoč pa zato zdaj riž mečejo, ker otroke že tak imajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 768
18.6.2009 14:24:23   
ronja
ma, saj sem rekla, da napišite, kateri vas zanimajo, vsej 15 se mi res ne da pisat...

niia, se spomniš, ko sem pisala, da tašča noče Ronje iz rok dat? no, Lejle pa noče v roke vzet... Mislim, jaz sem tako žalostna! Sem šivala zraven lejle uno torbico, na postelji zraven naju je bila še soseda s svojo dojenčico v rokah, Ronja se je pa z babi v sosednji sobi igrala. Pa reče tašča, da bo ona vzela Lejlo, da bom lahko v miru končala, pa da se malo pocartata. Valjda sem bila vesela in se umaknem iz postelje, da jo bo ona lahko vzela. Potem pa se ona z ronjo v rokah (ronja je stara skor 2 leti) pogovarja: a lahko vzamem Lejlo, a je v redu, a te lahko položim dol,...? In tko tok časa, da se je Lejla začela že res ornk jokat, ona pa še kar nič, je še kar mela Ronjo v rokah in je ni dala dol in ni in ni vzela Lejle, da je bila ta že čisto rdeča in sem mela jaz vsega dost in sem jo jaz vzela v roke! In je bila tako nesrečna, da se sploh ni takoj potolažila! ker na splošno je takoj ok, samo da jo v roke vzamem! Mora bit res ful znervirana, da se še na rokah joče! Tako da se je prej res ornk jokala - in to ni samo v moji glavi, ker je soseda tudi samo gledala in ko ej tašča šla z Ronjo v drugo sobo (ko sem vzela lejlo in ji ni bilo treba vzet tamale) in sem hotela ravno vprašat, če se to meni sam zdi, pa nisem niti utegnila nič rečt, ko je že kar sama komentirala: Mislim, tole je iblo pa kar neki! Pa lejla se je ja ful jokala, mislim halo! in potem sem jo vprašala, če naj rajši Lejlo sabo na zagovor diplome vzamem, pa je rekla, da absolutno ja. In ko sem povedala tašči, je bila tudi kar za, da ona bo že Ronjo uštimala, za lejlo ji je bilo pa kar prav, da je nima na grbi... žalostna sem pa zato, ker zdaj vem, da ji ne morem več zaupat. če bo imela obe hkrati, bo Lejla jokala in ona je ne bo potolažila, če je ne bo glih Ronja začela tolažit... ma, ful sem razočarana in žalostna!

saj vem, da je vedno imela Ronjo daleč najrajši, ampak vseeno. vem, da tudi bratrancev nima niti približno tako rada kot njo... Ampak zanje pač morajo njihovi starši urgirat... Pa Lejla in Ronja bosta obe skup pri njej, zato to bolj boli. NO, potem sem med zagovorom ful razmišljala o tem in sem si rekla, da ko pridem, bo Ronja spala (je res) in ji bom dala mal lejlo, da se navežeta in da bo tudi njo vzljubila, samo da jo mal spozna. In sem res to naredila: ko pridem domu, Ronja spi, ji dam lejlo, jo je vzela v roke, ampak je takoj rekla, da se ji mudi domov, ker še nekam gresta,... Tak da nisem mogla niti kaj pojest ( ura je bila 14:30, jaz pa nisem še nič jedla, ker sem ves čas šivala, kadar pač nisem cartala, dojila,...) NO, potem se je pa Ronja zbudila, se ji pa ni več nikamor mudilo... Sicer je potem vseeno kmalu šla, ker si ni upala bit dlje, se je bala, da bo lubi prišel iz službe, pa bo še tuuser posted image . Ampak vseeno - tisti občutek... Pa ko je mela lejlo v rokah, je ni nič tko cartala kot Ronjo, enkrat ji je dala lupčka, pa še to se je videlo, da zato, ker se je spomnila, da ji ga "mora dat", tako hladno je vse skup delovalo, da me je prav srček bolel!

Lubiju sem povedala, valjda. Je popizdil čist, samo nočem, da ji reče takrat, ko ni sam zraven, ker potem je to tožarjenje sem pa tja... Pravi, da to zdaj pa ni občutek, pa da je nekaj ornk narobe in da tako ne moremo pustit (to se strinjam) in ej predlagal, da ji bomo nastavili eno situacijo, ona bo itak zagrabila in potem ji bo on povedal, kar si misli... ne vem pa, če bo to pomagalo, ker ne moreš nekoga prisilit, da naj ima nekoga rad - če ne da Lejli niti priložnosti! Pa je tako zlat otročiček!

