|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
10.6.2009 13:41:35   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Sanikaa, kupi še bistrin, da se ti voda zbistri in regolator kislosti - Ph-ja, če ne bo voda fuč!
Mi imamo kr velik bazen, z 20.000 litri vode, če imaš enakega, je lahk kr kriza, tolk vode menjat.

Vzela sem kar cel paket za uzdrževanje vode (algicid, klor granulat, klor tablete, granulat za ph, testerje za ph). Ampak bistrina pa nisem vidla. naš je 5 m v krog tak da je 14 000 litrov. Je kar že za plavat velikost user posted image . Upam da ne bo voda za menjat. Bomo ga zdrgnili pa noter dali nekaj za instant dezinfekcijo (mal večjo dozo) in potem celo noč filter bo laufal. Še kaj predlagaš?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.6.2009 13:43:32   
Flora2
Sanikaa jaz ti popolnoma verjamem, da je tvoj user posted image popolnoma super fant.

Cowgirl,sem pozabila napisat  čestitke za kolegico, ki bo januarja mami.

Hel32 joj ne omenjaj mi bazena, vode in namakanja, to imaš res super varianto za vroče dni in spoščanje.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
10.6.2009 13:50:16   
Flora2
sams aha take plaže imaš v mislih, jaz sem mislila tiste bolj nedostopne, kjer ni veliko ljudi ali pa si celo sam, ker takih pa mislim da tukaj okrog Umaga ni, ali pa se motim, ker tega konca ne poznam prav dobro.
Kako je vam ob obali fino, ker ste ves čas na morju.

Aja pa da se še jaz pridružim čestitkam za rojstni dan in ti želim, da bi te tvoje pričeske razveseljevale skozi celo letouser posted image , vse najboljše.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.6.2009 14:10:22   
HeGa
Hel32 hvala, mislim, da ni dileme, bomo res uživali. Razen, da se moram v torek pripeljat nazaj na UZ v porodnišnico zaradi sladkorne (ne vem, kaj zdej tolk komplicirajo), ker se bomo vozili najman 8 ur, mi ne sede lih, pa še brezvezni strošek tale vožnja, ampak bom pa spet mojo user posted image  vidla, to je pa tud nekaj. A ti moraš po dieti tudi zjutraj meso jest? Jst ga mam samo pri kosilu in večerji. Pa še to velikokrat kar s sirom zamenjam. Si lepo spečem bučke, šampinjone, pa gor rezino sirčka, pa je meso pokrito. Sem se že kr navadla. Na začetku sem pa mislila, da bom crknila od vse zelenjave. Se pa res držim diete pa se mi cukr sploh neče umirit, kljub insulinu. Zgleda, da bo še zanimivo.

A se lahk mal považim? Sem šla s sodelavkami mal na šetnjo med službo in sem si kupla dvoje full luštne kopalke. Pa sem mislila, da se za moje XXL košarice sploh ne dobi nič pametnega, pa mi je prodajalka nametala cel kup kopalk za pomerit, sem zbrala po barvah, šla probat 7 njih, pa potem dvoje kupla. Se nisem mogla odločit sam za ene. Sem full vesela, ker sem si celo všeč.

Cavalierka o še ena sotrpinka, ma ti nič ne privoščim. Saj boš sama videla, kako močno se moraž držat diete. Jst na žalost ko pijanc plota. Saj na začetku je najtežje, se je tudi meni zdelo, da bom sam za štedilnikom, pa sam jedla, zdej pa kr gre. Boš vidla, sam da notr padeš.

M1987 čestitke za poroko user posted image  !

Zdej pa morm naprej delat. Smo že tolk zabušavale, da se mi je kar nabralo, pa bi šla rada čez dobro uro domov.

Uživajte!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
10.6.2009 14:22:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sams

Pa še to: upam, da tista, ki tako lepo ažurira naš seznam, da bo to tudi delala za otročičke user posted image  (imam sicer na sumu, da to delajo ali tulpek ali hel32, mogoče pa se motim...).

Nekajkrat sem ga, ampak tega ne počnem redno, ker ni časa... Ne bi bila anonimna user posted image . Pa še čisto na koncu sem se vam pridružila, seznam ste delale pa verjetno že prej.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 330
10.6.2009 14:35:14   
opatija
Ojla bejbe!

