|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
16.6.2009 8:21:20   
Anonimen
Jutro

Mi smo pa zgodni ratali...hehe...nema više spavanja do 12. Živa poskrbi, da gledam sončni vzhod. Edino ena stvar me muči. POnoči jo k sebi vzamem, da se naje, potem pa obe zaspima in tako je ne dam nazaj v njeno postlo. Sicer mi paše tako cartanje, samo, se mi zdi, da se je mala že fino navadla, da sem skoz blizu...ker podnevi kar hitro protestira, če ji je dolgčas. Faca je, nimaš kaj. Danes morma ita malo ven, ker včeraj nisma šle...pa do zdaj je vedno šel dragi zraven...zdaj morava pa same it.user posted image

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
16.6.2009 9:13:28   
kaminek
dobro jutro dolenjke!

čeprav je sonček in že kar vroče, upam na popoldansko ohladitev, pa brez toče seveda.

ta magična sobota-PDP-se vztrajno približuje, pa tud lunca bo ta prava, če gre kaj na to. tko, da upam na vikend, da bo akcija.

ponavadi moj vedno reče, ko bo pa bo, sam zdej me pa že cel teden, vsak dan vpraša, a mislš, da bo dons?user posted image zdej pa že on težko pričakuje, ker bi rad tko cartal. sam, dokler se pupa ne izmisli za pustolovščino, ne bo nič.  v četrtek grem na CTG, k je pa baje pri nas v ZD pokvarjen, glede prikaza popadkov, tko da ne koristi v te namene, ampak samo za utrip srčka in gibe. morm pa rečt, da se pupa počasi umirja, pa tud jst sm mal tko tko.

princesi: lepo zrihtej na CTG-ju in se nam javi. veš, tolkrat pomislm nate in da si malo že čez rok. joj, želim, da bi se ti čimprej začelo in dobro končalo, resničnouser posted image . pa upam, da te zob ne boli več, ker to je pa user posted image .
majch: tko luštno user posted image  mate user posted image .

se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
16.6.2009 9:14:07   
Mala_princeska
Heee heee Majch, tvoja pupa bo počasi zavzela celo posteljo user posted image user posted image user posted image , no se prav spomnim da sem pri Nini enako delala - med podojem ponoči sva obe ob prižgani luči skupaj spali, potem pa ko sem se zdramila da jo dam v posteljico pa kmalu jok. Če verjameš user posted image vohajo mlekeca in mamino bližino. user posted image

Saj bo šlo da bosta šli sami na sprehod, le pogumno - boš videla da bo superca!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
16.6.2009 9:17:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ta magična sobota-PDP-se vztrajno približuje, pa tud lunca bo ta prava, če gre kaj na to. tko, da upam na vikend, da bo akcija.

ponavadi moj vedno reče, ko bo pa bo, sam zdej me pa že cel teden, vsak dan vpraša, a mislš, da bo dons?user posted image zdej pa že on težko pričakuje, ker bi rad tko cartal. sam, dokler se pupa ne izmisli za pustolovščino, ne bo nič.  v četrtek grem na CTG, k je pa baje pri nas v ZD pokvarjen, glede prikaza popadkov, tko da ne koristi v te namene, ampak samo za utrip srčka in gibe. morm pa rečt, da se pupa počasi umirja, pa tud jst sm mal tko tko.

princesi: lepo zrihtej na CTG-ju in se nam javi. veš, tolkrat pomislm nate in da si malo že čez rok. joj, želim, da bi se ti čimprej začelo in dobro končalo, resničnouser posted image . pa upam, da te zob ne boli več, ker to je pa user posted image .

Hej ne zanašaj se toliko na Pdp user posted image , eni znajo bit trmice, mogoče bova pa nazadnje res se srečali v P user posted image .
Ja ti naši moški....

Pa hvala ker pomisliš name - saj veš da prileti sms čim stresem user posted image user posted image user posted image , če ne izgubim ali uničim telefona do rojstvauser posted image - v soboto je bil že čist prekurjen, ker je bil premočen z vodo ker je v ruzaku kanta vode za psa puščala, ko smo šli po borovnice.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
16.6.2009 9:57:32   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pa vse naj naj.....(čeprav ne vem kdaj praznuješ)user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala - včeraj semuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.6.2009 10:10:45   
Alex01
Mateja4 - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

Majch - ko je bil Alex dojenček, sva tudi midva "prakticirala" skupno spanje. Že zvečer ko je šel spat, mi je bilo najlažje, da sva se uglegla v posteljo in se je dojil, pa sem ponavadi zaspala prej kot onuser posted image . Potem ga je pa očka prestavil v posteljico. Ponoči pa enako.
Je pa res, da otročki "vohajo" mleko in mamouser posted image . Naš mali se je "crkljal" dokler ga nismo prestavili v njegovo sobo (skor 4 leta je že imel). Je pa imel posteljico pomaknjeno čisto do naše postelje in posteljico brez stranice.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.6.2009 10:42:36   
Anonimen
NO, sprehod prestavljen za nedoločen čas, ker je uletela patronažna in smo se kopaleeeeeuser posted image user posted image user posted image Je blo sicer hitro konec, tako da Živa še vedla ni, kaj jo je doletelo. Je bla tiho ko bubica.user posted image Zdaj pa spi. Jaz sem medtem dala razvit nekaj slikic. Da uštimama album, ko bomo začeli obiskovati mojo žlahto. Zdaj sem za silo kar ene par printov nardila, da so prababice in babice vesele.

