|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
12.6.2009 8:12:27   
natasaxy
ja zdej pa še to, kaj vi vse jemlete. Tudi pijete magnezijeve šumeče tablete? Pa Elevit tablete? Jaz vzamem velikokrat še omega3, sem prebrala da je dobro za razvoj možganov in za naše zdravje na sploh.

Prebava je pri meni kar o.k. Vsake toliko časa spijem kakšen kozarec Donata, pa kivija veliko pojem, ker sem hitro slabokrvna pa pojem kar kakšne tri na dan. Pa seveda zdej je itak veliko sadja za pojest,.......tko da ni panike pomoje za prebavo:)

Ja tamalemu sem pa razložila, da ga mamica ne more več dvignit, da bo moral sam k meni zlesti,......da je bila mamica pri zdravniku in da jo boli trebušček in če bo dvigovala stvari bo mogla v bolnico. Tko da zdej tko pazi nameuser posted image user posted image , včeraj sva dala stolček zraven banje, da je sam noter zlezel in ven tudi ter potem na stroj, kjer se ponavadi oblačiva in maževa s kremo. Dobro da je že tako velik da se mu že razume stvari:):)

Zdej grem pa malo za kosilo pripravit,........doma sicer popravljamo hišo in imam tri majstre doma,..........tko da kuhati bo pa treba,.......:):)

imejte se,........

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.6.2009 8:48:07   
katra55
natasaxy sem vesela da je vse OK. Srečno in zdravo nosečnost ti želim!user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.6.2009 8:55:22   
Tekica
Zdravo, po dolgem času se spet javljam, ve pa ste načvekale že več kot 100 strani, hudo ... ne bo mi uspelo vsega prebrati za nazaj.

Včeraj sem bila na pregledu - sem noseča polnih 8 tednov, torej vstopam v devetega, rok pa mi je prestavila na 22. januar 2010. Bomo videli, kako bo zares. Tko da tiste punce, ki rejate sezname (user posted image user posted image user posted image user posted image - hvala, res), to je moja druga nosečnost, za spol ne bomo vprašali, imamo že Klemena (2,5 leti) in sedaj pričakujemo dojenčka 22. 1. 2010.

Malo me je zvilo, ko sem stopila na tehntnico, ampak počutim se izredno napihnjeno, tako da ... Kaj še bo user posted image

Zdravnica je bila zelo eksaktna, rekla sem ji, da se nisem hotela preveč veseliti, saj je moja prijateljica morala v tem času na čiščenje, ker plod ni imel srčka ... pri meni pa je in slišala sem tudi utrip, super občutek!user posted image

Potem sem dala še en liter krvi za vse, kar je bilo treba, še vedno nisem prebolela toksoplazmoze in bo treba spet zelo paziti, bom že ...

Včeraj smo povedali tudi doma, moji starši so že vedeli in so zelo veseli, včeraj pa še tašči in tastu in komentar moje tašče: "Sem te gledala v rit in sem videla, da imaš zelo veliko." Halooooooo? Kaj pa naj človek drugega reče ob novici: Imeli bomo otroka.

In nato, da ko je bila ona dva meseca noseča, je imela še luknjo v trebuhu, ne pa velike riti. Moj komentar na to je bil, da luknja v trebuhu ji je morda izginila, v glavi ji je pa ostala. user posted image Seveda ne na glas, čeprav - morda bi bilo treba.

srečno vsem!

< Sporočilo je popravil Tekica -- 12.6.2009 9:03:39 >

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.6.2009 9:12:20   
grahek85
Jutro!

Jaz pa danes vstopam v 11. tedenuser posted image user posted image Še kak teden ali dva, pa bom lažje zadihala. No ja, je že zdaj bolš kot je bilo prej, ampak me je še vedno malo strah. Tako da zaenkrat veva samo midva in pa moja mami. Sem ji povedala že pred prvim pregledom, pa ne kot bodoči babici, ampak kot hčerka, ki ve, da bo pri njej dobila podporo in spodbudo, ki jo rabi. Kapo dol, jo sicer muči, ampak ni še nobenemu povedala, niti atituuser posted image

Sem si pa danes prvič slikala trebušček in si ga bom vsak petek zjutraj, ker se mi tedni obračajo na petek. Da bom mela pregled, kako buši rasteuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

jaz imam pa jutri pregled pri diabetologu..sem imela v obeh dosedanjih nosečnostih gestacijski diabetis, tako, da....itak, da ga imam tudi zdaj....jutri bo to samo še uradno potrjeno user posted image

Tretjinka, sem se že večkrat spraševala: kako pa to izgleda? Mislim, kako se to vidi?

nataša, superuser posted image samo, da je vse ok!

