|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 12:57:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: Male majčice in majčki 2006
10.6.2009 21:31:44   
F*S*M
Lenika iskrene čestitke za pupo Dašo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 4302
10.6.2009 21:33:17   
F*S*M
Drugač pa punce moje nič novga ravno ni, zjutraj delam, popoldan z mojim malim velikim škratom in je dan okrog, nevem pa kdo po pral in peglal ;)

Zarja in Matic sta tako fletna na tej sliki

Lubčka vsem

grem spat se mi še pisat ne da

by

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
10.6.2009 21:42:54   
žmož
Lenika,

iskrene čestitke za pupo. Pa si le dočakala!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 7:19:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.6.2009 10:12:05   
mojca75
LENIKA iskrene čestitke !

Auroraa - ti kar informiraj, hvalit se pa ni dobro user posted image

GUŽVA!!!!!!! user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.6.2009 13:32:58   
aljča
Lenika čestitke za Dašo.user posted image

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.6.2009 13:35:43   
marsovka2
LENIKA, ČESTITKE, ČESTITKE!!!!! Lepo ime!user posted image user posted image

Aurora, kot da bi pisala o nasuser posted image user posted image  samo da sta pri nas spola zamenjanauser posted image  se bova pač vzajemno tolažili!!! je pa res, mi je včeraj ena položila na srce, da nekatere ženske rade napišejo samo lepo in najlepše, tako da se malo tolažim, da sem morda bolj nagnjena k temu, da napišem tako kot je, da ne olepšujem user posted image user posted image
Sta pa Z&M cortkana in tako sta si podobna!!! Moja dva sta tut po videzu iz dveh različnih vejuser posted image

baj za zdaj

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.6.2009 14:33:53   
cofek
lenika ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image pa je bilo vse OK, čeprav te je tolk skrbelo... upam, da hitro okrevaš in da te šivi ne vežejo. Zdaj pa novim zmagam naproti user posted image Hello Daša  user posted image

no, lepo tea da nisi jezna, ko sem obelodanila veselo novico user posted image . Je Mihec že kaj manj kitajček? Pa JAša in Grega kako sta kaj?

žmož spet si me presenetila - da imaš že prvošolčka? user posted image kaj čem spomin mi res nagaja, tko da pogosto kaj novega zvem user posted image user posted image user posted image Pridna si veš!

mojca dejmo stisn't! še malo, še malo...

aljča daj, še se kaj oglasi...glede odvajanja od plenic - a ga kaj moti če je moker? zdaj ko je poletje lahko poskusiš, pa ga pustiš nekaj časa...drugače pa imamo mi še vedno pleničko ponoči in moram povedat da je ultra polna, tko da ne vem kdaj bo čisto suh user posted image

marsovka ravno zadnjič sem jamrala,...veš kako je - včasih je super fajn, včasih pa ful hudo...pač odvisno od dneva ali pa tega če je Ažbe zmatran...sem bila čisto iz sebe, ko je prvič udaril Nežo - sem takoj začela brat knjige o sorojencih in vzgoji, ker piše da je to čisto običajno, da se včasih sklofajo...mame (vsaj jaz, nouser posted image ) pač bolj trpimo pri tem, je pa to nekaj "naravnega"... zdaj ko je Neža shodila se mi zdi da je spet en tak fajn čas, ko me ne rabi več toliko in Ažbe je to opazil. Problematični so trenutki, ko gremo iz vrtca po Nežo, ki je trenutno še pri babicah (on misli da so jo šle babice iskat v vrtec - drugo enoto). Sem poskusila tudi že obratno - šla z Nežo ponj, pa ne morem reč da je bilo kaj drugače...saj bo..če pa ne ga pa tudi ni treba silit - tudi midve s sestro se ne razumeva glih tko kot si jaz predstavljlam sestrsko ljubezen (samo je pa res da je velika starostna razlika med nama)... pač tista osnova... Se mi pa zdi (vsaj iz lastnih izkušenj) da je veliko odvisno od starejšega...
avtosedeži - nameravamo kupit kid fix (al nekaj takega od Romerja- potem se menda razstavi do jahača)

