Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Drage moje, rabim vaše mnenje: Zadnje dni je Ela zvečer orng sitna, se joče kakšnih 20 minut, toda je prav nič ne potolaži. Tudi če jo držim v naročju, božam in lubčkam ... se vedno bolj histerično joka. Danes pa naju je orng prestrašila: se je tako histerično drla, da se ji je kot da nekaj zaletelo in se je začela dušiti. Seveda je nehala jokati in samo prestrašeno gledala, potem pa s cviljenjem, vendar ne več jokom, zaspala na rokah. Potem ji je še nekaj časa hropelo v prsih, kot bi nekaj imela v pljučkih. Najbrž se ji je zaletelo mleko. Toda zares sva se orng ustrašila, saj je postala kar bleda, ko se je dušila od joka, čeprav je bila prej rdeča. ... Da pridem do vprašanja: kaj hudiča bi lahko mučilo našo miško, ker to gotovo niso krčki, saj ne prdka in kaka, ko se joka, je sita in previta, tudi vroče ji ni bilo, ker sva jo že prej preoblekla, ji sčistila nos ... v glavnem težko mi je, ker ne vem, kaj mojo mucko tako zelo muči , saj bi ji rada pomagala. Najprej sem mislila, da je pač zvečer tako zelo utrujena in sitna, toda da mora tako histerično jokati, da lahko zaspi??? Če priljučim fen, malo posluša in je tiho, potem pa nadaljuje z jokom. Upam samo, da večji dojenčki ne jokajo tako, da se jih da bolj "prebrati", kaj jim manjka. Hvala za vsa mnenja! po moje se ji je melekc ali pa slina k je jokala zaletelo.Upam ,da je sedaj bolje in da se je umirla in jok tudi,da je sedaj nazaj taka pridna in vesela pikica k je bila do sedaj Aleks ji pošilja poljubčke Joj ti poljubčki bodo gotovo pomagali, se že smeji ! Sem včeraj dokončno dobila potrdilo, da je res samo večerna utrujenost in sitnobica. Očitno jo moram zvečer obvezno jaz uspavat, da jo prelisičim in preprečim histeričen jok.
|