IZVIRNO SPOROČILO: Tekica

Včeraj smo povedali tudi doma, moji starši so že vedeli in so zelo veseli, včeraj pa še tašči in tastu in komentar moje tašče: "Sem te gledala v rit in sem videla, da imaš zelo veliko." Halooooooo? Kaj pa naj človek drugega reče ob novici: Imeli bomo otroka.

Ja hudouser posted image Ma ji je za vrat zavit, sam je pa res hecno... Šus babjiuser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 12.6.2009 9:13:26 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.6.2009 10:04:23   
pajcevina
Živijo!

Danes pa sem se pošteno naspala (verjetno še za nazaj) celih 11 ur v kosu. Bravo jst!user posted image user posted image

Ej, dobre ste ene, ki ste že precej več noseče kot jaz, pa da uspete skrivnost obdržat samo zase... jaz sem šele v 8. tednu, pa že vejo tast, tašča, svak, moja mama in trije pari (prijatelji). Pa me še matra, da ne povem še kateremu. Moj pravi da bova povedala vsem že takoj po pregledu. No ja, vsaj v službi bo treba takrat povedat, to je pa pol isto, kot da dam na FBuser posted image

Bravo natasaxy! Sem ful vesela, da je vse uredu. Zdej pa samo čimbolj počivat in se pazit, pa bo vse ok.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.6.2009 10:11:29   
Kika99
A ima katera tudi občutek vlažnosti tam spodi?
Jaz imam povečano prozorno sluz upam da ni kaj narobe, pa včasih tudi beli tok to prej nisem mela.
Včasih imam tak moker občutek da moram tako na wc pogledat da ni kaka čudna barva, pa je hvalabogu prozorni tok brez vonja user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 12.6.2009 10:13:07 >

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.6.2009 10:15:10   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Jaz imam povečano prozorno sluz upam da ni kaj narobe, pa včasih tudi beli tok to prej nisem mela.
Včasih imam tak moker občutek da moram tako na wc pogledat da ni kaka čudna barva, pa je hvalabogu prozorni tok brez vonja user posted image

Čisto normalen pojavi skozi celo nosečnost.

Jaz pa kuham veeeelik lonec goveje juhe, tako mi paše da bi lahko samo to jedla cel danuser posted image .
Čaka me še nekaj gospodinjskih opravil, predvsem likanje, ki ga ne maram kaj preveč in sebe moram v red spravituser posted image .

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.6.2009 10:16:52   
Teni_

Jaz imam enako. Sem sumila na kakšno vnetje, ampak nič ne peče in nič ne srbi, tako, da je po moje ok.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.6.2009 10:23:35   
Mala_princeska
TeniRR user posted image da boste imeli še enega user posted image .
Sem se mogla malo "uštulit" in te pozdraviti. user posted image user posted image user posted image user posted image in srečno, zdravo nosečnost! (tudi vsem ostalim januarčicam 2010)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.6.2009 10:27:47   
Teni_
Hvalauser posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.6.2009 10:29:13   
ellie
natasaxy superuser posted image ...samo da je vse okuser posted image

Žaži men tud nenormalno paše goveja juhauser posted image  bi jo cel dan lahko jedla...pa v bistvu je ena izmed redkih stvari, ki mi paše.

Kika99 men se na čase tud vlije, ampak kolko vem, ni to nič narobe.

Jaz sem pa včeraj zvečer mislila, da bom umrla...zgaga me je tak pekla, da je bilo prav nevzdržno. In še danes zjutraj. Sploh ne upam nič kaj jest...ker me je kar strah, da se ponovi.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.6.2009 10:33:29   
ugi
Jaz imam isto, sem se že bala kaj to je. Pri prvi nosečnosti se ne spomnim, da bi imela kakšno sluz. Ampak tako kot pravi Teni, ker tudi mene ni nič peklo ali srbelo, se nisem preveč sekirala.

Glede prebave jo imam v redu. Me pa tudi v križu boli, tako kot ste že tudi opisovale, pa joški so tudi boleči. Če sem prav zračunala sem danes user posted image  10t in 3 dni. user posted image

natasaxy: Samo, da je vse OK. user posted image user posted image

Jaz sem zaenkrat povedala samo mami in atiju, pa še to ne bi, ampak je ati ful bolan in sem rekla, da morjo eno lepo novico izvedet. Brat še ne ve od mojga tudi še ne vejo, sva pa povedala enim ful dobri prijateljem, ki imajo tudi enega sinčka, ki mu je moj krstni boter. Drugim bova pa pol po 12t.

