|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
17.6.2009 13:37:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: luši

če ga citiram: "js to nam delu k je tko k da bi otroka v glavo" ...)

Lepe pozdravčke

user posted image user posted image user posted image ...ma pri nas pa če 39 tednov nč ni blo pa tud zdej nau...

Luši- kje si se skrivala dolgo te ni bilo...kako pa je kej s tvojim dragijem kaj...

naš je uporabil isti stavek!!!in nismo nic slonckal zadnje 4 tedne-zdej ga pa trga (kr naj pocaka se 4 tedne)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.6.2009 13:43:25   
kaminek
men stopnice čist nč ne pomagajo, pa tud če ti zatekajo noge, ni glih dobr gor pa dol hodt, zaradi žil.
lahko bomo sam kihnle in se bo sprožlo samo od sebe.user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.6.2009 13:46:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

men stopnice čist nč ne pomagajo, pa tud če ti zatekajo noge, ni glih dobr gor pa dol hodt, zaradi žil.
sele ko bo telo pripravljeno in nic prej boste pa sle v rim

jaz sem v porodnisnici tekla maratone vsak dan,in 30 na uro po stopnicah pa ni nic pomagal....user posted image user posted image user posted image (in to sem pocela 6 dni)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.6.2009 13:49:13   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image Ta bi bila dobra. Ajde gremo kihat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.6.2009 13:50:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sele ko bo telo pripravljeno in nic prej boste pa sle v rim

jaz sem v porodnisnici tekla maratone vsak dan,in 30 na uro po stopnicah pa ni nic pomagal....user posted image user posted image user posted image (in to sem pocela 6 dni)

Ja na žalost bo pa tole držalo.

Pač ko bo bo......uf......pazite da si nohtov ne pogrizete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.6.2009 13:54:37   
Mala_princeska

user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
=============================================  
1.6.     Annadriel           
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image       
2.6.     Nemka (21)          user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
---------------------------------------------------------------------------------  
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA                                                        
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                 PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
6.6.

kim09                        

6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
----------------------------------------------------------------------
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                               MARIBOR                                                                    
8.6.     Nastyaa     
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                       LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------------------
10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)        SLOVENJ GRADEC
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                              NOVO MESTO
11.6.    Tanjadenis (25)   user posted image                             TRBOVLJE
11.6.    Mandreja              user posted image  
--------------------------------------------------------------------------------------
12.6.    Tincaminca          user posted image       
12.6.    MK8                     user posted image      
--------------------------------------------------------------------------------------                                                                 
14.6.    miškamaška08   

14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)         NOVO MESTO
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)          LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)     IZOLA
17.6.    ronja1a
18.6.    fejči                                                                
18.6.    Harley                user posted image                                      ŠEMPETER
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                               MARIBOR                 
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

19.6.    Tej_a (31)              user posted image                                       
20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
            CELJE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                
CELJE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
---------------------------------------------------------------------------------------

21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                              SLOVENJ GRADEC                        
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
--------------------------------------------------------------------------
A katera že carta???

No podčrtane vem da smo še tukaj ....user posted image user posted image user posted image

Na sumu imam Skuštrano.....in Amayo.....

Dodi še čveka na mamini čvekalnici, za druge pa ne vem.....Škoda ker se ne javijo user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.6.2009 14:42:54   
dodi
Hej!

Ja jaz sem še vedno v enem kosu...in  vas tudi malo berem,oglašam pa se res bolj malo,ker sem zdaj kar nekaj časa štrajkala in ne sledim več vsemu....

Čestitke vsem zas male malčke palčke in srečno vsem nam,ki nas še časka porod.
V petek grem na amnioskopijo v Kranj...potem bomo pa videli,ali se bo kaj začelo dogajat al me bodo še poslali domov....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.6.2009 14:49:58   
harley
ooo! jaz sem še z vami, nisem še šla...zdaj jutre je rok, v petek pregled. me pa zanima kdaj začnejo pregledovat plodovnico? in kako ta pregled zgleda?

luši: pr nas v šempetru ti bi verjetno že kar sprožli...drgač pa mora bit kar tečno, a? zdrži še malo in srečno, ko bo šlo za res...

ne, stopnice ne verjamm da pomagajo ker jih prehodm vsak dan ene 20x in ni še nič tako da user posted image

sm pa danes napihnjena kot en ogromn balon....se počutm kot da bom počla!

