Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 11.6.2009 10:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo nameravali v Grčijo, pa zdej ne gremo, ker so cene kr visoke, bomo pa šli pozimi nekam - kjer bo toplo. Jaz ti priporočam, da se pozanimaš, kako je z zdravstom tam. Ker to je edina stvar, ki se meni zdi ful pomembna. Vse ostalo se že poštima - če je pa zdravstvo slabo, je pa kriza. Sicer - jaz zmer pravim - da jih le ne bi rabil, sam nkol pa ne veš.
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 11.6.2009 13:41:27
|
|
|
|
muca79
|
Pozdravček, sama sem bila dve leti nazaj na poročnem potovanju. Mislim, da tam ni prav super čistoča, če te to ne moti pa ti svetujem da dobro preveriš resort v katerem mislite bivati mi smo bili na spodnji strani kjer ne piha toliko in so lepše plaže. Drugače pa v našem resortu je bilo veliko parov z malimi otročički, preveri kaj ti resort nudi glede na starost tvojega otročička. Nebi imela pripomb saj mislim da boste ti in tvoja pikica uživali čeprav je pot malo dolga. lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 11.6.2009 14:49:13
|
|
|
|
tajaf
|
Hvala obema za odgovor. Upam da bo še katera kej napisala, če ima izkušnje. Al pa sam mnenje je več kot dobrodošlo. Sem namreč v velikih dvomih ali iti ali ne.Sama sem tudi raje za Grčijo, ker je bližje, ampak me prijatli pa mož prepričujejo da je za otročička to lepo it. Pa smo dobili zelo poceni varianto, za 14 dni, all inclusive, in še prjatli k mata prav tako malega otročička so za to, da se gre tja. Hmmm, jst pa premišljujem, ker se mi zdi vožnja res dolga. Sem namreč tudi jaz bila tam na poročnem dve leti nazaj (Punta Cana) tako da se malo bojim vožnje s malim. Glede zdravstva pa me ne skrbi ker baje je dobro poskbljeno tam. Vsaj tako so rekli na tur.agenciji. Zdej pa nevem... lp
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 11.6.2009 18:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko pa je ta cena, če ni skrivnost? Ja, men se zdi tud vožnja mal kriza, ker je otrok pripet nate in zdej, če so turbulence, ne vem, kako mu dopoveš, da ne more dol - vsaj našemu bi težko.
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 12.6.2009 11:25:29
|
|
|
|
tajaf
|
Ja cena je okrog 900 eur all inclusive, 14 dni. Tolko je kot Grčija, za kar se mi zdi škoda dat denar, če lahko grem za isti denar v Dominikansko. Ja, ko sem jst šla tja je bilo malo turbulence, skorej nismo čutili. Ne, sej naš če bi ga držala in mu dala igračko v roke bi se igral in zamotil, dokler se ne bi lohko spet pripeli. Ma sam upam da bi blo malo te turbulence.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2009 15:23:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 12.6.2009 15:44:42
|
|
|
|
tajaf
|
Hvala za odgovor, si me prow pomirila, ker me je malo strah malega na tako dolgo vožnjo vozit. A pol se pa bo tudi moj igral, bo star pa 10 mesecev. Ma za svoje mesece je velik in tudi zelo močan (76 velik, in 13 kg). Tako da po mojem v tisto zibko nevem če bi ga stlačli. Glede leta pa še točno nevem, se moram še pozanimat. Vem da letimo 9-10 ur, ker sem jst žej šla dve leti nazaj v Dominikansko (sam me zdej zanima kako otrok po vaših izkušnjah preživlja tak let), kdaj pa točno letimo pa še nevem. Ja sej če bo ponoči itak spi otrok ja, to bi blo super. Ma sej če ne se bo pa lepo igral, pa malo bomo šli po letalu tajtaj, pa bo. Mu bo sigurno vse zelo zanimivo, tako da upam da res ne bo problemov. Aha, ja coris pa obvezno, se strinjam.
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 12.6.2009 20:54:39
|
|
|
|
tajaf
|
Almera : zanima pa me še, kako je pa blo s tamalim glede časovne spremembe. Mu je kaj spremenilo potek spanja in to? hvala in lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2009 21:08:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2009 21:10:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 13.6.2009 8:19:02
|
|
|
|
citrončica
|
Pojdi pokukat na Internacionalna klepetulje, tany83 živi tam, ti bo najbolj pomagala, tud meni je ful, sva bila lani pozimi tam, je bilo res super....
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 13.6.2009 9:27:59
|
|
|
|
tajaf
|
Ja hvala vsem, bom povprašala še kaj Tany83. Hvala za kontakt. Lp
|
|
|
|
RE: Dojenček v Dominikansko republiko 15.6.2009 10:36:04
|
|
|
|
hillmagic
|
Jaz sem bila v zimskem času z 13 mesečno punčko v Nepalu, ki je tudi dežela tretjega sveta. Kjer je bilo težko priti do pleničke. Na okrog je veliko umazanije Ni pitne vode. Tako da sva pili ustekleničeno. Plus to da je bila elektrika samo 4 ure na dan. WC papirja ne poznajo. živali kot so kokoši, psi, koza,krave se prosto sprehajajo na okoli in seveda povsod urinirajo. Pa je kljub vsemu bila moja punca bolj zdrava kot pa po enem tednu vrtca. Res. Imela je samo enkrat drisko 3 dni, ker je pila mleko od bivola. To pa je bilo tudi vse. Pa par pikov od komarja,ker sem založila kremo pa so jo eno noč malo popikali. Tako da boš videla da ne bo problema. Previdnost ni nikoli odveč Vseeno pa ni tako nevarno kot se zdi. Pa srečno Aja glede leta. Je bila moja zelo pridna. Leteli sva 17 ur in vredu prenesla vse skupaj. Pa še sami sva bili, ti boš imeli ob sebi moža tako da jo bosta lahko oba crkljala. Med vzletom in spustom ji daj za piti ali dudo zaradi pritiska. Lahko imaš tudi voziček s seboj, če morata kje čakati na naslednji let. Tudi posteljico so mi naštimali, čeprav je bila malo prevelika, sem jo potem tako naštimala, da so ji nogice ven malo gledale. Spala je večji del poti. Glede ure in njenega spanca je bilo tako da je tam +5 ur Ker pa sva dva dni do tja potovale je imela vse tako pomešano, da ni opazila oz. jo časovno razlika ni nič matrala. Ko je bila noč je spala.
< Sporočilo je popravil hillmagic -- 15.6.2009 10:42:35 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na izlet v Škratovo deželoSte že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?