auroraa ful sta luštna na tej sliki, pa ozadje je tako "mehko", da zmehča sliko...lepo! ko bi bilo tudi v real life vedno tako kot je na fotkah, ne?user posted image user posted image
drugače je pa pri nas tudi burleska kadar sem dopoldan (oba preobleč, oba nahranit, potem Nežo še 1x preobleč, ker se obvezno pokaka po zajtrku, skuhat čaj za U, kavo zame, sebe zrihtat, peljat A v vrtec in/ali N k babici, Tora l&k,...)- še dobro da imam službo tako bilzu...zvečer ne morem zaspat, zjutraj pa ne vstat user posted image ...čakam da se bo s časom poštimalo, samo nič dobrega ne kaže...drugače pa Ažbe 1.7. za dva meseca preneha z obiskovanjem vrtca, potem septembra pa začnemo z obema na polno - žal bosta vsak v svoji enotiuser posted image ...

nič. dosti zaenkrat!
lep dan, t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 14:43:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
11.6.2009 15:20:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Lenika sporoča: "Pa smo jo le dočakali. Danes ob 8.35 se nam je pridružila Daša, velika 50 cm in 3500g težka."

Tole sem slučajno zasledila na forumu Rodili smo!

Lenika iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam!! Čim lepše cartanje z Dašo!!user posted image

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
11.6.2009 19:59:50   
tea
Pri nas je gužva na polnouser posted image , ampak zdajle je pa malo zatišja. Mihi spi, Jaša in Grega se pa kopata, R pa nadzoruje dogajanje v kopalnici. Jaz imam pa 5 minut časa.
Tudi pri nas je včasih vse lepo in prav, spet drugič se mi zdi, da se bomo pobili. Fanta se načeloma lepo razumeta, da pa je vedno kak ravs, ki mu sledi jok in stok, sem se pa že kar navadila. In če ni prehudo, potem ju pustim, da zadevo uredita sama. Če je pa prehudo, posežem vmes.
Zdaj moramo biti predvsem pozorni, da pazimo na malega Mihca. Sta fanta kar preveč navdušena nad novim članom in se bojim, da bi ga iz strasti pomečkala. Se mi zdi, da ju kar naprej opozarjam - ne to in ne ono, pusti ga, ne prijemaj ga, imaš umite roke... Mi je zadnjič Jaša rekel: Mami zakaj si tako sitna? Zaenkrat še nista ljubosumna nanj, je pa res, da sta že lep čas navajena eden na drugega in da je pozornost odraslih namenjena obema. Tako se jima verjetno ne zdi nič čudno, če jo delita še z Mihcem. Bomo videli kako bo. Kot pravi Mojca - nič ne hvalim, ....user posted image
No, pravkar je bil Jaša "odstranjen" iz kopalnice, ker misli, da imamo bazen in da lahko skače bombicouser posted image  Zdaj je pa ves užaljen in toči krokodilje solze, R pa gleda kot čuk, ker lahko še pol ure čistil kopalnico. Se delam malce neumno, kot da nič ne vidim, da čiščenje ne bi slučajno doletelo meneuser posted image
No, zdaj bo treba pa v kuhinjo pripravit večerjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
11.6.2009 20:54:39   
TiaSara
Tea - super ste user posted image

Lenika - ČESTITKE!!! In vse lepo Daši!

Aljča, MiaSophia - lepo vas je spet brati! Glede plenic se strinjam s tem, da se ga da kar v gatke - če se seveda s tem strinja.

Marsovka - ne bi rekla, da ste vi odgovorni za ljubosumnost. Mislim, da je to bolj odvisno od karakterja prvorojenca (no dobro, lahko ga tudi zaserješ, če nisi pozoren). Res je pa tudi to, da tudi pri nas ni vse lepo. Saj jo tudi pri nas kdaj grdo odrine, pa vpije, da jo moramo dat stran, ko mu podira njegove mojstrovine. Pa vleče igrače iz rok... Ampak v osnovi se imata rada in to mi je pomembno.

