Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:22:27
|
|
|
|
Olivija*
|
Lara, dobra si, da si se sploh odpravila sama kampirat...jaz se ne bi. Niti na kak drugačen dopust... A nisi rekla, greste z enimi kolegi, ki imajo tudi male otroke, skupaj kampirat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:26:26
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Lara, dobra si, da si se sploh odpravila sama kampirat...jaz se ne bi. Niti na kak drugačen dopust... Res je. Jaz sem tudi vajena sama okrog it z našim, samo kampirat pa se ne bi spravila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:37:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 A ste videle to? Pa saj ne moreš bit tak idiot... http://www.youtube.com/watch?v=jmc7_FWHsrE&fmt=18 ojej, sem kr takoj zaprla, ko sem videla, da je murko....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:41:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 A ste videle to? Pa saj ne moreš bit tak idiot... http://www.youtube.com/watch?v=jmc7_FWHsrE&fmt=18 OMG
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:43:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ no punce dons pa Sara prvič spi v svoji sobi... sva v sobico prinesla še posteljico in voila! upam da bo dobro spala tam... sva se potrudila in ji naredila kar se da prijetno sobico... naj lepo sanja v njej men pa kar srce hitreje bije... mal pretiravam ane... sej vem... mam nek občutek s strani , da danes sledi ko sva spet sama v spalnici evo punce... toj to pri nas... se tipkamo Jaz sem ga po 2 mesecih preselila pa sem še lep čas vask večer s cmokom pogledala na mesto, kjer je prej stala posteljica. Drugače pa super, za Saro in ....in Lovro seveda pozdravlja nazaj pa enga lupčka za povrh
< Sporočilo je popravil meta21 -- 17.6.2009 21:44:23 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:43:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Petra, Gala pa ne morem pogledat Ne vem, če je moja povezava kriva al kaj drugega. Bom še jutri poskusila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:48:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 A ste videle to? Pa saj ne moreš bit tak idiot... http://www.youtube.com/watch?v=jmc7_FWHsrE&fmt=18 Obviously you can... jaz sem ga pa prvič slišala pet...no, če se temu lahko tako reče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:52:46
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petra, Gala pa ne morem pogledat Ne vem, če je moja povezava kriva al kaj drugega. Bom še jutri poskusila Ne vem zakaj. Sem ga hotela dat še na FB, pa mi piše še 52 minut Ne vem če se mi bo dalo tako dolgo čakat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:53:54
|
|
|
|
meta21
|
Bravo Gal!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:55:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno... prehitro mine?? Ne, sem hotela bit tam do sobote, nedelje... pa sem se kr danes odpravila domov... Malo me je motlo, ker je bilo morje mrzlo... pa večinoma sama z Laro in mi je manjkala družba, sploh zvečer sem se počutla ful osamljeno... najbolj pa me je žalostilo, ko sem gledala druge, vse poparčkane oz. cele familije, kako uživajo v takem načinu dopustovanja.... Škoda... Drugače pa dobrodošla nazaj . Zdaj pa hitro čvkat, da nadoknadiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:56:41
|
|
|
|
AinB
|
Bravo Lovro in bravo Meta. Pravi korenjak je že.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:58:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Škoda... Drugače pa dobrodošla nazaj . Zdaj pa hitro čvkat, da nadoknadiš misliš? zdaj bo imela cunje za prat in zlagat in likat in kramo razpakirat.... tri dni je še ne bo na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:59:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa tega sem enkrat pred časom dobila na mejl, če katera (ljubiteljica Murka) še ni videla: http://www.adijopamet.com/media/1116/Smoothie-Utisa-Vsako-Kruljenje/ namig: ne zapret, je zanimiv konec!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:59:49
|
|
|
|
Olivija*
|
AinB, pozdravljena!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 22:01:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem ravno na čveku brala, da baje po mailih krožijo zadnji posnetki v notranjosti francoskega letala. Pa so ponaredki, iz Lost nanizanke vzeti. Kaj vse se folk ne spomni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 22:02:04
|
|
|
|
AinB
|
Hoj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 22:06:56
|
|
|
|
Olivija*
|
AinB in tiste, ki vam otročki že kobacajo...a sploh še imate kak atom moči ob tej uri? jaz sedim poleg naše lenuščke in uživam...pa večkrat pomislim, kako pestro bo, ko bo pičila naokrog tako kot je T na zadnjem srečanju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 22:07:12
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem ravno na čveku brala, da baje po mailih krožijo zadnji posnetki v notranjosti francoskega letala. Pa so ponaredki, iz Lost nanizanke vzeti. Kaj vse se folk ne spomni To sem pa videla ja. Enim je očitno res dolgčas v življenju.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 22:08:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz sem ga pa prvič slišala pet...no, če se temu lahko tako reče A dej? To pa že težko verjamem . Saj ne da ga jaz namensko kdaj gledam več kot 5 sekund, ampak afne guncat sem ga pa že slišala no....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 22:08:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem ravno na čveku brala, da baje po mailih krožijo zadnji posnetki v notranjosti francoskega letala. Pa so ponaredki, iz Lost nanizanke vzeti. Kaj vse se folk ne spomni To sem pa videla ja. Enim je očitno res dolgčas v življenju. jaz rečem samo..........bolan u glav!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 22:09:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* AinB in tiste, ki vam otročki že kobacajo...a sploh še imate kak atom moči ob tej uri? jaz sedim poleg naše lenuščke in uživam...pa večkrat pomislim, kako pestro bo, ko bo pičila naokrog tako kot je T na zadnjem srečanju Ja tud v tako kondicijo prideš veš....ti ne preostane drugega. Čeprav men se včasih T zdi kar priden v primerjavi z L-inimi akrobacijami. Vsaj v vozičku...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?