Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 10:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste poročene? ne evo, sma bla zun, naju je dež dobu, itak tamalmu sem tak strehco potegnla naprej, kolkr je šla, pa marelo sm mu odprla in je bil kul, mene je pa napralo zdej pa že sonce spet sveti ena živalca (najverjetneje polh) mi vsako noč hodi na balkon češnje jest je vsako jutro po tleh polno šudra, k se fasada kruši, k gor pleza, pa en kup košic in obgriženih olupov od češenj...mrcina mala...in to zgleda da kr iz drevesa skoči na balkon (drevo je mal stran), ne verjamem da glih spleza iz drevesa na tla, pol pa po celi fasadi skoz gor na naš balkon
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 11:05:14
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 ...do nas pa ne pridejo, nimam pojma zakaj. oba sta v penziji in mata ves cajt tega sveta Mimi pri nas je isto sranje... taščica in tast sta oba v penziji, cel ljubi dan cajt, sam mormo mi 2x na teden tja hodit da Meto vidita. Pa imamo tut ene 15 minut do njih. Za pokozlat. Onedva pa prideta npr. 3 minute od nas v trgovino, pa se ne oglasita. In pol visimo tam celo popoldne ko eni smrklji. V pon. prideta s toplic, mi pa gremo v čet na morje.. kampirat.. pol veste kok je enih stvari za pripravit.. pa naj kar pozabijo, da bom jest tam 2 dni visela, ker jo pol oni 10 dni ne bodo videli!!!! Uživaj ju3! Barba MI SMO S TABO!!!!!! Tamau je pa mali car! Res priden! Sonček jest sem mela tut babji večer včeraj.. sem prišla ob polnoči domov, ker je moj klical, da se je zbudila.. pridem domov, onedva se režita tam v postli.. tamočna luč prižgana... in pol valda ni hotla zaspat in je pluvala in cvilila do 2h zjutraj Zdej pa frajerka spi tamle... matr!! Ulla dej kamero nastav, da vidmo barabo na delu
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 11:19:43
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Kako pridno čvekate, samo kaj ko jaz nimam časa nič brat. V nedeljo smo imeli krst, je bilo zelo lepo, bom prilepla slikico kaka je bla Daša. Se je pa Domen malo prehladil in je že cel teden tako tečen...vi si sploh ne morete predstavljat kak je lahko en triletnik tečen...za vsako stvar se dere, vpije, razbija...grozen je. Drugače pa smo vredu. Daša se še vedno zbuja vsaj 3-krat na noč...to je že super noč, drugače pa tudi po 5-krat ali še večkrat...očitno se še lep čas ne bom naspala Vidim, da nekatere že dajete svojim malčkom že gosto hrano. Mi smo še kar na dojenju...sem bolj lene sorte in se mi ne ljubi kuhat kašic...je dojenje bolj enostavno . Sicer pa še niti 5m ni stara...čez kake 14 dni pa bomo tudi mi malo poskusli še kaj drugega. Grem zdaj slikice nalimat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:18:13
|
|
|
|
ronja
|
mimi, se ti poročiš? madona, nič ne vem, kaj se dogaja!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:19:11
|
|
|
|
ronja
|
evo, sma bla zun, naju je dež dobu, itak hehe, me smo mu pa ravno ušle! Smo stopile v vežo, pa se ulije ko iz škafa -ko smo prišle v stanovanje, se je pa že bliskalo!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:22:56
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mimi, se ti poročiš? madona, nič ne vem, kaj se dogaja! Ronja, ne jaz sem priča. Midva nisva poročena in zaenkrat še nimava namena.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:23:35
|
|
|
|
ronja
|
Meni je pa sladoledar crknu! Lopatka za mešat se je od vsega hudega zvila oz. niti se ni zvila, samo ratala je tako mehka, da se takoj upogne in začne ropotat po pokrovu in nič ne zmeša . Sem bila tako žalostna včeraj! Tako da sem potem rabarbarin sladoled z ingverjem mešala kar na roke -zmrzovala, mešala, zmrzovala, mešala... Problem je v tem, ker se teh sladoledarjev pri nas ni dobilo in je zato kupljen v It. In zdaj moramo it v Trst na servis po to lopatko, če čem spet delat sladolede... In lejla še nima potnega lista, počakat pa tudi ne more v Slo. tako dolgo, da bi mi do obavili... tak da ne vem, kdaj bom spet lahko naredila kak sladoled . Smrk!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:24:46
|
|
|
|
ronja
|
Midva nisva poročena in zaenkrat še nimava namena. hehe, pametna punca , se mi je zdelo, da podobno razmišljamo, zato sem bila pa paf . No, priča, to je že zelo blizu oltarja, hehe. Pazi, da te ne zanese
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ronja ti že končno objavi une recepte, pa bomo me delale sladolede, ti si boš pa spočila mal midva bi se poročila, če bi šla eno sredo v kavbojkah na matičnega in rekla ja sam moj ni zato, on hoče ohcet, mene pa ne prepričaš, ni šans
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:28:28
|
|
|
|
nina166
|
Takole se moja sončka cartata Takole se skupaj igrata Čakam, da me do konca oblečejo Krst je cel prespala Torta...nisem je jaz spekla Uživam v vozičku Takole pa mi otrok zaspi na tleh sred dnevne
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:28:37
|
|
|
|
mimi30
|