Auroraa in Mojsonček - sami luštni otročki! Anže je tako simpatičen s temi kodrčki, Zarja je pa res lepa punca. Tamaladva sta pa itak cukra.

Mi se pa ta teden mažemo na dermatološki. Sva vsak dan tam in imam tega počasi že dovolj... Pa še user posted image mi je pobegnil za 4 dni.

Lepo bodite user posted image

< Sporočilo je popravil TiaSara -- 11.6.2009 21:00:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
11.6.2009 22:27:48   
zungi

Hello majčki in majčice.

Po zelo dolgem času sm se prijavila in malček pregledala forum.

Pišem na kratko, toliko, da vas vse lepo pozdravim in vam zaželim vse najlepše.

Lepo vas je po dooooolgeemm času brati user posted image .

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
11.6.2009 22:41:44   
Anonimen
Ljubosumje?
Ne, samo Urbanovega joka ne mara preveč,.. a kaj, ko je tudi mene na začetku "psihiral" ta jok. Zdaj se je Urban že malo navadil na zunanji svet in tudi njegovi joki so že različno intonirani in vedno manj pogosti... ko se bo začel že smejati, bo Oskarju že bolj dostopen.
Problemi so pri spanju: buden en, ko bi želel drugi spati in obratno. Traja kakšno uro, dve, da oba zaspita. Če sem sama. V kolikor je zraven očka, je lažje, ker vsak prevzame enega.

Plenice: kakšen dan ja, drugi dan ne. Odvisno od vremena. Ne kompliciram. Čez poletje, verjamem, se bo uredilo. Pomemben se mi zdi začetek. Čeprav: danes je Oskar letel v kopalnico na kahlico češ da ga kakat. In kaka. Ker sem med tem časom dojila, ga nisem preverjala, a slišala sem nekakšen zvok, ki mi ni bil všeč,... pa sem preverila in: vsebino kahlice je stresel v banjo! Saj, če bi samo lulal, bi šlo, a drekec pa res ne paše tjauser posted image .

In: danes sem skopala Urbana v otroški banjici in je Oskar "ugotovil", da mu je stara banjica še vedno prav. Pa nisem komplicirala, temveč sem ga posedela vanjo in se je tam skopal. Priznam, da je bilo manj vode na tleh kot sicer. Za gušt sem ga namazala še z oljem pod vratom in pazduho... kot dojenčkauser posted image .

Kaj č'mo, vsi se radi razvajamo,... posebej triletniki.

Zadnjič je sosedi, ki ga je vprašala, če ji da bratca, rekel, da ji ga posodi za en krog (kot kolo,...user posted image )
Danes je drugi rekel, da ji dovoli, da pogleda v voziček... sam od sebe, še preden je kaj rekla...
Mislim, da ga ima zelo rad, a vem, da bodo med njima tudi občasni boji (saj to je življenjsko, ne?)

Svojo pozornost skušam razporediti med oba. Zdaj je prikrajšan en zdaj drugi... zase nimam nič prostega časa... še ko grem za računalnik, zavijem na forum in razmišljam o svojih sončkihuser posted image . Ampak za to sem se odločila.

Upam, da ste v redu, želim vam čim več lepih trenutkov s svojimi malčki.

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 7:13:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4316
12.6.2009 12:08:09   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

zuuungi - kje si bejba?? kako Gal?? no, dej povej več, zdaj ko si nam vrgla kost user posted image

ja, Zungi daj oglasi se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4317
12.6.2009 12:18:49   
mojca75
zungi,... dej no mal več od sebe. Še barbs se nam javi pa smo že spet nazaj v starih tirih, pa Marija, ma ona se najverjetneje  ne bo. pustimo se presenetiti. Uh kolk luštno da nas je spet več. naj tako ostane, seveda po zmožnostih javljanaja!

Auroraa - madoniš sta tvoj dva že velika. nisem uspela komentirat prej, čeprav vedno "nabašem" nanju ko pridem na zadnjo stran user posted image .

