|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009 - 2.del
15.6.2009 15:16:01   
Anonimen
Mali bebi  je zdej pa že prav naporen. Čutim prov vsak njegov gib. Dobro, da smo že na ciljni ravnini.user posted image

Sterilizacija - sterilizatorja nism nikol mela, vem pa, da sem pri prvem prekuhala vse in tut potem sm prov obsedeno prekuhavala flaše po vsakem hranjenju, obvezno dudo vsak dan, bog ne daj, da je na tla pala, ka sm jo kr 10 min vrela...

Pri drugem mi je user posted image  prinesel prekuhano dudo v P, jih je v Babycentru prosil, da mu jo prekuhajo in so mu jouser posted image ), in ker je prinesel še eno za vsak slučaj(še danes ne vem kak slučaj bi to lahko bil) pa  sem jo dala cimri, ker je njen mali res skos neutolažljivo jokal, pa skos je hotu bit na zizi, mož pa v službi...pa sva prosile sestro, če jo prekuha(prekuhana je bla sam tista), pa je rekla, da lahko ampak da pa ni popolnoma nobene potrebe po tem. Pač jo mal spiraš pod toplo tekočo vodo in je to - to. Da tut oni tako rihtajo svoje cucle in flaše. Od takrat naprej prekuhavam res mal kdaj kej, dude imam pa zapakirane v original embalaži v torbi za v P in če bo potreba, jo bom sprala in je to-to.

Je pa res, da jst kot prvorodka tega nebi nikol naredila, ker sm kr vidla bacile letat po zrakuuser posted image  in prov vsi so se vrtel okol mojga user posted image . No, pol ko jih maš pa dva al pa tri, pa skor nč časa zase, pa tut kak bacil prenesešuser posted image .

Tako, da jst vam svetujem, sterilizirajte in prekuhavajte, če se zarad tega bol počutite. Vam bo marsikdo reku, da pretiravate, ampak to je vaš otrok in če boste hotle se lahko zarad njega tut po trepalnicah mečeteuser posted image .

(odgovor članu rina22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.6.2009 15:40:31   
inuasa
Čau nosečke!

Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja zdej smo pa res tam...

No v sredo (prejšnji teden) sem bila na pregledu. Malo imam zmehčan MV, drugač pa user posted image je ok, plodovnica in posteljica

sta ok.
Vzel mi je bris za streptokok,  danes pokličem za izvid.

Drugač me je malo zaslišal, če sem imela med samo nosečnostjo kakšne posebne bolečine, zaradi mojih zarastlin, ki bi
jih lahko pustile prejšnje operacije - na srečo je cela nosečnost šla čist na izi. Da bi bilo fajn, če bi se lahko izognili CR (itak, jst ga tud nočem met!!), po drugi strani pa da bi ga blo fajn naredit...sem ga pogledala debelo: "ZAKAJ PA?!?!" "Ja, da bi mi brazgotino (ki jo imam čez cel trebuh in se je sedaj zelo raztegnila) lepšo naredili." A ne ne....nobenih estetskih popravkov, me pa tista črta sred trebuha prav nič ne moti...itak jo mam od 6-ega leta.

No in pol me je naročil za CTG v četrtek 18.6.09 ob 6:45, na tešče in vse s sabo...hm...mi je pol prav dalo malo mislit...ma nimam še namena 14 dni pred rokom it rodit. Je pa zadost, da mi je malo straha v kosti nagnal.

No pa pustmo strahove: z mojim (skupaj sva 7 let) sva se več ali manj uspešno preselila iz Obale na Notransko. V enem tednu smo zrihtal novo spalnico, pridno rušimo tapete, ki so v vseh prostorih in počasi bo stanovanje lažje zadihalo. Praha za izvoz...

Oblačilca so v fazi likanja, ki ga BTW ne maram, pa kaj hočemo.

Torba zame je pripravljena na pol.

V zadnjih dveh dneh me pogosto neki špika po trebuhu...upam,da se user posted image še ne mudi preveč, je še preveč stvari za naredit preden mislim rodit user posted image

Me pa neki zanima, predvsem tiste, ki že imate otroke: namreč imam zelo občutljiv želodec, ob najmanjšem čudnem vonju mi obrne, da še vidim kaj čudnega je joj. In zato me prav skrbi kako gre z previjanjem, bruhanjem...sicer pravijo, da ti ni težko
svojega otroka previt, ampak meni prav ni jasno, kako bom to speljala. Tnx za odgovore.

