|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
16.6.2009 11:22:38   
klavdyk
dan,,
naš mulo panča mama pa mal na netuuser posted image user posted image user posted image

kašelj-pri nmas je še vedno prisoten. ne vem kaj naj. mu spiram nosek s fiziološko, devam mu tople oblogce na prsi pa nič od nič-če ne bo do čet bolje kličem k P. da se greva pokazat. tk pa ne more it naprejuser posted image user posted image user posted image

sonček in vozičkanje- mi smo bili zunaj včeraj pop-sm kaj ko tu pti nas tk piha. mu dam kapco gor, pa se mi tk smili, ko je tk vročeuser posted image

krst-končno smo bili včeraj pri gotiju in ga prosili, če bi bil boter našemu detetu. sej ni mogle reči neuser posted image user posted image user posted image . upam, da se nam kašelj popravi do nasl.nedelje ko mamo krst.

smejčkanje-naš se še pa ne. no v spanju mu ful potegne večkrat na smeh, pa ko gleda kakega medija tut. mami se mogoče tut mal včasih nasmehne. drugim pa ne. bo že. Gregor se je pr enem mesecu smejal, ta bo pa bolj počasen-bo že.

spanje-naš se je včeraj dojil ob 11 in spal potem do 5 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . to je redkost-mislim, da je tk spal ene 4x, drugače pa se ponavadi še doji ekrat vmes ob 1 al pa 2

nič-grem cote vzet iz sušilca, pa sestro poklicat na šiht, da mal počvekama-aja pa mal grem še z nazaj prebrat

lep sončen dan še naprej!

Klavdy in Gašper

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
16.6.2009 12:18:45   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce, kaj pa ve delate v tej pasji vročini?

visimo na mamini joški ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dopoldne sva bila zunaj ... imamo srečo, ker imamo teraso dopoldne v senci .... zdaj sva notri, čeprav je terasa še vedno v senci - je že prevroče... ... mali je malo zaspal, mami kuha ....
... pozno popoldne pa spet ven ....user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
16.6.2009 12:22:31   
Pat74
Mi smo se tud pred pol urce vrnili noter - hvalabogu je pri nas kar neki sence; je pa res že pasje zunaj, da kakšen sladoled ful paše - smo si ga privoščili. Zdaj pa neki sitkamo, čeprav smo jedli in bili previti - sem ga dala na tla, na blazino, pa mu ne paše preveč, bi bil raje v naročjuuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
16.6.2009 12:34:01   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Punce, kaj pa ve delate v tej pasji vročini?

visimo na mamini joški ...user posted image user posted image [image]

Super za tebe ... nam še to ni dovolj dobro. Verjetno je tudi našim sončkom prevroče.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
16.6.2009 13:54:03   
*Junona*
Hei Brigitka...user posted image user posted image user posted image

Sem res bolj malo gor, ker me skoraj nič ni v stanovanju. Tut zdle me ni, sem pri mamici in atiju v spodnjem štuku v pisarni in je računalnik fraj. Zara pa zunaj spančka v senčki. Pol zvečer pa se ponavadi pocartamo in zaspimo, z atijem pa še kak filmček pogledama in že spuim tut...user posted image
Se mormo kej dobit, sma velikokrat v Celju.user posted image user posted image user posted image

Uživate v čebričku?

Js bom kr od Mustele kupla kremico za sončenje.

Sem vidla, da se Niku tudi glavica lupi oz. lasišče. Zariki se tudi. So pa tudi druge pisale, da se njihovim otročkom, tak da po moje to ni od prepogostega kopanja. Jaz Zaro zdaj kopam vsak drugi dan. Ji paše in je prav vesela že na previjalni ko jo slačim, potem ko pa začuti vodiko na nogicah se pa že smeji, ko pa je cela v čebričku je pa juhuhu tak uživa.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišima, papa.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2980
16.6.2009 17:20:55   
Blueeyes
po dolgem času spet malo pri vas pokukam... včeraj sem mela prvi pregled pri svoji G.. pravi da je vse ok, da se ponovno vidiva 2011 al pa če bo clearblue že prej pozitiven user posted image  user posted image  najbrž bo user posted image  user posted image  jutri imam pa z Gajo prvi pregled pri pediatrinji.. končno bom zvedela kok je kej zrastla in kok se je zredila user posted image  user posted image  vam sporočim jutri pol njene podatke..

