|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
15.6.2009 21:52:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

NenaLena naš Jakob je tudi do pred parimi dnevi carsko spal v vozičku, zdej pa ne več. Včeraj je imel težave z uspavanjem čez dan, ker je sam sebe zbujal s tistim svojim strsanjem rokic in nogic, pol je bil malo sitkan, pa sem rekla, greva na sprehod, se boš malo napančal, pa je res delovalo...prvih 15 min, potem pa spet ne spat. Ful se mi je smilil, ker je bil zmatran, pa se ni mogel umirit, sem se bala kakšna bo noč, pa moram rečt, da sem ga zvečer uspela celega umit, obleč v pižamico, nahranit in je že omagal ob 20.30, nisem mu uspela niti kupčka podret, niti noska sčistit... Ga nisem nič zbujala, sem pustila, da se spočije vsaj za kakšno urico, prepričana, da se bo zbudil, pa je lepo pančal do 02.30, ko je bil lačen. Tako, da smo bli do 4 spet ok, dokler se zverina od lakote ni oglasila user posted image . V glavnem, preživeli smo lepo in mirno noč, naj bo čimveč takih user posted image . Vmes sem si pa seveda ročno stiskala mleko, da ne bi fasala mastitisa.
Punce lepo se imejte, mogoče vas pridem prebrat še kaj zvečer.

Pri Eli sem ugotovila, da gre vse bolj počasi: počasi pridobiva na teži, počasi se navaja na zunanje okolje in vozičkanje, počasi se privaja na kopanje ... za vse rabi več časa, da se sprosti in sprejme. Toda, ko enkrat sprejme, je pridna kot angelček. Danes smo spet malo jokcali, toda sem ugotovila, kaj zvečer rabi: spanje na maminih rokah user posted image . Sem jo trikrat dala spečo v posteljico, pa se je vedno zbudila in potem spet zaspala na rokah. Pa oči no go, se je začela kar jokat, moj pa žalosten, toda sem mu razložila, da pač mame smo mame in da naj se ne sekira. Ko bo malo starejša, bo pa tako nora nanj, da bom jaz žalostna user posted image .

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
15.6.2009 21:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Jaz pa moram priznati, da še sploh nimam potrebe po tem, da bi bila sama brez Ele. Ok, da se najem in stuširam, toda da bi šla kam brez nje, pa ne. Jo moram imeti ob sebi oz. v radiju 200 metrov user posted image user posted image user posted image . Če mi vsak dan uspe se umiti, urediti, najesti in potelovaditi, sem zadovolj(e)na. Pa seveda, da preverim FB, maile in rr. user posted image

jst tud si še ne prestavljam biti brez Iana. Ko spančak preverim FB, maile in rr tako kot ti, ko je pa ati doma se pa "očedim" aja pa včasih potelovadiva še skupaj, seveda z Ianom user posted image user posted image  Naš mali včasih samo zato joka ker noče bit sam user posted image user posted image user posted image  mora mamičin glas slišat... joj je fajn ko pride obisk in začnejo, .... kako se mi smeji,.... pol pa pride mami in nekaj pove in gleda samo njo, kot kakega malega bogeca user posted image user posted image user posted image

Res je, že samo glas ful pomaga. Včasih se Ela čez dan zbudi in nekaj zajamra in ji samo rečem: ahm ... in zaspi najprej user posted image user posted image user posted image . Danes zjutraj pa se mi je v najini postelji tako smejala, da sem se skoraj stopila. Zbudila se je in ko je tik ob svojem obrazu zagledala moj obraz, se mi je začela tako srečno smejat, da se je prav videlo, kako je srečna, da sem ob njej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
15.6.2009 21:58:21   
Anonimen

