|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
17.6.2009 12:04:45   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Tanci o joj! Želim ti, da vama jutri dan hitro mine in seveda da Hana ne bo jokala!user posted image
Bom mislila na vaju! Saj verjetno tudi naju to čaka.user posted image A je Hana polivala tudi po kašici?

hvala vaam za objemčke...spet se bom kar zjokala

rebeka-ja hana je tudi po kašici polivala

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
17.6.2009 12:06:19   
Katjusa
Moj ati ma dons operacijo upamo, da bo uspešna in da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Benjaminove nove mere 7700g in 63cm
(4 mesece) naslednji pregled. 12.8.

Florjana smo včeraj peljal na en plesni nastop k so otroci plesal in je bil navdušen tak, da ga boma verjetno vpisala s septembrom v plesneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo super spimo cele noči (novo mleko, so ga mičkano spremenil  od DM in očitno pomaga, kašic ne uporabljamouser posted image )

Včeraj sta mi tud čez dan spala od 13-15:30 in jst z njima....user posted image user posted image user posted image user posted image

folgam vas pa ne tak da sem vas samo preletela....

Majchy
navijam, da drug mesec ne bouser posted image ... kaj češ mi2 sma tud razučarana in sma upam, da ne bodo spet 2 leti okoli prej k bomuser posted image user posted image

ena je iskala slikice od krsta so na: http://picasaweb.google.si/bpkatja2/BenjaminSvetiKrst2009_06_14#

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.6.2009 12:07:15 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
17.6.2009 12:10:23   
tanci29
majchy-naslednji pregled 4.8.09

katjuša-uau bravo za mere....orng dečko...joj smo vse prišle do tega da jih ne folgamo večuser posted image ...
držim pesti da operacija uspe

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
17.6.2009 12:11:00   
Čebel@
katjuša..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga atija-valda bo operacija uspešna,ni pardonauser posted image ........Florjan pa v plesneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je full dober gledat fantke ki plešejo(so bolj redki)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
17.6.2009 12:30:59   
Urša08
tanci joj kaj ste bogi, ste v pediatrično user posted image user posted image user posted image držim peste da boste čim prej doma user posted image Aja pa super za avto user posted image user posted image user posted image user posted image sem spregledala kerga sta pa kupla?

birdy uživajte 100/uro na morčiju user posted image

katjuša držimo pesti za tvojga očeta da operacija uspe user posted image ti nam pa sporoči

mlea uvau zdej mate pa že pošlihtan atrij user posted image user posted image user posted image

majchy super za Hano, da je lepo pančkala v svoji postelci user posted image

sigurno sem vas cel kup pozabla user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
17.6.2009 12:32:30   
tanci29
urša-še vedno smo pri Smax-u....kako ste vi je nejc že kaj bolje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
17.6.2009 12:32:51   
Onasiss
TANCI-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupiko....... in bravo za mere.

Katjusa-user posted image user posted image user posted image user posted image  za "bajskota".

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
17.6.2009 12:33:36   
Urša08
Za kosilo bom kar rižoto nardila, ker je dobra pa še hitro narejena. Ostali čas bom pa rajši porabila za pospravljanje stanovanja, še zadnje dva stroja cunj me čakata za poštimat pred morjem, pa listek kaj še rabimo morm spisat,...

Nč šibam en stroj cot dat prat, sam se še ne zna pripravit user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
17.6.2009 12:36:47   
Urša08
tanci29 ja Nejc je že boljši, že protestira za spat user posted image user posted image user posted image prvi znak da mu gre na boljše user posted image Aha še vedno ste pri S Max-u , a ta bo tud nov a sta kje kakšenga rabljenga dobila? Sej naju tud skoz bolj mika menjava avtomobilauser posted image samo morava še mal prišparat. Sem  jaz sem taka k ne maram posojil in se rajši še eno leto s tem vozim in ga potem kupim user posted image sej vem da sem čudna. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
17.6.2009 12:37:09   
tanci29
mlea-hvala za pike pokice...sej bo, ampak me tolk stiska v želodcu, da mi je kar slabo. upam da bo pomagalo...sicer mi je P rekla da zdravila sicer bruhanja ne ustavijo, preprečujejo pa da se požiralnik vname.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
17.6.2009 12:41:36   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci29 ja Nejc je že boljši, že protestira za spat user posted image user posted image user posted image prvi znak da mu gre na boljše user posted image Aha še vedno ste pri S Max-u , a ta bo tud nov a sta kje kakšenga rabljenga dobila? Sej naju tud skoz bolj mika menjava avtomobilauser posted image samo morava še mal prišparat. Sem  jaz sem taka k ne maram posojil in se rajši še eno leto s tem vozim in ga potem kupim user posted image sej vem da sem čudna. 