Jaz mislim da je med sorojenci ljubezen in da tudi če se čofajo je to samo dobro. Da se naučijo izboriti svoj prostor pod soncem. Starši pa smo zato da uravnavamo in uravnotežimo zadeve.

Kdo to razlaga ane, jesz k mam samo Mojči. Ma ne vem, še vedno mislim da bo tako ostalo. za enkrat!user posted image

Kar se pa plenic tiče, ma mi smo jo vzeli, dali v gatke in je to bilo to. PRELEPO. in joj že leto je od takrat! Ma...različni so. In važno je da so zdravi.

jaz grem danes popoldne na služben teren v brežice, gledat ptiče. Jutri greva z user posted image  na eno ohcet, v nedeljo pa celo nedeljo mečkam Mojco user posted image .
Ma zdej take divje. pravi ko me ne vidi dlje časa (pol dnev) "#Pogrešala sem te mami" pa čeprav pojma nima kaj to pomeni, ali pač.user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
12.6.2009 15:18:07   
cofek
mojca meni pa Ažbe pravi : "Mami ti si moja (včasih doda "prijateljica")!" in zraven tko poznavalsko pokima user posted image . Pol ga pa vprašam kdo je pa tvoja ljubica pa pravi "Neža" user posted image user posted image (v naslednjem hipu ji pa že trga igrače iz rok).
drugače je pa meni kar malce težko/hudo sprejeti dejstvo da ne bomo več imeli otrok - mi je blo tko luštno ko sem bila noseča (seveda so druge skrbi, težave ampak v povprečju sem se fajn počutila čeprav je G kdaj pa kdaj malo pokompliciral - v bistvu čisto prav da me je malo prizemljil da nisem gor premikala user posted image ), pa ko so tko nebogljeni...po drugi strani si pa ne predstavljam, da bi bila avgusta spet noseča, pa potem ko je nov član...kaj sem že hotla..aja - mojca nikoli ne reci nikoli...user posted image

imam še kaj za povedat? mislim da ne...nič posebnega se ne dogaja, spet me nekaj prehlad lovi pa bomo že...
če se je vaš vikend že začel uživajte, jaz se vam pridružim jutri ob 12h user posted image
lp,t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
12.6.2009 21:45:32   
TiaSara
Zungi - pozdravljena tudi ti. Res zanimivo, kje ste se našle prav zdaj vse. Še nekaj jih manjka, pa smo skoraj popolni user posted image .

Danes je bil prav lep dan, samo končal se je malo slabše. Naš bučman je preizkušal kakšnega okusa je asfalt (pa mu ni bil všeč, sedaj pa hodi okrog kot Angelina Jolie), potem sem mu pa še klopa vlekla iz hrbta. Nismo bili že dolgo nič v gozdu, tako da ga je na nekem travniku fasal.  Najbolj zoprno pa mi je to, da mi ga je mami že včeraj pokazala, pa se mi je zdelo, da je le hrastica in sploh nisem dobro pogledala user posted image . Zdaj grem pa na net gledat, kakšni so znaki meningitisa. Pa že dalj časa govorim, da se moramo cepit, pa se še nismo šli.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
12.6.2009 21:50:19   
mojsoncek
lenika cestitke za rojstvo pupice Dase! Hitro okrevanje ti zelim in vse najlepse vsej druzinici!

sem bila nekaj dni odrezana od sveta in nestrpno cakala na telekomovce... pa jih se nismo docakali in sva z mozekom danes kar sama provizoricno zrihtala kable, da imamo vsaj internet in televizijo (en kamion je namrec odtrgal telefonski kabel, ki gre preko ceste)...

ljubosumje... ja, Anze je tudi ljubosumen, ampak tega ne izkazuje do Nejca, temvec do mene... beri, me ignorira ali pa je grob do mene... no, saj ne ves cas ampak ga pa prime... vsak ima svoje fore...

povratnice, javite se se kaj!!!

sibam...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.6.2009 9:37:56   
marsovka2
DOBRO JUTRO V NOV PONEDELJEK!