Tako se pa mi zavijemo po kopanju user posted image  moja mala žabica user posted image

user posted image

Iiii, imate isto Ikeino brisačko kot mi. Je super, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
15.6.2009 22:02:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image Drage moje, rabim vaše mnenje: Zadnje dni je Ela zvečer orng sitna, se joče kakšnih 20 minut, toda je prav nič ne potolaži. Tudi če jo držim v naročju, božam in lubčkam ... se vedno bolj histerično joka. Danes pa naju je orng prestrašila: se je tako histerično drla, da se ji je kot da nekaj zaletelo in se je začela dušiti. Seveda je nehala jokati in samo prestrašeno gledala, potem pa s cviljenjem, vendar ne več jokom, zaspala na rokah. Potem ji je še nekaj časa hropelo v prsih, kot bi nekaj imela v pljučkih. Najbrž se ji je zaletelo mleko. Toda zares sva se orng ustrašila, saj je postala kar bleda, ko se je dušila od joka, čeprav je bila prej rdeča. ... Da pridem do vprašanja: kaj hudiča bi lahko mučilo našo miško, ker to gotovo niso krčki, saj ne prdka in kaka, ko se joka, je sita in previta, tudi vroče ji ni bilo, ker sva jo že prej preoblekla, ji sčistila nos ... v glavnem težko mi je, ker ne vem, kaj mojo mucko tako zelo muči user posted image , saj bi ji rada pomagala. Najprej sem mislila, da je pač zvečer tako zelo utrujena in sitna, toda da mora tako histerično jokati, da lahko zaspi??? Če priljučim fen, malo posluša in je tiho, potem pa nadaljuje z jokom. Upam samo, da večji dojenčki ne jokajo tako, da se jih da bolj "prebrati", kaj jim manjka. Hvala za vsa mnenja! user posted image
po moje se ji je melekc ali pa slina k je jokala zaletelo.Upam ,da je sedaj bolje in da se je umirla in jok tudi,da je sedaj nazaj taka pridna in vesela pikica k je bila do sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image Aleks ji pošilja poljubčke

Joj ti poljubčki bodo gotovo pomagali, se že smeji user posted image user posted image user posted image ! Sem včeraj dokončno dobila potrdilo, da je res samo večerna utrujenost in sitnobica. Očitno jo moram zvečer obvezno jaz uspavat, da jo prelisičim in preprečim histeričen jok. user posted image

user posted image user posted image ja mame smo zlateuser posted image user posted image user posted image

Sem se bala, da bo Ela kaj manj navezana name, ker je bil CR, potem je prvi mesec bolj kot ne bil očka mami, saj sem bila jaz tako uboga, potem se še nič nisva dojili ... toda vidim, da sva že zdavnaj vse nadoknadili in še preko teče user posted image user posted image user posted image . Moj dragi je že žalosten, ker Ela tako očitno pokaže, da hoče mene in konec. Toda saj sem ga potolažila, da je prve mesece pač to normalno, saj sta otrok in mama še vedno eno. Konec koncev sva 9 mesecev dobesedno živeli kot eno. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
15.6.2009 22:06:10   
Anonimen

No pa še moje poročilo od dr.

šLa sem in mu povedala da že 11 dni ni kakal(saj jaz ne štejem dneve ,ki je kakal s pomočjo svečk ali česa drugega) in je vprašal če se dojiva in sem rekla da ja kar tudi se.In je rekel da je o 10 dni normalno .T koda ga je pogledal ,mu pretipal trebušček ,nato pa porinil prsteka v rotko(joj kako je zajokal aleks k je dal dr.mezinec ven)revček bogi še 10 minut se je jokal   in tako je dr.predpisal svečke a jih naj uporabim res v nujenm primeru ,če bo zaprt več k  7 dni drugače pa ne.No in danes smo že 2x lepo kakal in na polno napolnili pleničko zakar je mami zeloooooooo vesela.Eno smo zjutraj in eno zdle pred spanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa rekel da je to zato ,ker ne sprosti mišice da bi kakal ,ker še ne zna in zato ne porine kakeca naprej ,da s časom se pa navadijo in bo kakal normalno user posted image user posted image
Zdaj upam ,da bo normalno kakal vsaj 1x na dan ali pa vsaj vsak drug dan in bom vesela in brez skrbi.