Aja, tudi jaz bi prosila št. da javim, ko bo začelo dogajat. Hvala.

Lepo se mejte, uživajte v brcah..kmalu jih ne bo več...sej po svoje se človek kar navadi, a (sam če bi ble samo nežne)user posted image

Pozravček

En slab dan, teden, življenje še ni razlog za obup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.6.2009 16:09:49   
katrinka
ana sporoca:
ima se en ctg in poslusali bodo utrip Vala, če bo mirna noč gre jutri domov, zgleda da jo Val malo heca...

(odgovor članu inuasa)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.6.2009 16:12:09   
rina22
Se opravičujem, da sem tečna s tem, ampak me res zanima, kje ste urejale priznanje očetovstva pred rojstvom user posted image ??? Ker, kot sem že omenila, nama so rekli na CSD, da se to uredi šele PO rojstvu user posted image

HVALA za odgovore, pa še enkrat - se opravičujem user posted image

(odgovor članu inuasa)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.6.2009 16:18:49   
Chebellca
Rina pri nas se ureja na CSD, lahko pred porodom ali pa po porodu.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.6.2009 16:23:35   
rina22
Chebellca, HVALA za odgovor. Torej je verjetno od vsakega CSD odvisno, KDAJ naj bi se to urejalouser posted image Eh, kriza... Nama je rekla na CSD, da se uredi pri njih ali pa na upravni enoti.

Torej bo Ana še mogla malo počakati na sinčka.. Jaz sem pa mislila, da bo hitro nov user posted image na seznamuuser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.6.2009 16:24:13   
LERO
Pa se še jaz malo oglasim. 5.7. imam rok. V čet. sem imela prvi CTG, zdaj pa vsak teden. Naredili so mi tudi UZ in naša bebika naj bi imela okrog 3200 g (dobre tri tedne pred rokom). Vse ok, razen na popkovini sta se pojavili 2 žili.
Ker že skoraj celo nosečnost pijem magnesol, me zanima, do kdaj ga naj.

Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.6.2009 16:49:15   
jazzz27
LERO...kaj to pomeni, da sta se na popkovini pojavili dve žili?

rina22...v NM se mi zdi, da se da to tudi prej uredit.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.6.2009 17:04:05   
rina22
Tudi mene zanima, kaj to pomeni, da sta se pojavili 2 žili?? Ker meni je G rekla na pregledu (zdaj že 2. nazaj), da sta vidni 2 žili. Pa ni nič omenila, da bi bilo kaj narobe. Verjetno to mora tako biti, ali?

jazzzz, hvalauser posted image Bom za vsak slučaj še enkrat vprašala na naš CSD. Malo je čudno, da bi eni meli prej in po, eni pa samo po rojstvu user posted image to za naredit. Joj, sem tečna user posted image Samo zanimalo me je, ker so nama dali drugačne informacije, ve pa ste napisale, da ste ene že to uredile. Hvala vsemuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.6.2009 17:04:16   
jazzz27
Ah, ta RR...

rina nisi nič tečna...zakaj bi potem, če lahko prejuser posted image ...pa še bolj kamot je...da ne rabiš user posted image  s sabo vlečt,....jaz mislim, da je vNM tako. Pa tudi jaz sem že brala, da so pari to prej štimali....

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 15.6.2009 17:06:37 >

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.6.2009 17:29:45   
inuasa
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Se opravičujem, da sem tečna s tem, ampak me res zanima, kje ste urejale priznanje očetovstva pred rojstvom user posted image ??? Ker, kot sem že omenila, nama so rekli na CSD, da se to uredi šele PO rojstvu user posted image

HVALA za odgovore, pa še enkrat - se opravičujem user posted image

Tudi midva sva očetovstvo uredila že kakšen mesec od tega na CSD, brez komplikacij (no če odštejemo da smo ene 3x printal, ker ne znajo tipkatuser posted image ), edin po rojstvu mora čimprej javit ime otroka na CSD.