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.6.2009 10:33:36   
Žaži
Za zgago lahko komot vzameš Rupurut.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.6.2009 10:38:21   
ugi
Aja, še neki: Jaz sem do zdaj jemala Tifol, pa mi je včeraj zmanjkalo. Sem videla, da ene jemljete Elevit. A to je podobno? No, sej moram tako ali tako dnes v lekarno, pa bom prašala, kaj je boljš.

Še za seznam: Smo z Vrhnike, stara sem pa 35. Prvo nosečnost nisem želela vedeti za spol, zdaj bom pa vprašala, sem ful firbčna. user posted image  Pa fuuuuuuuul si želim punčko. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.6.2009 10:38:57   
natasaxy
kake čveke ste danes. Evo jaz bom pa danes za mene, tasta in taščo ter seveda tri majstre, ki mi delajo pri hiši naredila tudi govejo juhico in špagete z bolognese omako.

Meni pa drugače ni nič slabo,.....počutim se tako kot v prvi nosečnosti (razen panike včearaj), pojedla bi pa na cajte cel hladilnik (kumarice, pečena paprika, sladkarije,....ni da ni), se moram kar malo pazit, ker mam ful apetita, pa se nimam namena ful zredit. Če se bom tako kot v prvi nosečnosti (14 kg) bo pomoje več kot dovolj,.....tako da mi je po porodu ostalo enih 4 kg preveč, ki pa sem jih izgubila v prej kot dveh mesecih, ne da bi se posebej trudila za to:)

Tiste, ki ste drugič noseče ali pa več? Vas je kaj strah drugega poroda? Mene je ful? Pa spol vas kaj muči? Jaz komaj čakam, da se prijavim na NS v Domžale, pri dr. Strahovi, da mi mogoče pove kaj za spol:):),....čeprav je verjetno še ful prezgodaj, ali pa vsaj na morfologiji tam po 20 tednu:):)

Nič en dva tri bo kosilo na mizi,......pa bo treba v vrtec po tamalega,.......danes sem si res vzela na easy dan,.......mi kar nekaj manjka, ker drugače skoz neki moram delat.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
12.6.2009 10:42:25   
natasaxy
No da boste popravile seznam. Jaz sem rojena 02.07.1980, sem pa iz gorenjskega konca (okolica Radovljice).

Pomoje lahko moj PDP tudi popravite kar na 30.01.2010, bom ta zadnja januarka če ne že februarka (ker tamalega sem rodila 5 dni čez rok na zadnjega avgusta leta 2005)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
12.6.2009 10:48:35   
Teni_
Glede poroda me ni niti malo strah, upam samo, da tudi tokrat odnesem brez šivov, ker prvič je bilo za pop.... Pa upam, da tokrat dojenje steče brez problema. Ja, pa da pridem pravočasno v porodnišnico. Rodit pa grem lahko še 10X, če bo vedno tako kot 1. in 2. porod.

Mi2 bova vprašala za spol, čisto iz firbca, čeprav jaz mojega zafrkavam, da bo itak punčka, ker fantkov ne znamo delat.user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
12.6.2009 10:57:54   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

Tiste, ki ste drugič noseče ali pa več? Vas je kaj strah drugega poroda? Mene je ful? Pa spol vas kaj muči? Jaz komaj čakam, da se prijavim na NS v Domžale, pri dr. Strahovi, da mi mogoče pove kaj za spol:):),....čeprav je verjetno še ful prezgodaj, ali pa vsaj na morfologiji tam po 20 tednu:):)

