|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
16.6.2009 14:43:18   
krtekxx
Dejte mi prosim povedat o kateri Saški pa ve zdaj govorite??? A sem blond al kaj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.6.2009 14:43:51   
sonček33
krtekxx ja o ta blond saškiuser posted image user posted image user posted image user posted image  lendero

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.6.2009 14:46:01   
kiara24
Petra88- vse naj naj  user posted image user posted image user posted image

Naša tudi še vedno spi, ko se zbudi bova pa jedli korenčkauser posted image ga obožuje in to letošnjega.

Tjassa- super za Neli.user posted image

Evo, če katero zanima za uvajanje GH je kar fajn napisan, meni je všeč. http://www.paparica.si/index.html

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 553
16.6.2009 14:48:53   
petra88
hehe, sonček, saj ni prah na policah - so cote povsod razmetane in posode polno.. saj ne pretiravam, samo toliko, da se bo dalo stopit v hišo in se usest user posted image
Hvala za lepe želje! Ronja fajn zamisel, kaj pa še kakšna brezalkoholna zadeva? oz vsaj malo manj alkoholna? (kompliciram, vem user posted image ) ker bojo tud otroci pršli..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 554
16.6.2009 15:18:19   
ronja
hehe, hvala, saj to je v bistvu ena rrjevkauser posted image . ti povem jutri, če ji bo všeč.

sonček, če imaš testo že narejeno, potem samo popraži čebulo, česen, dodaj špinačo, da uvene, potem pa vmešaj not skuto in v suhi ponvi rahlo popečene pinjole, začiniš s soljo, poprom, muškatnim oreškom in kakšno mediteransko začimbo - njama. Namažeš na z olivnim oljem premazano testo, zviješ in še po vrhu premažeš z olivnim oljem, pečt in to je to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 555
16.6.2009 15:20:23   
ronja
petra, ne kompliciraš, hehe, samo sorbet je ime za dve stvari: eno je sladoled na vodni oz. sadni osnovi, torej brez mleka in jajc in smetane ipd. druga stvar, ki ji tudi rečejo sorbet je pa to, da daš kepico tega sorbeta v kozarec penečega vina. Ampak sorbet je tudi sam sladoeled, brez vina. Tak da jaz sem ti v bistvu hotela predlagat brezalkoholno varianto, pri nas samo to jemo, ker nismo glih na alko usekani (beri: ga ne marava).

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 556
16.6.2009 15:30:09   
sonček33
Ronči, hvala.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 557
16.6.2009 15:33:56   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Naš Lovro se je ravniokar obrnil iz trebuha na hrbet. Bravo mali veliki škrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 558
16.6.2009 15:35:10   
sonček33
Tjassa super za Neli.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 559
16.6.2009 15:39:40   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Naš Lovro se je ravniokar obrnil iz trebuha na hrbet. Bravo mali veliki škrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jejjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 560
16.6.2009 15:39:53   
Ploha

Tjassa super za Neli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petra88: vse najbolše! pa hvala za tiramisu, mnjamiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 16.6.2009 15:40:44 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 561
16.6.2009 15:41:41   
mimi30
petra, vse naj, naj user posted image
sem skor v ekran not padlauser posted image , ko sem vidla tist tiramisu...sem si ga že predstavljala fino ohlajenega, ker mi je tak user posted image vroče, da se mi že meša...pa še pritiskuser posted image , še mal pa bom začela po tleh lestuser posted image

dobr, da je ena vprašala za katero saško se greuser posted image

ronja, prava majstrica si user posted image ...recepte takle z rokava stresaš...jaz pa sploh ne znam uporabljat tehle mal posebnih stvari, pinjole, ingver,...

Jancci, naš športni del je tud tak čudnuser posted image ....sem prvo vidla, da je tist voziček 99eurov, zdaj sem pa ugotovila, da je 1000kunuser posted image user posted image ....mi ni več tolk fajnuser posted image

Zvezdica, a nimaš že Zappa, ki se ne da poležt?...ta ko ga pa zdej gledaš se pa tud ne dauser posted image

user posted image Lovro za obrat

vrtnica, zdaj pa vidim...zgleda, da ji je kar fino

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 562
16.6.2009 15:43:52   
mimi30
jaz sem si pa zdajle namesto kosila sladoled sem navlekla in kr iz banjice jemuser posted image ....nažalost je otočec, ker je bil dragi v šopingu on pa sam to al pa planico kupi....sam vseen bolj kot ničuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 563
16.6.2009 15:46:24   
Jancci
Mimi 1000 kun je skoraj user posted image  enako 100 evrov.. mejčken več.. pride ene 130 evrov! Za drugi voziček se men zdi čist ql. Itak bomo enga rabli za k atu in mami, da tega skos ne trogamo sem in tja ker je kar težek. Ga grem ju3 pogledat.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 16.6.2009 15:48:22 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 564
16.6.2009 15:53:31   
mimi30
Mimi 1000 kun je skoraj user posted image enako 100 evrov.

user posted image jaz dans res nič ne mislimuser posted image ....sem delila s 3, nimam pojma zakajuser posted image user posted image .....poročaj kakšen se ti bo zdel v živo

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 565
16.6.2009 16:01:01   
Jancci
Mimi bom!

