|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
18.6.2009 8:19:33   
Urša08
a tako mate. user posted image Rižoto sem jaz včerej mela tako da bo danes kej druzga, samo kaj pa še ne vemuser posted image joj kok je men zoprn če ne vem kaj kuhatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
18.6.2009 8:22:00   
Čebel@
urša.....se strinjam-ko bi vsaj povedali kaj bi jedla,skuhala bom pa žeuser posted image ......včeraj smo imeli pa njoke in bolones omako,jutri bom pa verjetno kanelone in smetanovo omako(še nisem čisto ziher)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
18.6.2009 8:26:29   
Urša08
majchy jaz sem pa mislila da teb tašča kuha user posted image drugač pa jaz ful rada vidm da povejo kaj bi jedl, da ne mozgam kaj skuhatuser posted image

Sedaj grem pa Žiga nahranit (runda 3), pa potem za eno urco spat dat al pa vn šibat odvisno od Žiga.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
18.6.2009 8:29:52   
Čebel@
je kuhala tašča ampak zadnjih 14 dni jaz kuham ker ona hodi na akonpukturo in je čisto zmozgana(oz.vsaj zdi se ji da je).......sej mi ni panike,samo nikoli ne vem kaj njej paše jesti(ona bi samo enolončnice jedla,midva in tast pa meso)tko da tudi vsak dan mozgamuser posted image user posted image user posted image
Žigcu dober tekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
18.6.2009 8:31:16   
Onasiss
Dobro jutro.......
Naša noč, hm, če ne bi Onasis najprej jambru, da naj ga na urgenco pelem, ker ga križ boli, pa sem mu pol dala tableto in je kasneje pol jambru, da ga boli želodec, Evita je bila okol dveh lačna, Vito ob pol štirih žejen..... NAŠA NOČ ENKRATNA.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
18.6.2009 8:31:34   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

bejbe,gremo do 200tke!!!!

Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO.user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
18.6.2009 8:31:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Majchy - v Mullerja grem po plenice in mlek, pa v BC po senčilo za voziček - sm se naveličala pleničke okrog montiratuser posted image , pa najbrž po fredov obroč v Pikapolonco, pa v trgovino po kruh in sadje, Če se mi bo dal pa še v Kik al pa H&M po kakšne oblekce - skratka zapravljivo!

jOJ Angelca, jaz rabim za kaj takega tri dni skupaj, da vse to obletam.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
18.6.2009 8:31:43   
Onasiss

GAJI in ZARJI vse najlepše za obmesečnico

user posted image

SE podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi od nas.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
18.6.2009 8:31:50   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

a tako mate. user posted image Rižoto sem jaz včerej mela tako da bo danes kej druzga, samo kaj pa še ne vemuser posted image joj kok je men zoprn če ne vem kaj kuhatuser posted image

Jaz sem včeri naredila goveje zrezke v česnovi omaki in makarone. Jih pri nas doma obožujemo.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
18.6.2009 8:32:06   
rebeka84
GAJA & ZARJA ČESTITKE ZA OBMESEČJE!

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
18.6.2009 8:33:16   
Onasiss
Veste kaj punce, jaz pa Cito pogrešam, kje si????????????????????????

Aja Tanci-danes dobro opravi, držimo pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
18.6.2009 8:34:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobro jutro.......
Naša noč, hm, če ne bi Onasis najprej jambru, da naj ga na urgenco pelem, ker ga križ boli, pa sem mu pol dala tableto in je kasneje pol jambru, da ga boli želodec, Evita je bila okol dveh lačna, Vito ob pol štirih žejen..... NAŠA NOČ ENKRATNA.user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da bo današja boljšauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
18.6.2009 8:35:50   
Čebel@

Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO.user posted image
tudi ti nisi bila včeraj kej preveč čveka,da vešuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
18.6.2009 8:40:20   
Onasiss

Če si šla pa TI spet s kurami spat in pri tem si tako prepričljiva, da potem tudi ostalih ni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
18.6.2009 8:42:19   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Majchy - v Mullerja grem po plenice in mlek, pa v BC po senčilo za voziček - sm se naveličala pleničke okrog montiratuser posted image , pa najbrž po fredov obroč v Pikapolonco, pa v trgovino po kruh in sadje, Če se mi bo dal pa še v Kik al pa H&M po kakšne oblekce - skratka zapravljivo!

jOJ Angelca, jaz rabim za kaj takega tri dni skupaj, da vse to obletam.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš Zofka jest bom sestrco s sabo vzela da mi Lariso vozička, jest pa v miru nakupujem! Je pa res da grem v Kranj ker se ne mislim v Lj gužvat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
18.6.2009 8:43:11   
Čebel@

Če si šla pa TI spet s kurami spat in pri tem si tako prepričljiva, da potem tudi ostalih ni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob 23.00 sem zaspala,prej sem se pa še možu posvečalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........ti si ga pa pila-lohk bi ga tuki skupaj pileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
18.6.2009 8:48:21   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob 23.00 sem zaspala,prej sem se pa še možu posvečalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........ti si ga pa pila-lohk bi ga tuki skupaj pileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja pile že, sam pol ste ve alkoholizirane jaz pa zaspana.user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
18.6.2009 8:48:21   
Urša08
Žiga sit in zadovoljen user posted image Zdej bomo pa vidl a gremo vn al spat user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
18.6.2009 8:48:47   
Čebel@
kayica.........dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
18.6.2009 8:49:40   
Čebel@

Ja, ja pile že, sam pol ste ve alkoholizirane jaz pa zaspana.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
18.6.2009 8:50:13   
Čebel@

Žiga sit in zadovoljen user posted image Zdej bomo pa vidl a gremo vn al spat user posted image

a v vozičku pa ne zaspi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
18.6.2009 8:51:12   
Urša08
mlea no da nazdravimo tvojmu izpitu

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
18.6.2009 8:52:32   
Urša08
majchy ja zaspi, sam včasih se nardi, da ga odložim v postelco, da se midva z nejcem zrihtava in potem ga hočem vzet in on spi user posted image nč se gremo mi do konca zrihtat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
18.6.2009 8:53:06   
Onasiss

mlea no da nazdravimo tvojmu izpitu

user posted image

user posted image

OOOOOOOOOOOOOOOO Urša, kako veš, da to oboje rada pijem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.6.2009 8:53:47   
Čebel@

majchy ja zaspi, sam včasih se nardi, da ga odložim v postelco, da se midva z nejcem zrihtava in potem ga hočem vzet in on spi user posted image nč se gremo mi do konca zrihtat
uživajte na sončku,če vam rata pridet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?