|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
12.6.2009 8:51:27   
BabyKitty
Si že mal živčna aneuser posted image sej bo vse vredu boš vidla... še par dni pa boš v rokah držala svojo štručko, ki ti bo najlepše in najpopolnejše bitjece na svetu in boš takoj pozabla vse muke, ki jih moraš trenutno trpet ko čakaš user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.6.2009 9:32:32   
tamicena
Kitty, kako si pa ti kej?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.6.2009 9:44:21   
Chi_Pita
Babnice moje lepo pozdravljene user posted image ... evo pa se spet oglašam po dolgem času user posted image ... moram priznat, da sem zdaj prebrala vse, sam se je toliko tega zgodilo, da sem spet vse pomešala user posted image

BOSTINA tebi pošiljam goro objemčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še goro pikapok za srečo za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kmalu se bo novo življenje začelo razvijat v vsaki od nas ...user posted image user posted image user posted image ... Kako kaj napreduje ta naš seznamček? user posted image nič kaj razveseljiv ni! Punce javite rezultate, da se statistika dvigne. user posted image

BabyKitty
kaj pa je zdaj s tabo? Želim ti, da čimprej ugotoviš kaj se dogaja in da ti krvna preiskava pokaže nekaj najlepšega!

donna22 in Snoopyka držim pesti, da bo pri porodu vse v najlepšem redu ... in da se boste z vašimi sončki kmalu cartali ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamicena, pri meni je od zadnjega jemanja tablet cca. 2leti in pol ... med jemanjem KT sem imela v izi vse skupaj - 4dni max, brez bolečin ... od prenehanja dalje pa mislim, da nisem imela nekih nerednih - mogoče ni bilo na točno določen dan, vseeno pa blizu datuma... razlika je bila v tem, da so se začele bolečine pred in med vsako tečko. Vse je odvisno od posameznice ... na forumu boš težko našla nekoga, ki ima enako situacijo ... ker je res vsak človek drugačen.

Punce, želim vam lep dan in preživite vikend nepozabno! user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.6.2009 11:23:58   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Si že mal živčna aneuser posted image sej bo vse vredu boš vidla... še par dni pa boš v rokah držala svojo štručko, ki ti bo najlepše in najpopolnejše bitjece na svetu in boš takoj pozabla vse muke, ki jih moraš trenutno trpet ko čakaš user posted image

veš da komaj čaka in sm vsa živčna... vse sm že prpravla, čeprav nism mela tega namaena, ker sva se z taščo dogovorili, da bo ona vse oprala pa zlikala tiste dni ko bom z tamalo v P...men pa ni mira dalo in sm že vse pripravlauser posted image user posted image user posted image zdej pa vsak večer preden grem sppat, pogledam pojstelco in si mislim: še malo pa nebo več prazna; mogoče me pa ju3 zgrab....user posted image itaq da bom vse pozabla, ko bom vidla svojega cukrčkauser posted image user posted image user posted image

ti pa maš dans pregled če se ne motim...vso srečo in čimprej nam poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.6.2009 11:25:23   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

donna22 in Snoopyka držim pesti, da bo pri porodu vse v najlepšem redu ... in da se boste z vašimi sončki kmalu cartali ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image in kaj je novga pri teb? nč? user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.6.2009 11:27:05   
Snoopyka
punce hitr nas obvestit, ko bo kak nov plusek...da se bomo lahk z vami veselileuser posted image

želim vam velik user posted image in velik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.6.2009 11:29:04   
BabyKitty
No evo me sm prišla od dohtrce z jezo nastrojena user posted image je rekla naj pridem v petek dopoldne (in grem pol ure nazaj tja in mi reče v sprejemni, da je delala od 7.00-8.00 da zdej pa samo sistematske sprejema. Sem mislila, da jim bom vrat zavila user posted image ah ja drugače se je pa pri meni zjutraj pojavila pikica krvi na vložku in to je zaenkrat vse. Upam da se vsaj ornk user posted image vlije čimprej. Da gremo novim zmagam naproti user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.6.2009 11:33:29   
Snoopyka