Tokrat me je vsega bolj strah kot prvič, takrat sem vse na izi jemala, itak da ne more biti nič narobe, sedaj, ko pa vem kako je dejansko imeti otroka pa imam skoz ene pomisleke, da kaj, če gre kaj narobe, pa kako bo šlo z dvema in majhno razliko, pa tamali skoz nekaj kriči in se sprašujem kako bo dojenček to prespal.....mah, probleme si delam na rezervouser posted image .
Porod......prvič sem šla zelo pogumno v porodno, pripravljena na vse, z miselnostjo da saj tako hudo pa res ne more bitiuser posted image , sedaj, ko pa vem kaj pomenijo popadki me je pa strah. Priznam. Samo, ker se je pri meni prvič končalo s CR, je skoraj 100% da ga bom tokrat imela napovedanega, sem o tem že govorila z mojo g in pravi, da me ona en teden pred pdp pošlje v P, tam naredijo vse laboratorijske preiskave in ponavadi v roku dveh dni naredijo CR. Tako da kaže, da se bom popadkom izognilauser posted image . Pa varstvo in vse ostalo za večjega bom lahko organizirala,če bom vedela kdaj je dan X.
Za spol bom vprašala, me ful zanima, pa sina bom tako navajala na bratca ali sestrico po imenu, morda si bo znal bolje predstavljati vse skupaj.
Si pa tudi zelo želim punčko, priznam, tudi občutek imam da je punčka, enako, kot sem prvič kar vedela, da je fantek, tako da me na NS ni nič presenetila z ugotovitvijo. Če bo pa fantek pa tudi super, saj so ti prav fajn, pa bolj mamini sinčki kot dekliceuser posted image . In oblačila bodo prišla vsa pravuser posted image .

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
12.6.2009 10:59:37   
grahek85
a to za spol veste, kaj je Pušenjak enkrat napisal? Da so ugotovili, da so X semenčice malo počasnejše ampak tudi bolj trdožive, Y pa hitrejše ampak tudi manj vzdržljive. Če je spolni odnos torej par ur okoli ovulacije, bo več verjetnosti za fantka, če pa je spolni odnos več kot en dan pred ovulacijo, je več verjetnosti za deklico, vmes je pa vse možno. Malo smo se o tem menile že tudi na RR na eni drugi temi, pa je kr držalo. Vse, ki so imele bolj malo spolnih odnosov tisti mesec, ko so zanosile oz. so vedele, da je bil odnos nekaj dni pred spočetjem, so imele deklice. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
12.6.2009 11:07:35   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

a to za spol veste, kaj je Pušenjak enkrat napisal? Da so ugotovili, da so X semenčice malo počasnejše ampak tudi bolj trdožive, Y pa hitrejše ampak tudi manj vzdržljive. Če je spolni odnos torej par ur okoli ovulacije, bo več verjetnosti za fantka, če pa je spolni odnos več kot en dan pred ovulacijo, je več verjetnosti za deklico, vmes je pa vse možno. Malo smo se o tem menile že tudi na RR na eni drugi temi, pa je kr držalo. Vse, ki so imele bolj malo spolnih odnosov tisti mesec, ko so zanosile oz. so vedele, da je bil odnos nekaj dni pred spočetjem, so imele deklice. 

Ne seksamo tako redko, da bi lahko rekla kdaj in koliko ur pred ali po O je nastaluser posted image user posted image user posted image .
Je pa res nekaj na tej teoriji, to se pa strinjam.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
12.6.2009 11:09:06   
Zala01
No. da vas še jaz danes pozdravim, sem glih od frizerja in sem si naredila pramenčke, tako da sem spet malo bolj urejenauser posted image .
Jaz sem tud imela v prvo CR, tako da ga bom zagotovo imela tudi zdaj. Grem pa definitivno rodit v Trbovlje, ker sem bila prvič izredno zadovoljna. Samo, da bi ga zdaj imela v spinalni anesteziji in ne splošni...seveda če bom zbrala pogumuser posted image .
Mene nekaj zanima, kaj tiste, ki že imate doma otročke, boste šle tudi sedaj v Šolo za starše? Kaj je to zdaj tudi obvezno? Ker mene so prvo stvar takrat v porodnišnici, ko sem prišla rodit, vprašali, če sem obiskovala to šolo, pa zdaj ne vem, če je tudi treba iti?user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
12.6.2009 11:11:21   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Jaz temu definitivno verjamem...kot edini teoriji, ki naj bi nekako določala spol otroka. Mislim, da je res zelo logična. In če pomislim na mojega prvega falotka, tudi res drži.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
12.6.2009 11:14:44   
natasaxy
Zala jaz mislim, da je treba iti isto v šolo za starše. No jaz bom šla, mogoče pa kaj novega izvem kar mogoče še ne vem. Pa s tem dobiš potrdilo, da je moški lahko zraven pri porodu prisoten. Mi je pa smešno, da morajo za to plačat. Če se še prav spomnim je bilo okoli 5 jurjev v tolarjih takrat ko sem jaz rodila.

