|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kamp Veli Jože - Savudrija
28.5.2009 21:35:32   
ticika
lumpa 6, upam, da kej hudega...
še eno vprašanje: ali ko greste recimo v nedeljo izštekate in izklopite elektriko ali jo pustite za vsaj  hladilnik laufat?

p.s. imam malo paranoje zarsdi elektrike ko se bliska in grmi... nekaj let nazaj nam je že treščilo v hišo in nam je vse uničl (štedilnik, skrinja, tv, tel, štedilnik) in ob nevihi, jaz vsakič ko kura po bajti laufam, in vse živo izlapljam...

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 726
29.5.2009 7:47:55   
lumpa6
mi vse pustimo, zaenkrat še ni bilo nič

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.5.2009 10:47:12   
Nea_teja_
ticika pri tebi je vse ok ni bilo sile tudi mi vse pustimo samo vodo zapremo 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.5.2009 11:35:49   
ticika
Neja _teja_, hvala, malo so me skrbele marele in miza, ker sem jih v torek pustila zunaj.
no, če me vidiš mi povej, da si to ti, da bom vedla s kom se pišem... saj veš sem nova tam dol, in razen najožjih sosedov ne poznam nikogar.
grem pa danes dol s tremi kolegicami in bo relax vikend brez otrokuser posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 729
29.5.2009 11:56:44   
Nea_teja_
marela ti leži pred baldahinom na tleh verjetno si jo pustila tm od daleč ni bilo videti nič narobe

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 730
1.6.2009 8:14:35   
Nea_teja_
No pa je minil še en vikend v miru in uživanju.V ned je sicer zjutraj malo pihalo ampak se je potem umirilo in bilo kr ok.

Neposredna povezava do sporočila: 731
1.6.2009 9:35:34   
lumpa6
ojla

mi smo preživeli lep vikend, z srednjima sem prispela domou pozno zvečer,

vas ticika sem pozdravila a ste bile zatopljene v pogovor in nas sploh niste opazileuser posted image user posted image user posted image ,

mož je še dol s tremi otroki in pravi da imajo danes sonceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
1.6.2009 10:23:42   
ticika
lumpa6, oprosti ni blo zanalašč... A mi verjameš kolk se mi je dogajalo, po nevem kolkem času sem šla prvič na morje brez otrok in mi ni blo treba nič delat, razen pirčkat, sončit se, klepetat...
grem pa v petek spet dol z otroci pa se bomo ja našle ane?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 733
1.6.2009 12:12:38   
lumpa6
o super mi tut gremo kar nas še ni dol, pa se res vidimouser posted image user posted image

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.6.2009 20:14:25   
Nea_teja_
Ticika tud mi smo se prejšni vikend peljali mimo z kolesi sam si bila čisto zasedena  z kolegico v klepet pa nisem bila niti sigurna kera siuser posted image no do konca sezone bomo že rekle kakšno.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.6.2009 6:42:28   
lumpa6
ta vikend sem vas tudi iskala pa sem videla dve gospe, pol pa nisem upala se dret ker kadar koli sem šla mim sta bili v baldahinuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
8.6.2009 11:30:19   
Nea_teja_
Ticika

No ta vikend smo zopet kolesarili malo in sem te dvakrat pozdravla usput malo si me čudno gledala upam da si bila taprava imaš frizuro na paž pa rdečkastorjave lase

< Sporočilo je popravil Nea_teja_ -- 8.6.2009 11:31:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 737
8.6.2009 18:57:27   
ticika
Lumpa6, tisti dve gospe sta moja mami in kolegica od nje, jest pa sem jima malo kuhala in ju razvajala, ker sva šla včeri domov, tamaledva pa sta ostala dol na morju.

Nea_Teja_ če se prav spomnen si se peljala z nekom s kolesom mimo, pa sem študirala a si to ti al ne, potem si me pa pozdravla in se mi nasmejala in mi je bilo takoj jasno. In imela si oranže pajkice in zeleno majico, ali pa ravno obratno...

cel teden sem sama, deca ni, otrok ni, in sem tko pridna da je kej! Sem nam nakuhala jagodno in mešano marmelado. Mulčka mejhna, marmelade iz trgovine nočta jest, ker je baje presladka in nima sadja not user posted image user posted image user posted image
Boste ta vikend dol? Jest grem v petek kar z avto v LJ, in potem takoj po službi okoli dveh GAAASSSSS....

Neposredna povezava do sporočila: 738
8.6.2009 19:04:15   
Nea_teja_
ja no skoraj si zadela peljala sem se mimo z mojim dragijem in tamalo imela sem pa roza hlače saj sam te še spravim na rituser posted image

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 739
8.6.2009 19:19:18   
ticika
a si prala na 90 pa so se cunje skčleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
8.6.2009 20:04:59   
Nea_teja_
user posted image user posted image user posted image ne nimam te sreče sem pa vsak mesec sirša v trebušček še malo pa se bom kotalila mimo tebe in ne vozila

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.6.2009 9:59:26   
lumpa6
ticika do konca sezone bomo že skup prišli, ni vrag da neuser posted image user posted image

jaz sem pa kar mal žalostna, je kristjan šeu v šolo v naravi in ga pogrešam, sva mu z dragim kupla minimoto, da se bo mal vozu ko pride, to je bila njegova edina želja, že 2 leti prosi zanj

Neposredna povezava do sporočila: 742
11.6.2009 13:57:46   
Nea_teja_
Jutri pa zopet na morčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 743
12.6.2009 15:05:00   
lumpa6
evo možek je že napoti, jaz pa še kristjana počakam pa gremuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
15.6.2009 20:25:04   
osmica
Pozdravljeni!

Videl sem, da ste kar aktivni v kampu Veli Jože.

Nameravam kampirat v tem kampu kako soboto v juniju ter juliju.
A mi ga svetujete? Ali je bolje kamp Pineta?

Je tu mirno ali bolj živo? Okoli kašne ure je tiho?
Nameravamo obiskati kamp s prijatelji, tako da smo bolj živi in pri tem nočemo motit sosedov. Če pa je popolna tišina pač se bomo prilagodili ;)
Bral pač sem da v kampu je kar precej mlade mladine.

A je možno dobiti kje kašno mapo kampa s njeninimi conami? Oziroma kam mi svetujete?
Parcele so v senci ali na soncu?
Do kašne ure se je lahko v kampu (check-out)?

Hvala

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 745
15.6.2009 20:29:32   
lumpa6
če ste s šotori se pač malo umaknete pa je pa ste lohk tut glasnejši, tam kjer je za prehodne je veliko sence
Savudrija

evo gor je tudi mapa kampa pa še veliko več

(odgovor članu osmica)
Neposredna povezava do sporočila: 746
15.6.2009 21:00:59   
ticika
lumpa6 kdaj ste šli včeraj proti domu? Kakšna je bila cesta? Jest sem šla okoli treh še v Lucijo in potem okoli 6 zvečer proti Lj., sem slišala da je gužva pa smo jo kar na Logatec in na Žiri popihali...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 747
16.6.2009 11:16:17   
lumpa6
mi smo krenili okrog 9 dopoldne, je bilo super, prazna cesta, smo na morju zboleli in smo morali k pediatruuser posted image user posted image , žiga še vedno ima vročino, nekaterim je slabouser posted image , skratka groza od groze

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
16.6.2009 12:47:03   
Nea_teja_
M i smo šli v ned zvečer okrog 8 in smo imeli gužvo do meje pol je blo pa ok.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 749
17.6.2009 18:15:06   
lumpa6
oj

no pa je naš jure eno leto starejši, včeraj je praznoval 6 rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?