|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
18.6.2009 6:22:38   
Olivija*
jutro user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
18.6.2009 6:23:13   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_
pa še slikica dela Sarine sobice:
http://alenka86.shrani.si/?Nerazporejeno
a sm smotana pa ne znam drgač kot pa link al tko zdej je???user posted image

meni napiše, da je album prazen user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.6.2009 6:24:30   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši.

no in zato bi mi bilo lažje če ta Sarina novička ne bi prišla na forum. prav zarad tega, ker sem se potem počutila kar malo napadeno, kaj za vraga se grem, da silim svojega otroka na kahlico hodit. in sem dobila kar občutek, da nekatere napadajo z razlogi proti kahlici zato da ne bo slučajno njihov otrok izpadel manj vreden in manj napreden, ker na kahlico še ne gre.

lepo si napisala. vsaka mamica naj otročka navaja na kahlico ( in vse ostale strvari) kakor le ona sama želi in ve. če je kak komentar tu na rr je verjetno le dobronameren in pomoje nobena noče kritizirati tvojega dela.
meni je ta rr zelo všeč (sploh ta naša debata) ker marsikaj lahko novega zvem, vprašam, delim nasvete... in sem vesela za druge mamice in septemberčke, če je kak nov napredek oz. sočustvujem z njimi, če je kaka bolezen... se mi pa zdi, da vsaj v tej debati, nobena ne tekmuje kaj vse njen otrok že zna... mogoče na drugih debatah, tu pa nisem zasledila kake tekmovalnosti. vsaka mamica je seveda vesela napredka otročka in bi rada dobro novico delila z ostalimi user posted image
drugače pa user posted image user posted image za kahlico!!!

se zelo zelo strinjam!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
18.6.2009 6:25:15   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pa še slikica dela Sarine sobice:
http://alenka86.shrani.si/?Nerazporejeno
a sm smotana pa ne znam drgač kot pa link al tko zdej je???user posted image

meni napiše, da je album prazen user posted image

ja sej sm med tem ko si ti pisala že zbrisala ta post... morm preštudirat kje sm ga polomila... bom uredila!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
18.6.2009 6:25:48   
Olivija*
najljubši se je odpravil v službo in zbudil našo princesko...grrrrr...tako sem bila huda....sem mu rekla, da jo bo naslednjič kar v službo s sabo vzel, če jo zbudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
18.6.2009 6:27:31   
Olivija*
danes sem se tudi jaz odločila, da moramo takoj začet delat sobico za A
mal sem pozna...ko bo sobica narejena, bom itak morala vstajat zjutraj zaradi službe user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
18.6.2009 6:29:01   
Alenka_
user posted image

uspelo user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
18.6.2009 6:34:01   
Alenka_

najljubši se je odpravil v službo in zbudil našo princesko...grrrrr...tako sem bila huda....sem mu rekla, da jo bo naslednjič kar v službo s sabo vzel, če jo zbudi user posted image user posted image user posted image

aha... I know!!! user posted image
ničkolikokrat je moj zbudil Saro... zdej ko je v svoji sobici vsaj ne bom že zgodaj težila user posted image , da naj se že hitro ven pobere ker bo Sara auf zaradi njegovega premetavanja po postli in budilke (ki jo je seveda treba podaljševat user posted image )

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
18.6.2009 7:27:57   
Olivija*
Alenka, lepa sobica! tweetiji res naredijo lepo vzdušje.... jaz imam pa medvedka puja kupljenega - trak in nalepkice...samo še sobo rabimo user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
18.6.2009 8:14:14   
Jazzy1
Jutro. No, pa da vas na hitro pokomentiram...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
18.6.2009 8:14:58   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Če nimaš mobitela v roki te lahko veter odpihne user posted image

user posted image No ja....tega se ravno ni za bat. Kakšna tramontana pa mogoče user posted image !

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
18.6.2009 8:15:16   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

Res sta luškani! Pa takooooo lepa voda zgleda!!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
18.6.2009 8:15:59   
Jazzy1

user posted image

ALenka - lepo sta uštimala Sari :) Pa kakšna frajerka je v posteljici, sploh pa s tem pasom user posted image !

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
18.6.2009 8:38:54   
Olivija*
jutranja degustacija ribeza...

user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
18.6.2009 8:40:09   
Olivija*
mislim, da bo desničarka user posted image
kdaj se pa to sploh pokaže?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
18.6.2009 8:42:08   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
ALenka - lepo sta uštimala Sari :) Pa kakšna frajerka je v posteljici, sploh pa s tem pasom user posted image !

user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
18.6.2009 8:43:02   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

Res sta luškani! Pa takooooo lepa voda zgleda!!

že brez tega komaj čakam morje...potem pa še take slikce....user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
18.6.2009 8:54:14   
Čarli08

user posted image

uspelo user posted image

Res lepa

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
18.6.2009 8:55:48   
Čarli08

jutranja degustacija ribeza...

user posted image

user posted image user posted image user posted image  naš se pa kremži pri ribezu

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.6.2009 8:57:39   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

čer...

hvala za pozdrave.

zdj vas pa rešim vseh zakajev in vam povem zgodbo moje Sarice.

