|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
12.6.2009 10:46:57   
Anonimen
a ste poročene?

neuser posted image

evo, sma bla zun, naju je dež dobu, itakuser posted image tamalmu sem tak strehco potegnla naprej, kolkr je šla, pa marelo sm mu odprla in je bil kul, mene je pa napralouser posted image zdej pa že sonce spet svetiuser posted image

ena živalca (najverjetneje polh) mi vsako noč hodi na balkon češnje jestuser posted image je vsako jutro po tleh polno šudra, k se fasada kruši, k gor pleza, pa en kup košic in obgriženih olupov od češenj...mrcina mala...in to zgleda da kr iz drevesa skoči na balkon (drevo je mal stran), ne verjamem da glih spleza iz drevesa na tla, pol pa po celi fasadi skoz gor na naš balkonuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
12.6.2009 11:05:14   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

...do nas pa ne pridejo, nimam pojma zakaj. oba sta v penziji in mata ves cajt tega svetauser posted image

Mimi pri nas je isto sranje... taščica in tast sta oba v penziji, cel ljubi dan cajt, sam mormo mi 2x na teden tja hodit da Meto vidita. Pa imamo tut ene 15 minut do njih. Za pokozlat. Onedva pa prideta npr. 3 minute od nas v trgovino, pa se ne oglasita. user posted image  In pol visimo tam celo popoldne ko eni smrklji. V pon. prideta s toplic, mi pa gremo v čet na morje.. kampirat.. pol veste kok je enih stvari za pripravit.. pa naj kar pozabijo, da bom jest tam 2 dni visela, ker jo pol oni 10 dni ne bodo videli!!!! user posted image
Uživaj ju3!
Barba MI SMO S TABO!!!!!!  user posted image user posted image   Tamau je pa mali car! Res priden!

Sonček jest sem mela tut babji večer včeraj.. sem prišla ob polnoči domov, ker je moj klical, da se je zbudila.. pridem domov, onedva se režita tam v postli.. tamočna luč prižgana... in pol valda ni hotla zaspat in je pluvala in cvilila do 2h zjutraj user posted image   Zdej pa frajerka spi tamle... matr!!  user posted image

Ulla dej kamero nastav, da vidmo barabo na delu  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 352
12.6.2009 11:19:43   
nina166
Dan!

Kako pridno čvekate, samo kaj ko jaz nimam časa nič brat. V nedeljo smo imeli krst, je bilo zelo lepo, bom prilepla slikico kaka je bla Daša. Se je pa Domen malo prehladil in je že cel teden tako tečen...vi si sploh ne morete predstavljat kak je lahko en triletnik tečen...za vsako stvar se dere, vpije, razbija...grozen je.

Drugače pa smo vredu. Daša se še vedno zbuja vsaj 3-krat na noč...to je že super noč, drugače pa tudi po 5-krat ali še večkrat...očitno se še lep čas ne bom naspala user posted image  Vidim, da nekatere že dajete svojim malčkom že gosto hrano. Mi smo še kar na dojenju...sem bolj lene sorte in se mi ne ljubi kuhat kašic...je dojenje bolj enostavno user posted image  user posted image . Sicer pa še niti 5m ni stara...čez kake 14 dni pa bomo tudi mi malo poskusli še kaj drugega.

Grem zdaj slikice nalimat

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 353
12.6.2009 12:18:13   
ronja
mimi, se ti poročiš? madona, nič ne vem, kaj se dogaja!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 354
12.6.2009 12:19:11   
ronja
evo, sma bla zun, naju je dež dobu, itak

hehe, me smo mu pa ravno ušle! Smo stopile v vežo, pa se ulije ko iz škafa -ko smo prišle v stanovanje, se je pa že bliskalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
12.6.2009 12:22:56   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

mimi, se ti poročiš? madona, nič ne vem, kaj se dogaja!