Se mi pa zdi da je dobil malo spuščajčkov od jagod k sem jih jedla a je dr.rekel da to ni  da ima samo lojnice mogoče zamašene.Da bo zginilo user posted image

Super za pregled, da je vse ok in da Aleks spet pridno kaka user posted image user posted image user posted image ! A zdaj pa vem, zakaj Ela tako pritiska, ko kaka, da je vsa rdeča, ker se uči stiskati prave mišice user posted image user posted image user posted image . Zraven pa spušča takšne glasove, kot bi kakala velika Ela  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
15.6.2009 22:08:27   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Jaz pa moram priznati, da še sploh nimam potrebe po tem, da bi bila sama brez Ele. Ok, da se najem in stuširam, toda da bi šla kam brez nje, pa ne. Jo moram imeti ob sebi oz. v radiju 200 metrov user posted image user posted image user posted image . Če mi vsak dan uspe se umiti, urediti, najesti in potelovaditi, sem zadovolj(e)na. Pa seveda, da preverim FB, maile in rr. user posted image

jst tud si še ne prestavljam biti brez Iana. Ko spančak preverim FB, maile in rr tako kot ti, ko je pa ati doma se pa "očedim" aja pa včasih potelovadiva še skupaj, seveda z Ianom user posted image user posted image  Naš mali včasih samo zato joka ker noče bit sam user posted image user posted image user posted image  mora mamičin glas slišat... joj je fajn ko pride obisk in začnejo, .... kako se mi smeji,.... pol pa pride mami in nekaj pove in gleda samo njo, kot kakega malega bogeca user posted image user posted image user posted image

Res je, že samo glas ful pomaga. Včasih se Ela čez dan zbudi in nekaj zajamra in ji samo rečem: ahm ... in zaspi najprej user posted image user posted image user posted image . Danes zjutraj pa se mi je v najini postelji tako smejala, da sem se skoraj stopila. Zbudila se je in ko je tik ob svojem obrazu zagledala moj obraz, se mi je začela tako srečno smejat, da se je prav videlo, kako je srečna, da sem ob njej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri našem Jakobu je tako - svakokrat, ko se zbudi se smejčka, če sem le ob njem. To počne tudi ponoči, posebj tisti enkrat, ko se previjava. Pa se mi smejčka, pa me ogovarja in meni se skoraj srce para, ker ga moram ignorirati, da se mi ne bi še bolj zbudil. On pa kar gruli ko grlica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
15.6.2009 22:10:19   
Anonimen
Še ena fotkica Ele iz našega nedeljskega izleta na Bledu:
user posted image

Klobuček nam je konkretno prevelik, ker ima Ela tako majhno glavico, da ne dobimo dovolj majhnega user posted image user posted image user posted image .

Pa lahko noč user posted image in se tipkamo jutri,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
15.6.2009 22:12:30   
veronikab

user posted image

Klobuček nam je konkretno prevelik, ker ima Ela tako majhno glavico, da ne dobimo dovolj majhnega user posted image user posted image user posted image .

NenaLena

Oh, super, kako je luškana in prav vidi se, da ji paš v atijevem objemuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
15.6.2009 22:34:44   
malcekvita

user posted image

NenaLena

ma kakšna lepotica! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
15.6.2009 22:42:40   
malcekvita

NenaLena naš Jakob je tudi do pred parimi dnevi carsko spal v vozičku, zdej pa ne več. Včeraj je imel težave z uspavanjem čez dan, ker je sam sebe zbujal s tistim svojim strsanjem rokic in nogic, pol je bil malo sitkan, pa sem rekla, greva na sprehod, se boš malo napančal, pa je res delovalo...prvih 15 min, potem pa spet ne spat. Ful se mi je smilil, ker je bil zmatran, pa se ni mogel umirit, sem se bala kakšna bo noč, pa moram rečt, da sem ga zvečer uspela celega umit, obleč v pižamico, nahranit in je že omagal ob 20.30, nisem mu uspela niti kupčka podret, niti noska sčistit... Ga nisem nič zbujala, sem pustila, da se spočije vsaj za kakšno urico, prepričana, da se bo zbudil, pa je lepo pančal do 02.30, ko je bil lačen. Tako, da smo bli do 4 spet ok, dokler se zverina od lakote ni oglasila user posted image . V glavnem, preživeli smo lepo in mirno noč, naj bo čimveč takih user posted image . Vmes sem si pa seveda ročno stiskala mleko, da ne bi fasala mastitisa.

