Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 16:30:43
|
|
|
|
brkn83
|
zdravo. midva sva se najedla z nikom in greva zdej nazaj ven. Prej sva pa šla mal po trgovinah in sem mu mogla takoj kupiti eno majčko, pa klobuk in seveda dva pajaca s kratkimi rokavi za spat. greva midva še mal ven, potem zvečer me čaka pa še vlaganje češenj, okol 15 kg jih mam za skuhat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 16:56:01
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.......pa nisem MOJCHY
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 16:57:35
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je pa full črno zunaj-bo vsak čas nevihta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 17:14:04
|
|
|
|
SURF
|
Majchy- sj js sem še vedno SALT.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 17:16:15
|
|
|
|
SURF
|
Sem brala seznam...js sem pa škorpijončica 08.11.1984
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 17:20:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.......pa nisem MOJCHY JOJ ANGELCA SORY, A VEŠ O IN A STA ČIST SKUPAJ PA SEM SE ZATIPKALA. A si še moja prijateljica???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 17:56:00
|
|
|
|
simonakr
|
No pri nas že dežek pada! Pa ni sile, mal škropi!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 18:05:51
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Pr nas se je pa tko usalo malo prej, da sm vsa gnila pršla domov...Kar cedi od mene... sm se spet razvajala-sm bla na tajski masaži za mamice...Ku je pasalo...Bi kar podalšala, namesto 90min bi bla lahko tam cel dan... Danes je z Gajo vse OK, lepo papca, ni nič sitkana, pančala je kar precej v primerjavi z drugimi dnevi...Tko, da je bla učeri sam ekstra zaspana in trudna. Zjutri smo ble z Gajo zuni, v trgovini, pa na pijački s sodelavko, pol je pršla moja naj frendica na obisk in smo kofetkali na balkonu, pol pa sm gajo peljala h "tašči" in sm šla uživat. Zdej pa moj kuha večerjo, za predjed bo toust, da se malčk najem, k sm lačna, pol pa korenček na pari in fiše...Njam! tanci, vse naj naj Hani za obmesečnico! Hmmm, ostalo pa mislim da sm pozabla... Grem cunje zlagat in kak stroj zalaufat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 18:12:15
|
|
|
|
sazi
|
Pa da se še jaz javim s podatkiza seznam: Zarja, 27.2.2009 Rojstvo 3330g, 51 cm 6 tednov 4500g, 54 cm 3 meseci 5700g 59 cm moj RD je pa 16.8.1976
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 18:59:53
|
|
|
|
brkn83
|
pri nas pa je zdej ful deževalo, ampak zdej je pa nehalo. Nik zdej je, potem pa se bova še mal igrala in sledi kopanje in potem spanje. mene pa čaka ena gora dela, tk da ne vem kje naj sploh začnem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 19:50:56
|
|
|
|
Katjusa
|
Pa mi je le uspelo.... če sme slučajno katero izpustila mi nej pove, ker sem sproti slikice shranjevala pol pa se mi je zdelo čudno, da imam ful mal slikic in mi jih očitno ni vredu shranjevalo in sem mogla še enkrat od nekje 50 pa do 100 strani preletet in upam, da mi kej ni ušlo.... Črtica na 52 strani sme te vprašala, če lahko uporabim slikico, pa nisi nič odgovorila predvidevam, da nisi vidla tako, da sem te kr dodala ker sem potrebovala enga fanta majchy pa še manjša zate:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 19:52:25
|
|
|
|
Katjusa
|
če na sliko kliknete se vam še poveča in če potem kliknete na posameznega otročka se vam še enkrat poveča tko da uživajte v gledanju naših sončkov, če so napake mi jih javite:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 19:53:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No pri nas že dežek pada! Pa ni sile, mal škropi! tuki je ful scalo pa še toča je bla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 19:55:22
|
|
|
|
Pikica_82
|