user posted image Ronja, ne jaz sem priča. Midva nisva poročena in zaenkrat še nimava namena.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 356
12.6.2009 12:23:35   
ronja
Meni je pa sladoledar crknu! Lopatka za mešat se je od vsega hudega zvila oz. niti se ni zvila, samo ratala je tako mehka, da se takoj upogne in začne ropotat po pokrovu in nič ne zmešauser posted image . Sem bila tako žalostna včeraj! Tako da sem potem rabarbarin sladoled z ingverjem mešala kar na roke -zmrzovala, mešala, zmrzovala, mešala... Problem je v tem, ker se teh sladoledarjev pri nas ni dobilo in je zato kupljen v It. In zdaj moramo it v Trst na servis po to lopatko, če čem spet delat sladolede... In lejla še nima potnega lista, počakat pa tudi ne more v Slo. tako dolgo, da bi mi do obavili... tak da ne vem, kdaj bom spet lahko naredila kak sladoleduser posted image . Smrk!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.6.2009 12:24:46   
ronja
Midva nisva poročena in zaenkrat še nimava namena.

hehe, pametna puncauser posted image , se mi je zdelo, da podobno razmišljamo, zato sem bila pa pafuser posted image . No, priča, to je že zelo blizu oltarja, hehe. Pazi, da te ne zaneseuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.6.2009 12:27:25   
Anonimen
ronja ti že končno objavi une recepte, pa bomo me delale sladolede, ti si boš pa spočila maluser posted image user posted image

midva bi se poročila, če bi šla eno sredo v kavbojkah na matičnega in rekla jauser posted image sam moj ni zato, on hoče ohcet, mene pa ne prepričaš, ni šansuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
12.6.2009 12:28:28   
nina166
Takole se moja sončka cartata
user posted image

Takole se skupaj igrata
user posted image

Čakam, da me do konca oblečejo user posted image
user posted image

Krst je cel prespala user posted image
user posted image

Torta...nisem je jaz spekla
user posted image

Uživam v vozičku
user posted image

Takole pa mi otrok zaspi na tleh sred dnevne user posted image
user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.6.2009 12:28:37   
mimi30
aha, Jancci takle nekak pri nas zgleda user posted image ....moj se mi zdi, da je skor vsak dop tam, ker neki rabijo ....danes je bil tam, ker je šel hiško slikat, da nam jo doma pokaže...sta jo tako lepo pobarvala, mi pa je še zdaj (pazi 2dni) nismo prišli pogledatuser posted image ...jutri bo pa itak mogu nejc tja it kr tak nažalost ne more na poroko

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.6.2009 12:36:05   
Anonimen
ninauser posted image user posted image user posted image user posted image pa kje ti hodišuser posted image

vidim da se maste luštn, to je važnouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
12.6.2009 12:45:58   
mimi30
user posted image pri nas še pa ni blo dežja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.6.2009 12:48:03   
ronja
Jaz sem pa zadnja dva dni NON STOP FUUUUUUL LAČNA! Pa kaj je to - luna al kaj druzga? Mogoče bom dobila m. kmalu, me je zadnjič neki bolelo, sem mislila, da bo že... No, je še ni, je tudi nič ne pogrešamuser posted image . Ampak po navadi sem pred m. bolj malo jedla, zdaj pa žrem, kadar le mam 5 minut cajta, pa sem še kar lačna! Danes sem pojedla že ogromno skledo jogurta s precej kaloričnimi kosmiči (mam pač rada une z medom, napihnjene, sladkeuser posted image , pa še corn flakesa je zmanjkalo, da bi kombinirala), pa seveda sadje, pa 2 toasta z majonezo in sirom, pa precej ogromen kos pice (domače, ful debelo testo, ker ma pač lubi tako najrajši...), pa seveda 2 ogromni kupi sladoleda (po 4 tavelike kepce vsaka)... in uganite kaj? Jaz sem še vedno laaaaačnaaaa!!!
Včeraj sem pojedla 3 porcije ričeta in 3 sladoledne kupe naenkrat, pa sem bila še kar lačna. Zvečer sem jedla pico, pa ledeno kavo, pa banana split... tak da ni, da bi bila glih podhranjena zadnje dni... NIti nisva kaj telovadila zvečeruser posted image (ker takrat sva navadno res ful lačna). Pa sem še kar lačna...

