nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Jaz pa sem danes v 10 tednu in 6 dni. Še malo pa bo nevarnost za SS mimo . Na mami sem prebrala da je to v 11 tednu, se pravi zame jutri . Me prav zanima koliko je je že zrastel. Upam da mi bojo na nuhalni povedali spol, takrat bom že konec 13 tedna. Pa zvečer se mi trebušček bolj izboči, spim pa na strani in malo tudi na hrbtu, na trebuhu ne upam spat že od začetka. Jaz tudi jutr vstopam v 11. teden ja upam, da je res za ss manjša verjetnost. Mene je še zmerom strah... Pomoje me bo do ns, ki jo tudi imam v 13t, točno na dan, ko se začne 13t pa ima 10t4d, me zanima kolk je velik, točno pred enim tednom na pregledu je bil 27mm, pomoje je kek centi več al koliko rastejo na teden? Meni se tud zvečer trebuh izobči (o trebuščku pri meni ne morem govorit zaradi obsežnosti ) Sam še itak nobedn ni opazil, ker imam mal več kg. Pa saj folku nameravam povedati konec junija (razen moji žlahti, ki že ve-deda sčvekal in pa njegovi vejo, od kolegic, sošolk itd. pa še nobena ne ve) tak da se še en rabi videt. Kaj pa druge? Se vam že vsem vidi? Morate že menjati hlače? Jaz še nosim iste, samo ne vem kako dolgo bo še šlo, so pa itak raztegljive pa še mal prevelike so mi bile (1 št. manjše pa vedno premale , bi lahko kakšne vmesne delali ) IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy Ne znam pa vam povedati kakšni grozni občutki so to,......ko misliš da je vsega konec. Kak fajn, da je vse vredu. Vem pa kakšni občutki so Jaz pijem magnezijeve tablete včasih, ker se bojim krčev, tak da kak začutim da me neki špika jo popijem do 2 na dan in ne vsaki dan. Pomoje škodit ne more. Pa danes sem nabavila donat zarad zgage IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 A ima katera tudi občutek vlažnosti tam spodi? Jaz imam povečano prozorno sluz upam da ni kaj narobe, pa včasih tudi beli tok to prej nisem mela. Včasih imam tak moker občutek da moram tako na wc pogledat da ni kaka čudna barva, pa je hvalabogu prozorni tok brez vonja Imela na začetku nosečnosti potem vmes neki časa ne, zdaj pa spet. Sem brala, da je to normalno, ker se nam ful povečajo tekočine v telesu. Če pa bi srbelo ali smrdelo pa so glivice na delu. Drugače je pa normalno. IZVIRNO SPOROČILO: ellie Jaz sem pa včeraj zvečer mislila, da bom umrla...zgaga me je tak pekla, da je bilo prav nevzdržno. In še danes zjutraj. Sploh ne upam nič kaj jest...ker me je kar strah, da se ponovi. Sma že 2!, včeraj me je tako peklo pol mi je bilo slabo... sem danes nabavila donat, upam da bo kaj pomagal, ker nočem ruporutov in ostalih tablet. IZVIRNO SPOROČILO: ugi Aja, še neki: Jaz sem do zdaj jemala Tifol, pa mi je včeraj zmanjkalo. Sem videla, da ene jemljete Elevit. A to je podobno? No, sej moram tako ali tako dnes v lekarno, pa bom prašala, kaj je boljš. Prvo nosečnost nisem želela vedeti za spol, zdaj bom pa vprašala, sem ful firbčna. Pa fuuuuuuuul si želim punčko. V lekarni ti bojo vrjetno dali elevit, vsaj tu okol ga vse priporočajo. Sem pa jaz tudi presedlala nanjga, ker mi ga je tašča prinesla. Drugače nisem hotela elevit na začetku, ker ti je po njem še bolj slabo, včeraj, ko sem ga začela jesti, sem danes že mogla 2x na wc, sam ne vem ali je elevi kaj pripomogel al samo češnje včeraj Jaz bi pa fanteka, ampak če bo punčka bo tudi zakoooon. Bom pa vprašala na ns, če se bo že kaj videlo.