|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
11.6.2009 19:34:08   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dober danuser posted image

Jaz pa sem spet leteča....smo komaj zdaj prišli domov....sem bila na kafeju s kolegico,ki je prišla na obisk iz Anglije....ima tudi septembra rok....

Danes sem opazla,da ima naša M že 5 zobkov....
Prej je z mano jedla čevapčiče,včeraj pa je probala sladoled iz MC in se je kar oblizovalauser posted image

waaaw pridna!!! se ji mudi, da bo kamlu lahko pojedla še kak ornk šnicl user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
11.6.2009 19:36:49   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

končno, a ne? da ne bo T shodil prej, kot A skobacala user posted image user posted image
včeraj sem bila kar presenečena nad njegovimi akrobacijami user posted image

ja tudi jaz! neverjetno in kakšni fini korakci so to bili... bravo T!!!! in pa bravo A!!! še malo... potem pa bo šele veselo user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
11.6.2009 19:37:37   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Pri nas pa ze cel dan dezuje...user posted image ...pa piha k sto mater user posted image user posted image user posted image

Leyla ze tretjo rundo spi user posted image ...zjutraj je spala do 9-ih...spila flasko, malo se igrala, zacetek druge runde spanja se je pricel ob 10:30...spala vse do 13:00...pojedla kosilo, se zopet malo igrala...in evo ob 16-ih je spet zaspala in se vedno spi...
Ce po zunanjosti ni podobna mamici, sva pa vsaj pri spanju enaki...ma jest bi samo spala..user posted image user posted image user posted image

pridna Leyla, pridna!!! user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
11.6.2009 19:40:47   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meta lepega fanta imate doma. user posted image

Hvala!

ja res je! Sara se tudi strinja user posted image
ne morm pozabt kok sta bla fletna, ko sta se za rokice božala user posted image

A res al kaj? T smo pa spregledali. Kolk lušno ... Gorenjsko Dolenjska naveza user posted image

ja to je blo čist takoj na začetku... samo da sem parkirala vozek zraven njegovega sta že rokice molila drug k drugemu.user posted image prav res sta bla prisrčna!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
11.6.2009 19:41:09   
pf
Punce a so monologi v igri? Najprej Meta, potem Leda, nato pa še Alenka, sedaj ko sem pa jaz priracala bom pa še jaz imela malo monologov.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
11.6.2009 19:42:24   
leda
Punce a so monologi v igri? Najprej Meta, potem Leda, nato pa še Alenka, sedaj ko sem pa jaz priracala bom pa še jaz imela malo monologov.

se gremo kera nardi več monologov v neprekinjeni koloni  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
11.6.2009 19:42:44   
Alenka_
okej, ti prepustim stran do konca user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
11.6.2009 19:43:09   
pf
Lačna sem ko hudič. Že tri dni sem bolj na kumarcah, paradajzu, marelicah, papriki, solati, tuni, zelenem čaju in me prav zanima če bo vsaj zdaj šlo kaj dol. Ker jem ko ptič in sem lačna kot pujs.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
11.6.2009 19:43:16   
Alenka_
al pa ne...user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
11.6.2009 19:44:49   
pf
Leda daleč stran imate starše, da grete za en teden tja na počitnice? To se boste nauživali, pa še pol na morju. A tista varianta vaša je na otoku, ali celini?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
11.6.2009 19:47:14   
leda
Leda daleč stran imate starše, da grete za en teden tja na počitnice?

niti ne. samo bolj natančna morm bit. starši majo prikolico v čikatu na lošinju in jim gremo mal družbo delat, zdej ko dopust ni vprašanje. drugo leto ga bo pa komaj dovolj za familjarne počitnice; ne ker ga je tolk mal, ampak ker tolk radi pohajamo user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
11.6.2009 19:48:02   
leda
A tista varianta vaša je na otoku, ali celini?

uno naše divje kampiranje je pa otok v dalmaciji. z eno simpatično ladjico le 20 min oddaljen od celine.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
11.6.2009 19:49:30   
pf
Naša madam se je danes napenjala in napenjala, tak da sem jo trikrat slačla, ker sem mislila, da se je revče pokakalo, ampak smola, ker klobase ni in ni bilo. Potem sem ji pa dala za malico slivov frutek (pazi pali sto posto) in ko je zagrablo je bila punca posračkana grozno. Tak da sem se brez da bi kaj preveč razmišljala odločila, da gre body v kanto za smeti, ker je bilo enkrat toliko kot v plenici še v njem. user posted image user posted image user posted image V glavnem misija je uspela. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
11.6.2009 19:51:13   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

uno naše divje kampiranje je pa otok v dalmaciji. z eno simpatično ladjico le 20 min oddaljen od celine.