Pri Eli sem ugotovila, da gre vse bolj počasi: počasi pridobiva na teži, počasi se navaja na zunanje okolje in vozičkanje, počasi se privaja na kopanje ... za vse rabi več časa, da se sprosti in sprejme. Toda, ko enkrat sprejme, je pridna kot angelček. Danes smo spet malo jokcali, toda sem ugotovila, kaj zvečer rabi: spanje na maminih rokah user posted image . Sem jo trikrat dala spečo v posteljico, pa se je vedno zbudila in potem spet zaspala na rokah. Pa oči no go, se je začela kar jokat, moj pa žalosten, toda sem mu razložila, da pač mame smo mame in da naj se ne sekira. Ko bo malo starejša, bo pa tako nora nanj, da bom jaz žalostna user posted image .

Naš pa tako rad zaspi po dojenju na najini postelji. Sem ga danes nesla v njegovo posteljico, malo počakala, da se je umiril, ker sem ga predramila s prenašanjem, potem sem pa šla iz spalnice v upanju, da bo zaspal. Ma jok brate! Je tako veselo brcal in grulil, ma prov klical me je. Pol sem prišla zraven, se usedla, mižala ( gledala skozi trepalnice, da vidim, kaj počne) in govorila ššššš, pa je skoraj zaspal, pa se je spet predramil. Po tretjem poskusu sem ga vzela v najino posteljo, mu spet dala jošk, malo je spil, gledal naokrog, pol je pa zaspal. Hočem rečt, da zaspi v glavnem samo na najini postelji, potem pa ga v globokem spancu, preden se še sama odpraviva spat prenesem v njegovo posteljico.
Rada bi ga navadila, da zaspi v svoji postelji brez moje joške, ker se bojim,da bojo težave, če mene kdaj ne bo zvečer doma.
Nočko mamice, očki in naši krofeki in jagodke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
15.6.2009 23:48:14   
brigita23
alo punce

evo danes sem imela G, vse ok...so mi vzeli bris, dali kontracepcijo in zeleno luč za user posted image user posted image . Drugače smo ok., z AD3 smo že na 5-h kapljicah, nekih krčov ni, pa tudi kakamo lepo, je pa res da zjutraj bušija lepo zmasiramouser posted image .
Nisem uspela vsega za nazaj prebrat sem pa zasledila da je sončkov Aleks kakal in da je vse ok- tako da superuser posted image user posted image user posted image .
user posted image Punce zanima me če se je katera odločila za te tabletke ki jih lahko med dojenjem jemlješ- kontracepcijske namreč....kako ste zadovoljne, ali imajo vaši user posted image  po njih krče morda, pa kako je s telesno težo???
nena-ja Ela je pa kr za kak foto shutinguser posted image , prava lepotička.

nič mi učke skupi vleče, tako da grem pančat....nočko

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 2936
16.6.2009 0:13:24   
anca
Nena Lena - nama se je isto zgodilo, je ful histerično jokala in se ji je zaletelo, jaz sem se kar precej ustrašila, čeprav sem jo takrat čisto mirno obrnila na trebuh.. mi je pa rekla patronažna, da se to ful pogosto dogaja. Moja mala se zadnji teden tudi tako blaženo smeji vsakič, ko me zagleda, do ušes :)) Pa ko zagleda joško tudiuser posted image Danes se je tako smejala, da sploh ni mogla prav zagrabiti.. res ne vem kaj je bilo tako zelo smešno.. Ali je pa to čista srečauser posted image
Ej, se mi zdi vsakič ko berem tvoje poste, da sta ti najini princeski zelo podobni, tako da večinoma sploh ne rabim nič pisati, ker najdem že odgovore na tvoja vprašanja user posted image

Drugače smo pa dobro, malo smo smrkavi, pridno rastemo in se redimo..

Poljubčki vsem krofkom in jagodam od krofkice Veronike!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
16.6.2009 6:15:17   
ninica23
user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
16.6.2009 7:14:05   
matcar

KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     

NICK         ROJEN          PDP                   PODATKI

user posted image
Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm )
1.mesec                                                      3200g -?
2.mesec                                                      4130g-53cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
sobra           05.03   15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)
1.mesec :                                                      4100g-56 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)
1.mesec                                                     3440g-48 cm
2.mesec                                                     4725g-53 cm
3.mesec
Naslednji pregled:15.06
Prvi koraki

user posted image  

ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g- 51,5cm)
1.mesec                                                       4680g- 54cm
2.mesec                                                       5710g-58,2 cm