A se vam tudi to dogaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.6.2009 12:48:13   
mimi30
Pazi, da te ne zaneseuser posted image

sem lepo prosla, da ne bi ki men v roke šopka dajal user posted image ...tak je namreč moja sestrična naredila, ker je imela sončnico in je ni mogla metatuser posted image ...bi lahk še kero poškodovala...zdaj je pa menda tud neka trda variantauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.6.2009 12:50:18   
ronja
tudi poročni šopki niso več, kar so včasih biliuser posted image . no, samo da je ne dobiš po buči s kako protejo, hehe

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.6.2009 12:50:35   
mimi30
user posted image user posted image user posted image nina, prava mala lepotička in kak fino spi kar v igralnem centru, bratec se pa podobno gužva pod lokom kot našuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.6.2009 12:52:44   
mimi30
Ronja, tole kar si pa ti dans pojedla oz. mal majn sem imela jaz včeri za cel danuser posted image .... mogoč je to od stare telovadbe user posted image  user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.6.2009 12:53:03   
symona
pri nas še tudi zaenkrat sonce sije user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 369
12.6.2009 12:53:59   
mimi30
zdajle grem dat ribe pečt...si lahk privoščim, ker itak mi bo frizerka jutri lase umila user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.6.2009 12:55:37   
ronja
hehe, mimi, mal je že od dojenja, samo tole se mi zdi pa tut tu mač! Zdaj jem tzatziki, bo vsaj nekaj zdravega, čeprav bi mi bolj pasalo kaj bolj kaloričnega - samo tega ni več, ker sem že vse požrla. Sem pozabila omenit še nekaj toffeeffijev... Skratka, pojedla sem vse, kar je bilo v hladilniku, pa ves kruh, pa vse, no! Moramo it v trgovino danes, bom še od lakote umrlauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.6.2009 12:56:55   
mimi30
mimi a Nejca fejst srbi?

farfala, vsake tolk se mal popraskauser posted image ...pol ga pa spomnim, da naj pri miru posti pa kr neha...sem naročila mojmu da naj tisto peno proti srbenju iz lekarne prinese...drugih zdravil, razen sirupa proti srbenju, pa za to ni...pri nekih hujših oblikah, večinoma pri starejših dajejo antibiotik...aja, pa calpol, če ima povišano vročino

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.6.2009 13:25:40   
snikolina
Ahoj čveke.

Midva sva bla malo naokoli, nama je očka danes pustil avtouser posted image .
Mimi fajn ga zažurej na ohceti še zame. Nisem že doooolgo nikjer bla na žuru.

Pri nas tut nč dežja za enkrat, je neki kazalo, pa HB nič.

Aja, jst nisem mela ne vodenih koz, ne rdečk, ne nič. Samo mumps.
Tako, da me vse to čaka z Anžetom. user posted image

Jutr dobimo obisk in bom končno kofetala po kafičih v družbi, user posted image user posted image user posted image

Se je zbudil... papapa

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 373
12.6.2009 15:50:24   
farfala
ronja, mogoče si pa nosečauser posted image user posted image

nina166 moja dva se tud tak gužvata skupaj, ful dobro,da se imajo (zaenkratuser posted image ) tako radi

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.6.2009 17:29:33   
mimi30
tko da kdr se ti bo to pojavlo, sam ta programček zalaufi, da ti popuče in bo vse okuser posted image

ulla, dela k urcauser posted image ....zdaj se mi je pa neka ikona naložla na rač. in pravi, da se mi zahvaljujejo, da uporabljam originalno programsko opremouser posted image ...tud prav

midva bi se poročila, če bi šla eno sredo v kavbojkah na matičnega in rekla jauser posted image sam moj ni zato, on hoče ohcet, mene pa ne prepričaš, ni šansuser posted image

jaz sem mojga en petek pozno zvečer, ko je prišel s fuzbal tekme vprašala, če bi se v sredo poročila....pa je reku, da nimam pravga pristopauser posted image user posted image user posted image ....takle bi blo še najcenej menjat priimekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?