Jest se zdim pa danes sama sebi kar pridna pa ni nič videti. Bila sem na Rožniku, cel dan nekaj pospravljam, pa kuham na zalogo (skrinjo bo kar razneslouser posted image ), stanovanje je pa tako kot bi treščila bombauser posted image Počutim se fajn, komaj čakam petek ko imam pregled, potem pa sem še zmenjena za kavo z dvema kolegicama, seveda vsako posebaj, da bo dalj trajalouser posted image

Me pa vedno bolj skrbi, ker naj bi ta teden že pošteno delala, pa vsi po vrsti zamujajo. V ponedeljek naj bi oddala v tiskarno, mi pa naj bi danes teden zvečer odrinili na morje. Sedaj pa urednik kar nekaj bluzi, da se bo mogoče zavleklo za kakšen teden, morda pa celo v julij, ko naj bi bili mi že nazaj. Ma sem besna ko user posted image !!! Kaj si predstavljajo, naj skenslam 14 dnevni dopust, kar tako mal, za vsak slučaj!?! Vedno se prilagajam, kakšnih težavnih situacij si sploh ne upam omenjati ker se mi zdi, da je to pač moj problem, potem pa takole! Naš veleumni lektor gre pa lahko julija na dopust in tega se moramo vsi dobro zavedati in seveda upoštevati. To, da sem jaz noseča v osmem mesecu, da si želim z družino na morje, ker kasneje to ne bo več možno, pa da mora tudi moj user posted image napovedati svoj dopust in ga ne more kar malo prestavljati, pa ne pride na misel nobenemu kur**! Očitno te upoštevajo le, če si zaj***** piz**, ker če si uvideven in fleksibilen pomeni, da si butast tepec, ki ne ve kaj bi sam s sabo. AAAA, res sem besna!user posted image Se opravičujem, ker tu res ni mesto za to, pa moram vseeno dati ven, ker me bo sicer razneslo.

Tanchy Moja G meri MV s tipanjem. Nekako zatipa konec in nato zmeri z šiviljskim metrom, ter vedno zapiše. Za pregled odprtosti pa pregleda vaginalno, vendar dela to poredko, ker menda ni dobro prevečkrat in po nepotrebnem žokati tja notr.

Sanikaa & Hruškolinka upam da se srečamo na tem plavanju za dojenčke! Jaz sem hodila že z Nikom in nameravam spet, me je pa zanimalo, če je bolje na FŠ ali v Atlantisu. Hrauškolinka, prepričala si me za FŠ, poleg tega mi je pa itak bližje, pa že poznam kako in kaj.

Zdej pa šibam delat lazanjo, potem pa po mojega sončka. Prijateljica, ki je ravnokar rodila drugo punčko, me je kar malo prestrašila. Rekla je namreč, da ji je ful hudo za starejšo punčko, ker se ji nima časa posvečati toliko kot prej in da je mala kar malo žalostna. Svetovala mi je, naj čim bolj izkoristim ta čas in uživam s tamaučkom dokler je še edinčekuser posted image

Čau, čau!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 331
10.6.2009 15:00:24   
Ayo
Ojoj ste spet naklofale, neverjetne ste!! user posted image

Evo mene na dopustu!!! user posted image user posted image user posted image

Sem se prej toliko napapcala, da nic vec ne morem, pa toliko stvari bi rada naredila doma user posted image
Pa po Gabriela bi sla danes rada prej v vrtec, ker je vceraj baje proti koncu jokal in me klical user posted image

Punce, tiste ki imate ze doma otrocka, kaako ga kaj pripravljate na prihod bratca/sestrice?
Mene zacenja kar malo skrbeti reakcija Gabriela. Jaz mu sicer vsak dan kazem trebuscek in razlagam, ceprav je se zelo majhen, vem da razume, ampak tako po svoje, kaj v resnici bo cutil, bo pa sele pokazal dejanski cas. In imam obcutek da bo kar hudo, ker mamica ne bo vec samo njegova. user posted image user posted image Pa kako bo, ko bom v porodnisnici in ne bom spala doma ampak drugje z drugim user posted image , pa dojenje...mislim da bo kar krizauser posted image

sams user posted image user posted image user posted image

he_ga uzivajte na user posted image !!

Opatija upam da ti uspe zrihtat zadevscino pred dopustom!!!