Srečno junijke!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.6.2009 14:55:07   
dodi
Kako zgleda pregled amnioskopije?
Z kovinsko cevko na kateri je lučka ti gre v nožnico in pogleda kaka je plodovnica.
Meni se ne zdi nič kaj poseben pregled in tudi ne neprijeten,samo sprostiti se moraš.Nekaterim  pa pravijo se zdi grob in boleč.
Marsikateri pa amnioskopija sproži porod.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.6.2009 15:12:46   
Naja*
Evo da se še jst poštemplam - sm še kr "2 v 1" Sramna kost me boli za crknt, tko da se pobiram iz postle kot invalid user posted image . Ne vem kako bi lahko sploh naravno rodila ker se še premikam komi. Upam samo da me ne bojo predolg matral pred CRjem.

Čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image
Vam kar zavidam ker me je ful strah poroda user posted image

Dodi ti pa mene počak - jst sm se kr odločla da grem v pondelk rodit user posted image

Luši sm slišala da si bla zanč na kavi ko mene ni blo. Škoda. No sej se bova pa ob naslednji priliki spoznale user posted image

Pridne bodte

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.6.2009 15:21:31   
dodi
Naja-v ponedeljek se bova vidle,ker bom jaz v petek rodila in bom itak v ponedeljek še tam... user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
17.6.2009 15:41:32   
bjondi
Luši-ja pišuka pol je pa dobr pokasiral tvoj tole zadevo...en velik user posted image  ,da sfolgaš vse skupaj...

Ja kakor je meni znano so se pred kratkim pofočkale za prvi del seznama
metimenka
princ_princeska
amaya
harley
biba14
skuštrana
loveforever
dodi
kaminek
bamoocham
naja

< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.6.2009 15:42:26 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.6.2009 16:52:44   
lenika
Še vedno vas malo prebiram, da vidim katere še čakate. No, kar hitro rodit, da se nam boste na drugem forumu pridružile. user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.6.2009 17:39:44   
biba14
Jaz sem šla danes na UZ, ker mi je šlo na živce,da imam nonstop mokre hlačke,pa mi v P noben ne pogleda če je vse ok...no in jeuser posted image , plodovnice imam dovolj-sem vsaj mirna.
Je pa naš poba baje velikuser posted image , ima že sedaj okrog 4kg in mi ni jasno,kako ga bo tako malo bitje ko jaz ven spravilouser posted image ...no, če so šli vsi ven bo šel pa še našuser posted image .
Mi2 pa karuser posted image , ne sicer vsak dan, vsak drugi pa že...ampak zaenkrat še nič ne kaže, da bi kaj pomagalouser posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.6.2009 17:40:16   
ditta
pozdravljene,

jaz sem imela danes drugič ctg,...in črta je skoraj ravna user posted image .
popadke imam, ampak predvsem te zoprne ta lažne, vendar nikdar pri ginekologinji.
ponoči pa je za znoret. danes sem imela štiri tako močne in dooooolge, da sem se šla potem kar stuširat, ker sem bila vsa prešvicana od bolečin.
včeraj smo bili cel dan na bledu in zares sem hodila cel dan,...mož se je še hecal in rekel, da grem danes ponoči pa zagotovo.... no, pa sem še vedno 2 v 1!
srček od našega malega sončka je odlično, pridno in redno tiktaka. gibov je več kot dovolj, mali divjak je pravi nogometaš in me včasih tako zelo brce v desno rebro, da se kar skrčim. ginkologinja pravi, da sem živi fenomen. v vsej svoji praksi še ni imela primera ženske kot sem jaz in da je nosila otroka tako kot ga nosim jaz,....pa da ji ni že zdavnaj ven padel. mali se drži kot klop user posted image !!! je pa že tako nizko, da mi desna noga sem in tja kar malo žašteka, ko pritisne na živec.

ravno dva ni nazaj je rešilec odpeljal sosedo, ki ji je menda odtekla voda. šla naj bi v kranjsko porodnišnico. a nameravate vse, če vam bo odtekla voda, poklicati rešilca?

skuštrana, jaz tvojega posta nisem čisto zaštekala. a tista junija, ki se je bolj malo oglašala in ki je rodila punčko taro si ti al si nas zgolj informirala? če si že ponosna mamica male štruce ti od srca čestitam in upam, da se nam kmalu kaj oglasiš.

moja hčerkica je čisto nora na moj trebuh. stalno me boža in mi daje lubčke ter treplja in govori, de, de, de,...kar pomeni, da hoče reči, da je notri dojenčke,...in potem ko ji potrdim, reče moj moj moj in se stisne in mi na bušija pripopa enega velikega cmokija.... ker ima šele 19 mesecev ne verjamem, da čisto dojema kaj se zares dogaja v mojem telesu in da bo prav kmalu čisto pravi živi dojenček tukaj z nami. danes sva oblekli posteljico in pripravili stvari za iz porodnišnice. aiken pa na vsak način hoče oblečti čisto vse kar sem pripravila za prihod novega člana. in potem je jok in stok, ker ji ne dovolim. skratka,... mislim, da bo še pestro. zizike jo tudi kar na enkrat spet zanimajo in ko jo dajem spati mi vedno povleče dol majco in pravi jo, jo, jo....kar pomeni joške. in potem reče boža in jih začne božati in govoriti pupa, pupa, pupa, de, de, de,...kar pomeni v njenem jeziku, da bo od tam pil in jedel dojenček. joj, kaj bi dala, da bi ona to dojela kot nekaj pozitivnega in dobrega,.... da ne bo jok in stok ter ljubosumje ob prihodu domov!!! res ne vem več kaj vse naj ji še povem, da bo čim bolje sprejela vse skupaj. a ima katera kakšno idejo ali pa po možnosti tudi izkušnjo.