evo še naše žabe mal za spomin user posted image

user posted image
user posted image
user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
16.6.2009 18:07:41   
brigita23

Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn.

user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo pa že na 6-ihuser posted image , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko?user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 2982
16.6.2009 18:14:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn.

user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo pa že na 6-ihuser posted image , sam da ni tok hudih krčov sem pa jst opazila da naš bruha pol po njih...pa tudi to ne neki ful no. Veš kaj me zanima kako mu ti daješ te koroške kapljice? pred ali po obroku, pa koliko?user posted image

mi smo bili pa že na 4ih pa bomo zdaj spet šli od začetka ,ker baje ne smeš nadaljevat k je potem premočnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
16.6.2009 18:14:33   
sonček85
hejla !Da vas malo pozdravim,mi se čez dan veliko zunaj potepamo tko da imamo čas samo proi večeru.No pa ta teden sva z ALeksom še bolj sama saj ati dela od 18-06user posted image
No pa še mami je nekaj prehlajena in grlo me peklensko oli,kaj lahko vzamem za grlo poleg halls

nena:mala e prava lepotička ,aleks ji iz sladkih sanj pošilja poljubčke(namreč spi)user posted image
brigita.super za pregled in kontracepcijo in za zeleno luč slončkanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja Aleks je pa kakal in danes celo že napolnil 6 pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in super za športanjeuser posted image
matcar.lepo da si se nam javila ,joj bošček Maks ,upam da bo zdaj ok in da ga ne bo in ga ni preveč bolelo.Čeprav si lahko predstavljam kako je če ti steklo pade v učko in ti jo morajo operiratuser posted image user posted image drži se Maks user posted image imaš pa v albumu full lepe slikce
junona.ja nekje si zračunaj da naj bi vsak mesec nekje dobila med 600-1000g,tko da nekje okt.nov
oblačenje  za spanje.jaz ga mam kar v bodiju in pokrijem po nogicah z dekico user posted image
BE:kako lepe slikice in srečno jutri na pregledu user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
16.6.2009 18:14:35   
sonček85

A mogoče katera ve kje bi se dalo kupiti kakšen fajn klobuček oz. pokrivalo za fantka. Mi smo stari sedaj skoraj 8 tednov.

Lp,

veronikab
jaz sem kupila super klobuček v wenice trgovini pa še drag ni bil4€

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2985
16.6.2009 18:28:19   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

matcar.lepo da si se nam javila ,joj bošček Maks ,upam da bo zdaj ok in da ga ne bo in ga ni preveč bolelo.Čeprav si lahko predstavljam kako je če ti steklo pade v učko in ti jo morajo operiratuser posted image user posted image drži se Maks user posted image imaš pa v albumu full lepe slikce

Ja,saj bi se prej,pa je blo to z Maksom tak hudo,pa skozi v bolnici z njim in enostavno nisem razmišljala o RR.Hvala za slikice.Kaj vam jih gre gor pripopat? Meni ne gre nikakor.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
16.6.2009 19:40:18   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Jaz mu dajem 3 kapljice pred obrokom ali pa med (po previjanju - pol pa hop na drugo joško) 3 do 4 x na dan - torej le 9 do 12 kapljic. Pri nas deluje, pol pa nisem bolj dozirala.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
16.6.2009 19:59:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ja,saj bi se prej,pa je blo to z Maksom tak hudo,pa skozi v bolnici z njim in enostavno nisem razmišljala o RR.Hvala za slikice.Kaj vam jih gre gor pripopat? Meni ne gre nikakor.
prvo je otrok potem pa ostalo