M1987 lepa nevesta si bila!!! user posted image

poopsie, ja jaz ze skoraj 10 let ne zivim vec v Slo. Sem v dezelici cokolad user posted image
Kje si pa ti zivela? Evo, se ena firbcna a ne user posted image

Za seznam pa tudi jaz vedno pozabim napisat, da sem sem vmes tudi jaz postara za 1 leto user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 332
10.6.2009 15:57:41   
Sanikaa
Ayo mi smo se kar v knjižnico šli in si sposodili razne knjigice na to temo. Medvedji dojenček, Lukec dobi sestrco, zajček dobi sestrico... Najboljš je bilo ko na koncu medvedek dobi OBA ..bratca in sestrico, a moj Vid : Jaz bi tudi mami!! In bratca in sestrico. Kot medvedek!!!user posted image user posted image

Pa sva mu nekak razložila da bo za zdaj dovolj samo sestrica...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 333
10.6.2009 17:31:21   
kerala
Pozdravljene moje user posted image !

Pa je še en pregled mimo. In spet so me razp****! Tokrat sem imela kao UZ, samo to pomeni UZ in popolnoma NIČ drugega - niti pritiska mi niso izmerili niti stehtali, kaj šele pregled urina, krvi, kljub temu, da jemljem železo in bi po moje morali kontrolirati ali je doza ustrezna, utri pa enkrat prej tudi ni bil čist bp! Mater, naročila me je pa komaj čez 1 mesec, se pravi da bo od zadnje kontrole minilo kar 2!!! meseca. In takrat bom praktično že v 9. mesecu. A naj ne bi že v 8. mesecu boli pregledi na vsake 2 tedna? Ma kriza, sem bom kar zmislila, da me nekaj ščipa pa ma da me ornk pogledajo!
Mi je pa celo izmerila MV - prvič! In to z navadnim UZ, kar preko trebuha. Pravi, da je dolg dobre 4cm in lepo zaprt. Tako da je to OK in imam žegn da se lahko mirno kopam.

Ja sams, vse naj naj user posted image user posted image user posted image ! Najlepše darilo pa dobiš avgusta!

Ayo, si le dočakala dopust user posted image user posted image user posted image  , zdaj se pa spočij, uživaj in se posveti svojemu mulčku!

Sanikaa in Ayo, zaimivo je, kako otročki različno sprejemajo prihod novega člana. Prav je, da se jih nanj čimbolje pripravi, knjigice so res fajn za to. Reakcija je pa najbolj odvisno od karakterja otročka. Mi smo imeli veliko srečo, da Živa nikoli ni bila ljubosumne narave in še zdaj ni. Če bi bilo obratno, bi imeli pa ogenj v strehi!
Ma je bilo tako hecno, preden se je Duna rodila smo šli v trgovino z igračami in hoteli kupiti dojenčka, da bo tudi Živa imela svojega. In jaz gledam, pa se mi vsi zdijo tako mali, kar neke igračke, jaz sem pa hotela takega v naravni velikosti. Pa mi prodajalka razlaga, da je kao eden pravi, jaz pa njej, ma ona je mlada in ne ve, kakšni so ko se rodijo, jaz pa itak da vem, ker sem že rodila. In potem izberem, pa doma vidim, da piše, da je velik 62cm... ga je revica Živa komaj dvignila, ker je bil skoraj tako velik kot ona...

Sicer pa je skrb, da bo otroček s prihodom novega člana za kaj prikrajšan, popolnoma odveč! Čisto naravno je, da si starše delimo, kakor tudi vse ostalo v življenju. Mislim, da je to tudi bolj zdravo za osebnostni razvoj, kakor da imaš vsedno vse na voljo.

Opatija, ti verjamem da te čist razp***user posted image ! Sam kriza pa je, če si od njih odvisen in jih ne smeš kar lepo nekam poslat, kamor bi si zaslužili - ti se kar tukaj spucaj... Pa res upam, da se ti zadeve poštimajo pred dopustom!

M1987, ja čestitke, lepa nevesta ni kaj! Jaz bi se tudi še kar enkrat poročila z mojim user posted image ... škoda ker sem se že zdavnaj...

Plavanje z user posted image  se pa meni tudi zdi super! Se moram pozanimat, če tle na obali tudi kje to izvajajo. V Žusterni se mi vsekakor zdi za kaj takega preveč umazana voda.

Zdaj pa moram tudi jaz že šibat, gram na jogo, joj kako mi to paše, sem potem čist prerojena!