lep dan vsem skupaj in držte pesti, da ne grem danes v porodnišnico, saj je možek vse do jutri popoldan na službeni poti v nemčiji.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 840
17.6.2009 17:44:14   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: ditta

ravno dva ni nazaj je rešilec odpeljal sosedo, ki ji je menda odtekla voda. šla naj bi v kranjsko porodnišnico. a nameravate vse, če vam bo odtekla voda, poklicati rešilca?

Nam so v MŠ rekli,da naj nas kar nekdo pripelje...samo naj ne hodimo po stopnjicah. Niti napotnice za rešilca ne dajejo.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 841
17.6.2009 19:16:25   
bamoocham
Dober dan.

Midva sma se spet potepalauser posted image
Zdj sma pa doma, moj se baše s čokolado, js sem pila en odličen ananasov sok iz Hoferja.
Malo sem na netu, sej tk druga ne delam, kot pa cel dan visim tu na RR.user posted image

Biba, me veseli, da je vse ok z bebico.user posted image
Ditta, po moje se hčerka zaveda, da pride še en član družine.user posted image Glede rešilca pa je tak, da če bi mi voda odtekla in da mojega ne bi bilo doma, bi ga poklicala-preden da bi moji prišli do mene, lahko že 5x rodim. Drugače pa bi me moj peljal.
No, js sem napotnico za rešilca dobila in jo imam skos zraven sebe, tako kot tudi materinsko knjižico.

Danes pa pogrešam Loveforever-mislim, da se sploh ni javila še danes. Po navadi se med prvimi zjutraj javi...mogoče je šla v Rimuser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.6.2009 21:26:40   
amaya
amaya je še v enem kosu...sicer s popadki kot Luši, ampak zaprta kot konzerva...
ravno zdaj štejem nove, pa ne vem če bo kaj. Sicer fanj pritiska, ampak čep je še gor,....tako da...user posted image čakam

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 843
17.6.2009 21:31:50   
Lsica
Kalanteja, malce z zamudo a iskreno vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image .

Snoopyka, a tebi se dnevi vlečejo? Meni  pa z nadzvočno hitrostjo minevajo. Se zjutraj zbudim, pa je 123 ura 3,4 ko pride moj user posted image iz službe. se dvakrat obrnem pa je že dnevnik...edino od polnoči dalje se mi pa ponavad mal vleče če ne morem spat tud  nič pametnega delat - ker drugi spijo.

Majana, hvala za info. Sem se tud jaz odločla da ne bom nič več kupovala - bomo po porodu videli kaj vse še rabimo pa bom mojga poslala v šoping. Itak sem vso garderobo sama nakupila, pa naj še on mal vidi kake so cene.
Kako si pa ti kaj? Okrevanje gre? Pa privajanje na vlogo mamice? Je Jure priden? Jaz mam še čisto malo...pa bom cartala tako kot ti. Ti sporočim ko bo.

Vsem ki čakate na odhod v P, naj čakanje hitro mine,

ajdish in fragoli, ki ste pa že rodile pa najlepše čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 844
17.6.2009 21:50:15   
Mala_princeska
Srečno punce, ki ste(smo) še 2 v 1!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.6.2009 22:45:04   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Naša junijka, ki se je sicer zelo malo javljala, je danes  rodila pupo Taro, 4450g in 56cm user posted image  

Katera junijka pa? Da jo damo na seznamček?user posted image
user posted image za tako veliko in težko user posted image .

Mandreja user posted image
jao, tale mpja sklerozauser posted image user posted image user posted image

pri nas nič novega, danes sem imela ctg, ki je bil ze, zelo v redu, z drugimi besedami povedano - našemu se nič ven ne mudiuser posted image

Je bil pa danes en težek dan, ponoči arsen ni spal - zbujal se je na 10 min, podnevi je bila pa liza ultra tečka...user posted image user posted image user posted image

božajte bušije, tiste ki jih še imate...user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 846
17.6.2009 22:55:44   
bjondi

Srečno punce, ki ste(smo) še 2 v 1!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  mala_princeska se ne da user posted image ...kere datume ti je kazal izračun od tistih devetih lun za rodit?

