|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
17.6.2009 21:04:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Evo punce, HVALA ker ste držale pesti zame, prejšnji teden, ko sem imela izpit, kajti OPRAVILA SEM GA. Sedaj gremo pa naprej....user posted image
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image na to se pije

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.6.2009 21:06:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF
Majchy-user posted image Točno tako,le kako dolgo bo držalo to kar sedaj premleva....upam,da večnouser posted image user posted image .

a sva naivne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.6.2009 21:08:29   
SURF
Tamika-sem gledala tvoje fotke,kok ste dobri pa kar nekaj vas jeuser posted image user posted image .Te moram vprašat v katerem kraju ste bili na morju?Noro super je...Kako dolgo pa se voziš?

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.6.2009 21:08:45   
Čebel@
mene pa Hana čaka da ji dam še eno rundo mlekca,potem pa kopanje in v mižule

samo danes je  pa res zatišjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
17.6.2009 21:16:50   
Čebel@
no jaz grem pod tuš,ati pa Hano hrani........se tipkamo jutri-danes niste razpoložene

mirno in prespano nočko vam želim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.6.2009 21:22:13   
SURF
Majchy-ni šlo prej..je prišel moj z rekreacije pa sva sladoled zmazala....
user posted image user posted image mah,veš js jo imam pol kufer in nisva ovc skupaj pasle...
Lepo nočko...gotovo že ajašuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
17.6.2009 21:26:45   
SURF
ne pol ampak poooooln kuferuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
17.6.2009 21:30:28   
Onasiss
Hvala za čestitke, otroc so v postelji, Onasis je pozno kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (vedno teži, da kva ne kuham, ko pa skuham ga pa na južno ni, klinc pa vse skupi), jaz grem pa na pir, da zalijem izpit (če po pravic povem nimam pojma o čem se je šlo-ups pa da ne bo kera ptfoksu povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
17.6.2009 21:44:29   
črticaa
nobene ni več

no jz morm  pa dominika pohvalt da je dons pojedu prvo kašco od frutkauser posted image user posted image user posted image sicer se je najprej ful kremžu ampak pojedu je pa vseuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.6.2009 21:47:42   
Urša08
Mlea čestitke za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kr pir prvošč user posted image

črtica dobra si da že delašuser posted image

Jaz bi šla tud tok v mižule pa morm ob enajstih tamalmu antibiotik dat in se ne splača prej zaspat.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.6.2009 21:50:27   
Urša08
črticaa kok časa pa ti že uvajaš gosto hrano? Vidim da sta najina pikca isto starauser posted image Jaz ga zaenkrat samo dojim, ko pridemo iz morja bova pa počas začela s poudarkom na počas user posted image user posted image user posted image ma se mi sploh nikamor ne mudi, mi je najbolj simpl tamalga sam prklopit k je lačen.

tamika super da tvoji trije že pančkajo user posted image

A že vse spite dons?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
17.6.2009 21:53:35   
simonakr
Ne še vse pa še ne spimo!

No, gremo se crklat!user posted image
Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.6.2009 21:58:50   
Urša08
simonakr lahko nočko pa naj bo čim daljša user posted image

Nč šibam en kupček cunj zlikat ko mam ravno višek časa user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.6.2009 23:32:36   
rebeka84
Še jaz sem vam prišla zaželet lahko noč, pa vidim da že vse spite!user posted image Tudi jaz grem ajat, sem čito gotova. Sprintala sem si 4 vavčerje za živalski vrt.user posted image Mlea hvala da si povedala za super dan.user posted image
Tanci bom jutri mislila na vaju s Hano! Drži se!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
18.6.2009 0:40:00   
tanci29
hej hej

evo avto je domaaaa....sem se že peljala na vrhniko in nazaj, smotka sem pozabla kupit vinjeto in sem kršila zakoneuser posted image , za nazaj sem šla po stari cesti.

mlea-bravo za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jeeeeeeeeee dobre ceglce si si naredila

sunny-vidim te tukaj, uglavnem uživejte na dopustu...a to greste u hotel al apartma al kako

tamika-sem si pogledala rab....o kok dobro mi smo bili lani tudi tam, erik je ful užival

rebeka-hvala za jutri, stiskajte pesti

surf-naj tašča ostane taka še naprej

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
18.6.2009 7:19:13   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
18.6.2009 7:20:16   
Urša08
Dobro jutro

Najprej kavica za vse

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
18.6.2009 7:21:13   
Urša08
majchy dobro jutro. Kako ste? Jaz sem mela danes eno super nočko, samo eno hranjenje ob 4, Nejc je pa celo prespal user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
18.6.2009 7:24:04   
Čebel@
urša......tudi tebi dobro jutro......že pijem kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image spali smo od 22.00-Hana še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image (no sej bi jaztudi še pa sosedov kuža preveč laja)user posted image ........super da je bila uspešna nočuser posted image user posted image user posted image user posted image sem videla da si zvečer še likala-pridna....mene še en kup ogovarja pa ga kar ignoriram ko grem mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.6.2009 7:28:08   
Urša08
Ja majchy je blo treba zlikat vse pred morjem. Sedaj mi je ostal pa samo še en stroj da ga v sušilca vržem in finito. Kako sta se s tvojim zmenila glede morja? Kdaj gresta? Moj je tud včerej neki začel če čmo en dan kasneje ituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.6.2009 7:33:46   
Čebel@
jaz bom danes ali pa jutri likala.......mah teli desci-mojga bi jaz včasih kar v rit sunilauser posted image .......ja on bo počakal do nedelje da vidikakšno bo vreme napovedano za cel teden-njemu je škoda plačevati dopust če je dežuser posted image .......jaz sem rekla da popokam Hano in grem neglede kakšno bo vreme-sej na koncu bomo šli glih tko v nedeljo ali pa ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš moj bi rajsi izkoristil letni dopust,da doma dela na bajtiuser posted image ,ampak morje mora biti in pika-še vsako leto sva šla pa tudi letos bomo šliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.6.2009 7:34:14   
Urša08
tanci super za nov avto user posted image user posted image user posted image user posted image Za danes pa držim pesti za vaju s Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.6.2009 7:37:31   
Urša08
majchy te čist zastopim user posted image moj je pa začel, da ma doma vs luksuz (beri internet in tv t2) ki ga na morju ni, .... skratka da če je dež da bomo zamakniliuser posted image Sem pa dons malce pokukala vreme in ni glih tko katastrofalno napovedan, sej sobota je res slabo, ostale dni pa bo. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.6.2009 7:45:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci super za nov avto user posted image user posted image user posted image user posted image Za danes pa držim pesti za vaju s Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se podpišem........veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.6.2009 7:47:24   
Čebel@
ja za Portorož za ponedeljek in torek kaže strele ampak meni je čisto vseeno....najboljš da si tvoj umisle lap topa in ga ima s sabo-samo potem ne vem koliko bo imel od dopustauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?