Lepo se imejte in se tipkamo kaj jutri!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.6.2009 18:06:24   
romana24
Ojla čvekeuser posted image

M1987 super sta. Res imaš malega bušija al pa tako obleko da mal skrije. Čestitke user posted image

Drugače sem pa iz pregleda in sem čist vesela ker sem spet končno videla svojouser posted image user posted image . Se je že obrnila navzdol in samo še čaka akcijouser posted image . teška je 1700g. Mene pa je tut pohvalila ker se od zadnjega pregleda nisem nič zredila. JUUUUUPPPPIIIIIIuser posted image user posted image user posted image  Končno vsaj enkratuser posted image

Vidim da imate že vse sindrom gnezdenja, lepo to. Jest mam sicer še vse cunce v omari, ker bo sin ob rojstvu star šele 1 leto (upam)user posted image  tko da bom samo preprala in to bo to. Ostalo je pa še vse na svojem mestu-vozek,  previjalna...

Mi je pa danes G povedala da ne rabim več nobenih njenih papirjev za prijavo na sociali. To je zdej po novem. Rabim samo materinsko knjižico.

Za seznam: naslednji pregled 22.7

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 335
10.6.2009 18:26:12   
hruškolinka
Joj, koliko pišete, jaz uspem glih vsako ta deseto vrstico prebrat. user posted image
Sicer pa namesto, da bi se učila za jutri, ko imam strokovca, brskam tu in gledam, kaj pišete.
Opatija, tisto plavanje dojenčkov v Atlantisu je ''bog pomagi''. Otrok v takem ogromnem šlaufu, ga glih da čez lukno v bazen ne pade, nekak sedeč položaj. Pa kje so še vidli, da se otroka daje sedet pri 3 al 4 mesecih? Pol pa tko neki na pol sedi, da se mu krivi hrbtenica. Skratka, mene je srce bolelo, ko sem to gledala. Kakšna manjša mamica pa je skakala ven iz bazena, se odrivala gor, da je sploh vidla otroka, kaj počne v obroču (ali je sploh še noter). Bljak bljak, jaz ne grem k njim. Sicer  ne, da bi delala reklamo za PZS (oni izvajajo vadbo na FŠ), ker sem bla tam zaposlena 2 leti, pa se ni dobro izšlo, zato sem službo poiskala drugje, ampak je v bistvu res bolš in k njim.
Ni pa to plavanje kaj takega, da otrok, ki ne hodi na plavanje, kaj zamudi. sploh ne. To je fajn za popestritev in za tiste, ki majo 100 € viška v denarnici (ker ura plavanja te košta 10 €, v vodi si pa na začetku 15 minut in nato podaljšuješ do 30 minut).

lp

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 336
10.6.2009 19:41:33   
M1987
sams user posted image   hvala user posted image  ja obleka je bila takšna, da mi je trebušček čisto skrila, je pa to mesec pa pol nazaj, pa še zadaj nosim, tako da res ni bilo problema user posted image

HeGa user posted image hvala za čestitko, zdaj pa nazaj delat user posted image

Ayo user posted image hvala, je lepo slišat user posted image

kerala user posted image hvala, jaz se bi tudi še enkrat, seveda z mojmu. Bilo je super, ampak kakšno stvar bi vseeno spremenila user posted image  bomo pač čakali na srebrno in zlato poroko user posted image

romana24 user posted image hvala. Ja obleka dela svoje user posted image , pa tudi tako se mi zdi, da je buši bolj majhen, ker nosim zadaj, se pa tolažim, da bom imela mogoče zato prišparano manj strij user posted image  Ti imaš 16.08 rok in ti pupa tehta 1700 gramov? Joj meni je danes rekla, da tehta 1525 gramov pa imam rok 12.08 user posted image  Nič grem po Planico user posted image

Danes so nam potrdili rok poroda 12.08.2009 ali kak dan pozneje je rekla, a meni se zdi, da bo prej, bomo videli. Naša punčka ima 1525 gramov in je očka čist ponosen :) 17.07. imam naslednji pregled in nas čaka tudi prvi CTG :) Jutri pa na BUM user posted image

LP user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.6.2009 19:43:59   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Sanikaa, kupi še bistrin, da se ti voda zbistri in regolator kislosti - Ph-ja, če ne bo voda fuč!
Mi imamo kr velik bazen, z 20.000 litri vode, če imaš enakega, je lahk kr kriza, tolk vode menjat.

