Anonimen
|
Ljubosumje? Ne, samo Urbanovega joka ne mara preveč,.. a kaj, ko je tudi mene na začetku "psihiral" ta jok. Zdaj se je Urban že malo navadil na zunanji svet in tudi njegovi joki so že različno intonirani in vedno manj pogosti... ko se bo začel že smejati, bo Oskarju že bolj dostopen. Problemi so pri spanju: buden en, ko bi želel drugi spati in obratno. Traja kakšno uro, dve, da oba zaspita. Če sem sama. V kolikor je zraven očka, je lažje, ker vsak prevzame enega. Plenice: kakšen dan ja, drugi dan ne. Odvisno od vremena. Ne kompliciram. Čez poletje, verjamem, se bo uredilo. Pomemben se mi zdi začetek. Čeprav: danes je Oskar letel v kopalnico na kahlico češ da ga kakat. In kaka. Ker sem med tem časom dojila, ga nisem preverjala, a slišala sem nekakšen zvok, ki mi ni bil všeč,... pa sem preverila in: vsebino kahlice je stresel v banjo! Saj, če bi samo lulal, bi šlo, a drekec pa res ne paše tja . In: danes sem skopala Urbana v otroški banjici in je Oskar "ugotovil", da mu je stara banjica še vedno prav. Pa nisem komplicirala, temveč sem ga posedela vanjo in se je tam skopal. Priznam, da je bilo manj vode na tleh kot sicer. Za gušt sem ga namazala še z oljem pod vratom in pazduho... kot dojenčka . Kaj č'mo, vsi se radi razvajamo,... posebej triletniki. Zadnjič je sosedi, ki ga je vprašala, če ji da bratca, rekel, da ji ga posodi za en krog (kot kolo,... ) Danes je drugi rekel, da ji dovoli, da pogleda v voziček... sam od sebe, še preden je kaj rekla... Mislim, da ga ima zelo rad, a vem, da bodo med njima tudi občasni boji (saj to je življenjsko, ne?) Svojo pozornost skušam razporediti med oba. Zdaj je prikrajšan en zdaj drugi... zase nimam nič prostega časa... še ko grem za računalnik, zavijem na forum in razmišljam o svojih sončkih . Ampak za to sem se odločila. Upam, da ste v redu, želim vam čim več lepih trenutkov s svojimi malčki.
|