|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
11.6.2009 21:54:31   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Super,ker sem ga že kupila,rabljenega,je skoraj nov majo 8 mesecev starga tamalga,pa so manjši voziček kupili,kao k nimajo placa,sam se mi ful velik zdiuser posted image user posted image user posted image potem če bom rabila inštrukcije,vem kje te najdemuser posted image kako pa kaj ti in tvoja pikica 

ma ne tko dobr...cakam jutri patronazno da kej ugotovimo kaj nasi pikici ne pase...

kako tvoja nosecnost??

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.6.2009 16:10:34   
lindi1
V redu,v torek imam morfologijo...danes me malo glava boli,se dogajajo težke stvari v naši familiji...ampak bo že....upam....,potem verjetno bolj malo spite,če nekaj ni v redu.Verjetno potem joka,ne,pišem iz računalnika od tamalga,pa me na tisto uporabniško ime ni hotel sprejeti,sem pa istauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.6.2009 16:15:54   
lindi1
LILINOVY ,ja,že,ravno prilika je bila,je pa modre in bež barve,ampak mislim,da bo babyju vseen kakšne barve jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja,ti kar pokliči,ni panike,bom v depali,tm do 29.6.potem pa na viruuser posted image  

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.6.2009 19:25:39   
lilinovy
Ojla Lindi!

Če boš jutri kej v depali nekako po tretji uri se lahko mal sprehodiva ali greva na pijačo?!! Upam da se boš jutri kej bolš počutila....................

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.6.2009 10:00:14   
LINDI
Ja lahko danes sem boljše,lahko oboje,ni panike, k moj itak zida.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 980
15.6.2009 14:15:15   
tassika
nosečke eno vprašanje, ker se mi jutri izteče bolniška, bi jaz šla kam na telovadbo, a je katera hodila ali v otelota ali v fit fit in kaj mi priporočate.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 981
15.6.2009 18:35:43   
LINDI
Jaz sicer nisem hodila je pa hodila moja prijateljica v otelo in je bila zelo zadovoljna,jaz nimam te možnosti,da bi,ker sem na bolniški...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 982
16.6.2009 0:37:27   
lunca82
Ojla punce,

lep večerni pozdrav še iz moje strani. Pri nas ni nič novega, še vedno pridno počivamo in uživamo.

Tassika,
jaz sem hodila na telovadbo v fit fit in mi je bilo super! Dobra družba..pa še razmigaš se lepo. Trenutno pa ne hodim ker imam predpisan počitek zaradi bolečin v medenici in križu.

Drugače kako pa ste kaj ostale? Vaši user posted image ?
Upam, da se v kratkem dobimo na kakšni kavici oz. klepetu!

Lepo nočko!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.6.2009 10:29:42   
lindi1
Punce jaz ne štekam,kje ste vse ta forum bo čisto propadel,a ni nobene čveke več tukaj gor nič ne pišete kdaj imate preglede,jaz imam danes ob 12.45 morfologijo,malo me je  že strahuser posted image me že zvija,po eni strani pa komaj čakamuser posted image moj je dubu frej,oziroma gre prej venuser posted image tko da gre zraven,sem ful vesela.

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.6.2009 12:25:06   
lunca82
Ojla lindi1,

srečno za današnji pregled oz. morfologijo!
Me veseli, da bo lahko šel zraven še tvoj dragi! Uživajta ob gledanju vajinega zakladka! user posted image

Mi smo drugače vredu...smo v 34. tednu in naslednji teden imamo pregled tako da bomo vidli kako naš user posted image  pridno raste!

Lp

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
16.6.2009 13:03:54   
KatMat
hello punce!!!nasla razlog zakaj nasa punca joka in nic ne spi...zajec tici v mojih joskah-od zacetka ful tece pol pa neha ceprav imam se cist polne mleka in nasa punca se po 20 min v prazno vlecenja utrudi in zaspi,takrat enkrat pa pride se tadrugi val mleka...in zato je lacna in ne spi in joka...zdaj pa crpam in jo hranim po flaski in pridno jemo in spimo...

danes smo se prvic kopali!!user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 986
16.6.2009 13:05:27   
KatMat
lunca!!!ucer videla sele ob enih ponoc sms!!!sorci!!!!