naš/moj vikend je bil lepo razgiban. v soboto sva šla s F (SAMAuser posted image user posted image ) na poroko na Bled, seveda le za čez dan, čmrlčka pa k noni in nonotu v varstvo, se mi res ni zdelo pametno ju vlačit po tisti vročini, pa še prav pasalo nama je bit eno popoldne mal v dvojeuser posted image
uglavnem, BLED, krasota, sto sonc, regata, tortica in kofetek v vili prešeren na razgledišču, bonaaacaaaa, sem se počutila ko v kakem cannesu..hihi. gor z gradu pa razgleeeeeeed za bogove. poroka je bila internacionalna, Grki, Afričani, Italijani, Švicarji, res babilonsko. poporočni žur pa v hotelu golf, volčji potok, ma, sami superlativi. žal sva jo midva odcvrla proti domu že okoli 1930, ampak se je splačalo...
bi se človk kar poročil...hahaha, se hecam, mislim, da sva ta korak kar preskočilauser posted image
včeraj pa navijat za naše na MFranja, pa na kopališče popoldne....

TAKOM zdej pa delat, aneuser posted image

lep dan

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.6.2009 10:37:28   
cofek
bi se človk kar poročil...hahaha, se hecam, mislim, da sva ta korak kar preskočila

marsovka  midva sva se poročila lani avgusta - po 15 letih in dveh otrocih. Se hecam da sem se mogla res potrudit, da se je odločil da me zaprosi user posted image user posted image user posted image .
No, v bistvu je šlo bolj kot ne za birokracijo, ker smo se uradno preselili v naš dom in je bilo treba menjat dokumente, pa meni je šlo malo na živce, ko smo se z otrokoma drugače pisali...tudi svatba je bila bolj na izi, je bilo pa fuuul luštno, kar je pa itak glavno.
tko da nikoli ne veš user posted image ...

mi smo bili pa doma in je bilo ful luštno. V soboto smo imeli ribice na žaru, v nedeljo pa čevapčiče, vmes smo skočili še na en bolj umirjen piknik in je bilo vikenda konec. Po pravici povedano se mi sploh ne zdi da je že druga polovica junija in da je v bistvu že čas za morje oz. počitnice....

si je pa Ažbe zaželel trampolin user posted image (pač, vsi ga že imajo) - samo je tko velika zadeva da sploh ne pride v poštev....

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.6.2009 20:37:32   
mojca75
no mi se še kar pobiramo od vikenda! poroka je bila lepa, ampak nimamo več kondicije, še celo malo sva plesala.
V nedeljo smo (kot da še ni bilo dovolj) šli popoldan še v ZOO pa je bilo zelo lepo!
zdej pa spet en delavni teden! Ah....

Aja sva pa midva že skoraj pet let poročena tako da bova mela jeseni že "PRVO OKROGLO OBLETNICO"
pa je kr fajn, pol tkole na porokah še mal "refrešava" kar sva si obljubila. ah sem romantična.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
16.6.2009 9:15:17   
lenika
Lep pozdrav!

Hvla za čestitke. Midve z Dašo sva včeraj prišle domov. Na kratko bom opisala, kako je vse potekalo. V torek so me potem poslali domov in mi rekli, naj pridem v sredo zjutrjaj ob pol sedmih dirkt v porodno, kjer bodo naredili carski rez. A doma mi je ob pol enih ponoči odtekla voda in smo odšli nekoliko prej. Tam so se začeli popadki, ki pa so se zaradi tega, ker je imela popkovnico dvakrat ovito okoli vratu in jo je vleklo nazaj ustavili in so mi zjutraj vseeno naredili carski rez.
Počutim se kar dobro, šivi me še sicer bolijo, malo sem neprespana, imam tudi nekaj težav s krči v prebavilih, a tudi to bo minilo.
Matic zaenkrat Dašo kar dobro sprejema, jo boža in lubčka in ko je včeraj prišel iz vrtca, je najprej vprašal, kje je Daša. Upam, da bo tako tudi ostalo. Napišem kaj več čez nekaj dni, ko malo pridemo k se bi in ujamemo ritem.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.