Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:19:33
|
|
|
|
Urša08
|
a tako mate. Rižoto sem jaz včerej mela tako da bo danes kej druzga, samo kaj pa še ne vem joj kok je men zoprn če ne vem kaj kuhat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:22:00
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....se strinjam-ko bi vsaj povedali kaj bi jedla,skuhala bom pa že ......včeraj smo imeli pa njoke in bolones omako,jutri bom pa verjetno kanelone in smetanovo omako(še nisem čisto ziher)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:26:29
|
|
|
|
Urša08
|
majchy jaz sem pa mislila da teb tašča kuha drugač pa jaz ful rada vidm da povejo kaj bi jedl, da ne mozgam kaj skuhat Sedaj grem pa Žiga nahranit (runda 3), pa potem za eno urco spat dat al pa vn šibat odvisno od Žiga.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:29:52
|
|
|
|
Čebel@
|
je kuhala tašča ampak zadnjih 14 dni jaz kuham ker ona hodi na akonpukturo in je čisto zmozgana(oz.vsaj zdi se ji da je).......sej mi ni panike,samo nikoli ne vem kaj njej paše jesti(ona bi samo enolončnice jedla,midva in tast pa meso)tko da tudi vsak dan mozgam Žigcu dober tek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:31:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro....... Naša noč, hm, če ne bi Onasis najprej jambru, da naj ga na urgenco pelem, ker ga križ boli, pa sem mu pol dala tableto in je kasneje pol jambru, da ga boli želodec, Evita je bila okol dveh lačna, Vito ob pol štirih žejen..... NAŠA NOČ ENKRATNA.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:31:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bejbe,gremo do 200tke!!!! Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:31:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - v Mullerja grem po plenice in mlek, pa v BC po senčilo za voziček - sm se naveličala pleničke okrog montirat , pa najbrž po fredov obroč v Pikapolonco, pa v trgovino po kruh in sadje, Če se mi bo dal pa še v Kik al pa H&M po kakšne oblekce - skratka zapravljivo! jOJ Angelca, jaz rabim za kaj takega tri dni skupaj, da vse to obletam.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:31:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 GAJI in ZARJI vse najlepše za obmesečnico SE podpišem.... tudi od nas.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:31:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 a tako mate. Rižoto sem jaz včerej mela tako da bo danes kej druzga, samo kaj pa še ne vem joj kok je men zoprn če ne vem kaj kuhat Jaz sem včeri naredila goveje zrezke v česnovi omaki in makarone. Jih pri nas doma obožujemo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:32:06
|
|
|
|
rebeka84
|
GAJA & ZARJA ČESTITKE ZA OBMESEČJE!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:33:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Veste kaj punce, jaz pa Cito pogrešam, kje si???????????????????????? Aja Tanci-danes dobro opravi, držimo pesti, da bo vse ok.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:34:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobro jutro....... Naša noč, hm, če ne bi Onasis najprej jambru, da naj ga na urgenco pelem, ker ga križ boli, pa sem mu pol dala tableto in je kasneje pol jambru, da ga boli želodec, Evita je bila okol dveh lačna, Vito ob pol štirih žejen..... NAŠA NOČ ENKRATNA. upam da bo današja boljša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:35:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bejbe,gremo do 200tke!!!! Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO. tudi ti nisi bila včeraj kej preveč čveka,da veš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:40:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bejbe,gremo do 200tke!!!! Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO. tudi ti nisi bila včeraj kej preveč čveka,da veš Če si šla pa TI spet s kurami spat in pri tem si tako prepričljiva, da potem tudi ostalih ni.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:42:19
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - v Mullerja grem po plenice in mlek, pa v BC po senčilo za voziček - sm se naveličala pleničke okrog montirat , pa najbrž po fredov obroč v Pikapolonco, pa v trgovino po kruh in sadje, Če se mi bo dal pa še v Kik al pa H&M po kakšne oblekce - skratka zapravljivo! jOJ Angelca, jaz rabim za kaj takega tri dni skupaj, da vse to obletam..... Veš Zofka jest bom sestrco s sabo vzela da mi Lariso vozička, jest pa v miru nakupujem! Je pa res da grem v Kranj ker se ne mislim v Lj gužvat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:43:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bejbe,gremo do 200tke!!!! Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO. tudi ti nisi bila včeraj kej preveč čveka,da veš Če si šla pa TI spet s kurami spat in pri tem si tako prepričljiva, da potem tudi ostalih ni. ob 23.00 sem zaspala,prej sem se pa še možu posvečala .........ti si ga pa pila-lohk bi ga tuki skupaj pile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:48:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bejbe,gremo do 200tke!!!! Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO. tudi ti nisi bila včeraj kej preveč čveka,da veš Če si šla pa TI spet s kurami spat in pri tem si tako prepričljiva, da potem tudi ostalih ni. ob 23.00 sem zaspala,prej sem se pa še možu posvečala .........ti si ga pa pila-lohk bi ga tuki skupaj pile Ja, ja pile že, sam pol ste ve alkoholizirane jaz pa zaspana.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:48:21
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga sit in zadovoljen Zdej bomo pa vidl a gremo vn al spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:48:47
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica.........dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:49:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bejbe,gremo do 200tke!!!! Včeri spizdiš spat, zdaj nas boš pa v tej vročini terala.......NE, NE GREMO. tudi ti nisi bila včeraj kej preveč čveka,da veš Če si šla pa TI spet s kurami spat in pri tem si tako prepričljiva, da potem tudi ostalih ni. ob 23.00 sem zaspala,prej sem se pa še možu posvečala .........ti si ga pa pila-lohk bi ga tuki skupaj pile Ja, ja pile že, sam pol ste ve alkoholizirane jaz pa zaspana.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:50:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga sit in zadovoljen Zdej bomo pa vidl a gremo vn al spat a v vozičku pa ne zaspi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:51:12
|
|
|
|
Urša08
|
mlea no da nazdravimo tvojmu izpitu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:52:32
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ja zaspi, sam včasih se nardi, da ga odložim v postelco, da se midva z nejcem zrihtava in potem ga hočem vzet in on spi nč se gremo mi do konca zrihtat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:53:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea no da nazdravimo tvojmu izpitu OOOOOOOOOOOOOOOO Urša, kako veš, da to oboje rada pijem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 18.6.2009 8:53:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ja zaspi, sam včasih se nardi, da ga odložim v postelco, da se midva z nejcem zrihtava in potem ga hočem vzet in on spi nč se gremo mi do konca zrihtat uživajte na sončku,če vam rata pridet
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?