Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:09:35
|
|
|
|
barba
|
ulla - marmelade so zakon, sam jst jih mam za nas čez glavo dost .... češnje so pa pri nas vredu ... jih bom vložila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:10:38
|
|
|
|
farfala
|
ej marmeladarki - pri nas je pa murva zrela, a se iz tega tud lahko dela marmelada?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja mi tud menda gremo v pondelk v soboto bom cunje oprala, v nedeljo zmečem v kufer pa gremo pol zjutri študiram kak bi nardila, da bi mela otroke čimveč brez plenic, sploh tamalga bom najbrž une stare brisače, k se šparajo za bohvekaj narezala, pa mela za podlagat, pa pol sam v kanto res ne vem....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:11:43
|
|
|
|
sonček33
|
Ulla kam jo pa vi mahnete?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas je pa murva zrela, kaj hudiča je že murva nekak ne morm vizualizacije sprojecirat
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:13:43
|
|
|
|
farfala
|
veliko drevo, plodovi so pa sladki kot mali grozdeki
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:15:40
|
|
|
|
farfala
|
niti ne no, plodovi so beli in ko so sladki že malo lepljivi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:16:37
|
|
|
|
mimi30
|
Verjetn jo bom še kej naprej dala ... al pa u vas ena stojnica postavm pa prodam ... bio, domače, z deželeuser posted image user posted image user posted image na kakšno srečanje prines, pa vsaki en glaž prodaš
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:17:10
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Jest pakiram Že spet???? al še vedno???? Ma že celo življenje neki pakiram Bravo malmeladarji Men je pa marelična zakon! Ubistvu bi lohk eno tako srečanje naredil, da vsaka neki prinese... barba in ulla marmelado, ronja torbice, ena se je zanč z enmu burekom hvalla.. ga še zmeri ne morem pozabit ,.. no jest bi pa lahko... kšno prijateljico sabo pripeljala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:17:27
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Verjetn jo bom še kej naprej dala ... al pa u vas ena stojnica postavm pa prodam ... bio, domače, z deželeuser posted image user posted image user posted image na kakšno srečanje prines, pa vsaki en glaž prodaš to je tud varianta
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
sm si poguglala - to je podobno kr robida, sam da na drevesu raste po moje bi bla kul marmelada, zakaj pa ne, sej se iz vsega jo da narest, pa sploh če nima košic, je pa mega, k ni treba pasirat... sonček a veš da sploh ne vem kam gremo groza....morm zdele mojga vprašat, k pride iz kopalnce...tast pa tašča prideta domov za nasledn tedn (k morta ne vem kaj vse) pa bo prazno dol, pa pač mi gremo....men tko ni, ****ti prikolico sam moj teži, pa zarad otrok....pa ajd, unih 5 al kolk dni bom pa že zdržala
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:17:34
|
|
|
|
mimi30
|
aja mi tud menda gremo v pondelkuser posted image v soboto bom cunje oprala, v nedeljo zmečem v kufer pa gremo pol zjutriuser posted image o potem ste se vi tud odločli ...kam pa greste?...tašča je že nazaj?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:18:13
|
|
|
|
barba
|
jancci - ti gorenjka
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 22:18:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:19:22
|
|
|
|
mimi30
|
ulla pa tolk kot si že tu govorila, da ti ni za prikolco...prav fajn bo boš vidla
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 22:20:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:21:25
|
|
|
|
sonček33
|
Ulla sej bo fajn boš vidla...odklop niia - ma naš tudi...na previjalni take zganja...čist vsak dan kej po zraku leti al voda za umivat, al termovska, kreme..in on se pol tolk reži kot da bi vedu, kaj je naredu a vi pa kar nove omare? petra, vidim da si tukaj---kako si preživela dan
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:21:51
|
|
|
|
Jancci
|
Ulla a pol ga boš pa kar brez plenic mela?? Fajn.. jest bi jo tut, samo ona zadnje čase po 4* na dan sračka, pa pol tisto okol lovit A ma kera kšno idejo kako bi to speljal? Stare brisače.. ma jest jih niti nimam..
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:22:46
|
|
|
|
sonček33
|
evo barba, zdej maš že skor 10 glažev prodanih dej sosedi reči, nej gre mal v hosto po borovnice...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala niti ne no, plodovi so beli in ko so sladki že malo lepljivi a pol je to bela murva, k una navadna ( no predvidevam da je navadna, če je ta bela ) je pa vijolčna oz. modra oz. taka kot so pač robide če kdo zastop kaj sm zdej hotla napisat ulla pa tolk kot si že tu govorila, da ti ni za prikolco ja sej mi ni, prou čakam da kdo zboli mogoč bom kr jaz, iz inata mah...uni sekreti me najbl, men je to tolk grozn, da ne morm povedat...pa itak bom vse domov prinesla, dobra da gremo sam za 5 dni
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:24:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ej, zaenkrat še nevem kdo jo bo zmazu Verjetn jo bom še kej naprej dala ... al pa u vas ena stojnica postavm pa prodam ... bio, domače, z dežele Mi drgač ful marmelade pojemo tko za zajtrk, v palačinkah, v kakšnih piškotih ... jap stojnixa je tud men padla na pamet - kake poslovne ženske smo tu pri nas jo le jast jem, pa še to 1x na 3 mesece. Jast zajtrakujem muslije ali sadje... če mam pa slab dan pa začnem z nutello kva zdej zvezdica, a zdej se pa skrivaš tuhtam zakaj me spet grlo boli veš da sem. Samo ne vem kdaj bodo omaro zmontiral, tako da ti javim ko končajo. Prišli naj bi ob 8-ih. a tako. Vi2 kar v miru zrhtajta. jast imam en sestanek ob 9ih...neki zarad službe - potem sem pa frej. grem, ker naš tamli je spet zaspal ob 17ih...noro. jast grem tud jutri vozička prečekirat, enga bom vzela. Tako... grem mojga mal pocrkljat. Pridem še nazaj :) če bom seveda v budnem stanju
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:24:19
|
|
|
|
sonček33
|
dej ula ne klič hudiča od bolezni---
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:24:45
|
|
|
|
mimi30
|
Naš sploh noče biti več na tistih puzzlah iz pene, kar na paket se pripuza. Pa na previjalni prav čaka da bo pogledala stran, da se bo lahko obrnil. S takim užitkom to naredi.user posted image Oskar...je pa že zelo spreten....naša sicer zleze ven iz igralnega centra in obrne se na trebuh samo potem rokice ne potegne izpod sebe....iz položaja na trebuhu se pa bol vrže na bok mi smo pa prestavili morje ....moramo počakat, da se stanje na delu in z nejčevim zdravjem uredi
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 16.6.2009 22:24:52
|
|
|
|
barba
|
Ej, čveke jst grem počas spat ... morem še nabasat par stvari v torbo k gremo jutr k našim za cel dan. Komi čakam, da bova s staro mamo spet mal klepetale. Se boljš z njo zastopim kot s svojo mami. Lahko noč ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.