ditta
|
pozdravljene, jaz sem imela danes drugič ctg,...in črta je skoraj ravna . popadke imam, ampak predvsem te zoprne ta lažne, vendar nikdar pri ginekologinji. ponoči pa je za znoret. danes sem imela štiri tako močne in dooooolge, da sem se šla potem kar stuširat, ker sem bila vsa prešvicana od bolečin. včeraj smo bili cel dan na bledu in zares sem hodila cel dan,...mož se je še hecal in rekel, da grem danes ponoči pa zagotovo.... no, pa sem še vedno 2 v 1! srček od našega malega sončka je odlično, pridno in redno tiktaka. gibov je več kot dovolj, mali divjak je pravi nogometaš in me včasih tako zelo brce v desno rebro, da se kar skrčim. ginkologinja pravi, da sem živi fenomen. v vsej svoji praksi še ni imela primera ženske kot sem jaz in da je nosila otroka tako kot ga nosim jaz,....pa da ji ni že zdavnaj ven padel. mali se drži kot klop !!! je pa že tako nizko, da mi desna noga sem in tja kar malo žašteka, ko pritisne na živec. ravno dva ni nazaj je rešilec odpeljal sosedo, ki ji je menda odtekla voda. šla naj bi v kranjsko porodnišnico. a nameravate vse, če vam bo odtekla voda, poklicati rešilca? skuštrana, jaz tvojega posta nisem čisto zaštekala. a tista junija, ki se je bolj malo oglašala in ki je rodila punčko taro si ti al si nas zgolj informirala? če si že ponosna mamica male štruce ti od srca čestitam in upam, da se nam kmalu kaj oglasiš. moja hčerkica je čisto nora na moj trebuh. stalno me boža in mi daje lubčke ter treplja in govori, de, de, de,...kar pomeni, da hoče reči, da je notri dojenčke,...in potem ko ji potrdim, reče moj moj moj in se stisne in mi na bušija pripopa enega velikega cmokija.... ker ima šele 19 mesecev ne verjamem, da čisto dojema kaj se zares dogaja v mojem telesu in da bo prav kmalu čisto pravi živi dojenček tukaj z nami. danes sva oblekli posteljico in pripravili stvari za iz porodnišnice. aiken pa na vsak način hoče oblečti čisto vse kar sem pripravila za prihod novega člana. in potem je jok in stok, ker ji ne dovolim. skratka,... mislim, da bo še pestro. zizike jo tudi kar na enkrat spet zanimajo in ko jo dajem spati mi vedno povleče dol majco in pravi jo, jo, jo....kar pomeni joške. in potem reče boža in jih začne božati in govoriti pupa, pupa, pupa, de, de, de,...kar pomeni v njenem jeziku, da bo od tam pil in jedel dojenček. joj, kaj bi dala, da bi ona to dojela kot nekaj pozitivnega in dobrega,.... da ne bo jok in stok ter ljubosumje ob prihodu domov!!! res ne vem več kaj vse naj ji še povem, da bo čim bolje sprejela vse skupaj. a ima katera kakšno idejo ali pa po možnosti tudi izkušnjo. lep dan vsem skupaj in držte pesti, da ne grem danes v porodnišnico, saj je možek vse do jutri popoldan na službeni poti v nemčiji.
|