Vzela sem kar cel paket za uzdrževanje vode (algicid, klor granulat, klor tablete, granulat za ph, testerje za ph). Ampak bistrina pa nisem vidla. naš je 5 m v krog tak da je 14 000 litrov. Je kar že za plavat velikost user posted image . Upam da ne bo voda za menjat. Bomo ga zdrgnili pa noter dali nekaj za instant dezinfekcijo (mal večjo dozo) in potem celo noč filter bo laufal. Še kaj predlagaš?

Mislim, da bo voda Ok zjutraj, saj boste vse nardili! Pa uživajte v kopanju.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.6.2009 21:59:31   
aprilčica07
Najprej M1987: ful sta bla lepa na ohceti... user posted image user posted image  res lepe fotke..
sanikaa: se mi je zdelo, da tvoja živita nekje izven, pa sem pol vprašala... babja radovednost
kerala: verjamem, da so te razp.... na pregledu.... no, pr meni je tehtanje vedno na sporedu, voda pa tudi.. tudi če mi posluša samo srčka.. sicer imam naslednjič uz, tako, da bom našo bejbo spet videla.. pol pa baje še enkrat uz in pol je že konec.. no ja, samo, da bo vse ok...
ayo: veš, da imam jst tudi zdaj take fleše, kako bo ko bom rodila, kako bo mali prenesel, da bo dobil konkurenco.. saj mu pravimo, da ima mama dojenčka v bušiju, da bo sestrica in bla bla bla, ampak se mi zdi, da se lih ne zaveda... se bojim, da bo kr šok, ko bo še eno bitje mene potrebovalo in bo Jakob to počasi skontal.. me je strah, ampak upam, da se bo nekako le izšlo... nevem no, dosti je odvisno tudi od otroka samega.. naš Jakob je zaenkrat totalno neproblematičen fantina,  se mu da vse dopovedat in povedat, ampak vprašanje kako se pol to obrne.. tle v vasi, je pred kratkim rodila ena deklica, ki ima fantka starega kot je naš, zdaj imajo pa še enga mulčka dober mesec starega.. in njihov ta večji je bil tudi  čisto fanj fantek, ampak od prihoda novega člana je pr njih doma izredno stanje... mali zganja tako ljubosumje, da se ne da povedat... 
opatija: joj, mi je žal, da ti tako grenijo zadnje dneve v službi.. ma saj se bo na koncu  vse izteklo tako da bo prav...

No, sem vam povedala, da je moj pekel eno pecivo danes... in je ful dobro mu ratalo.. je kr neki zmetal v pekač, ampak očitno fant to zna in obvlada, ker pecivo smo požrli v minutki..user posted image user posted image  bo še to delal...user posted image user posted image

Sicer sem pa kr utrujena danes, se pozna, da sem sedela dosti, so tud noge malo otečene, ampak saj bo. Zdaj grem počasi pod tuš, pol še malo tv, pol pa spat..

Lepo se mejte

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.6.2009 22:09:53   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

romana24 user posted image hvala. Ja obleka dela svoje user posted image , pa tudi tako se mi zdi, da je buši bolj majhen, ker nosim zadaj, se pa tolažim, da bom imela mogoče zato prišparano manj strij user posted image  Ti imaš 16.08 rok in ti pupa tehta 1700 gramov? Joj meni je danes rekla, da tehta 1525 gramov pa imam rok 12.08 user posted image  Nič grem po Planico user posted image  

To je bl tko tele njihove meritve. Meni je pri prvem rekla da bo mel 4000g ali še več, na koncu je mel pa 3230g tko da jest jim nič kaj dost ne vrjamem. Važn da bo zdravo neuser posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 340
10.6.2009 22:10:22   
cowgirl
Jaz bi pa rada nekaj vprašala tiste, ki že imate otročke... mogoče bo neumno...user posted image
Imela bom previjalni pult v kopalnici, v katero se pride iz dnevne oz iz hodnika pri dnevni. Na drugi strani dnevne bova imela spalnico in v začetku posteljico, ker bo mala pri nama spala. Otroška soba bo v spodnji etaži - 5 stopnic po hodniku dol (od kopalnice in dnevne). Ampak mislim, da bo v uporabi šele čez kakšno leto, ker se mi ne bo dalo letat čez celo dnevno in po štengah, če bo dojenček ponoči zajokal.

