|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
16.6.2009 8:24:56   
Pat74
Veronika a si bla v H&M?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
16.6.2009 8:25:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Nena Lena - nama se je isto zgodilo, je ful histerično jokala in se ji je zaletelo, jaz sem se kar precej ustrašila, čeprav sem jo takrat čisto mirno obrnila na trebuh.. mi je pa rekla patronažna, da se to ful pogosto dogaja. Moja mala se zadnji teden tudi tako blaženo smeji vsakič, ko me zagleda, do ušes :)) Pa ko zagleda joško tudiuser posted image Danes se je tako smejala, da sploh ni mogla prav zagrabiti.. res ne vem kaj je bilo tako zelo smešno.. Ali je pa to čista srečauser posted image Mislim, da je to čista sreča in blaženost user posted image . Jaz ji kar vidim, kako ji paše, ko ima zadovoljene vse potrebe, potem pa še mene zagleda in se ji kar smeji. Nebesa, nimaš kaj user posted image user posted image user posted image .
Ej, se mi zdi vsakič ko berem tvoje poste, da sta ti najini princeski zelo podobni, tako da večinoma sploh ne rabim nič pisati, ker najdem že odgovore na tvoja vprašanja user posted image No vidiš, kako fajn user posted image . Te naše ovnice so si kar podobne, če ne drugače, jih bomo prepoznale po ihtavi trmici user posted image user posted image user posted image .

Drugače smo pa dobro, malo smo smrkavi, pridno rastemo in se redimo.. Super! user posted image user posted image user posted image

Poljubčki vsem krofkom in jagodam od krofkice Veronike!user posted image Poljubček nazaj od Ele user posted image

(odgovor članu anca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
16.6.2009 8:28:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Lep pozdrav!
Vem,da se vam že dolgo nisem oglasila,sem pa malo spremljala vaše debate.Mi smo imeli oz.še imamo burno.Namreč Maks se mi je zelo poškodoval.Sta z Leo šipo na vratih razbila in mu je steklo priletelo v oko.Moj ga je takoj peljal z mojim bratom v B,kjer so ga takoj operirali.Čez dan in pol pa so naju pod nujno prepeljali v LJ na očesno kliniko,kjer je bil še enkrat operiran.Skratka,zmešalo se mi je skoraj,Doma pa takrat 7 tednov starega dojenčka,ki ga nisem vidla polnih tri dni.HB po eni strani,da nimam mleka in ga ne dojim,drugače ne vem,kako bi bilo.Zdaj pa imama vsaki teden kontrole in v MB in v LJ.Bo pa še enkrat operiran 1.7. v LJ.

Včeraj smo imeli posvetovalnico.Maks bo star 18 mesecev,tako da je bil tudi cepljen,težek je 13500 g in velik 81 cm. Za Saš-a pa sem že napisala na seznam,je pa težek 6190 g in dolg 59 cm.

Oh, uboga matcar in Maks user posted image . Objemčki za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Da se Maks čim prej pocajta in boste spet vsi doma. Zakaj pa je potrebna še ena operacija julija? Bo pa z očesom vse ok? Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
16.6.2009 8:30:38   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Lep pozdrav!
Vem,da se vam že dolgo nisem oglasila,sem pa malo spremljala vaše debate.Mi smo imeli oz.še imamo burno.Namreč Maks se mi je zelo poškodoval.Sta z Leo šipo na vratih razbila in mu je steklo priletelo v oko.Moj ga je takoj peljal z mojim bratom v B,kjer so ga takoj operirali.Čez dan in pol pa so naju pod nujno prepeljali v LJ na očesno kliniko,kjer je bil še enkrat operiran.Skratka,zmešalo se mi je skoraj,Doma pa takrat 7 tednov starega dojenčka,ki ga nisem vidla polnih tri dni.HB po eni strani,da nimam mleka in ga ne dojim,drugače ne vem,kako bi bilo.Zdaj pa imama vsaki teden kontrole in v MB in v LJ.Bo pa še enkrat operiran 1.7. v LJ.

Včeraj smo imeli posvetovalnico.Maks bo star 18 mesecev,tako da je bil tudi cepljen,težek je 13500 g in velik 81 cm. Za Saš-a pa sem že napisala na seznam,je pa težek 6190 g in dolg 59 cm.