Je ravnokar moj možek prišel gor iz firme pa prav pikotu da nej sam še do srede počaka,da on vse poštima pol je pa lahko akcija za v P...user posted image
No sej men bi tud do srede odgovarjal da sva še 2 v 1.

Mi vrjetn naumo rešilca klical ,smo ga v prvi N ,ko mi je voda odtekla,sam smo ga zato ,ker nismo ko zanalašč imel nobenega avta na dvorišču,moj pa je še iz firme takrat prišel iz motorjem user posted image ...pa sem bla čist šokirana ko so prišli in rekli naj grem sama po štengah dol-ko pravijo da morš ležat...

Neposredna povezava do sporočila: 847
18.6.2009 7:12:04   
NATAŠI
fragola srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.6.2009 7:39:04   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Hej!

Ja jaz sem še vedno v enem kosu...in  vas tudi malo berem,oglašam pa se res bolj malo,ker sem zdaj kar nekaj časa štrajkala in ne sledim več vsemu....

Dodi!! Ka ti si tudi z nami? A tole bo 11.? Ti si pa res rojena za mamo!!!

Ditta - kar se hčerkice tiče, ti iz izkušenj zagotavljam, da še ne kapira čist, kaj jo čaka, pa tudi ljubosumja ponavadi pri taki starosti še ni. Mi smo imeli pri prvihdveh 15m razlike, pa mali sploh ni porajtal razlike. Dojenčica je enostavno bila z nami...Mi je bilo kr hudo, ko sva šli v LJ in me mali posledično dva dni ni videl...pa me prvi hip ni sploh spoznal in je kr jokat začel, ko je ati šel iskat nekaj v avto!! Ja, na taki stopnji so tile do dveh let. Ko je videl malo prvič, je malo pokukal brez nekega strašnega zanimanja, potem pa začel po porodnišnici divjat. Ko smo bili doma je pa tudi se kr uklopil. Pa ko je bila mala na zizi se je čudežno sam zaigral skor vedno. Po moje ne bo problemov. Ljubosumje se začne pa tam nekje od 3 let naprej. Tisti so pa lahko kr problematični. BOmo vidli, kako bosta naš 4-letnik in 3-letnica sprejela tegale dojenčka, ko že hoče ven btw!

So se ponoči okrog 4 začeli neki čudni popadki...v spodnjem delu trebuha! Vrag si ga vedi, če je to to, kljub 3 nosečnosti, če je pa za vsako drugače!!! Zdej pa čakam, kaj se bo dogajalo naprej. Tile popadki, če to res so so nekam zelo neredno na pol ure in več...me pa spodi vse narazen vleče, tak da lahko, da se že odpira! A mislite, da lahko sama preverim, če je kej odprto? Je katera probala? Sej verjetno je to razmik med kostmi, ki ga lahko otipaš??'user posted image Mal smešno, sam mi res ni za hodit če še ni to to, po drugi strani pa me je mal strah, da nebi kr naenkrat napredovalo... Je šel moj na en sistematski pregled, potem ima pa hb dopust danes, tak da bo zraven mene doma. Po moje je čist na trnih, ko tam čaka na vrsto za vse tiste preiskave...user posted image Pa mi zjutraj sploh ni verjel, ko sem mu rekla, da seje nekaj začelo dogajat in da mi nima kam hodit  danes. Na, res nisem vedla, da bom v tretje tak v dvomih...bom šla počivat pa da vidmo. Pa celo noč nisem spala, prvi del zarad živčkov (zarad ene ****rije, čist nepotrebne zdejle!), drug del noči pa po moje posledično zaradi tehle popadkov?!?!!?!

Bjondi - men je luna pokazala ta teden...mogoče pa drži!!

MONTIGNAC

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.6.2009 9:08:29   
Lsica

Naša junijka, ki se je sicer zelo malo javljala, je danes  rodila pupo Taro, 4450g in 56cm user posted image  

Katera junijka pa? Da jo damo na seznamček?user posted image
user posted image za tako veliko in težko user posted image .

Mandreja user posted image
jao, tale mpja sklerozauser posted image user posted image user posted image

pri nas nič novega, danes sem imela ctg, ki je bil ze, zelo v redu, z drugimi besedami povedano - našemu se nič ven ne mudiuser posted image

Je bil pa danes en težek dan, ponoči arsen ni spal - zbujal se je na 10 min, podnevi je bila pa liza ultra tečka...user posted image user posted image user posted image

božajte bušije, tiste ki jih še imate...user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke Mandreji...se sporočila še IVF-ovkam, ker se je tudi tam v začetku pofočkala - jo mamo na seznamuuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?