Kako pa je zdaj s tem pa ne vem točno:)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.6.2009 11:23:08   
kora33
pozdravljene,
sem nova na ringaraji in mi je všeč, ko vidi da si na prijeten način krajšate čas.
mojauser posted image bo pokukala šele februarja, pa mi že zdaj dela mičkene težave...
pa bomo preživeli...upam no...več zvem v ponedeljek na ponovnem ultrazvoku...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
12.6.2009 11:23:52   
nincrli

Jaz pa sem danes v 10 tednu in 6 dni. Še malo pa bo nevarnost za SS mimo user posted image . Na mami sem prebrala da je to v 11 tednu, se pravi zame jutri user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima koliko je je user posted image že zrastel. Upam da mi bojo na nuhalni povedali spol, takrat bom že konec 13 tedna.

Pa zvečer se mi trebušček bolj izboči, spim pa na strani in malo tudi na hrbtu, na trebuhu ne upam spat že od začetka.

Jaz tudi jutr vstopam v 11. teden user posted image ja upam, da je res za ss manjša verjetnost. Mene je še zmerom strah... Pomoje me bo do ns, ki jo tudi imam v 13t, točno na dan, ko se začne 13tuser posted image
user posted image pa ima 10t4d, me zanima kolk je velik, točno pred enim tednom na pregledu je bil 27mm, pomoje je kek centi več al koliko rastejo na teden?

Meni se tud zvečer trebuh izobči (o trebuščku pri meni ne morem govorit zaradi obsežnosti user posted image user posted image ) Sam še itak nobedn ni opazil, ker imam mal več kg. Pa saj folku nameravam povedati konec junija (razen moji žlahti, ki že ve-deda sčvekaluser posted image in pa njegovi vejo,  od kolegic, sošolk itd. pa še nobena ne ve) tak da se še en rabi videt.
Kaj pa druge? Se vam že vsem vidi? Morate že menjati hlače?
Jaz še nosim iste, samo ne vem kako dolgo bo še šlo, so pa itak raztegljive pa še mal prevelike so mi bile (1 št. manjše pa vedno premaleuser posted image , bi lahko kakšne vmesne delaliuser posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

Ne znam pa vam povedati kakšni grozni občutki so to,......ko misliš da je vsega konec.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak fajn, da je vse vredu. Vem pa kakšni občutki so user posted image

Jaz pijem magnezijeve tablete včasih, ker se bojim krčev, tak da kak začutim da me neki špika jo popijem do 2 na dan in ne vsaki dan. Pomoje škodit ne more. Pa danes sem nabavila donat zarad zgageuser posted image

Včasih imam tak moker občutek da moram tako na wc pogledat da ni kaka čudna barva, pa je hvalabogu prozorni tok brez vonja

Imela na začetku nosečnosti potem vmes neki časa ne, zdaj pa spet. Sem brala, da je to normalno, ker se nam ful povečajo tekočine v telesu. Če pa bi srbelo ali smrdelo pa so glivice na delu. Drugače je pa normalno.

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Jaz sem pa včeraj zvečer mislila, da bom umrla...zgaga me je tak pekla, da je bilo prav nevzdržno. In še danes zjutraj. Sploh ne upam nič kaj jest...ker me je kar strah, da se ponovi.

Sma že 2!, včeraj me je tako peklo pol mi je bilo slabo...  sem danes nabavila donat, upam da bo kaj pomagal, ker nočem ruporutov in ostalih tablet.

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Aja, še neki: Jaz sem do zdaj jemala Tifol, pa mi je včeraj zmanjkalo. Sem videla, da ene jemljete Elevit. A to je podobno? No, sej moram tako ali tako dnes v lekarno, pa bom prašala, kaj je boljš.
Prvo nosečnost nisem želela vedeti za spol, zdaj bom pa vprašala, sem ful firbčna.  Pa fuuuuuuuul si želim punčko.

V lekarni ti bojo vrjetno dali elevit, vsaj tu okol ga vse priporočajo. Sem pa jaz tudi presedlala nanjga, ker mi ga je tašča prinesla. Drugače nisem hotela elevit na začetku, ker ti je po njem še bolj slabo, včeraj, ko sem ga začela jesti, sem danes že mogla 2x na wc, sam ne vem ali je elevi kaj pripomogel al samo češnje včeraj user posted image

Jaz bi pa fanteka, ampak če bo punčka bo tudi zakoooon. Bom pa vprašala na ns, če se bo že kaj videlo.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!