Oh, uboga matcar in Maks user posted image . Objemčki za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Da se Maks čim prej pocajta in boste spet vsi doma. Zakaj pa je potrebna še ena operacija julija? Bo pa z očesom vse ok? Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Prva operacija je bila zato,da se mu oko ni razlilo,druga pa zato,da so mu vid rešli.Takrat so mu vstavli silikonsko olje,ki pa ga je potrebno čimprej odstranit,da ne pride do ponovnih komplikacij.Zato še ena operacija.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
16.6.2009 8:31:28   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Veronika a si bla v H&M?

Bila samo v Supernovi v LJ, pa ni bilo kaj preveč izbire.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
16.6.2009 8:31:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

A mogoče katera ve kje bi se dalo kupiti kakšen fajn klobuček oz. pokrivalo za fantka. Mi smo stari sedaj skoraj 8 tednov.

Lp,

veronikab

Ful lušne za fantke imajo v Baby centru, toda odvisno, kako veliko glavico ima. Mi za Elo nikjer nismo našli dovolj majhnega, tako da imamo konkretno prevelikega user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
16.6.2009 8:37:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

NenaLena naš Jakob je tudi do pred parimi dnevi carsko spal v vozičku, zdej pa ne več. Včeraj je imel težave z uspavanjem čez dan, ker je sam sebe zbujal s tistim svojim strsanjem rokic in nogic, pol je bil malo sitkan, pa sem rekla, greva na sprehod, se boš malo napančal, pa je res delovalo...prvih 15 min, potem pa spet ne spat. Ful se mi je smilil, ker je bil zmatran, pa se ni mogel umirit, sem se bala kakšna bo noč, pa moram rečt, da sem ga zvečer uspela celega umit, obleč v pižamico, nahranit in je že omagal ob 20.30, nisem mu uspela niti kupčka podret, niti noska sčistit... Ga nisem nič zbujala, sem pustila, da se spočije vsaj za kakšno urico, prepričana, da se bo zbudil, pa je lepo pančal do 02.30, ko je bil lačen. Tako, da smo bli do 4 spet ok, dokler se zverina od lakote ni oglasila user posted image . V glavnem, preživeli smo lepo in mirno noč, naj bo čimveč takih user posted image . Vmes sem si pa seveda ročno stiskala mleko, da ne bi fasala mastitisa.
Punce lepo se imejte, mogoče vas pridem prebrat še kaj zvečer.

Pri Eli sem ugotovila, da gre vse bolj počasi: počasi pridobiva na teži, počasi se navaja na zunanje okolje in vozičkanje, počasi se privaja na kopanje ... za vse rabi več časa, da se sprosti in sprejme. Toda, ko enkrat sprejme, je pridna kot angelček. Danes smo spet malo jokcali, toda sem ugotovila, kaj zvečer rabi: spanje na maminih rokah user posted image . Sem jo trikrat dala spečo v posteljico, pa se je vedno zbudila in potem spet zaspala na rokah. Pa oči no go, se je začela kar jokat, moj pa žalosten, toda sem mu razložila, da pač mame smo mame in da naj se ne sekira. Ko bo malo starejša, bo pa tako nora nanj, da bom jaz žalostna user posted image .

Naš pa tako rad zaspi po dojenju na najini postelji. Sem ga danes nesla v njegovo posteljico, malo počakala, da se je umiril, ker sem ga predramila s prenašanjem, potem sem pa šla iz spalnice v upanju, da bo zaspal. Ma jok brate! Je tako veselo brcal in grulil, ma prov klical me je. Pol sem prišla zraven, se usedla, mižala ( gledala skozi trepalnice, da vidim, kaj počne) in govorila ššššš, pa je skoraj zaspal, pa se je spet predramil. Po tretjem poskusu sem ga vzela v najino posteljo, mu spet dala jošk, malo je spil, gledal naokrog, pol je pa zaspal. Hočem rečt, da zaspi v glavnem samo na najini postelji, potem pa ga v globokem spancu, preden se še sama odpraviva spat prenesem v njegovo posteljico.
Rada bi ga navadila, da zaspi v svoji postelji brez moje joške, ker se bojim,da bojo težave, če mene kdaj ne bo zvečer doma.
Nočko mamice, očki in naši krofeki in jagodke