No evo me sm prišla od dohtrce z jezo nastrojena user posted image je rekla naj pridem v petek dopoldne (in grem pol ure nazaj tja in mi reče v sprejemni, da je delala od 7.00-8.00 da zdej pa samo sistematske sprejema. Sem mislila, da jim bom vrat zavila user posted image ah ja drugače se je pa pri meni zjutraj pojavila pikica krvi na vložku in to je zaenkrat vse. Upam da se vsaj ornk user posted image vlije čimprej. Da gremo novim zmagam naproti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.6.2009 11:59:31   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

hvala user posted image in kaj je novga pri teb? nč? user posted image user posted image

hm ... pri meni nič novega ... tečka se je poslovila in že veselo slončamo user posted image ... smo se odločli, da bomo že takoj od začetka probali ... nič računanja O in nič razmišljanja kdaj naj ne bi prišla teta ... tako, da bomo vidli ... upamo na nekaj lepega v juliju user posted image ...

Seveda pa moram čim manj kukat na tale forum, ker drugače ne morem odklopiti ... še dobro, da imam v naslednjih mesecih en kup razpisanih rokov za izpite in se moram učit, da končam ta fax že enkrat. user posted image

Pozdravčki vsem user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.6.2009 12:29:57   
donna22

Hvala, naj se uresniči vse, kar si napisala user posted image user posted image user posted image

Boš vidla, če boš se zaposlila z drugimi stvarmi, boš pa tudi user posted image hitro dočakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.6.2009 15:31:56   
arupnik3
živjo vsem ki pričakujete zlate sončke želim da bi porod potekal kar se da lepo in neboleče tako kot pri meni je blo v 2 urah vsega konec in ko rodiš otročka vsa bolečina dejansko mine in si seveda zelo utrujen ampak čez kakšen dan pa že razmišljaš da pa le ni blo tko hudi in da bi z lahkoto še enkrat dal vse skozi zdaj gledam kok je naša punca že velika in kok hitro raste in vam priporočam da naredite veliko fotk male štručke saj to ostane edini spomin še posebej če imaš več otrok ne veš ker je bil itn itd  al pa si omislite kakšen dnevnik novorojenčka .....

uh sm mal zabluzila

kako ste ??

midve sva trenutno notr ker je vroče za pop.... potem pa greva vnnnnnnn

lepo dan

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.6.2009 15:34:12   
arupnik3
evo še ena slikica male Tjaše pri 6 mesecih

user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.6.2009 15:52:32   
lenčy
iiiiiii kk je lušna... komaj čakam, da gre ta operacija mim, k zdj ne smem nč user posted image , da ne blo kaj narobe.....
upam, da bom lhk naslednje leto že držala tako punčko al pa fantka v rokah, zato si bom to poletje rezervirala samo za user posted image user posted image

lepo se mejte vse, js grem likat...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.6.2009 17:35:15   
tancy25

Pozdravljene,piške.
Kako ste?Pozdravljam vse nove,pa stare tudi da ne bo zamereuser posted image .
Bostina tebi najprej velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz moram povedati da sem zadnji izpit naredila,čaka me še diploma in to je to.Tečka še ni prišla,tako da sem klicala G in sem naročena šele 2.7,pa vseeno bom že počakala.Nosečniški test je negativen in po resnici bom znorela.Spet ni ne eno ne drugo.Tako da tista ko dela seznam naj me ne piše zraven.Ker sploh ne vem kam spadamuser posted image .Katastrofa.
V glavnem upam da nisem zatežila,samo morala sem malo pojamrati,ker se mi zdi da sem malo v stiski.Še naprej vam želim lep dan oziroma bo že kmalu večeruser posted image .
Papauser posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.6.2009 17:36:24   
tancy25

aja še to sem pozabila
arupnik3 lušno punčko imate,...user posted image

(odgovor članu tancy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.6.2009 18:31:42   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

evo še ena slikica male Tjaše pri 6 mesecih

user posted image

joj kak maš srčkano pupouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.6.2009 21:16:55   
tinncyka
ojla se vam malo javimuser posted image .