Ravno sem klicala G....izvid za streptokok negativen user posted image ...kok sem hepiuser posted image

Pozdravček punce, gremo v šoping za štedilnikom user posted image

En slab dan, teden, življenje še ni razlog za obup.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.6.2009 17:32:51   
šrimpf
midva sva to uštimala že kak mesec nazaj, pa imam rok šele 7.7. Sem iz Ljubljane. Je rekla, da je fajn prej to uredit. Sem s papirji za porodniško in očetovski dopust oddala tudi priznanje očetovstva.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.6.2009 18:25:05   
Svet
Jazzz, SinskaT- nisem še v nizkem štartu, sam trebuh pa res otrdeva...nism mislna rečt, da sem na poti v P, ampak je pa glup filing, k te čist zategne, pol morš bit pa sam pri miru, dobr da je sam zvečer...in neee, ne grem še rodit.
Zadnje čase je neža ponoč tečna. ne vem a so zobi al kaj...Upam..
Nč kej dost se ne prpraulamo, k odkar se zaveda imam trebuh, tko da me drgačne itak ne pozna:)))

Jz bi tud kontakt, da javm, če bo kej, plisss!

Uh, moja2 tamala v banji in slišim krike...grem...

Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.6.2009 19:11:48   
LERO
Meni ni glede žil nič hotel reči, je pa zabeležil v materinsko. Tako da nič ne vem, zakaj gre.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.6.2009 19:38:04   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Mali bebi  je zdej pa že prav naporen. Čutim prov vsak njegov gib. Dobro, da smo že na ciljni ravnini.user posted image
Uf, se kar podpišem! Se sploh ne premaknem, neda bi se tudi user posted image ! Pa roke si na trebuh niti slučajno ne smem naslonit, se malčku čist "strga". user posted image  Je reku tast: " Sm vam reku, da so z babam problemi!" user posted image  Tko, v hecu, da ne bo pomote - mam občutek, da si on prov želi vnučke. user posted image

Sterilizacija - sterilizatorja nism nikol mela, vem pa, da sem pri prvem prekuhala vse in tut potem sm prov obsedeno prekuhavala flaše po vsakem hranjenju, obvezno dudo vsak dan, bog ne daj, da je na tla pala, ka sm jo kr 10 min vrela...

Tako, da jst vam svetujem, sterilizirajte in prekuhavajte, če se zarad tega bol počutite. Vam bo marsikdo reku, da pretiravate, ampak to je vaš otrok in če boste hotle se lahko zarad njega tut po trepalnicah mečeteuser posted image .

Hehehe, si me nasmejala. Ja, jst sem prvič prekuhavala, pa tud zdej bom - ampak ne po vsakem hranjenju ali padcu dude na tla. Najprej cca. 2x na teden, potem pa počasi zmeram manj. Za v P sem dudo prekuhala, pa lonček zanjo tudi in to je to. user posted image

inuasa na začetku dojenčkov drekec ne smrdi, to pride potem z uvajanjem GH. user posted image

rina22 zdej mi sicer ni treba urejat očetovstva - oče je moj mož, če mu paše al ne! user posted image user posted image  Ampak prvič (pred 2 letoma) sva to uredila na našem CSD pred rojstvom - nama je prav socialna predlagala, da je lažje tako, da ne letaš pol, ko maš malo user posted image  in se še loviš! Mislim, da je to povsem "po regelcih", nič izrednega; so tud moje prijateljice tko urejale... user posted image
Vidim, da si že dobila odgovor! user posted image  Jst bi na tvojem mestu poklicala na CSD in jih povprašala o tem! Zakaj bi mela pol še delo in skrbi s tem?!

Svet trebuh tud men zateguje - prov noro, ampak v tej nosečnosti mi to že celo večnost, prvič mi je pa začelo nekje v tem času. Na koncu sem rodila 4 dni pred PDP-jem, tako, da načeloma ni panike. user posted image
Jst sem prej tud poslušala krike iz kopalnice, sta se moja fanta potapljala! user posted image  Zdej pa mali cvili v postelji, pa svojmu medvedku razlaga, kaj vse je počel čez dan. Smotko!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.6.2009 19:41:50   
Špela30
Dan user posted image !

Tudi za mano je 1. CTG. Izvidi so krasni: srček od 120 - 160, popadkov še nič. G mi je vzela tudi bris za bakterijo streptokok.

Kar se tiče omenjenih 2 žil v popkovnici..., na enem izmed UZ mi je G vpisala, da so vodilni plodov del 3 žile v popkovnici. Ko sem vprašala kaj to pomeni, je rekla, da če so vidne 3 žile je ok. Če bi bili vidni le 2 žili, gre menda za mehko napako, ki pa je menda zanemarljiva, če je drugače z user posted image vse ok (bitje srčka).