Sem že razmišljala, kako naj naredim: vsekakor ji ne bom več puščala obeh skup sami. To je prvo. Potem ji bom povedala, da je Ronja tudi žalostna, če Lejla joka (kar je res, jo lupčka, tolaži in me pride iskat, če sem v drugi sobi, res ni tak otrok, da bi jo samo zase brigalo...) in mogoče bo to kaj zaleglo... Ampak v bistvu vidim, da tu ne bo šlo nič z lepim pogovorom med vrsticami, ker dostikrat odprem kako tako temo, recimo za bratranca in Ronjo in ona ves čas samo ronjo zagovarja in ona je zlato dete in nikoli ni sitna in nikoli ni tečna in vedno je ful pridna in nikoli ne teži,... Če ona pleza na stole, raziskuje. če to dela bratranec, potem divja. Če se ona zbudi tečna, potem je lačna, če se kdo drug, potem je tečen,... itd... itd... Sem jo vprašala, kaj je drugače pri bratrancu, pa je rekla, da če ronji reče, da naj počaka tu, potem počaka tu, če pa njemu, pa vse razume, samo naredi po svoje. Ja, samo to je samo fora vzgoje! ne pa da je otrok divji pa čuden zato! samo nevzgojen je, pa pol leta starejši in zato mogoče ravno v obdobju trme... Saj če bi bila Ronja več z njo, bi bila tudi taka, 100%, saj vsakič, ko pride od nje, je taka! Valjda je svakinji ful težje, ker ima dva mala otroka (pa še par mesecev večjo razliko ima, torej kvečjemu lažje), ker sta fanta divja... Fanti so kao drugačni, ona je tudi imela dva... mah!user posted image bi mela enega fantka samo zato, da ji dokažem, da to nima veze s spolom ampak s tem, kako znaš vzgajat! Lubiju se zdi trapasto še pa još vse skup! Valjda, če jim vse pustiš, poetm so res neznosni, fantki in punčke! če držiš babice mal bolj na kratko, da ti ne zaserjejo vse vzgoje, ki jo s trudom delaš, potem so otroci fajn in pridni... Ampak ji ne bo prebilo, ni šans, ker midva mava samo srečo s tem, da mava fajn otroka, to nima veze s tem, kako delava z njo...

ja men tud. me je na lastni poroki lasten otrok tko usekal s psetjo riža, da sem preklela vse kitajce.

zvezdica, vidiš, zato se pa moraš poročat, dokler še nimaš otrokuser posted image . Že vejo, azkaj so si tta pravila zmisliliuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.6.2009 14:24:57   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tomos automatic je tak mali moped - mi njim mopeda, oni nam avtodom pa smo vsi zadovoljni

user posted image user posted image
jst sem pa razmela da maste avto automatik - z avtomatskim menjalnikom, pa nikakr ni šlo skup, kaj ma veze z učkamiuser posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

imeli smo relativno dobro noč... zbudil se je samo 3x in spal do 6ih kar je super.

Danes je že odspal 2h rundo, in zdaj spi že drugič. Ob pol 12 sva šla na sprehod in po punčki v vrtec. Pol ure je bil pri miru, potem se mu ni več dalo ležat, ampak user posted image . Bile je zaspan, v vozičku pa noče zaspat. Sem ga mogla v naročje vzet, klobuček držat ker ga je veter odpihnit hotel in še z drugo rogo voziček porivat. Pa naj nekdo reče da ženske nismo sposobne multitaskinga user posted image

vidim, da imate ful pridne moške. Moj je cele dneve v službi in domov največkrat pride ob pol 7ih zvečer. Jaz sem skoraj da za vse sama. Pomaga mi likat, pospravit pomivalni stroj, otorke obleče in jih spravi v posteljo, popravi v hiši kaj je treba popravit, očisti avto, pokosi travo... in to je to. Ko se jaz user posted image  naredi še kaj več, ampak to je zelo redko, ker je pač tolko odsoten. Čez vikend pa se mi zdi brezveze pucat... raje gremo nekam skupaj.

ulla - bravo za mere

zvezdica - super za vrata

5ke - moji punčki sta 5ke dobili malo pred tretjim letom. Prvi zobek pa pri 9ih mesecih.

moram it

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.6.2009 14:27:49   
ronja
Pomaga mi likat, pospravit pomivalni stroj, otorke obleče in jih spravi v posteljo, popravi v hiši kaj je treba popravit, očisti avto, pokosi travo... in to je to

no, saj to ni tako malo... Že to, da da otroke spat...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 771
18.6.2009 14:28:22   
ronja
zvezdica, katera vrata ste to dobili? Vhodna ali katera, da se jih tako veseliš?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.6.2009 14:35:03   
Zvezdica
žalostna sem pa zato, ker zdaj vem, da ji ne morem več zaupat. če bo imela obe hkrati, bo Lejla jokala in ona je ne bo potolažila, če je ne bo glih Ronja začela tolažit... ma, ful sem razočarana in žalostna!

bom kratka..te povsem razumem. Ampak vse skupaj se bo spremenilo, če ji lepo poveš brez ovinkarjenja na samem! da to pa ni pošteno. in da če ne premore dovolj ljubezni za obe, jih pač ne bo imela. Aja, pa te neumnosti, otroka spraševat, ali lahko vzamem mlajšega?!??! reči ji naj se sam odkotalka s takimi vprašanji. Tu nimaš kaj, tu pač moraš oštro nastopi. jast sem tud najs dokler grem, ampak ko ga pa serjejo še naprej jim to povem tako ali drugače.

Pa tudi tvoj naj kaj naredi v tej smeri, ker se bosta sestrici čudno počutili v babični družbi. Za eno se razdaja, druge pa še pogleda ne!

Daj ji vetra, verjamem, da boš to diplomatsko speljala.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.6.2009 14:35:47   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

zvezdica, katera vrata ste to dobili? Vhodna ali katera, da se jih tako veseliš?

notranja user posted image sej sem res k majhen otrok, sam so res že več kot pol leta vplačanauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.6.2009 14:38:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

farfala točno tam ja

kak lepouser posted image user posted image

kje to

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.