mi se mamo malo boljs in mogoce sem malenkost bolj spicita kot prejsnje dni...
je vas fanticek ze kaj neucakan??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 987
16.6.2009 15:25:34   
LINDI
KAT MAT super,da ste ugotovili,kaj je
boste vsaj spali malo bolj
jaz sem pa ravno iz morfologije je vse v redu,je pa rekla,da stoprocentno nikoli ne 
pove,da pa je videti,da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 988
16.6.2009 15:25:42   
lunca82
Katmat naš fant za sedaj ni neučakan ampak pridno brca in se kobaca po trebuhu. je prav hecno gledat kako trebuh spreminja obliko in se trese! user posted image user posted image
Sicer komaj čakam da grem naslednji teden na pregled da vidim kakšno je stanje in če pridno rastemo.

Se vidiva!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.6.2009 15:26:31   
lunca82
Lindi iskrene čestitke za user posted image !! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 990
16.6.2009 20:00:48   
KatMat

KAT MAT super,da ste ugotovili,kaj je
boste vsaj spali malo bolj
jaz sem pa ravno iz morfologije je vse v redu,je pa rekla,da stoprocentno nikoli ne 
pove,da pa je videti,da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo!!!nasa punca bo imela se vecjo izbiro!!!user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 991
16.6.2009 21:09:14   
LINDI
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.6.2009 9:24:38   
luna80
Dobro jutro, bejbe...
Po dooolgem času se končno malo javljam....user posted image user posted image user posted image .  Danes se začne mš v Domžalah, mogoče katera gre????? Sem pa v 35 t., upam da me kaj ne prehiti.
Naša bejba veseli brca tudi ponoči....., tko da se kr zbudum, ker mi trebuh vleče iz ene na drugo stran, pa še kolca se ji sigurno dvakrat na danuser posted image . Tko zdej bom lahko mal večkrat pisala, ker sem na dopustu še mal, potem pa porodniška...
Uživajte v jutranji svežini, dokler jo je še kaj!!!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 993
17.6.2009 9:46:10   
LINDI
Jaz sem mislila,da bi šla,pa grem zdaj konec avgusta...ker gre takrat tudi sosedka,da bom imela družbouser posted image lepo,da se malo javite punce,me veseli,da je z otročkom vse v redu LUNA80,LE TAKO NAPREJuser posted image user posted image user posted image ,ČIMMANJ VROČE TI ŽELIM,DA BI TI BILO DO KONCA NOSEČNOSTI... 

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 994
17.6.2009 10:41:02   
ninčy
Hej!

Po dolgem času se tudi jaz malo javljam. Odkar sem v službi res ne najdem časa za RR. Ko pridem domov, sem pa itak tako zmatrana, da se mi nič ne da.
Midva prideva danes na MŠ. Tako da luna80 se vidimo.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.6.2009 15:09:01   
tassika

Jaz sem mislila,da bi šla,pa grem zdaj konec avgusta...ker gre takrat tudi sosedka,da bom imela družbouser posted image lepo,da se malo javite punce,me veseli,da je z otročkom vse v redu LUNA80,LE TAKO NAPREJuser posted image user posted image user posted image ,ČIMMANJ VROČE TI ŽELIM,DA BI TI BILO DO KONCA NOSEČNOSTI... 

Lindi kdaj konec avgusta, da vem planirat. Drugače vas pa ne zanemarjam, samo so mi renovirali kopalnico in nisem bila doma, zdaj pa pucam ko norauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 996
17.6.2009 17:47:21   
LINDI
Ne vem še datuma ,mogočE  LILINOVY ŽE KAJ VEuser posted image user posted image user posted image ,JAZ VSAKIČ POZABIM VPRAŠATI PRI GINEKOLOGOuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.6.2009 17:48:22   
LINDI
 Sem videla,da si že zibko kupila,lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 998
17.6.2009 18:02:21   
tassika
Ne ne Lindi to je moja zibka, samo prebarvala sem jo user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 999
17.6.2009 19:44:25   
LINDI
Ful je lepa,mi je bila takoj všeč,škoda,da je jaz nimam midva imava pa košaro od mojga,saj sploh ne vem kako točno se rečeuser posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?