nimam čist nič preveč časa, ki ga ne bi mogla bolj pametno porabit z njo in v nič jo ne silim ko jo dam na kahlico. enostavno sem se za to da jo skušam dat na kahlico odločla zato, ker sem pogledala skozi svoje oči. pri 30 stopinjah plusa mi pač ne paše prav preveč nosit vložkov kadar mam user posted image in predvidevam da tut nobenemu otročku ni ful dobr gor imet plenico, ki je povrhu vsega po možnosti še iz umetnih materialov. in tako sem čisto brez pričakovanj in zastavljenih ciljev, Sari za pol leta kupila kahlico. in pol sem jo probala dat gor sedet. in ji ni blo všeč in je nisem več silila. po 14 dneh sem jo spet za hec dala mal gor. in tokrat je bla očitno malo boljše vojle in je sedela na kahlici in se igrala. pa ko je naredila lužico sem jo pohvalila. in potem sem jo vsakič, kadar je bila spočita in dobre volje, med previjanjem za nekaj minutk dala na kahlico. včasih ji je uspelo kaj ustvariti, včasih pa ne. s tem se tut približno nisem obremenjevala ampak sem to vse skupaj jemala bolj za zabavo. ampak Sari se je pač navadla kakat na kahlico. ker očitno ji pri kakaknju paše sedeči položaj. le zakaj? in zdj je tko, da itak kadar sva obe doma, jo med menjavo pleničke dam na kahlico. če je vroč dan je včasih samo v bodiju po par ur. vmes jo dam enkrat na uro na kahlico. če se pač polula v travo al pa mogoče na brisačo na kateri sedi, se jest ne sekiram preveč. meni je važno to, da se njena ritka malo "prezrači".

tako da na kahlico je nisem začela dajat zato, da se bom lahko čez par mesecev hvalila kako genijalen je moj otrok. in moj cilj da Sara ostane brez pleničke je še zelo dolgoročen, ma punca cajta tam do enega drugega leta, tako kot vsi vaši otroci.. ker se dobro zavedam tega da je pri 8in pol mesecih še listo nezrela da bi dejansko vedla zakaj je na kahlici, pa da bi mi povedala da jo lulat. jest jo pač dam na kahlico, zato, ker vem, da bo potem sveža plenička dalj časa suha.

eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši.

no in zato bi mi bilo lažje če ta Sarina novička ne bi prišla na forum. prav zarad tega, ker sem se potem počutila kar malo napadeno, kaj za vraga se grem, da silim svojega otroka na kahlico hodit. in sem dobila kar občutek, da nekatere napadajo z razlogi proti kahlici zato da ne bo slučajno njihov otrok izpadel manj vreden in manj napreden, ker na kahlico še ne gre.

mah sej ne vem če sem naložila tko kot sem hotla da me boste prav razumele. itak se bo našla kkšna ki bo kakšen stavek narobe razumela pa bo spet cela štala. u glavnem ne se obremenjevat s kahlicam, vsaka svojega otročka vzgaja po svoje, vsi bodo zrasli, shodili, spregovorili, lulali na kahlico in stranišče, šli v šolo in na koncu pobegnili iz našega gnezda.

lepo se imejte... p brez zamere in izpadov prosimuser posted image

pa pa

Fajn da si razložila.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.6.2009 9:27:13   
Olivija*
trampolin.... http://www.siol.net/Svet/Zanimivosti/2009/06/Trampolin_ji_je_spremenil_zivljenje.aspx

pa še v akciji je v leclercu že za 130 eur.

edino to mi ni jasno, kako bi ga lahko pred tv postavila user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bi napisala, da ima A že 8 zobkov user posted image ....samo, da ne bo katera narobe razumela...ker s tem se res ni za hvalit....tut zobarca je rekla, da kasnej ko pridejo ven, boljše je... user posted image ...ma kaj čem, not nazaj jih ne morem potlačit user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.6.2009 9:35:31   
Jazzy1

saj bi napisala, da ima A že 8 zobkov user posted image ....samo, da ne bo katera narobe razumela...ker s tem se res ni za hvalit....tut zobarca je rekla, da kasnej ko pridejo ven, boljše je... user posted image ...ma kaj čem, not nazaj jih ne morem potlačit user posted image

Jaz si sploh ne predstavljam, da bi meli že 8 zobkov! Zakaj je pravzaprav boljše da kasneje ven pridejo??

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.6.2009 9:44:06   
Olivija*
Jaz si sploh ne predstavljam, da bi meli že 8 zobkov! Zakaj je pravzaprav boljše da kasneje ven pridejo??

jaz pa precej zgrožena ugotavljam, da naši miški rastejo že štirice! že par tednov si rine v usta vse tam spodaj levo in desno...pa take otekle mehurčke ima in ful ji paše, ko ji namažem z dentinoxom... ko jo dam spančkat, pa že malo zadrema in se zbudi z jokom, pa se spet trudi zaspat in spet jok...prav vidi se ji, da hoče spat, stiska učke ali si drži rokice čez...pa ne more zaspančkat zaradi teh presnetih zob!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.6.2009 10:01:44   
AinB

jaz pa precej zgrožena ugotavljam, da naši miški rastejo že štirice! že par tednov si rine v usta vse tam spodaj levo in desno...pa take otekle mehurčke ima in ful ji paše, ko ji namažem z dentinoxom... ko jo dam spančkat, pa že malo zadrema in se zbudi z jokom, pa se spet trudi zaspat in spet jok...prav vidi se ji, da hoče spat, stiska učke ali si drži rokice čez...pa ne more zaspančkat zaradi teh presnetih zob!

Joj revca mala. Upam, da bodo hitro pokukali in si bo lahko odpočila. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.6.2009 10:18:51   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Joj revca mala. Upam, da bodo hitro pokukali in si bo lahko odpočila. user posted image

pa je res revica ja... se mi vsi malčki toooook smiljo, ker jih tile zobki tko matrajo... pa tudi če ima tvoja mala že 8 zobkov (kar se meni zdi user posted image user posted image user posted image ) ni rečeno, da bo pa zdej kaj narobe z njimi. tile itak odpadejo in pol pririnejo ven tisti stalni. pa saj jih čistita in negujeta tolk da ne skrbi preveč!!!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?