Pri nas pa je sedaj že kar ena fajn rutina: zvečer okrog 21h Ela zaspi v mojem naročju, potem jo odnesem v njeno posteljico in spi do jutra, do 5h ali 6h, v svoji posteljici, potem se previjeva in nahraniva in greva direktno v najino posteljo, tako da zjutraj spi pri nama, da se vsi trije malo pocartamo. Če sem jaz ful zaspana, obe potegneva tudi do 10h ali 11h. Ravno zdaj spi v najini postelji in se ji prav vidi, kako je srečna, saj se vmes predrami in blaženo zaspi nazaj. Prav naslanja se na moj vzglavnik - očitno diši po meni in misli, da spim zraven nje user posted image user posted image user posted image .

Suepr! Naš zajček je pa še vedno navajen jesti zelo majhne obroke in večkrat na dan (torej na 3 h odpade). To pomeni, da če mi slučajno ponoči potegne malce dlje (kot npr. danes, je spal skupaj 5 h), pol tako hlasta ko je (in mojega mleka je na izvoz), da pol vse zbruha.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če pri dojenju dosežeš, da bi ga lahko vmes, ko je, lubčkala, toda jaz sem ugotovila, da to Elo zelo pomiri, ko začne ful ihtavo jesti. Začnem jo poljubljat po ličku in glavici, ji zraven mirno govorim Počasi Ela in se umiri. Je pa dejstvo, da AM "drži" dlje časa in da na splošno dojeni otroci jejo pogosteje, tako da ne se sekirat. Pač vse ima svoje pluse in minuse. Bo prišel tudi njegov čas user posted image . Imata pa zato hrano vedno takoj na voljo, prave temperature in povsod user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2957
16.6.2009 8:40:01   
Anonimen

Lep pozdrav!

Prva operacija je bila zato,da se mu oko ni razlilo,druga pa zato,da so mu vid rešli.Takrat so mu vstavli silikonsko olje,ki pa ga je potrebno čimprej odstranit,da ne pride do ponovnih komplikacij.Zato še ena operacija.

Oh, samo da so mu rešili vid user posted image user posted image user posted image . Ubošček, kaj vse je že moral dati skoz user posted image , toda važno, da bo sedaj vse ok user posted image .

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
16.6.2009 8:41:04   
Anonimen
Nova runda se približuje, tako da šibam user posted image . Se tipkamo kaj zvečer ali jutri user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
16.6.2009 8:54:00   
krfjolca
Ojoj, ubogi Maks! user posted image
Samo da so mu vid rešili, držim pesti, da ne bo imel posledic. Tele poškodbe pri naših pamžkih so res grozne, mi smo imeli tudi pester vikend - si je Anže glavo razbil, ko je plezal po toboganu. Ga je en fantek spotaknil, da je padel in si ob ostrem robu (na ta igrala ne gremo več, pa kaj mislijo, da so robovi ostri kot nož!) prebil čelo. Mu je kar zazijalo ene 2 cm, pa kar globoko, tako da je kri kar špricala! Smo ga nekako umirili, pa direkt na dežurno. Ga je najprej hotla poslat šivat, ampak se je pol raje odločila za tiste male salotejpke, menda je kar enakovredno šivom. Je bilo pa burno - mulo je namreč trmast (in močen) kot konj, če ga pa boli, je pa, kot bi pobesnelega bika držali! Je bil še moj ati zraven, pa dva medicinca, pa so ga komaj obdržali na mizi, da mu je tisti bogi salotejpek nalepila na čelo user posted image . Danes imava kontrolo, upam, da se mi ne bo že pred ambulanto ob tla metal user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
16.6.2009 9:00:35   
*Junona*
Pozdravljene drage babuške.user posted image

Kako ste kaj? Midve z Zaro sva danes ob 7-ih vstale, zdaj sva že eno uro zunaj, tukaj pred hišo. Bili pa sva že bna sprehodu. Je zelo vroče, teko da je oblečena v kratke hlače in kratke rokave. Zdaj ko zunaj spi v senčki pa sem jo pokrila s pleničko.