sem danes le popravla tisti tečen predmet in to celo z 3user posted image . sem imela švingl pod testom pa me HB ni dobilauser posted image
drugače še pa v ponedeljek pišemo 15 min test (upam da bo šlo) pa sem za letos končno zaključla z šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

Snoopyka in donna22- opažam da boste kmalu odšle v P. držim pesti da bo porod hitro minil in bosta kmalu držale svoje pikice v naročju in se cartaliuser posted image user posted image user posted image

Snoopyka - da mi boš javila ko boš odšla v P!user posted image

arupnik3 kako maš luškano pupikouser posted image user posted image user posted image

me je pa danes dragi presenetu - mi je naročil RR vodnik po nosečnosti pa sploh nisem vedela kaj je zadnjič tipkal po internetu samo videla sem ga ko je bral zraven mene ZS ko sem dobila glede vodnik. pa je rekel da se tako mudi da more it na internet pa da ne smem zapreti RR-ja (da je dobu kodo za popustuser posted image ). in evo sem danes ugotovila kaj je bilo tako nujnegauser posted image  (naročil ga je pa na svoje ime - tako da je še ja bolj smešnouser posted image )

jaz sem pa drugače zaspana, da bi skos samo spalauser posted image , pa še jutri delam popoldan tako da se mi bo spet na koncu službe dremalo tako kot prejšno sobotouser posted image

lep pozdravček

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 12.6.2009 21:26:23 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.6.2009 21:36:34   
tinncyka

user posted image

user posted image

user posted image user posted image  KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je ne pričakujemo user posted image !

UPORABNICA RR:    KDAJ:     STAROST:       KROG:     IZ KOD:

tancy25                 xx.05        24 let               ?            CE

user posted image       

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

BabyKitty            02.06       20 let           5.krog        LJ
      chicitita                04.06         19 let         1. krog      Grosuplje
 teen                 05.06          19 let             3.krog   LJ  
                  P1ka23                14.06         23 let             2.krog     Portorož
  Patrishka             20.06            23 let           2.krog         LJ
 Kepica83               23.06          22 let                 ?             ?
ninama                 26.06          21 let           1. krog        ?
sunshine84          29.06        24 let             3. krog       KR
      lenčy                  xx.06          22 let             2. krog     NM

user posted image

UPORABNICA RR :      KDAJ:       STAROST:      KROG:     IZ KOD:

kattix                xx.07          20 let             4. krog       ?    
IsabellaLana       xx.07       25 let             2.krog          NM
Chi_Pita              xx.07          23 let             7. krog    Izola

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image

UPORABNICA RR:        PD PORODA:      STAROST:     IZ KOD:

donna22                      26.06.2009         22 let             Ptuj
Snoopyka                    29.06.2009         18 let              MS
 M1987                         12.08.2009         21 let              LJ
 lucy86                        14.08.2009        22 let              SG
 Mateja4                     15.08.2009         19 let               ?
 jasmina in tadej          05.09.2009         22 let           Slo. B
    Tamika87                 07.09.2009         21 let              MB
jancyika                       12.09. 2009        19 let           Slo. B
Sasy                          20.11. 2009        20 let              LJ
tinncyka                      15.01 2010         19 let             CE
Anneri                        23.01.2010         25 let            MB

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

*** pondelak (1.user posted image  pri 19. letih) *** (2009)
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) *** (2009)
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009)
*** Pikica5 (2.user posted image user posted image  pri 21. letih)*** (2008)
***arupnik3 (1.user posted image  pri 20. letih)***(2008)
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