aha, Jancci takle nekak pri nas zgleda ....moj se mi zdi, da je skor vsak dop tam, ker neki rabijo ....danes je bil tam, ker je šel hiško slikat, da nam jo doma pokaže...sta jo tako lepo pobarvala, mi pa je še zdaj (pazi 2dni) nismo prišli pogledat ...jutri bo pa itak mogu nejc tja it kr tak nažalost ne more na poroko
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
nina pa kje ti hodiš vidim da se maste luštn, to je važno
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:45:58
|
|
|
|
mimi30
|
pri nas še pa ni blo dežja
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:48:03
|
|
|
|
ronja
|
Jaz sem pa zadnja dva dni NON STOP FUUUUUUL LAČNA! Pa kaj je to - luna al kaj druzga? Mogoče bom dobila m. kmalu, me je zadnjič neki bolelo, sem mislila, da bo že... No, je še ni, je tudi nič ne pogrešam . Ampak po navadi sem pred m. bolj malo jedla, zdaj pa žrem, kadar le mam 5 minut cajta, pa sem še kar lačna! Danes sem pojedla že ogromno skledo jogurta s precej kaloričnimi kosmiči (mam pač rada une z medom, napihnjene, sladke , pa še corn flakesa je zmanjkalo, da bi kombinirala), pa seveda sadje, pa 2 toasta z majonezo in sirom, pa precej ogromen kos pice (domače, ful debelo testo, ker ma pač lubi tako najrajši...), pa seveda 2 ogromni kupi sladoleda (po 4 tavelike kepce vsaka)... in uganite kaj? Jaz sem še vedno laaaaačnaaaa!!! Včeraj sem pojedla 3 porcije ričeta in 3 sladoledne kupe naenkrat, pa sem bila še kar lačna. Zvečer sem jedla pico, pa ledeno kavo, pa banana split... tak da ni, da bi bila glih podhranjena zadnje dni... NIti nisva kaj telovadila zvečer (ker takrat sva navadno res ful lačna). Pa sem še kar lačna... A se vam tudi to dogaja?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:48:13
|
|
|
|
mimi30
|
Pazi, da te ne zaneseuser posted image sem lepo prosla, da ne bi ki men v roke šopka dajal ...tak je namreč moja sestrična naredila, ker je imela sončnico in je ni mogla metat ...bi lahk še kero poškodovala...zdaj je pa menda tud neka trda varianta
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:50:18
|
|
|
|
ronja
|
tudi poročni šopki niso več, kar so včasih bili . no, samo da je ne dobiš po buči s kako protejo, hehe
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:50:35
|
|
|
|
mimi30
|
nina, prava mala lepotička in kak fino spi kar v igralnem centru, bratec se pa podobno gužva pod lokom kot naš
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:52:44
|
|
|
|
mimi30
|
Ronja, tole kar si pa ti dans pojedla oz. mal majn sem imela jaz včeri za cel dan .... mogoč je to od stare telovadbe .
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:53:03
|
|
|
|
symona
|
pri nas še tudi zaenkrat sonce sije
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:53:59
|
|
|
|
mimi30
|
zdajle grem dat ribe pečt...si lahk privoščim, ker itak mi bo frizerka jutri lase umila .
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:55:37
|
|
|
|
ronja
|
hehe, mimi, mal je že od dojenja, samo tole se mi zdi pa tut tu mač! Zdaj jem tzatziki, bo vsaj nekaj zdravega, čeprav bi mi bolj pasalo kaj bolj kaloričnega - samo tega ni več, ker sem že vse požrla. Sem pozabila omenit še nekaj toffeeffijev... Skratka, pojedla sem vse, kar je bilo v hladilniku, pa ves kruh, pa vse, no! Moramo it v trgovino danes, bom še od lakote umrla
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 12:56:55
|
|
|
|
mimi30
|
mimi a Nejca fejst srbi? farfala, vsake tolk se mal popraska ...pol ga pa spomnim, da naj pri miru posti pa kr neha...sem naročila mojmu da naj tisto peno proti srbenju iz lekarne prinese...drugih zdravil, razen sirupa proti srbenju, pa za to ni...pri nekih hujših oblikah, večinoma pri starejših dajejo antibiotik...aja, pa calpol, če ima povišano vročino
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 13:25:40
|
|
|
|
snikolina
|
Ahoj čveke. Midva sva bla malo naokoli, nama je očka danes pustil avto . Mimi fajn ga zažurej na ohceti še zame. Nisem že doooolgo nikjer bla na žuru. Pri nas tut nč dežja za enkrat, je neki kazalo, pa HB nič. Aja, jst nisem mela ne vodenih koz, ne rdečk, ne nič. Samo mumps. Tako, da me vse to čaka z Anžetom. Jutr dobimo obisk in bom končno kofetala po kafičih v družbi, Se je zbudil... papapa
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 15:50:24
|
|
|
|
farfala
|
ronja, mogoče si pa noseča nina166 moja dva se tud tak gužvata skupaj, ful dobro,da se imajo (zaenkrat ) tako radi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 12.6.2009 17:29:33
|
|
|
|
mimi30
|
tko da kdr se ti bo to pojavlo, sam ta programček zalaufi, da ti popuče in bo vse okuser posted image ulla, dela k urca ....zdaj se mi je pa neka ikona naložla na rač. in pravi, da se mi zahvaljujejo, da uporabljam originalno programsko opremo ...tud prav midva bi se poročila, če bi šla eno sredo v kavbojkah na matičnega in rekla jauser posted image sam moj ni zato, on hoče ohcet, mene pa ne prepričaš, ni šansuser posted image jaz sem mojga en petek pozno zvečer, ko je prišel s fuzbal tekme vprašala, če bi se v sredo poročila....pa je reku, da nimam pravga pristopa ....takle bi blo še najcenej menjat priimek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?