rumba
|
Dan! Mi smo že malo bolje. Julija je prejšnji petek dobila antibiotik, češ da gre za bakterijsko vnetje grla in ušesk, pa ji ga nisem dala, ker sem bila kar nekako skeptična, da je res. Smo počakali do sobote, nakar ji je vročina padla in ji ga nismo dali. V soboto je dobila še drisko, pa trebušček jo je bolel, v nedeljo pa drobne izpuščaje. Danes smo šli spet do P, ki ugotovi, da je verjetno šesta bolezen, torej viroza!!! Še dobro, da ji nisem dala antibiotika, ker pol bi bila še večja štala. Kakorkoli, ušeska so že čisto bp, grlo še rahlo rdeče, tako da bo kmalu bolje. Aja, pa jaz se bom kar za dohterco proglasila, bom verjetno večkrat zadela. Češnca, v Mulerju sem videla kar nekaj igrač od Mojstra Mihe. Eh, vidim, da si že bila tam. Freycha, me veseli, da si se zmenila za novo službico. bačko, dobrodošla doma in nazaj pri nas. Ti kar korajžo pri dojenju, ne razmišljaj o tem, koliko je mleka, sproščeno dojit, ne se obremenjevati. Da prsi niso več trde je popolnoma normalno in prav, saj se počasi vzpostavi ponudba glede na povpraševanje. Prej , ko so bile trde, je bilo mleka preveč. Čimveč pristavljaj, naj čimveč pije pri tebi, tako boš najbolj vzpodbudila nastajanje mleka. Držim pesti, da bo lepo steklo.
|