Naslednji pregled:22.6 posv.+cepljenje,26.6 UZ kolkov
Prvi koraki

user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm )
1.mesec :                                                  4700g-56 cm
2.mesec                                                    5700g-60 cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

poka1          23.03    12.04.2009   punčka
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )
1.mesec                                                      3400g-53 cm
2.mesec                                                      4600g-57cm

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm)
1.mesec                                                            3650g-52cm
2.mesec                                                            4840g-57cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )
1.mesec                                                       4290g -55 cm
2.mesec
                                                       5570g - 57,5
Naslednji pregled:29.06 + cepljenje
Prvi koraki

user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
1.mesec                                                       4405g - 53 cm
2.mesec: 6190g - 59 cm
Naslednji pregled:15.6.,10.8.09
Prvi koraki

Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
1.mesec                                                          4080g-54,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)
1.mesec                                                         4470g-54 cm 
2.mesec
                                                         4840g-58cm
Naslednji pregled2.7
Prvi koraki

user posted image
kunda        04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)
1.mesec                                                          4170g-52 cm
2.mesec                                                           5490g-56cm
3.mesec
Naslednji pregled: ,posvetovalnica 13.7
Prvi koraki

Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nmagk         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm)
1.mesec                                                                   5300g-59cm
2.mesec                                                                    6200g-62cm
Naslednji pregled:11.06
Prvi koraki

ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?) 
1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)
1.mesec                                                                 (4380g-53cm) 
2.mesec
Naslednji pregled   10.6.2009
Prvi koraki

pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Ntaša        10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g-47 cm)
1.mesec                                                             3610g-52 cm
2.mesec                                                             4750g-58cm

Naslednji pregled:posv.13.7 ,kontr.teže-11.6
Prvi koraki

duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )
1.mesec                                                               3760g-52 cm
2.mesec                                                               4960g-55cm
Naslednji pregled:7.7
Prvi koraki

blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN(2600g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )
1.mesec                                                        4290g-54cm
2.mesec

Naslednji pregled:ortoped:12.07,pediater .16.6
Prvi koraki

user posted image

aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
vud            14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)
1.mesec                                                       4165g-56,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)
1.mesec                                                         4300g-54,5cm             
2.mesec
Naslednji pregled:15.6
Prvi koraki

lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA(3890g-56cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
L&L           15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g-51cm)
1.mesec                                                           4935g-56,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g-54cm)
1.mesec( 3 tedni)                                         4500g-56,5cm             
(5 tednov)                                                  
  4970 g 58,3 cm
2.mesec                                                         5760 g 61cm
Naslednji pregled      20.7.2009   
Prvi koraki

srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS(3350g-52cm ) 
1.mesec                                                        5000g -57 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA(3150g-49 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN(3580g-51 cm)
1.mesec                                                       4200g-53 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
anchika     17.04     27.04.2009      SARA(3300g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA(2850g-48cm)
1.mesec                                                                3630g-56cm
2.mesec

Naslednji pregled:3.7. kont.teže
Prvi koraki

katka24    17.04     14.04.2009      ALINA(3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

uka7          17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
cveta28    18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)
1.mesec                                                     4700g-55 cm
2.mesec

Naslednji pregled:15.7
Prvi koraki

user posted image
malapikica19.04     18.04.2009     JERNEJ( 3370g-53cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:posv.-25.5
Prvi koraki

matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
oktoberka  20.04    17.04.2009     AJDA(3380g-53 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA(3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm)
1.mesec                                                                 4800g-54,5cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)
1.mesec                                                                   4780g-58cm
2.mesec
Naslednji pregled:Ginekolog:24.6,posvetovalnica 22.7.
Prvi koraki

user posted image

Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)
1.mesec                                                                  4470g- 55,5 cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab  27.04    17.04.2009    JAKOB(3420g-53 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

barboom     27.04                             ALEKS()

user posted image
ella.           28.04     28.04.2009    OSKAR(4340g-55 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

anca          28.04     25.04.2009     VERONIKA (3200g-49 cm )
1.mesec                                                                 3960g-54cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
štorkljica  29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm ) 
1.mesec                                                            4730g-56cm
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica7.7
Prvi koraki

user posted image

mišk          30.04      29.04.2009    VITA(3560g-53 cm)
1.mesec                                                      4100g -56,5 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
ninica23     01.05     24.04.2009     IAN(4090g-55cm)
1.mesec                                                     5170g-58,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:posv.-4.8.
Prvi koraki

