|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
11.6.2009 17:16:16   
Virtualna
Olivija...Ani se vedno raste lepotna pika na celu?

Moji Leyli se kar ni izginil t.i. storkljin ugriz...pa so rekli, tja do njenega sestega meseca, bi moral ze izginiti...pri njej je pa se kar prisoten user posted image ...ma saj ni tako motece, le ko se napenja pri kakanju ali pa, ce je kej "huda" in se dere vsevprek, se vidi...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
11.6.2009 17:17:13   
Olivija*
nekateri kar preskočijo fazo puzanja...

virtualna, tvoje prejšnja slika mi je bila bolj všeč. dej še kako L pošlji user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3552
11.6.2009 17:19:16   
Olivija*
raste sicer ne, je pa še vedno precej vidna. zdaj je že malo manj izbočena in malenkost bolj svetla, tako da mislim, da ji bo sčasom izginila...tam nekje do tretjega leta, baje.

Neposredna povezava do sporočila: 3553
11.6.2009 17:19:19   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Olivija...Ani se vedno raste lepotna pika na celu?

Moji Leyli se kar ni izginil t.i. storkljin ugriz...pa so rekli, tja do njenega sestega meseca, bi moral ze izginiti...pri njej je pa se kar prisoten user posted image ...ma saj ni tako motece, le ko se napenja pri kakanju ali pa, ce je kej "huda" in se dere vsevprek, se vidi...

Kje ga pa ima?
Meni so rekli, da na čelu izgine, na tilniku pa ne. In je ravno tako, kot pri vas, če se napenja, se mu na čelu še vedno tisti V nariše.

< Sporočilo je popravil AinB -- 11.6.2009 17:20:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3554
11.6.2009 17:23:41   
AinB
Danes se je T uspelo celo porezati na nogo od stola. Kako? Nimam pojma, pa mu je vseeno uspelo. Nič se ni jokal ali pritoževal. Pa ga vzamem v naročje in vidim kri na bodiju. Nič mi ni bilo jasno. Sem mu malo zavila, pa je sedaj to glavna atrakcija. Cel čas že poskuša zadevo spraviti stran.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
11.6.2009 17:29:08   
Olivija*
ojoj, T je pa res pravi raziskovalec...
nas vse to še čaka, malo kasneje

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
11.6.2009 17:29:34   
Olivija*
kaj je zdaj s tem vremenom? pri nas grmi...menda ne bo spet toče user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
11.6.2009 17:47:01   
AinB
Po moje pa bo, ker je že cel dan tako čudno vreme, pa tolk dol pritiska, da bo sigurno toča. Upam, da sem se zmotila. V dobro vseh naših jeklenih konjičkov (da ne bodo buškasti user posted image ).

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
11.6.2009 18:41:27   
meta21

A dojencki preden shodijo morajo puzati, al kaj?
Jaz imam obcutek, da bo nasa prej shodila, kot pa zacela puzati tak samovoljno...
Ce jo posedem na tla in ima priliko ob kakem predmetu se dvigniti na nogice, se dvigne...tak, da... ne vem no...bomo videli user posted image

Sedenje, plazenje, kobacanje, hoja... v tem vrstnem redu naj bi šlo, ker se jim pol celo življenje pri motoriki pozna ampak ni pa nujno. Kar nekaj dojenčkov preskoči kakšno fazo.

Neposredna povezava do sporočila: 3559
11.6.2009 18:41:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: leda

očitno je vseen ali sem na rr zjutraj ali zvečer, ledinini monologi so a must.

svečano objavljam, da se gre jutri zoja končno drugič cepit proti klopnemu meningitisu. kar pomeni, da bo čez dva tedna na to ******bolezen, za katero nimajo zdravil, ki pa te mimogrede spremeni v rastlinco, imuna. poudarjam pa zato, ker se lahko cepiš le, če dva tedna nisi mel klopa in to je njen tretji poskus...