Imam vas nekaj za vprašat:
1. Dobili smo Peg Perego Melodia ležalnik in piše, da je do 9 kg. Kdaj približno bo imela moja punči 9 kg?
2. Na morje gremo 24. julija in takrat bo Zara stara 3 mesece. je to ok? Ste ve svoje mazale s kakšnimi kremami? Baje, da naj ne bi, ampak kaj pa vem...saj v senčko tudi pridejo sončni žarki...

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
16.6.2009 9:05:18   
*Junona*
Naj vam povem, da je bila moja punčka včeraj tako lačna, da mi je v 2 urah 3x zizala in mi za vsako spraznila obe zizi...ampak ona bi še kar jedla, a mlekeca ni bilo dovolj...zzato je bil jok in stok...nato je ati šel zvečer v dežurno lekarno po Novalac, nato se je še tega najedla in spala 5 ur.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
16.6.2009 9:05:51   
*Junona*
Matcar, držim pestke za vas in vam pošiljam objemčke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
16.6.2009 9:21:03   
*Junona*
Zdej šibam pa še seb uredit do konca.

Fajn bodite, se tipkamo.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
16.6.2009 9:28:51   
brigita23
jutro babe

oooo junonca dobro jutro, si pa tok redko goruser posted image , super za Zaro da je tako lepo pančkala, upam da se ti količina mleka poveča, zato junonca PIVO pituser posted image user posted image user posted image user posted image ...kar se tiče krem za sončenje sem istega mnenja, sem videla da v BIOTOPU prodajajo od naravne kozmetike ene otroške ne vem točn kaka se reče no ali pa od Mustele. Jst bom vrjetno uporabljala, sej tudi v senčki te lahko opečeuser posted image

matacar upam da bo vse ok...in nadoknadite te izgubljene dneveuser posted image user posted image

Jst vam pa moram povedat, da sem začela športatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no to še sicer "Š" od športa ni pa vendar začetek je in sem full dobre volje. Včeraj sem bila pri G in mi je rekla da lahko počnem vse, seveda do meje bolečine no in danes sem že naredila trening na domačem sobnem kolesu. Nekaj kcl sem pa le pokurilauser posted image , zvečer pa še user posted image pa vmes kak sprehod pa bodo tudi kg skopneliuser posted image user posted image .

Jah nič no spet bo vroče ko strelauser posted image user posted image user posted image ...men že itak vse dol teče pol pa še ta vročina.

Kako ve zdej oblačite svoje user posted image ponoči za spat ko je v stanovanju po 23 stopinj????

Pridne bodite se tipkamo....

ČAO

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
16.6.2009 9:31:29   
brigita23

A mogoče katera ve kje bi se dalo kupiti kakšen fajn klobuček oz. pokrivalo za fantka. Mi smo stari sedaj skoraj 8 tednov.

Lp,

veronikab

keinz.....majo super klobučkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2966
16.6.2009 9:33:56   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

evo danes sem imela G, vse ok...so mi vzeli bris, dali kontracepcijo in zeleno luč za user posted image user posted image . Drugače smo ok., z AD3 smo že na 5-h kapljicah, nekih krčov ni, pa tudi kakamo lepo, je pa res da zjutraj bušija lepo zmasiramouser posted image .
Nisem uspela vsega za nazaj prebrat sem pa zasledila da je sončkov Aleks kakal in da je vse ok- tako da superuser posted image user posted image user posted image . Yeah za pregled in zeleno luč user posted image ! Midva sva tudi že napredovala - sva že pri pozi jaz zgoraj user posted image user posted image user posted image . Ne vem pa, ali imam kakšno vnetje ali le bolj suho nožnico, saj me je na začetku malo bolelo. Moj pravi, da se mora moja muca spet navaditi user posted image user posted image user posted image . Ja nič, bomo pa vadili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image Punce zanima me če se je katera odločila za te tabletke ki jih lahko med dojenjem jemlješ- kontracepcijske namreč....kako ste zadovoljne, ali imajo vaši user posted image  po njih krče morda, pa kako je s telesno težo???
nena-ja Ela je pa kr za kak foto shutinguser posted image , prava lepotička. Hvala user posted image . Sem ravno včeraj listala katalog od La Redoute in tudi sama pomislila na to, toda ne vem, kako to prenašajo otroci, nikakor namreč ne bi želela Ele kakorkoli obremenjevati in na njen račun služiti. Če bi pa mala pri tem uživala, pa zakaj ne. user posted image