user posted image
blueeyes   03.05      xx.04.2009     GAJA(3260g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:17.6
Prvi koraki

user posted image

brigita23   03.05     27.04.2009     NIK( 3980g-52 cm )
1.mesec                                                      4900g-57cm
2.mesec
Naslednji pregled:posv.7.8
Prvi koraki

user posted image    
Pat74           04.05.    25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
1.mesec                                                              5100g-58cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
taškica       05.05     xx.04.2009     JURIJ(3100g)ANDRAŽ (2700g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

pomarančica05.05  30.04.2009      OSKAR(3740g- 53 cm )
1.mesec                                                            4700g-59,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

akina            05.05   20.04.2009     SAMUEL (4070g-54 cm)
1.mesec                                                              4710g-56cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

pikaro        08.05     25.04.2009     TEO(3580g -53 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
copka         01.05     13.05.2009      SEBASTJAN(4260g-56cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
16.6.2009 7:23:37   
matcar
Lep pozdrav!
Vem,da se vam že dolgo nisem oglasila,sem pa malo spremljala vaše debate.Mi smo imeli oz.še imamo burno.Namreč Maks se mi je zelo poškodoval.Sta z Leo šipo na vratih razbila in mu je steklo priletelo v oko.Moj ga je takoj peljal z mojim bratom v B,kjer so ga takoj operirali.Čez dan in pol pa so naju pod nujno prepeljali v LJ na očesno kliniko,kjer je bil še enkrat operiran.Skratka,zmešalo se mi je skoraj,Doma pa takrat 7 tednov starega dojenčka,ki ga nisem vidla polnih tri dni.HB po eni strani,da nimam mleka in ga ne dojim,drugače ne vem,kako bi bilo.Zdaj pa imama vsaki teden kontrole in v MB in v LJ.Bo pa še enkrat operiran 1.7. v LJ.

Včeraj smo imeli posvetovalnico.Maks bo star 18 mesecev,tako da je bil tudi cepljen,težek je 13500 g in velik 81 cm. Za Saš-a pa sem že napisala na seznam,je pa težek 6190 g in dolg 59 cm.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
16.6.2009 7:31:25   
malcekvita
ojoj matcar upam, da boste čimprej ok.user posted image
res je, tudi nedojenje ima svoje prednosti, vsaj otrok ni 24 ur odvisen samo od mame in njene zize.
držim pesti za vas, Jakob vam pa pošilja en lepljiv, mlečni poljubček user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
16.6.2009 7:35:03   
Pat74
Matcar držimo pesti za Maksauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nalini jest sem izredno zadovoljna s hoferjevimi plenicami - držijo celo noč, so mehke, pa še cena je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2942
16.6.2009 7:50:18   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Nalini jest sem izredno zadovoljna s hoferjevimi plenicami - držijo celo noč, so mehke, pa še cena je ok.

Tudi jaz jih uporabljam,pa sem zelo zadovoljna in s ceno in s kvaliteto.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
16.6.2009 7:53:48   
matcar
Lahko pa si pogledate slikice v albumu.Sem jih nekaj zraven dala,pa Maksovi sta dve,ko je bil operiran v LJ.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
16.6.2009 8:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

user posted image

NenaLena

Oh, super, kako je luškana in prav vidi se, da ji paš v atijevem objemuuser posted image user posted image

Hvala user posted image . Očijev objem je bolj trden in udoben, pa še mamice križ ne boli user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
16.6.2009 8:08:16   
Anonimen

user posted image

NenaLena

ma kakšna lepotica! user posted image

In to 'ma ziher po mamici user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2946
16.6.2009 8:13:13   
Anonimen

Naš pa tako rad zaspi po dojenju na najini postelji. Sem ga danes nesla v njegovo posteljico, malo počakala, da se je umiril, ker sem ga predramila s prenašanjem, potem sem pa šla iz spalnice v upanju, da bo zaspal. Ma jok brate! Je tako veselo brcal in grulil, ma prov klical me je. Pol sem prišla zraven, se usedla, mižala ( gledala skozi trepalnice, da vidim, kaj počne) in govorila ššššš, pa je skoraj zaspal, pa se je spet predramil. Po tretjem poskusu sem ga vzela v najino posteljo, mu spet dala jošk, malo je spil, gledal naokrog, pol je pa zaspal. Hočem rečt, da zaspi v glavnem samo na najini postelji, potem pa ga v globokem spancu, preden se še sama odpraviva spat prenesem v njegovo posteljico.
Rada bi ga navadila, da zaspi v svoji postelji brez moje joške, ker se bojim,da bojo težave, če mene kdaj ne bo zvečer doma.