ja sva kar pri istem, novem, zbitem od toče....midva sva pa taka da ko se enkrat odločiš za nekaj je to tvoje kot mali otrok, mi je bilo hudo da je bil poškodovan, sam so ga zrihtal u nulo tako da se nič ne vidi, pa ko sva ga šla gledat sva si rekla ta je najin v dobrem in slabemuser posted image ...sej nama je zdej tud ta dva težko prodat, ampak sta svoje oddelala za nas, žal, moj pravi da TTjčka nebi prodal ker je najin poročni avto ampak si ne moremo privoščit štirih avtov aneuser posted image ....ta pa nam bo prostorsko ful dobro služil

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
17.6.2009 12:45:44   
Urša08
tanci ja v tem boste mel pa dost prostora za vso kramo user posted image . Pa še nov je kar pomeni da ste za precej let rešeni, pa še kakega otročka lahko "naročite" pa bo še vedno dost prostora user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
17.6.2009 12:49:20   
tanci29
urša-ja res bomo lahk pospravli vse notr brez problema....super da je Nejc že bolje, ja res je tko ko so zdravi si včasih zaželiš da bi bil za kake pet minut pr mer, sam ko pa obleži bi pa dal vse na svetu da je lohk tud dvakrat bolj norav kot ponavadi, samo da je zdrav....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
17.6.2009 12:50:11   
Urša08
majchy ti pa dobiš tak nezaželjen obisk user posted image user posted image user posted image   Z user posted image user posted image čist neobremenjeno kdaj maš plodne dni in kdaj ne in ko bosta najmanj pričakovala bosta zagledala +. Do takrat imata pa čudovito princesko Hano, ki lepša dneve.

Katjuša tudi tebi želim da čimprej zagledaš + in da tvoja fantiča dobita sestrco, če pa še enga bratca pa tud nč za to. user posted image

Mihailo kaj pa ti? Je user posted image že pršla al si srečka nosečka?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
17.6.2009 12:53:54   
Čebel@

majchy ti pa dobiš tak nezaželjen obisk user posted image user posted image user posted image   Z user posted image user posted image čist neobremenjeno kdaj maš plodne dni in kdaj ne in ko bosta najmanj pričakovala bosta zagledala +. Do takrat imata pa čudovito princesko Hano, ki lepša dneve.

sej po eni strani sem vesela da je user posted image  prišla da bo Hana vsaj malostrejša ko dobimo tadruzga user posted image ,po drugi strani sem se pa že veselila-meni bi bilo full super če bi bila majhna razlika v letih user posted image user posted image user posted image mah sej še sama ne vem-bo ko bo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
17.6.2009 12:54:33   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

no tako, pikico smo dobili, eno Hana eno Erik...oba sta jokcala ampak sta se hitro pomirila

za seznam, pri 4 mesecih 6250g in 63,5cm

dobili smo napotnico za pediatrično, tako da jutri morava tjauser posted image user posted image user posted image .....zaradi bruhanja....spet me stiska....
rekla je da bova tam cel dan pa mogoče še v petek. merijo kislost v požiralniku, in grejo baje skozi nosek z eno cevko notr in kokr sem razumela ma to cel dan notr pa UZ...ne vem več poročam ko opraviva...

Tej preiskavi se reče pH-metrija.
Tanko cevko speljejo skozi nosek v požiralnik. Na Rtg-ju naredijo fotko, če je cevka OK vstavljena in potem vklopijo napravo za merjenje pH-ja. Globoko v  požiralniku je konec cevke, kjer je sonda, ki meri kislost. Preiskava traja 24 ur, vmes si pa zapisuješ različne podatke (hranjenje, ležanje, kašljanje, ...).