A pol si morate tudi hrano in vse zraven peljati? Včasih na take otoke tudi domačini vozijo prodavat hrano, a ne?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
11.6.2009 19:53:04   
pf

Všeč mi je to, ker se lahko res na posvetiš drug drugemu in si eno z naravo. Moj bi umrl sicer po dveh dneh, ampak zanimivo pa je. Jaz bi pa šla.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
11.6.2009 19:54:53   
leda
A pol si morate tudi hrano in vse zraven peljati? Včasih na take otoke tudi domačini vozijo prodavat hrano, a ne?

zaliv je sicer robinzonski, ampak čez hribček je pa vasica, kjer majo trgovino, okoli katere se zbirajo domačini in pljuckajo pivo. pa se picerija se najde in ene dva kafiča.

sicer pa bomo za kak večji šoping šli na izlet na celino; neki do avta, neki do trgovin. pa itak bo kak sladoled na kepce zapasal. trgovina je zlo tko založena kot tiste iz moje jugoslavankse mladosti user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
11.6.2009 19:56:59   
leda
Všeč mi je to, ker se lahko res na posvetiš drug drugemu in si eno z naravo.

se popolnoma strinjam (v povsem ne-njuejdžovskem smislu seveda user posted image ). pa všeč mi je tudi, kako v praksi ugotoviš, kako malo stvari v resnici rabiš. glih zadnjič je prišla znanka iz afrike, kjer je preživela nekaj mesecev in bila povsem zgrožena nad vsem nepotrebnim stuffom, ki se ji je valjal po stanovanju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
11.6.2009 19:58:30   
leda
Moj bi umrl sicer po dveh dneh, ampak zanimivo pa je. Jaz bi pa šla.

najljubši je lani avgusta peljal tja zojo za teden dni. jaz sem doma mal en tekst pisala, pa velik kavč peglala. in sta se mela super.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
11.6.2009 19:59:03   
leda
zmaga! zmaga! štirje monologi v vrsti!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
11.6.2009 19:59:21   
pf
trgovina je zlo tko založena kot tiste iz moje jugoslavankse mladosti user posted image

user posted image user posted image user posted image Bi rekla. Tudi tu v Kustićih (otok Pag), kamor gremo mi, je trgovina tudi videti še iz bivše juge. Jaz sem mislila, da bom vse doli nabavila v diskontu v Novalji, ampak meso bom raje kar doma kupila, pa skutke LM, pa še se bo kaj našlo. Olje, moka, pa take zadeve, to mi je vseeno, meso je pa meso in mora biti SLO. user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
11.6.2009 20:00:04   
arabela*

Lačna sem ko hudič. Že tri dni sem bolj na kumarcah, paradajzu, marelicah, papriki, solati, tuni, zelenem čaju in me prav zanima če bo vsaj zdaj šlo kaj dol. Ker jem ko ptič in sem lačna kot pujs.

bo bo, verjamemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
11.6.2009 20:00:08   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

no, zgleda si je dobro ogledala vrstnike, ker danes nekaj poskuša user posted image user posted image user posted image

Bravo. Saj bo.

Bubika se je že dolgo nazaj začela postavljati na kolena. Če ima čas in ji podlaga ne drsi, gre tudi tako. Drugače pa se kar po trebuhu vleče, je hitreje user posted image
Se mi zdi, da točno ve, kako je kje hitreje. Na parketu sploh ne poskuša po kolenih. Na airexu pa vedno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
11.6.2009 20:00:38   
arabela*

itak vse preberemo...ne se sekirat..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
11.6.2009 20:01:26   
pf

Všeč mi je to, ker se lahko res na posvetiš drug drugemu in si eno z naravo.

se popolnoma strinjam (v povsem ne-njuejdžovskem smislu seveda user posted image ). pa všeč mi je tudi, kako v praksi ugotoviš, kako malo stvari v resnici rabiš. glih zadnjič je prišla znanka iz afrike, kjer je preživela nekaj mesecev in bila povsem zgrožena nad vsem nepotrebnim stuffom, ki se ji je valjal po stanovanju...

Če se meni včasih zdi koliko navlake je sedaj za dojenček in koliko preveč še eni starši kupijo. To ne moreš verjeti. Šlo bi  z dosti manj stvarmi, pa nič ne bi bil ogrožen razvoj otročka, ampak ljudje smo komot.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
11.6.2009 20:01:33   
leda
Tudi tu v Kustićih (otok Pag), kamor gremo mi, je trgovina tudi videti še iz bivše juge.

ma je tko retro, da je prov stajliš. pa v bistvu majo vse, sam po eno. sorto in količino user posted image

mesa ne bomo kej dost jedl. to bo kot doma. za ribe bomo pa pir dilal user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?