V galvnem...še vedno stiskam pesti, da boste začele kmalu spet obiskovati Rim. Greeeemo junijkeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
16.6.2009 10:47:11   
Mala_princeska
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/sasa-lendero-rodila-puncko.html

No še Saška Lendero me je prehitela user posted image

user posted image user posted image user posted image Saša za user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
16.6.2009 11:01:15   
Anonimen
Eh, princeska, ne sekiraj se!

Neposredna povezava do sporočila: 2834
16.6.2009 11:04:50   
fancolina
dan

upam da vas ne moti ker sem kar takole vpadla noter

sem dolenjka v 14 tednu pa sem rekla da grem malo k vam na obisk :)

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.6.2009 11:30:45   
kaminek
iiiiiiii, Saška pa že rodila, ja, kdaj bomo pa me????user posted image

Francolina: user posted image dobrodošla med dolenjkami. povej svoje podatke; PDP, tvojo starost, kaj pričakujete, če  ni seveda skrivnost ipd., da te punce dajo na seznam

vsake nove se veselimo, ker smo kr nekam poniknileuser posted image . sam še mal nas je tle gor.

(odgovor članu fancolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.6.2009 12:03:35   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: fancolina

dan

lp

DOBRODOŠLA  

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 16.6.2009 12:04:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2837
16.6.2009 12:07:13   
Anonimen
O, nova Dolenjka. Lepo, lepo. Kar na seznam z njo! user posted image Dobrodošla fancolina.

Jah, ene cartajo user posted image , druge pa nohte grizejo, kdaj bodo na vrsti, tako da nobena nima časa...user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
16.6.2009 12:26:51   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: fancolina

dan

lp

DOBRODOŠLA ja tako kot je kaminek napisala.. zaupaj nam PDP, iz kje prihajaš, starost, spol otroka-če želiš,in pa datum naslednjega pregleda pa te z princesko dodava na seznamčka.

Aleks
najlepša hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2839
16.6.2009 12:32:53   
Alex01
eno vprašanje?

Kaj rabiš iz lekarne za user posted image ? Mi smo v zadnjih nakupih, pa glede na to, da je od prvega user posted image minilo že skoraj 8 let, pa človek pozabi user posted image user posted image . Stara smuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 16.6.2009 12:37:36 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
16.6.2009 13:06:54   
Anonimen
Fancolina - dobrodošla!!!

Princeska, če si se že odločila, da še mal počakaš, pa počak vsaj do sobote, pa bosta mela našadva skup rojstni dan. Naš jakob bo v soboto dopolnil 2 letiuser posted image user posted image  Pa mogoče se nam potem še Kaminkin user posted image  pridruži in bomo mel lahko kr skupinske fešteuser posted image .

V lekarni sm jst nabavla sam zložence (alkohol mam še od prej), vse ostalo pa sem zadnjič dobila v Mullerju v LJ Rudnik (hladilno mazilo, vatke, palčke, olje za telo...) Riboderm pa ne vem če bom tokrat uporabljala. 

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
16.6.2009 14:39:50   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princeska, če si se že odločila, da še mal počakaš, pa počak vsaj do sobote, pa bosta mela našadva skup rojstni dan. Naš jakob bo v soboto dopolnil 2 letiuser posted image user posted image  Pa mogoče se nam potem še Kaminkin user posted image  pridruži in bomo mel lahko kr skupinske fešteuser posted image .

to bi blo zanimivouser posted image user posted image , pa še lupštn za povrhuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
16.6.2009 14:44:49   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

eno vprašanje?

Kaj rabiš iz lekarne za user posted image ? Mi smo v zadnjih nakupih, pa glede na to, da je od prvega user posted image minilo že skoraj 8 let, pa človek pozabi user posted image user posted image . Stara smuser posted image

jst sm v lekarni nabavla za user posted image : fiziološko, alkohol, sterilne zložence (ta male-50kos), mandljevo olje in to je to. v mullerju pa: hladilno mazilo bubchen, vatirane palčke-ta široke, kopel za kopanje za novorojenčka.
zaseuser posted image  pa: sp.hlačke za enkratno uporabo (3 kos-če jih v bolnici zmanjka, pa da ne čakaš v vrsti), bepanthen mazilo za bradavice.

a katera priporoča kakšno drugo mazilo za bradavice, ker mi je bepanthen ful draguser posted image ? in ali je dobr, da si že prej nabaviš kapljice proti krčkom?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
16.6.2009 15:14:27   
čebelica01
O dečve vidim , da je ena nova prišla na forum juhu user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa spet šibam v Češčo vas na zaključni piknik naše prvošolke user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Manca.

tko , da vas lepo pozdravljam in bodite skrite pred tem ubijalskim sončkom .user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa se bom počasi zrihtala za igranje . in se pražla na soncu .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
16.6.2009 15:26:25   
Alex01
Jaknik1 in Kaminek - najlepša HVALA!