In še novi podatki:
Špela30 (1 ,0 ); 30 let;  ; +12kg poročena; 102cm
Naslednji pregled: CTG 22.6.

papa

< Sporočilo je popravil Špela30 -- 15.6.2009 19:44:00 >

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.6.2009 19:41:56   
Vixen
rina22, priznanje očetovstva lahko urediš prej (oba morata na CSD, podpišeta tri liste, enega potem dobiš domov po pošti in to je to). Ampak v rojstni list ti pa očeta ne vpišejo kljub temu papirju, to mora it pa očka rihtat po porodu. Lahko pa vse skupaj zrihtata skupaj po porodu, da ni treba 2x hodit (ampak jaz sem svoje tudi že porihtala prej, kar naj se moj potem sprehaja okrog, midva s tamalim bova pa lepo doma user posted image ).

Meni je včeraj precej otrdeval trebuh, tudi deloma boleče; pa ziher sem, da se je mali obrnil - prej so me kolena suvala nekje pod levimi rebri, zdaj me pa pod desnimi. user posted image  Danes je otrdevanja manj in je neboleče, tako da bo user posted image  očitno le počakal, da dobim še previjalno komodo in lahko operem cunjice (zdaj jih nimam kam zložit). user posted image

Lp, 5ra

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.6.2009 20:03:56   
Špela30
Aja, tudi jaz sem se danes barvala in strigla. Pa sem prav lepa:))). Barva je super prijela (res pa je, da se barvam v črno in ne svetlim lask).

Zdaj sem ready, da me sinko vidiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.6.2009 20:23:57   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Vixen

rina22, priznanje očetovstva lahko urediš prej (oba morata na CSD, podpišeta tri liste, enega potem dobiš domov po pošti in to je to). Ampak v rojstni list ti pa očeta ne vpišejo kljub temu papirju, to mora it pa očka rihtat po porodu. Lahko pa vse skupaj zrihtata skupaj po porodu, da ni treba 2x hodit (ampak jaz sem svoje tudi že porihtala prej, kar naj se moj potem sprehaja okrog, midva s tamalim bova pa lepo doma user posted image ).

Ne drži! Dobiš rojstni list po pošti domov, vpisana sta pa oba starša! Vsaj tako je blo pri nas - sem mela pa tisti papir o očetovstvu s sabo v P.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.6.2009 20:42:04   
Vixen
Res? Ker meni so rekli tako. No, super, če ne bo treba nikamor letat potem pa še toliko bolje. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.6.2009 22:20:27   
katrinka
hrupka sporoca:
danes ob 9:45 se je rodila 2070 g tezka in 45 cm velika deklica Larisa - najino najlepse in najmanjše bitje, obe sva uredu, hrupka

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.6.2009 22:22:45   
katrinka

user posted image
user posted image
user posted image

NICK            PDP      RODILA    IME           VEL.       TEŽA

1. Furlica               6.7.       14.5.        Maša             ?        2170 g 

2. Knutek              27.6.     18.5         Nik            47 cm    2690 g

3.
Netopircy         16.7.      22.5         Maja         47cm     1960 g

4. Zaspančka         24.7.      4.6.        Tjaš          47cm      2240g

5. Hrupka               8.7.       25.6.     Larisa         45 cm    2070 g

punčke = 3
fantki = 2

< Sporočilo je popravil katrinka -- 15.6.2009 22:24:18 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.6.2009 22:24:00   
katrinka

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP;Ime(št. ,št. );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                   

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj; user posted image   ; +11 kg; koruznica;99cm 

27. JUNIJ
Naty-Taja (3 ,2 );30 let; CE;user posted image+12kg;poročena;102cm   

28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; ; user posted image +8kg; poročena; 96cm 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 );27 let;Lukovica; user posted image ;+20kg;poročena;118cm 

1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ;+10kg; koruznica; 95cm 
Anonimna (2 ,1 )   
Hator (3 ,0 ) 30 let; KP; user posted image ; +14kg; koruznica;104cm   

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
ana** (2 ,0 ); 25 let; LJ;
 user posted image ; +14 kg; poročena; 119cm 
radovedna julijka (? ,? )

Zerlina (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +10kg;99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +10kg,poročena;107cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+12,4 kg;poročena;103cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let;  user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ;+4kg; koruznica;93cm 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 );29 let;Šempeter v Savinjski;user posted image ;+17 kg; poročena 
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let;MB; user posted image
;+14kg;zaročena;116cm
anonimna (? ,? )
jasna81 (3 ,1 ); 28 let; CE, user posted image ;+15,5kg zaročena;105cm
kika (1 ,0 ); ? let;