*** pikica01 ***
*** kleopatra28 ***
*** S* ***
*** BEBIII ***
*** Ploha ( 1.user posted image  pri 21. letih) ***
*** angel_rebelde  (1.user posted image  pri 19. letih) ***
*** petra88 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** pikica36 (1.user posted image  pri 18. letih) ***
*** čebelica01 (1.user posted image  pri 20. letih) ***
*** elanor ***
*** zoja10 (1.user posted image  pri 22. letih) ***
*** L009 ***
*** zaljubljena23 ***
*** tinncyka ***
*** kaya333 ***

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.6.2009 22:23:54   
BabyKitty
Joj punce jst sm pa tok slabe volje user posted image sm vesela, da prihaja user posted image , ampak mi gre kar na jok že celo popoldne user posted image vse vidim samo črno, pesimistično in me tok muči... Še z mojim sva se lihkar skregala, ker sm tečna k sto matr on pa še huj user posted image bom mogla it sam v postlo pa se najokat zgleda... da me malo mine user posted image

tinncyka lepo je to naredu tvoj dragi, mene moj ne zna presenetit, ker ga že tako dobro poznam, da vem vse kaj bo naredu že vsaj en mesec prej kot on user posted image pa ne se preveč matrat s službo, raje malo počivej in lenari, zdej še lahko...

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.6.2009 11:52:28   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Snoopyka - da mi boš javila ko boš odšla v P!user posted image

veš da ti javim!user posted image ti boš pa obveščala naprej a ne?user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.6.2009 11:55:08   
Snoopyka

Joj punce jst sm pa tok slabe volje user posted image sm vesela, da prihaja user posted image , ampak mi gre kar na jok že celo popoldne user posted image vse vidim samo črno, pesimistično in me tok muči... Še z mojim sva se lihkar skregala, ker sm tečna k sto matr on pa še huj user posted image bom mogla it sam v postlo pa se najokat zgleda... da me malo mine user posted image

tinncyka lepo je to naredu tvoj dragi, mene moj ne zna presenetit, ker ga že tako dobro poznam, da vem vse kaj bo naredu že vsaj en mesec prej kot on user posted image pa ne se preveč matrat s službo, raje malo počivej in lenari, zdej še lahko...

me kar malo potre, ko berem, kaj se vam dogaja! BabyKitty z besedami te bolj težko potolažim, ker vem das boli ampak en velik in topl prijatelski user posted image , ti lahk da velik tolažbe...no vsaj upam (čeprav je na žalost le virtualni)user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.6.2009 14:44:58   
črticaa
ojojo punce
kako kej

jz vs mal slabo spremljam zadnje čase, mi dominik in lubi vs čas pojesta ob vikendih pa še adrianuser posted image user posted image user posted image

no spremljam bl tiste ki vs mam na FB, tko da če kere še nimam nj mi mail na ZS pošlje,... sam priznam da mam mal probleme kera je tuki-kera je kaj na FB user posted image user posted image

lp vsem,..čim več pluskov, čim več užitkov z otroci za tiste ki jih že imate še več za tiste  ki jih pričakujete u kratkemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
13.6.2009 19:25:10   
BabyKitty
Kaj počnte punce ob tako lepem dnevu? Upam da uživate. Jaz sem se pravkar vrnila z "morja" in me je vožnja in vse skupaj kar utrdila. Sporočam pa da sem končno dobila user posted image , ki je tako močna, da sem pojedla že 2 naklofena danes, ker me tako krči user posted image upam da vsaj ne bo dolga user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.6.2009 14:16:53   
arupnik3
ojla

kje ste vseeeee???

no kosilo je mimo
user posted image in user posted image spita jst pa na net user posted image

no popoldne bomo postavli bazenček in naš novi polsenčnik pa se bomo mal namakal

lep dan želim

Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.6.2009 14:18:48   
arupnik3
aja še nekaj
a pa je kera pri tako mladih letih tudi že poročena ???
hja me ferbec matra user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......