Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Jutro Spipalo se mi bo. Niti ta štos ne pali, da ga damo kasneje spat. To noč se je namreč zbudil že ob 2:57 (od 21 h), delal celo uro kažin in spet spal od 4. do 6. Ne vem kaj mu je, upam da ga mučijo zobki, ker je začel spet full krat na dan kakat, sicer videt ni nič, ma vseeno. Grave res, v takem tempu se mi bo ščupalo. Ti nisem nič nevoščljiva tinky.Je pa res, da pri nas ni to nič novega in sem že skoraj vsega hudega navajena.Včeraj je recimo zaspala okrog 22 30, ponoči se je 3 * prebudila, vstati je bilo pa danes treba že ob 05 45 .Posledično je že spet koma v posteljici od 07 20 dalje. Upam da bo tvoj Teo kmalu padela nazaj v stare tirnice. JE pa Lara sitna kot strela že 2 dneva.Neboglasnica včeraj ni mogla verjetni kako se je obnašala, čist divja , je rekla, da so mi otroka zamenjali.Ah ja mogoče bodo pa zobki A Lara ponoči zganja kažin al se samo zbudi in takoj zaspi nazaj? Ko si enkrat navajen, da prespi celo noč je zdej to dvojni udarec. Podočnjake imam čist črne, ki segajo nekje do kolen. Že drugo forte kavo pijem. Teo pa od 7 že spi, bomo vidli za kolko časa Včasih je imela te fore ko je hotela animacijo ponoči, če se spomniš. Sedaj pa ko se zbudi hoče samo jožko in zaspi nazaj.Jo pustim da se doji 5 minut in jo odložim nazaj v posteljico. Si pa predstavljam, da je šok za teloč e si prej navajen spat celo noč pol pa kar naenkrat akcija ponoči pa vstajanej in podobno. Mene je Lara kar lepo od rojstva dresirala tako da sem se res navadila.Kak dan sem malo bolj utrujena, če čez dan letamo okrog drugače pa gre.Je pa res, da potem velikokrat zmanjka časa za naju z dragim, tako da ko mala mrkne šibnem pod tuš in hop za njo v posteljo. Ja, se spomnim, da je tvoja Lara že od rojstva nočna prica No, ma če ne prej v roku pet let bomo spet začeli normalno ponoči spat. Naš plan je zdej ta, da ga za vikend spokamo v njegovo sobico, to bi mogla sicer nardit že takoj, ko je prvič prespal noč, vendar sem bila še do predkratkim taka lenčina, da bi zjutraj za se pocrkljat skočila ponj v sosednjo sobo. Mi je blo bolj komot se samo stegnit. Evo....zdej pa imam!