5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let; user posted image ;+10kg; koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +17kg
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +10kg poročena; 100cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE;user posted image ;+11kg; koruznica  
sabina84 (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +16 kg; koruznica,110 cm 
katana37*2 (2,1);1242let;user posted image ;+3kg

6. JULIJ

svet (6 ,2 ); user posted image +13 kg; koruznica;89cm 
monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica,112cm 
sonkan (? ,? )

jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM;  +11kg; koruznica;102cm  

7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image +12kg;poročena    
šrimpf (1 ,0 );  29 let; user posted image ; +12kg; koruznica;
ninocka (3,2);32let; LJ; user posted image ; +2,5kg, koruznica,115cm

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 28 let; LJ; +9kg;poročena;101cm   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg
ksandra (1 ,0 ); 33 let;  user posted image ; +9kg; 89cm 

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image +8kg; poročena;103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );29 let;Trebnje; user posted image ;+14g;poročena;107cm
bdubadu (4 ,2 ); 35 let; user posted image ; +9kg       

10. JULIJ    
linaema (1,0); 32 let, Ljubljana ,user posted image ;
+11kg;poročena
Lidy (1,0); 32 let, Ljubljana; user posted image ,+7 kg;poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena;91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena; 109 cm

DannyS (1,0); 26 let;KP; user posted image ;+6kg;koruznica;96cm 

12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let;  +16kg

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; user posted image ;+11kg; zaročena;110cm

14. JULIJ   

15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +13kg; poročena;102cm
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ; +2,5kg; zaročena;  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik;user posted image   +8kg; poročena;105cm   
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +8,5kg koruznica;125cm

17. JULIJ

dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP;user posted image ;+7 kg; koruznica;96cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ;+8kg; poročena;90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
Vixen (1 ,0 ); 33 let;user posted image ; +3kg;zaročena;102cm

19. JULIJ    

20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 24 let; Savinjska; user posted image ; +12kg; koruznica;103cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
lučka 25 (1 ,0 ); 32 let; -3kg
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ); 31 let; user posted image , +5,7kg, koruznica;  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 31 let; +6kg; poročena;114cm     
janejajaneja (1 ,0 ); Žalec;user posted image ;+11kg; 118cm

ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ;+16kg; koruznica;97 cm

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image +10kg ;koruznica;104 cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna; user posted image ;+17 kg,poročena;
100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena;105 cm
tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image +8,5kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image ;+3,5kg; koruznica  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image ;+11kg; poročena;99cm 

giggica (2,1); 26let; +3kg; poročena 

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +8,5kg; koruznica;96cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +12kg; zaročena;107cm 

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +8kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena,101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );26 let;LJ; user posted image ;+12kg; poročena;106cm   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;+11kg; poročena;100cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ;user posted image   ;+9kg; poročena;  
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje;user posted image+8kg; poročena;114cm 
elevitka (1,0); 30let;MB;user posted image ; +12kg;koruznica; 107cm 

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 30 let; +5kg; koruznica;110cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +12kg; koruznica;110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image ;
+11kg; poročena;90cm 
MTFP (1 ,0 ); 30 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ

nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V JUNIJU

torek; 16.06.2009
Elevitka P

galateal P
DannyS P
češnca P + streptokok
melika CTG 
anci banci P + diabetolog
_ella_ P
andmoj CTG

sreda; 17.06.2009

belika P
kaos P
boomer P

jazzz27 CTG

cetrtek; 18.06.2009
tacamuca P
jaknik1 CTG
svet P

petek; 19.06.2009
tilča P + CTG
ribica 80 P
jasna81 CTG

torek; 23.06.2009
lilka P + UZ
_ella_ CTG

sreda; 24.06.2009
katrinka P

petek; 26.06.2009

bybyka_1987 P

ponedeljek; 29.6.2009
rina22 P

torek; 30.06.2009
_ella_ CTG

AKTUALNO V JULIJU

sreda; 01.07.2009
dd77 P

cetrtek; 02.07.2009
jaknik1 CTG

petek; 03.07.2009
andmoj CTG + P

torek; 07.07.2009
bybyka_1987 P

Trenutno nas je 101

Z nami so pot začele:

geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. 

user posted image geolina ponovno (PDP 30.08)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.6.2009 22:24:52   
katrinka

user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image  
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.1979
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
Špela30 15.7.1978 

user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.6.2009 22:26:58   
katrinka
user posted image
HRUPKA CESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......