nič mi učke skupi vleče, tako da grem pančat....nočko

Nenči men je G sama povedala da je nožnica bolj suha in da je treba uporabljati lubrikante ter si vzeti čas-no to pa je bolj težkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo že, sam da smo ok.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
16.6.2009 9:35:38   
Nalini
ojla

solzice ... naš mali jih že ima .... meni se srce para, ko vidim, da joka in tečejo solzice ....user posted image  ... zna pa kričat in se dret tudi brez solz user posted image  

vročina ...ful je soparno in vroče zunaj,... spet bomo tečni .... a vaše malčke tudi to vreme tak zmatra user posted image  ... naš je bil včeraj zvečer tak utrujen, pa tečen pa zaspan - pa ni mogel zaspat ....

sva bila zdaj zunaj in je bil brez pleničke .... je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllll užival ,..... zdaj se je spet malo napil mlekauser posted image in zaspaluser posted image ....

smejanje ... najraje zjutraj, ko mami hoče spati user posted image ...  pa pred kopanjem, ko je nagec ...... - takrat ima napade smehe ...... drugače pa skoz cel dan poklanja nasmehe - je kar dobrovoljček .......
pa v joško se mi tudi tak smeje - ma ne vem kaj je smešno na njejuser posted image ...... se mi zdi, da me zna prelisičit pa prosi joško samo za cartanje ...te pa smeh, ko jo dobiuser posted image  ...... pa v spanju se ful smejeuser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
16.6.2009 9:51:57   
veronikab

...... pa v spanju se ful smejeuser posted image ....

... ja ta angelski nasmeh, ki nam ga naši sončki podarjajo, ko še spijo - da bi se kar stopil od sreče ...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
16.6.2009 10:07:44   
ninica23

Lp,

veronikab

mi smo ga kupili v okaidiju-majo kar veliko izbiro,sam mu je še tut najmanjša št.malo prevelika,so pa okoli 7eur,sam so tako ful simpatični-midva sva vzela takega na šilt (malemu res paše...) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
16.6.2009 10:23:40   
veronikab
Glede Ad3 kapljic - mi smo sedaj 3 dni že na št. 7. Moram potrkati na les, da tudi krčkov več ni tako pogosto oz. so v bolj blagi obliki. Mu pa dajem Vetrovne kapljice Koroških lekarn.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
16.6.2009 10:35:15   
veronikab
Punce, kaj pa ve delate v tej pasji vročini? Jaz na sprehod ne morem, ker ni nikjer senčkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
16.6.2009 11:07:23   
ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Nekaj napotkov za lahko in mirno noč:

http://www.slumbersounds.com/baby-bedtime-rituals-info.htm

pa še malce glasbe:

http://www.youtube.com/watch?v=vn-NyrVdXaY

Lp,

veronikab

a veš, da to deluje...maja je bila taka tečka pa ne bi jedla pa ne bi spala, pa ni mogla zaspat pa ne to pa ne ono...sam bi pila čaj pa pol sam bruha ker ga pije do onemoglosti, če ji ga vzamem vstran pol se dere...imela sem jo v ležalniku in sem si mislila ajde, ti dam fajn to glasbo gor če te pomiri pa je res najprej je jokala pol je začela poslušat, pol se je zagledala in na koncu zaprla oči in zdaj spi...moram najt cdeje od mozarta jih mam nekje mogoče pa bodo res pomagali, da bodo to našo čebelico umirlil...

Jaz sem danes snela cel CD od Fisher Priceja (Fisher Price - Lullaby Baby Mobile Dream Music). Je super.

user posted image od kje pa si ga snela??? jaz ga iščem na partisu,pa ga ne najdem user posted image
prosim za pomoč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
16.6.2009 11:15:22   
ninica23

Lep pozdrav!

se pridružujem - upam,da bo maks čim prej ok in da si bo opomogel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
16.6.2009 11:21:49   
ninica23

Punce, kaj pa ve delate v tej pasji vročini? Jaz na sprehod ne morem, ker ni nikjer senčkeuser posted image user posted image

enako user posted image pa še nekaj mozolčkov je staknil v soboto in nedeljo,ko sma bila skoraj cel dan zunaj - je po obrazu ves pikčast user posted image
midva sva bol notri - mali v ležalniku,mami pa na računalniku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!