Kak kjut katjuša!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 19:59:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Kak kjut katjuša!!! hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 20:00:22
|
|
|
|
Onasiss
|
BRAVO KATJUSA. MENI JE VŠEČ. vSI KOKIJI IN ČMRLE SO ZELO LEPI!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 20:00:59
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No pri nas že dežek pada! Pa ni sile, mal škropi! tuki je ful scalo pa še toča je bla a res pa ja nimate velik škode. Pr nam je pa scalo pa ful grmel k sreč pa toče ni blo pa ful lep album res ful obladaš ti to jz nimam pojma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 20:01:51
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Pa mi je le uspelo.... če sme slučajno katero izpustila mi nej pove, ker sem sproti slikice shranjevala pol pa se mi je zdelo čudno, da imam ful mal slikic in mi jih očitno ni vredu shranjevalo in sem mogla še enkrat od nekje 50 pa do 100 strani preletet in upam, da mi kej ni ušlo.... Črtica na 52 strani sme te vprašala, če lahko uporabim slikico, pa nisi nič odgovorila predvidevam, da nisi vidla tako, da sem te kr dodala ker sem potrebovala enga fanta majchy pa še manjša zate:) ja sj sm misnla to,..sam mam spomin k zlata ribca danes mvam prinašam poizdrave z morja,..............jej morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 20:02:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No pri nas že dežek pada! Pa ni sile, mal škropi! tuki je ful scalo pa še toča je bla a res pa ja nimate velik škode. Pr nam je pa scalo pa ful grmel k sreč pa toče ni blo pa ful lep album res ful obladaš ti to jz nimam pojma sej nam nima toča kej uničt v vinograt k smo ga mel smo spustil koze da so vse pojedle so ble tak šokirane, da 2 dni niso niti taknle.... no pol so pa v pol ure vse poglodale hvala:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 20:05:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa danes mvam prinašam poizdrave z morja,..............jej morje morje........ joj to morje..... komi ga čakam sem se spomnla v nedeljo imamo krst in sem včeraj zvedla da deseta maša ni v farni cerkvi ampak na uršoli (to je v dramljeh hrib če se peljete iz slovenskih konjic proti celju, ko pridete iz drugaga tunela je na vaši desni strani cerkev na hribu) upam, da se ju3 uspemo zment z župnikom da krst nardimo pred al pa po maši v farni cerkvi v dramljah... prestavit, ga pa ne mormo k v ponedeljek gre ati v valdoltro v sredo pa operacija....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 20:06:14
|
|
|
|
Pikica_82
|
Naju z malim je nevihta dobla sredi sprehoda... Sva vedrila v eni trgovini, pol pa sem svojga atija klicala, da je po naju prišel. Sicer sem mela tisto plahto za čez voziček, ampak je bil tak veter, da bi naju čez most po moje odpihnilo Ma ni moglo še tistih 10 minut, ki sva jih mela do doma, počakat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 11.6.2009 20:30:57
|
|
|
|
piskot
|
cer. otroka ne spita. martin si se kar pesmice poje v spalnici. danes ima ati rekreacijo in ob cetrtkih hodimo vsi skupaj spat. tako da je potem ati sam v otroski sobi, mi pa v spalnici. kaj je martinu to vsec, potem vedno poskusi se v petek v spalnico zavit . aja, drugace pa moram priznat da sva midva z mojim mozem cist grozna. ze tretje leto zapored sva pozabila na obletnico poroke. kayica jaz bi tudi se pocakala s kopalisci. ani smo samo malo prstke namocili, pa se tisto se mi je gravzalo. sam je tako z navdusenjem mahala ko je vodo videla, da sem ji malo privoscila. katjusa ful kul
|
PleničkeMiška2006Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?pred 1 letom starosti (
14%)
do 2 leta starosti (
25%)
do 3 leta starosti (
44%)
do 4 leta starosti (
10%)
do 5 leta starosti (
2%)
po 5 letu starosti (
5%)
Število vseh glasov: 393Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!