Mi smo tudi v petek T cepili proti klopnemu mening. in moram reči, da ga sedaj bolj mirne duše dam na travico sedet. Ker sem kar panična kar se teh reči tiče.

Kako je s tem cepljenjem, kolikokrat, kolk stane... Malo informacij prosim!user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
11.6.2009 18:41:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meta lepega fanta imate doma. user posted image

Hvala!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
11.6.2009 18:41:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz mu bom kupila kopalne pleničke od Racmana, ki so pralne. Na tistih za enkratno uporabo bom bankrotirala, če ga bom parkrat na dan dala v morje. Jaz si sploh ne predstavljam...

v navodilih za uporabo kopalnih pleničk piše, da se lahko uporabijo večkrat, če jih posušiš na soncu (in seveda niso pokakane). otrok pa ne sme bit v mokri plenički.

meni so kopalke ful lušne...ampak praktične se mi pa ne zdijo. naša jih ne bo imela. le plavalne pleničke...pa tiste neoprenske hlače, ki se na fredov obroč prihaklajo user posted image

Saj jaz ne mislim kopalk ampak kopalne pleničke, ki niso za enkratno uporabo. Od Racmana jih majo v BC. Sem šla zadnjič kupovat kopalne pleničke za enkratno uporabo in sem malo pojamrala, da bom celo bogastvo zapravla zanje pa mi je racmanove pokazala. Podobne so kot tiste za enkratno uporabo le da se operejo in posušijo pa ob strani majo drukarčke za zapet.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
11.6.2009 18:41:43   
meta21

naša A pa danes trenira "stojo" na kolenčkih in na rokah, potem se pa guga naprej in nazaj...to je verjetno trening pred kobacanjem user posted image
koliko časa traja ta faza, preden skobacajo? po moje bo kar kmalu, ker že cel dan pridno trenira user posted image user posted image user posted image

Mah ne vem. Lovro se na kolena postavlja že vsaj 1 mesec, na vse 4, tak kot ti praviš, pa že vsaj 14 dni pa še vedno samo po vojaško puza. Eni pa menda čez noč pogruntajo. Bojo že....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
11.6.2009 18:43:07   
meta21
To pa je produktivno komentiranje, hihiuser posted image

• user posted image

meta21 18:41
    Dojenček - Starši čvekamo
  • user posted image

• user posted image

• user posted image

• user posted image

(odgovor članu meta21)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3564
    11.6.2009 18:43:42   
    Alenka_

To pa je produktivno komentiranje, hihiuser posted image

• user posted image

• user posted image

• user posted image

• user posted image

• user posted image

• user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu meta21)
    Neposredna povezava do sporočila: 3565
    11.6.2009 18:44:19   
    meta21

raste sicer ne, je pa še vedno precej vidna. zdaj je že malo manj izbočena in malenkost bolj svetla, tako da mislim, da ji bo sčasom izginila...tam nekje do tretjega leta, baje.

Meni je pa tak lepa ta pikica...user posted image  Meni se zdi, da ji prav paše!

(odgovor članu Olivija*)
    Neposredna povezava do sporočila: 3566
    11.6.2009 18:45:46   
    meta21
    al bi bak... mi je dragi kremšnito prinesel, njamuser posted image

(odgovor članu meta21)
    Neposredna povezava do sporočila: 3567
    11.6.2009 18:46:21   
    Alenka_

A dojencki preden shodijo morajo puzati, al kaj?
    Jaz imam obcutek, da bo nasa prej shodila, kot pa zacela puzati tak samovoljno...
    Ce jo posedem na tla in ima priliko ob kakem predmetu se dvigniti na nogice, se dvigne...tak, da... ne vem no...bomo videli user posted image

Sedenje, plazenje, kobacanje, hoja... v tem vrstnem redu naj bi šlo, ker se jim pol celo življenje pri motoriki pozna ampak ni pa nujno. Kar nekaj dojenčkov preskoči kakšno fazo.

