Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 19:48:01
|
|
|
|
ključek
|
dan.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 19:50:33
|
|
|
|
ključek
|
ah ja.....smo se spet potepali celo popoldne........najprej smo šli k meni v službo, da sem se dokončno pozanimala glede skrajšanega delovnega časa, potem pa samo šli v šoping-2 rojstna dneva, rojstvo.....so € kr leteli vn. in končno sem si kupila nekaj rožic za našo teraso. sem tok vesela. pa lonce. jutri grem še po zemljo, potem bo pa prc mal lepše.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:04:02
|
|
|
|
ključek
|
Laraaaaaaaaaaaaaa..................kako??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:05:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ah ja.....smo se spet potepali celo popoldne........najprej smo šli k meni v službo, da sem se dokončno pozanimala glede skrajšanega delovnega časa, potem pa samo šli v šoping-2 rojstna dneva, rojstvo.....so € kr leteli vn. in končno sem si kupila nekaj rožic za našo teraso. sem tok vesela. pa lonce. jutri grem še po zemljo, potem bo pa prc mal lepše. In a imaš skrajšani delovni čas? Kaj so rekli?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:05:54
|
|
|
|
pf
|
Lara pozdravljena. Pozdravi tudi mini Lari.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:07:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ah ja.....smo se spet potepali celo popoldne........najprej smo šli k meni v službo, da sem se dokončno pozanimala glede skrajšanega delovnega časa, potem pa samo šli v šoping-2 rojstna dneva, rojstvo.....so € kr leteli vn. in končno sem si kupila nekaj rožic za našo teraso. sem tok vesela. pa lonce. jutri grem še po zemljo, potem bo pa prc mal lepše. In a imaš skrajšani delovni čas? Kaj so rekli? ja šef nič ne komplicira, mislil je celo, da bom samo 4 ure delala. sedaj moram vse skupaj poslati na UOK, potem pa z aneksom pogodbe iti na CSD, da vse uštimam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:39:18
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ mam nek občutek s strani , da danes sledi ko sva spet sama v spalnici Hehe - uživajta! Aja, drugače pa dej kakšno fotkico nove sobice gor, če se ti da oz. če jo imaš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:39:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja šef nič ne komplicira, mislil je celo, da bom samo 4 ure delala. sedaj moram vse skupaj poslati na UOK, potem pa z aneksom pogodbe iti na CSD, da vse uštimam. Kaj je to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:41:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja šef nič ne komplicira, mislil je celo, da bom samo 4 ure delala. sedaj moram vse skupaj poslati na UOK, potem pa z aneksom pogodbe iti na CSD, da vse uštimam. Kaj je to? ups.... ......urad za organizacijo in kadre. pri nas se vedno pogovarjamo s kraticami-npr. MNZ, GPU, UUP, UIT.... tko da potem avtomatsko pišem oz. govorim isto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:50:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:52:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno... prehitro mine??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 20:52:59
|
|
|
|
ključek
|
mi bomo pa verjetno šli za par dni v Bohinj.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:00:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno... prehitro mine?? Ne, sem hotela bit tam do sobote, nedelje... pa sem se kr danes odpravila domov... Malo me je motlo, ker je bilo morje mrzlo... pa večinoma sama z Laro in mi je manjkala družba, sploh zvečer sem se počutla ful osamljeno... najbolj pa me je žalostilo, ko sem gledala druge, vse poparčkane oz. cele familije, kako uživajo v takem načinu dopustovanja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:07:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno... prehitro mine?? Ne, sem hotela bit tam do sobote, nedelje... pa sem se kr danes odpravila domov... Malo me je motlo, ker je bilo morje mrzlo... pa večinoma sama z Laro in mi je manjkala družba, sploh zvečer sem se počutla ful osamljeno... najbolj pa me je žalostilo, ko sem gledala druge, vse poparčkane oz. cele familije, kako uživajo v takem načinu dopustovanja.... pa da me ne bi zdej nahrulila.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:08:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ups.... ......urad za organizacijo in kadre. pri nas se vedno pogovarjamo s kraticami-npr. MNZ, GPU, UUP, UIT.... tko da potem avtomatsko pišem oz. govorim isto. Aha - se pravi izpolnjen obrazec pošlješ delodajalcu, potem ti na pripravi aneks k pogodbi, potem pa greš s tem na CSD?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:08:45
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno... Že? Kako misliš tužno?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:09:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne, sem hotela bit tam do sobote, nedelje... pa sem se kr danes odpravila domov... Malo me je motlo, ker je bilo morje mrzlo... pa večinoma sama z Laro in mi je manjkala družba, sploh zvečer sem se počutla ful osamljeno... najbolj pa me je žalostilo, ko sem gledala druge, vse poparčkane oz. cele familije, kako uživajo v takem načinu dopustovanja.... Ma dej !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:13:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tudi midva sva danes opravla pregled. Sem že dodala na seznam (77, 10100 ). O, sam je pa velik ta tvoj fante, ni kaj ! Lovro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:13:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno... prehitro mine?? Ne, sem hotela bit tam do sobote, nedelje... pa sem se kr danes odpravila domov... Malo me je motlo, ker je bilo morje mrzlo... pa večinoma sama z Laro in mi je manjkala družba, sploh zvečer sem se počutla ful osamljeno... najbolj pa me je žalostilo, ko sem gledala druge, vse poparčkane oz. cele familije, kako uživajo v takem načinu dopustovanja.... Jaz bi težko šla sama z otrokoma. Sploh kampirat. No, to bi itak težko šla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:13:55
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ mam nek občutek s strani , da danes sledi ko sva spet sama v spalnici Hehe - uživajta! Aja, drugače pa dej kakšno fotkico nove sobice gor, če se ti da oz. če jo imaš. Če boš imela čas, seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:14:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ mam nek občutek s strani , da danes sledi ko sva spet sama v spalnici Hehe - uživajta! Aja, drugače pa dej kakšno fotkico nove sobice gor, če se ti da oz. če jo imaš. Če boš imela čas, seveda danes verjetno ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:16:10
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooj... ma midve sva prišle domov.... mi je blo tko tužno... Je bilo dolgčas dol ali sta si splanirali samo nekaj dni?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:16:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Je pa Lara ful uživala v kampiranju.... in zabavala vso okolico s svojim žlobudranjem.... Pa nad psmi je ful navdušena... Danes sem srečala Petra Polesa.... so občudovali našega Janeta, ki je bil parkiran midve pa sva bli ob vodi.... Sem ga pol vprašala, da če jim je žal, da ga niso kupli....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:19:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ups.... ......urad za organizacijo in kadre. pri nas se vedno pogovarjamo s kraticami-npr. MNZ, GPU, UUP, UIT.... tko da potem avtomatsko pišem oz. govorim isto. Aha - se pravi izpolnjen obrazec pošlješ delodajalcu, potem ti na pripravi aneks k pogodbi, potem pa greš s tem na CSD? jaz sem tko razumela. zdej pa.... ........al sem tupa al glupa.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 17.6.2009 21:21:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tudi midva sva danes opravla pregled. Sem že dodala na seznam (77, 10100 ). O, sam je pa velik ta tvoj fante, ni kaj ! Lovro še jaz......
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?