Mal pospravljam.. ne vem zakaj? Da bo lepo ko nas ne bo...  user posted image  pa pakiram (spet) user posted image , tamala razturava tamle na tleh, se vrti okol svoje osi in cvili in gruli in pluva, kr. hlače sem ji že 2x nazaj gor dala k jih ne vem kako spravi dol do gležnjev, pa obrača se s hrbta na trebuh.. no, nazaj ji pa še ni ratalo, tko da bravo Lovro!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.6.2009 16:11:18   
mimi30
pr nas se pa na nevihto pripravlja, piha ko user posted image , v okolici mb je že baje ful velika toča padalauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.6.2009 18:40:50   
Zvezdica
vezdica, a nimaš že Zappa, ki se ne da poležt?...ta ko ga pa zdej gledaš se pa tud ne da

sem ga imela pri liamu, ta e baje da, ampak ne čist do konca. symona ga ima...ga grem pogledat v BC zdaj...

Mimi 1000 kun je skoraj enako 100 evrov.. mejčken več.. pride ene 130 evrov! Za drugi voziček se men zdi čist ql. Itak bomo enga rabli za k atu in mami, da tega skos ne trogamo sem in tja ker je kar težek. Ga grem ju3 pogled

janci, kje se ga pa dobi? pa a se poleže čist al kako? Kje se da to videt?

Mimi, kako je pri vas... bje full toča user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 568
16.6.2009 18:41:27   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

pr nas se pa na nevihto pripravlja, piha ko user posted image , v okolici mb je že baje ful velika toča padalauser posted image

kaj sem kekca...spregledala ...hudo a ne. bogi kmetje, vse jim uničiuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.6.2009 18:54:32 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 569
16.6.2009 19:03:30   
Zvezdica
janci, kje se ga pa dobi? pa a se poleže čist al kako? Kje se da to videt?

vse najdla...če se na malo zloži potem raje tega kupim kot baby velta. user posted image je bolj privlačen user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 570
16.6.2009 19:39:22   
farfala
petra vse najboljše!

bravouser posted image Lovro

ronja ti bi lahko svojim kolegicam januarčicam tud sešila kako torbicouser posted image user posted image user posted image

kiara jaz sem pri našem tud opazla, da se zdrzne, pestraši ob kakem nenadnem ali bolj glasnem zvoku , tudi recimo, če kašljam

smo imeli točo, a ni hudo, pa še rožice sem pravočasno umaknila pod streho

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
16.6.2009 19:44:53   
mimi30
zvezdica, lepo si se vse sama zmenlauser posted image ...pri nas je že drugi naliv...prvič je potem kazalo, da ne bo nič, se je že čisto zjasnilo potem pa s točo nazaj prišlouser posted image ....na srečo je bila bolj majhna....sam, da ne bi blo še kakšnega sranja

ja, men je tud tale bubu lep, še celo tale rdeč user posted image ...sam mojga mnda kr kap, če še en voz domov prvlečemuser posted image ....boljše, da nič prej ne govorimuser posted image ....jancci komi čakam, da poveš kak jeuser posted image ....jaz mam zdaj mal problem, ker ne morem nikamor dokler se nejc ne pozdravi in sem ko ujeta tle not user posted image ....sem vesela, ko pride dragi domov in gre s špelo ven, da se vsaj mal razbremenim

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
16.6.2009 21:01:46   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh kaj, zmagala sm jst, ko sm točno ob 12ih rodilauser posted image

jst pa 12.12 in 12 dni čez rok ... so se vsi norca delal, da sta itak matematik in fizik otroka naredla user posted image user posted image user posted image

Jancci - se tud zrajtala nisem, da se ne poznate.user posted image Ja f** no, mi je blo čist logično, da se poznamouser posted image user posted image user posted image

Sm skuhala borovničevo marmelado ...zdej pa še ribezovouser posted image user posted image user posted image ... je mela dons tašča akcijo in je pobrala ves ribezuser posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
16.6.2009 21:04:55   
Anonimen
so se vsi norca delal, da sta itak matematik in fizik otroka naredla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra ta, ja...

čer babeuser posted image kok ste kejuser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
16.6.2009 21:10:48   
khurde
dež bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.