|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črtica?
6.6.2009 11:07:15   
elanor
vem, še ena tema o črticah...
ampak res ne vem kaj naj si mislim o tem - poglete slikico v mojem albumu...
črtica ni vijolčna, ampak plozorna al nekej tazga....user posted image user posted image user posted image sicer sm test delala še pred izostankom...seveda bom čez par dni naredila še en test.

hvala za vaše mnenjeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: črtica?
6.6.2009 11:09:44   
Skye
dobro kaže user posted image

počakaj še par dni in test ponovi...in prepričana sem, da bo takrat druga črtica dosti močnejša user posted image

Držim pestiuser posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2009 12:04:29   
Šaki
resnično ne vem ti poovedat,,,mal še počakaj pa še nekrta probaj,,,pol pa le povej ali si ali ne...

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2009 12:27:29   
teji
isto imam jaz,,čakamo

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2009 14:15:29   
Taddy78
Koliko pa še imaš do M?

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2009 14:16:13   
Jada82
Elanor, zdaj se res slabo vidi ... na čase se mi zdi, da je, pol pa spet ne ... uf, res, počakaj še kakšen dan, dva, pa spet naredi. Če črtica je, se bo takrat sigurno že bolj vidla ....
Držim pesti za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2009 14:19:08   
elanor
Taddy78 - še ene 3-5 dni prbližno mam do user posted image ...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
6.6.2009 18:44:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu elanor)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2009 19:29:26   
teji
kako si naj pa jaz to predstavljam, namrec imam isto vidno skoraj privid,user posted image  mi zamuja 2 dni..... vsakih tolk cajta me tu nekje boli od ledvic dol ko bi me kolki bolel.... druga nič. hvala za odgovore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2009 19:38:37   
elanor
teji nič...čez par dni bova skupej še kšn testek nrdile user posted image
upam da zagledaš user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2009 19:42:13   
zarja1
Elenor to je črtica. Čez par dni bo le še bolj vidna. Čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2009 19:50:45   
Katy78
Pri meni je bila taka črtica tri dni pred pričakovano M, zdaj pa imamo malega škratka.

Čestitam, elanor!!! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2009 21:56:25   
PBJ
Saj je črtica vidna, čeprav slabše, ... jaz bi rekla, da si nosečauser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2009 20:00:47   
elanor
hvala za vaša mnenja... si kr ne upam še enga testka nrdit user posted image bom še malo počakala..vsaj toliko da bo user posted image zamujala...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.6.2009 6:48:34   
teji
men že zamuja 4 dan a se mi že splača delat test ,malo me zgaga  peče, tudi če vodo pijem... me melo skrbi da ne bo kje zamujala 3t,pol pa vlilo mal nervozn si pol

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.6.2009 9:42:15   
teja23
punce živjo, jaz sem nova na tem forumu pa se ne znajdem kej prevečuser posted image . vendar bi vas zelo lepo prosila če mi lahko katera odgovori na moje vprašanje. problem je v tem, da sem se zadnjih 14 dni zelo slabo počutila, v predelu jajčnikov me je konstantno špikalo in me še zdej, pa prsi so me začele bolet kakih 10 dni najzaj in to tako da me pečejo, drugačna bolečina kot ponavadi. tako sem šla iz radovednosti delat test first sign duo 4 dni pred izostankom user posted image , test sem delala popoldne in dozdevalo se mi je da sem vidla zeloooo rahlo črtico, samo pod določenim kotom. to me je zelo zmedlo in sem test naslednji dan zjutraj ponovila, pokazala se je tudi rahla  črtica vendar takoj vidna. ker mi to vse skupaj ni dalo mira sem naslednje jutro spet naredila test vendar z baby checkom mini in ni bilo nobene črtice. to me je tako zmedlo da nevem pri čem sem.  zanima me če se je kateri zgodilo kaj podobnega??  

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.6.2009 13:24:09   
elanor
točna na istem sem jaz!!!
fs mi je pokazal rahlo črtico, danes sem naredila bc pa nič!! - !! user posted image
v eni drugi temi smo se pogovarjale da tejle bc-ji niso ravno v redu... jaz bom kupla cb ko bom imela čas it do lekarne...
ali fs kaže lažen +, ali pa bc lažen - user posted image

(odgovor članu teja23)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.6.2009 14:01:52   
aleunam
Upajmo, da lažen minus. user posted image

Bolj kot vas berem, manj vem, kateri test bi naj bil dokaj zanesliv... user posted image  

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.6.2009 14:15:41   
elanor
pomojm je Clear Blue še najbol siguren...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.6.2009 15:23:42   
teja23
jaz tud nevem kaj nej si mislm, use je tok čudn. ta test fs sm že enkrat delala pa se mi takrat ni pokazala niti najmanjša črtica, enostavno je ni blo, zdej pa kr je. to je ful čudn, sm se že sprašvala če je možn, da ta test lahko reagira tud na kej druzga. čeprav nosečnost glih ni bila načrtovana ampak če bo bom zelo veselauser posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.6.2009 17:24:38   
elanor
teja23 sporoči kaj ti bo pokazalo če boš delala še kšn drug test...

(odgovor članu teja23)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.6.2009 17:33:37   
teja23
ja jaz sm si rekla, da bom v petek nrdila cb, sam kukr se poznam se zna zgodit, da ne bom zdržala do petka. nevem pa če cb pokaže na prvi dan izostanka user posted image ker sm brala da more bit prisotnost hormona tm okoli 40 ali več. ti tudi sporoč če boš delala še kakšen test.user posted image mogoče sva pa obe user posted imageuser posted image kolk časa pa teb zamuja?

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.6.2009 17:52:00   
elanor
ubistvu mi prow uradno še ne zamuja...zdej v teh dneh bi mogla prit... jst bom počakala do pondelka-testa itak nimam doma tko da se bom lažje zadržala user posted image

(odgovor članu teja23)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.6.2009 13:48:46   
Anonimen
elanor, oprosti ker skačem v to temo
delala sem test First Sign - najprej je pokazalo kontrolno črtico, potem pa še testno, ki pa je po pol minute izginila? Kaj naj si mislim, najbolje da ponovim test, ne?

(odgovor članu elanor)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.6.2009 14:00:00   
majalina
eleanor, kej novega?

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?