Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Mi smo se pa prvič kopali Se je popek že čist zacelil, tko da smo šli kar v vodo. No, tut mami bi že rabila tuš Je bil čist miren, tko da mu je bilo očitno všeč. Škoda le, ker atija ni bilo zraven. No, bo pa drugič. Zdej pa spi ko top. Ga je zmatralo zgleda. super... objavi kakšno slikco IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82 eno vprašanje - kako boste speljale pregled pri gin z malčki? jih boste vzele s sabo ali oustile doma? ali vzele koga s sabo, da jih pazi...jaz mam mojo gin čisto blizu, tako da bi ta malo lahko pustila tudi doma, če bi seveda imela koga, ki bi jo pazil in če bi prišla na vrsto točno ob naročeni uri, ampak pri moji to skoraj ni mogoče...flaska, se mi zdi, da imave isto gin, kdaj si naročena in kako boš to speljala? men je rekla da jo kr sabo prpeljem.. tud jz mam G blizu mojga doma... ampak jo bom vseeno sabo vzela IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Drgač mam pa eno vprašanje glede lupinice-naša je tok zvita notr, k čist dol zleze, da ma čist upognjen vrat, tko neudobno izgleda, po mojem tko tud težko diha. Skratka, kako naj nardim,da bo manj upognjen vrat? A nej jo kako podložim al kaj? men se tud zdi moja vsa boga k jo gledam v lupinci, ampak nimam kej za narest... kr kol sem probavala je blo brez učinka IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kako je pri vas s previjanjem?? a vaši tud rjovejo... naša se tko dere... dokler jo slačim je super... pol jo pustim kakšne 5-10 min nago, zjutraj pa kakšne pol ure, pol pa k začnem plenice oblačt se že začne kremžt in k začnem s širokim povijanjem rjove k zmaj.. tko da mamo cel đumbus Podobno, oblačenje previjalne plenice je ponavadi skrajna meja tišine. Mislim, da mi jo je pa 1x uspelo previti brez joka - sem se trudila opraviti čim hitreje, pa še malo je dremala. Ampak je že več kot en teden tega... jz sem jo mogoče brez joka v tem slabem mesecu in pol previla 10x, to je pa to IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 zmajama meni se tud krega na joški zadnje dni...po 15 minutah...predvidevam da zato ker slabše teče... zdej kupujem kenguruja nasvet prosim , kako tako majhen zgleda not?a mu je udobno? kera ga ma in kako se obnese? moja tud full komentira k je na joški.. ne vem kaj je to ena fora... mleka mam pa full k mi kr vn teče.. kengurujčka sem pa kupila v BC, od 0-12 mesecev, 40€ in sicer tazga.. men full odgovarja, moja pa tud takoj zaspi k jo dam notr IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jedno pitanje curice!!!! a se kera sooca z pop. depresijo?? jz HB ne.. vsaj neki k me ni doletelo porodniška tud jz raj ne komentiram... mislm a oni pričakujejo da se da od tega živet... pa res nimajo čistih vseh... mislm če samo en dela, se s takim kešom nikamor ne pride.. to še za osnovne stvari ni - morm pa prov na klik pogledat če je že nakazana - tud jz še nimam... čudno.. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jaz sem skoz v trenirki...mi je skoda kej druzga obect...al sem poflekana od cisce al pobruhana ...itd...sama sebi sem tako odurna... pod to se pa jz podpišem... samo preoblačm se k se mi da - pižama al pa trenirka... majce skoz menjam k so pobruhane.. vse čez plenico pride, tko da jo menjam, ker se mi gravža... pa še navado ma da me tm okol vratnika pobruha, tko da ja voham to... počešem se samo takrat k si glavo umijem - glavnika pomojm sploh ne spravim zdej čez lase... IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Pa še nekaj moram vprašat - koliko morajo malčki polivati, da se šteje za refluks? Naša ful, ampak res ful poliva. Sem brala, da dokler normalno pridobiva na teži in če ni drugih težav, da ni panike, ampak me vseeno zanima, ali vaši tudi dosti polivajo? naša tud full poliva in bruha, pa kljub temu dobiva na teži.. kmal bo mela 5kg se mi zdi.. vsaj kokr sem gledala na tehtnico k sva ble skupi gor IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Plavanje za dojenčke?? Bo katera šla?? Sicer je priporočljivo po 4 mesecu, a me vseeno zanima. S prvim sem hodila v Kranj, zdaj pa bi v Lj... bi bilo fino, če bi še katera od vas... za družbo. jz bom hodila, samo ne vem kdaj... pomojm pa bom šla v atlantisa v btc IZVIRNO SPOROČILO: mucka25 Sem se hotla bolj pohvalt kolk smo pridobli na teži v teh dveh mesecih. Nina ima sedaj 4370g in 53,5 cm, Tina pa 3790g in 52 cm, naslednji pregled imamo 15. 7., kolke imamo 1. 7., vmes pa na fizioterapije hodt in pa kontrolne UZ glevic v Lj. Ja sej smo res sam še okol dohtarjev, še dobr, da smo drugač zdravi. super... bravo slikce z-majčkov kaj zdej, ne bo nobene nove objavljene IZVIRNO SPOROČILO: karatina Še ena slikica naše male pikice: bravo Lina
|