Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 16.6.2009 12:57:50
|
|
|
|
lin mei
|
Spoštovani starši, obračam se na vas, saj samo skupaj lahko rešimo problem varstva naših otrok! Imam dva otroka, prva je že v vrtcu, druga pa bi morala nastopiti januarja 2010-ob koncu porodniške. Že za september 2009 niso sprejeli v vrtec vseh otrok v Mestni občini Koper-jaslični oddelek. Nujno rabim vrtec, kot verjetno mnogi izmed vas, po mojih informacijah je cca. 130 otrok ostalo brez varstva. Zbiram podpise staršev, ki so pripravljeni stopiti na mojo stran in vljudno prositi našega župana, da našim otrokom omogoči varstvo v vrtcu. Glede na to, da sem prepričana, da nam bo pristopil na pomoč me prosim zainteresirani kontaktirajte na 041 550-102.
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 16.6.2009 13:18:45
|
|
|
|
aleži
|
Ciao, jaz sem imela srečo in so jo sprejeli za september 2009 - drugorojenko. Edino kar lahko ti pomagam je,da dam oglas v vrtec in tisti starši kateri niso dobili, te bodokontaktirali, saj verjamem, da jih je dosti. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 16.6.2009 15:40:44
|
|
|
|
leni5
|
No, če misliš, da bo pristopil na pomoč se motiš...v našem vrcu so želeli odpreti še en oddelek, ker je bilo vpisanih mislim da 24 otrok več od prostih mest...V vrtcu so ponudili dve lokaciji za izgradnjo nove igralnice, pa jih je občina zavrnila, da ni sredstev....za palme, vodomete, marsovske luči pa so... Tako bodo morali zavrniti kar nekaj otrok...
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 16.6.2009 16:02:32
|
|
|
|
yaris
|
Mi smo tudi imeli srečo. Naš tri letnik in eno letnica sta oba sprejeta septembra 2009 v vrtec. Je pa res žalostno da tolko otrok ni dobilo varstva. Že vrtci so dragi kaj pa šele privat varstva.
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 16.6.2009 22:34:18
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: leni5 No, če misliš, da bo pristopil na pomoč se motiš...v našem vrcu so želeli odpreti še en oddelek, ker je bilo vpisanih mislim da 24 otrok več od prostih mest...V vrtcu so ponudili dve lokaciji za izgradnjo nove igralnice, pa jih je občina zavrnila, da ni sredstev....za palme, vodomete, marsovske luči pa so... Tako bodo morali zavrniti kar nekaj otrok... se podpišem!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 17.6.2009 7:56:22
|
|
|
|
Sibil_
|
V Kopru je en privat vrtec, mislim da ga imajo adventisti in se imajo prav fajn. Pogoji so ok, vzgojiteljice tudi - pa kakor vem imajo še nekaj mest prostih. Poskusi tam. LP, Sibil RR
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 11.7.2009 8:56:40
|
|
|
|
Petri_
|
Tudi jaz sem iz Kopra in naša gospodična naj bi šla v frtec s februarjem 2010..o bo stara 1 leto, vpisala sem jo v vse vrtce z jaslimi, ampak mi nismo dobili niti nobene odločbe ali smo sprejeti v vrtec ... čeprav močno dvomim da smo glede na kapacitete.... tako da bi ti jaz z veseljem dala moj podpis , se pa bojim na ima leni5 prav...in da zbiranje podpisov ne bo pomagalo...poskusit pa ni greh lp
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 18.7.2009 14:47:06
|
|
|
|
poka1
|
Ma te, ki ste vpisale v vrtec za leto 2010 ste ze dobile ce je otrok sprejet?????? Jaz sem vpisla za februar 2010 pa nisem nic dobila?!!!
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 19.7.2009 13:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poka1 Ma te, ki ste vpisale v vrtec za leto 2010 ste ze dobile ce je otrok sprejet?????? Jaz sem vpisla za februar 2010 pa nisem nic dobila?!!! js bi na tvojem mestu mal preverla situacijo in poklicala, ker se je men nardil isto. nism do danes dobila odgovora, sem poklicala in mi reče, če sem sploh napisala pravi naslov, češ da odgovori so šli pa že zdavnaj ven....
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 28.7.2009 14:06:46
|
|
|
|
Petri_
|
IZVIRNO SPOROČILO: poka1 Ma te, ki ste vpisale v vrtec za leto 2010 ste ze dobile ce je otrok sprejet?????? Jaz sem vpisla za februar 2010 pa nisem nic dobila?!!! mi smo tudi vpisali tamalo za februar 2010 pa nismo dobili nobenega odgovora! ....čudno to..kaj je možno da tistim ki niso vpisali za september 2009 odgovorov sploh niso poslali....... sej nismo vse napisale napačnega naslva jaz bom tudi poskusila poklicat... pa javim kaj mi bodo rekli, čeprav dvomim da smo sprejeti.......... Kako pa kaj napreduje zbiranje podpisov? lp
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 28.7.2009 19:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo. no, ker js tudi nisem dobila odgovora, sem jih pisno obvestila, nakar me je gospa ravnateljica klicala in mi rekla,da bodo vloge, ki so vpisane po novem letu šele septembra obravnali in nas dali na čakalno listo, ker je itak vse polno??! zakaj nevem.
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 28.7.2009 19:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ja in da zato tut nismo dobili odgovora.
|
|
|
|
RE: nismo dobili mesta v vrtcu-Koper 29.7.2009 13:17:22
|
|
|
|
Petri_
|
tinymaliny hvala..... zdaj vsaj vem na čem smo.... mesta v vrtcu naslednje leto ne bomo dobili...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?