no ker smo zdej ugotovili kaj je plazenje in kaj kobacanje: Sara je plazenje preskočila in iz sedenja prešla takoj na kobacanje user posted image
    tak je, ja, sicer vrstni red ampak kakor jaz ugotavljam je malo takih otročkov, ki gredo čez vse faze... tako da nč sekirat če kake faze ni!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu meta21)
    Neposredna povezava do sporočila: 3568
    11.6.2009 18:47:07   
    Alenka_
    meta a sm te zmotla? a bi rada celo stran naklofala? user posted image

(odgovor članu Alenka_)
    Neposredna povezava do sporočila: 3569
    11.6.2009 18:50:00   
    Alenka_

Hvala!

ja res je! Sara se tudi strinja user posted image
    ne morm pozabt kok sta bla fletna, ko sta se za rokice božala user posted image

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 11.6.2009 18:51:05 >

(odgovor članu meta21)
    Neposredna povezava do sporočila: 3570
    11.6.2009 18:56:41   
    AinB

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: leda

očitno je vseen ali sem na rr zjutraj ali zvečer, ledinini monologi so a must.

svečano objavljam, da se gre jutri zoja končno drugič cepit proti klopnemu meningitisu. kar pomeni, da bo čez dva tedna na to ******bolezen, za katero nimajo zdravil, ki pa te mimogrede spremeni v rastlinco, imuna. poudarjam pa zato, ker se lahko cepiš le, če dva tedna nisi mel klopa in to je njen tretji poskus...

Mi smo tudi v petek T cepili proti klopnemu mening. in moram reči, da ga sedaj bolj mirne duše dam na travico sedet. Ker sem kar panična kar se teh reči tiče.

Kako je s tem cepljenjem, kolikokrat, kolk stane... Malo informacij prosim!user posted image

Pri nas je možno otroka cepiti po 1. letu. Cepi se 3x, ne vem pa koliko stane. Mi smo šli v A in tam cepili T, ker je pri njih drugačno cepivo in se lahko cepi že otroka od 6. mescev naprej.

(odgovor članu meta21)
    Neposredna povezava do sporočila: 3571
    11.6.2009 19:00:35   
    AinB
    IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Hvala!

ja res je! Sara se tudi strinja user posted image
    ne morm pozabt kok sta bla fletna, ko sta se za rokice božala user posted image

A res al kaj? T smo pa spregledali. Kolk lušno ... Gorenjsko Dolenjska naveza user posted image

(odgovor članu Alenka_)
    Neposredna povezava do sporočila: 3572
    11.6.2009 19:06:19   
    leda
    leda - kdaj greste na dopust

v soboto gremo dekleta mal na obisk k mojim staršem za en teden. potem tri dni peremo in eliminiramo nepotrebno in odrinemo za tri tedne...

(odgovor članu RAČKAPK)
    Neposredna povezava do sporočila: 3573
    11.6.2009 19:10:02   
    leda
    Pri nas je možno otroka cepiti po 1. letu. Cepi se 3x, ne vem pa koliko stane. Mi smo šli v A in tam cepili T, ker je pri njih drugačno cepivo in se lahko cepi že otroka od 6. mescev naprej.

pri nas stane trikrat po 30 evrov. imuna bo dva tedna po drugi dozi, ki jo mora dobit 1 do 3 mesece po prvi. tretja sledi 6 - 9 mesecev po drugi. vsakih pet let je treba žal ponovit vse skupaj.

(odgovor članu AinB)
    Neposredna povezava do sporočila: 3574
    11.6.2009 19:12:43   
    leda
    naša A pa danes trenira "stojo" na kolenčkih in na rokah, potem se pa guga naprej in nazaj...to je verjetno trening pred kobacanjem

je, je, sam pri nas je to trajal dva mesca i kusur. sem sem nekajkrat osmešla z napovedmi: evo jo, še par dni, pa bo kobacala...

(odgovor članu Olivija*)
    Neposredna povezava do sporočila: 3575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
    Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
    Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
    Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?