Jaz jih dam preko shrani.si

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
16.6.2009 21:16:15   
matcar
Saj jaz tudi,pa mi ni šlo. Ne vem,zakaj ne!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
17.6.2009 5:33:20   
Miška2006
Za vse tiste, ki pijete vodo iz plastenke..... http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/pozor-voda-iz-plastenk-skoduje-zdravju.html

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
17.6.2009 7:05:18   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Nekaj napotkov za lahko in mirno noč:

http://www.slumbersounds.com/baby-bedtime-rituals-info.htm

pa še malce glasbe:

http://www.youtube.com/watch?v=vn-NyrVdXaY

Lp,

veronikab

a veš, da to deluje...maja je bila taka tečka pa ne bi jedla pa ne bi spala, pa ni mogla zaspat pa ne to pa ne ono...sam bi pila čaj pa pol sam bruha ker ga pije do onemoglosti, če ji ga vzamem vstran pol se dere...imela sem jo v ležalniku in sem si mislila ajde, ti dam fajn to glasbo gor če te pomiri pa je res najprej je jokala pol je začela poslušat, pol se je zagledala in na koncu zaprla oči in zdaj spi...moram najt cdeje od mozarta jih mam nekje mogoče pa bodo res pomagali, da bodo to našo čebelico umirlil...

Jaz sem danes snela cel CD od Fisher Priceja (Fisher Price - Lullaby Baby Mobile Dream Music). Je super.

Oj,

vem, da je ena spraševala, kje sem snela ta CD - preko Torrent-a, če kaj pomaga in sicer na Miniovi in na MyBitttorrent.

Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.6.2009 7:10:31   
veronikab
Še podatki od našega Jakoba Bele:

1. mesec 3960g 53 cm
2. mesec 4465g 54,5 cm

naslednji pregled: 31.7.2009

Lep dan vsem skupaj!

veronikab

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
17.6.2009 7:16:22   
matcar
Jutro vsem skupaj!
Ena kavica za vasuser posted image !Naj vam tekne!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2993
17.6.2009 7:22:57   
malcekvita
 veronikab hvala , tista glasba je res super!! čestitam za tako lepo napredovanje Jakoba Bele.
Matcar  mmmm, kavica prov lepo diši, sem že budna user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
17.6.2009 7:43:48   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

veronikab hvala , tista glasba je res super!! čestitam za tako lepo napredovanje Jakoba Bele.
Matcar  mmmm, kavica prov lepo diši, sem že budna user posted image

Hvala!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
17.6.2009 8:10:11   
matcar
Malenkost! Sem vam jo dolžna bla,ker se tako dolgo nisem javla!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2996
17.6.2009 8:27:39   
*Junona*
Matcar, hvala za kavico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja žabi me je ob 7.-ih vrgla iz postellje, zdaj je zaspala nazaj v ležalniku. Mami je pa budna.user posted image Danes grem Zari dat delat osebno.user posted image user posted image user posted image user posted image Ve že mate osebne za svoje sončke?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
17.6.2009 8:31:52   
*Junona*
Blueeyes, katere pamperske pa ima Gaja na slikici, ki si jo prilepila?user posted image

Je pa prava mala frajerka, kako lepo se smejčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.6.2009 8:32:16 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.6.2009 8:34:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Za vse tiste, ki pijete vodo iz plastenke..... http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/pozor-voda-iz-plastenk-skoduje-zdravju.html

Sej nč več ni več ziher.user posted image

KAj pa tista Hippova voda iz plastenke za dojenčke? Js je sicer ne uporabljam, ampak za na morje bi jo pa kupila. Mi gre pa na živce, ker delajo tak vlke plastenke, porabiti jo moraš pa v treh dneh, če pa jo ne, pa jo moraš ponovno prekuhat. V čem je fora? Ker ni šans, da dojenček vso popije v treh dneh. Pa še draga je, zato jo js doma kr sama prekuham. Za na morje bi pa vzela kako. Kaj menite?

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.6.2009 8:39:31   
*Junona*
Evo mojo žabico:

user posted image

Lp.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Uhančki.
пеперутка16

Kdaj je primerno preluknjati ušesa punčki?

Pred enim letom. (45%)

Po enem letu. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!