Ti pripopam eno fotko, da boš vidla - ni noben bav bav...

SREČNO!!! user posted image

user posted image

Kar je najhujš je to, da malčku privežejo rokice, da si ne more premaknit oz. izpulit cevke.
Jaz sem vsem povedala, da prevzemam vso odgovornost, da se to ne bo zgodilo (in se ni, ker sem dobesedno 24 ur bdela nad njim).

Tko so grozni z zvezanimi rokicami... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 17.6.2009 12:57:49 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
17.6.2009 12:54:59   
Urša08
tanci to si pa povedala čisto resnicouser posted image Ko ti zboli otrok bi dal vse samo da se mu zdravje povrne, pa da ga vidiš kako spet nori in delka vragolije user posted image

Je pa Žiga en tak občutljivček, pa ful na ritem narejen otrok. Zjutrej ko vstane bo 1,5 - 2 ure  super pridkan in potem rata zaspan in če ga pravočćasno ne dam spat mamo jok in uspavanje. In potem spančka uro, dve in je pokonci kaki dve , seveda vmes je in potem spet spanje, hranjenje. Edino popoldan ima pa daljše budno obdobje. Se mi zdi da rabi kar precej spanja in en red ki ga jaz pr Nejcu nisem bla vajena.user posted image Če se pa držiš njegovga ritma je pa zlato dete.  Aha pa zvečer je obvezno uspavanje in crklanje. Sem mogla še mal o Žigcu napisat kakšen ritem mamo pri nas.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
17.6.2009 12:55:16   
Katjusa

Katjuša tudi tebi želim da čimprej zagledaš + in da tvoja fantiča dobita sestrco, če pa še enga bratca pa tud nč za to. user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
hvala vam tud vsem za lepe želje za atijauser posted image user posted image user posted image danes verjetno, še ne bomo nič vedeli ker nas najbrž ne bo mogu poklicat, sem mu včeraj rekla, da se nej pozanima kam lahko mi pokličemo pa je reku bom že jst poklical ko bom lahko sam najbrž pred soboto ker bom na intenzivniuser posted image user posted image user posted image user posted image tak ,da nas kr precej skrbi in tud ni nam vedu povedat približne ure kdaj ga bodo operirali, ker mu noben ni nič rekuuser posted image
sam da bo OK in upam ,da ga bo manj bolelo, čeprav mu je zdravnik reku da kar se tiče bolečin ne bo boljšeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
17.6.2009 12:55:55   
Onasiss
tanci----kolk avtomobilov pa mate vi?????

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
17.6.2009 12:56:25   
Čebel@
moj je gledal vreme po netu in napovedujejo za ponedeljek in torek nevihte,in sedaj moj navija da bi za kakšen dan prestavili dopust(gremo v prikolico)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu rekla da jaz grem na dopust pa če ošpičene prekle padajouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
17.6.2009 12:56:43   
Urša08
Balonchy joj men pa kr solzice pridejo ko vidim otročka s cevko user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi ti si pri Maticu že marsikaj skoz dala user posted image Kako je pa sedaj Matic?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
17.6.2009 12:58:05   
Katjusa
tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da hitro mine in da ne bo prehudo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
17.6.2009 12:58:38   
Urša08
majchy vem glede vremena user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla že tako slabe volje, prvo Nejc zboli, pa še tale vremeuser posted image user posted image user posted image ampak midva sva se odločila da gremo na dopust, da zamenjamo klimo, če ne bomo čofal se bomo pa sprehajal in bili skupajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
17.6.2009 12:59:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

moj je gledal vreme po netu in napovedujejo za ponedeljek in torek nevihte,in sedaj moj navija da bi za kakšen dan prestavili dopust(gremo v prikolico)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu rekla da jaz grem na dopust pa če ošpičene prekle padajouser posted image

sej ne bo cel dan dol padal.... vi kr pejte in fajn se mejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
17.6.2009 12:59:27   
Čebel@

Balonchy joj men pa kr solzice pridejo ko vidim otročka s cevko user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi ti si pri Maticu že marsikaj skoz dala user posted image Kako je pa sedaj Matic?
sem isto hotla napisat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?