Pri nas pa je sedaj že kar ena fajn rutina: zvečer okrog 21h Ela zaspi v mojem naročju, potem jo odnesem v njeno posteljico in spi do jutra, do 5h ali 6h, v svoji posteljici, potem se previjeva in nahraniva in greva direktno v najino posteljo, tako da zjutraj spi pri nama, da se vsi trije malo pocartamo. Če sem jaz ful zaspana, obe potegneva tudi do 10h ali 11h. Ravno zdaj spi v najini postelji in se ji prav vidi, kako je srečna, saj se vmes predrami in blaženo zaspi nazaj. Prav naslanja se na moj vzglavnik - očitno diši po meni in misli, da spim zraven nje user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2947
16.6.2009 8:15:39   
veronikab
A mogoče katera ve kje bi se dalo kupiti kakšen fajn klobuček oz. pokrivalo za fantka. Mi smo stari sedaj skoraj 8 tednov.

Lp,

veronikab

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
16.6.2009 8:18:07   
veronikab

Pri nas pa je sedaj že kar ena fajn rutina: zvečer okrog 21h Ela zaspi v mojem naročju, potem jo odnesem v njeno posteljico in spi do jutra, do 5h ali 6h, v svoji posteljici, potem se previjeva in nahraniva in greva direktno v najino posteljo, tako da zjutraj spi pri nama, da se vsi trije malo pocartamo. Če sem jaz ful zaspana, obe potegneva tudi do 10h ali 11h. Ravno zdaj spi v najini postelji in se ji prav vidi, kako je srečna, saj se vmes predrami in blaženo zaspi nazaj. Prav naslanja se na moj vzglavnik - očitno diši po meni in misli, da spim zraven nje user posted image user posted image user posted image .

Suepr! Naš zajček je pa še vedno navajen jesti zelo majhne obroke in večkrat na dan (torej na 3 h odpade). To pomeni, da če mi slučajno ponoči potegne malce dlje (kot npr. danes, je spal skupaj 5 h), pol tako hlasta ko je (in mojega mleka je na izvoz), da pol vse zbruha.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
16.6.2009 8:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

evo danes sem imela G, vse ok...so mi vzeli bris, dali kontracepcijo in zeleno luč za user posted image user posted image . Drugače smo ok., z AD3 smo že na 5-h kapljicah, nekih krčov ni, pa tudi kakamo lepo, je pa res da zjutraj bušija lepo zmasiramouser posted image .
Nisem uspela vsega za nazaj prebrat sem pa zasledila da je sončkov Aleks kakal in da je vse ok- tako da superuser posted image user posted image user posted image . Yeah za pregled in zeleno luč user posted image ! Midva sva tudi že napredovala - sva že pri pozi jaz zgoraj user posted image user posted image user posted image . Ne vem pa, ali imam kakšno vnetje ali le bolj suho nožnico, saj me je na začetku malo bolelo. Moj pravi, da se mora moja muca spet navaditi user posted image user posted image user posted image . Ja nič, bomo pa vadili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image Punce zanima me če se je katera odločila za te tabletke ki jih lahko med dojenjem jemlješ- kontracepcijske namreč....kako ste zadovoljne, ali imajo vaši user posted image  po njih krče morda, pa kako je s telesno težo???
nena-ja Ela je pa kr za kak foto shutinguser posted image , prava lepotička. Hvala user posted image . Sem ravno včeraj listala katalog od La Redoute in tudi sama pomislila na to, toda ne vem, kako to prenašajo otroci, nikakor namreč ne bi želela Ele kakorkoli obremenjevati in na njen račun služiti. Če bi pa mala pri tem uživala, pa zakaj ne. user posted image

nič mi učke skupi vleče, tako da grem pančat....nočko

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kdaj ste rodile?

Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!