Glede na to, da imam še 25 dni do PDP, se lahko zgodi kadarkol.Sm vidla na forumu julijk, da so pridno začele rojevatuser posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
16.6.2009 15:31:25   
valentinčica30
Vsem en lep pozdravček. Fancolina dobrodošla. Končno ena, ki ni že na koncu. Jaz pa komaj čakam prvi pregled, ki je še takoooo daleč( 8.7). Me prav zanima če bo vse ok. Se trenutno počutim prov fajn kot da nisem sploh nosečauser posted image , očitno mi bodo slabossti tudi tokrat prihranjenje, čeprav je na začetku kazalo drugače.
Uživajte v sončku in v malčkih.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
16.6.2009 15:52:30   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Vsem en lep pozdravček. Fancolina dobrodošla. Končno ena, ki ni že na koncu. Jaz pa komaj čakam prvi pregled, ki je še takoooo daleč( 8.7). Me prav zanima če bo vse ok. Se trenutno počutim prov fajn kot da nisem sploh nosečauser posted image , očitno mi bodo slabossti tudi tokrat prihranjenje, čeprav je na začetku kazalo drugače.
Uživajte v sončku in v malčkih.

Sm ful vesela zate user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
16.6.2009 16:34:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Jah, ene cartajo user posted image , druge pa nohte grizejo, kdaj bodo na vrsti, tako da nobena nima časa...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa veš da bi si jih najraje čist zgrizla, še posebej na nogah user posted image user posted image v tem čakanju.

Fancolina dobrodošla user posted image user posted image user posted image .

Jaknik1 super ideja user posted image user posted image user posted image .

No poročilo s pregleda: na CTGju je dete najprej spalo (po kosilu user posted image ), potem smo ga zbudili in je bil aktiven. Maternični vrat se počasi pripravlja - odprta za konico prsta user posted image , kilce so šle mal spet gor. In to je to.
Aja če ne bo nič spet 18.06. CTG

Za user posted image sem jaz kupila: zložence za popek, vato, blazinice za umivanje, Ribodermin (to še Nini full pomaga ko ima od močne vode rdeče spolovilo), Bepanten, šampon in kopel 2 v 1, navadno milo, fiziološko raztopino. Ma s kozmetiko res ne mislim pretiravat.

Čebelica01 ti pa imaš same fešte - feštarka user posted image user posted image user posted image user posted image Manca.

Alex01 očitno julijčkom ne bo pasala vročina, pa se hodijo hladit že sedaj. No Alex in Jaknik vedve kar še mau počakte, vsaj da midve s Kaminek rodiva, a ne Kaminek? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 16.6.2009 16:35:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
16.6.2009 17:03:30   
kaminek
torej, nekaj se ti je pa le začelo dogajat, supercauser posted image . počasi se tud daleč pride, sam brez odvečnih bolečin.

sem vedla, da me boš počakala, sam zdej lohk pa naša zabluzi in se strma do konca junijauser posted image .
našega labradorca sm pa dala kr v garažo, ker je bolj hladno, ker zunej je za pop............. vroče. moj mu pa v obiju v lj kupuje "ribnik" - 300L iz trde plastike, da bo lohk v vodo skakal, ker je čist zmešan nanjo. sam problem je, ker ne ve, če bo lohk to stlaču v avto. no, sej lohk manjšga pripelje, sam da bo naš Jack srečen.user posted image

se tudi ve držite v senčki in na hladnem? jst sm komaj prsopihala nazaj, k sm našga user posted image  na travnik pošpancirala. katastrofa.

pa sploh si ne predstavljam, kako bo v P, ker majo vroče že tko al tko. sm mojmu rekla, naj si prštima še kakšno dodatno majco s kratkimi rokavi, da se bo lahko preobleku, pa je reku, ah sej ni tako vroče. user posted image  ko smo bli z MŠ za ogledu v NM P, sm mogla it vn iz porodne po petih minutah, ker mi je blo na moč vroče in slabouser posted image

pridkane bodte, pa dejmo že me it princeska v P, ostale pa za nama, ker čakajo na vrsto, me pa kr neki tuki šaramouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2849
16.6.2009 17:08:05   
Mala_princeska
Kaminek naša zlatka(prinašalka) Luna je trenutno tudi kar v garaži. Drugač pa ona kar potok najde in se gre shladit, potem pa smrdi k..... Jo mora moj user posted image obvezno skopat s šamponom predno prideva z user posted image iz porodnišnice, pa čeprav je zunaj v pesjaku drugače.

Ja vročina in moji dolgi lasje user posted image , pa me moj heca da bi se čist na kratko ostrigla in dvakrat ni za rečt, da ne bom sestre aktivirala da naj škarje prinese in prileze do mene user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.