Kam naj si spravim vsa oblačilca in opremo? V kopalnico, kjer se bomo previjali in kopali? Spalnico, kjer bo mala spala? Dnevno, ki je ravno na sredini? ...ali...Otroško sobo? user posted image

Mislim, da je tale post prvi znak gnezdenja... user posted image

Carpe diem

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.6.2009 22:17:02   
aprilčica07
cowgirl: sem se nasmejala tvojemu vprašanju, ampak ne iz hudobije ali česa podobnega.user posted image .. jst imam in sem imela isti problem.. previjalna v kopalnici, ta nujne zadve za silo preoblečt v kopalnici, vse ostalo v sobi, ki je tik zraven kopalnice... nekako tako je blo na začetku za Jakoba, mislim, da se tudi tokrat ne bo dosti razlikovalo... 

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.6.2009 22:26:52   
Flora2
Sem vas smo na hitro prebrala, sva s user posted image ravno iz sprehoda in se odpravljam pod tuš in spat.

Kerala pri tebi pa res varčujejo na pregledih, meni moja G vsakič izmeri pritisk, stehta, naredi uz, še preden grem noter k G sestra posluša srce otročku, pregled za vodo pa je na sporedu vsakič.Te popolnoma razumem, da si besna, ker bi v nosečnosti človek pričakoval da dajo vsaj malo več od sebe.

Cowgirl, mislim da so to prvi znaki gnezdenja jauser posted image .

Aprilčica to se ti gode ko ti tvoj takole peče pecivo, moški znajo v kuhinji prav presenetit.

Aja če katera slučajno ve, sem že spraševala, do kdaj oz. kdaj je smisleno delati pregled za sladkorno, ker meni ga bo delal 24.6., pa se mi zdi tako pozno oz. ni mi jasno na podlagičesa se G to odloči.

Dosti je, lahko noč.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 343
10.6.2009 22:49:54   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Opatija, tisto plavanje dojenčkov v Atlantisu je ''bog pomagi''. Otrok v takem ogromnem šlaufu, ga glih da čez lukno v bazen ne pade, nekak sedeč položaj. Pa kje so še vidli, da se otroka daje sedet pri 3 al 4 mesecih? Pol pa tko neki na pol sedi, da se mu krivi hrbtenica. Skratka, mene je srce bolelo, ko sem to gledala. Kakšna manjša mamica pa je skakala ven iz bazena, se odrivala gor, da je sploh vidla otroka, kaj počne v obroču (ali je sploh še noter). Bljak bljak, jaz ne grem k njim. Sicer  ne, da bi delala reklamo za PZS (oni izvajajo vadbo na FŠ), ker sem bla tam zaposlena 2 leti, pa se ni dobro izšlo, zato sem službo poiskala drugje, ampak je v bistvu res bolš in k njim.
Ni pa to plavanje kaj takega, da otrok, ki ne hodi na plavanje, kaj zamudi. sploh ne. To je fajn za popestritev in za tiste, ki majo 100 € viška v denarnici (ker ura plavanja te košta 10 €, v vodi si pa na začetku 15 minut in nato podaljšuješ do 30 minut).

lp

Midva z Vidom sva šla ko je Vid bil 8 mesecev star (prvič) in se mi zdi da je imel veliko od tega..ker je res užival..za take male od 3-4 mesece starosti nimajo kaj od tega..tudi meni se zdi da so se samo namakali in matrali zraven. Tudi tisti plavalni obroči niso tako majhni za take drobiže. Spomladi bodo naši kar prave velikosti user posted image user posted image  in lepo bodo že sedeli in raziskovali...user posted image user posted image . res je da je cena kar mal visoka, ampak če jo  razdeliš na tri mesece ni tako hudo , ker kakršnakoli aktivnost tukaj v Ljubljani je zeeelo draga.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.6.2009 23:00:51   
Sanikaa
Imam pa predlog za čvek naprej. zakaj pa ne bi obdržale Avgustovke 2009? Itak bomo me naprej čvekaleuser posted image
Hel hvala za nasvet. V petek ga rihtam in upam na vroč vikend user posted image  in prijetno kopanje :) Upam da mi klor ne bo spral vso barvo z lasuser posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.6.2009 23:19:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +12, user posted image , 15.06.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , 12.06.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , 01.07.
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , 16.06.  
hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+9, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 12.06.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +6, user posted image , 09.07.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 11.06.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ?? 

10.08.  
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), +18, (user posted image ,user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 03.07.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image )user posted image , 17.07., BUM-11.06. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +11, user posted image , ?? 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , 18.06.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +7, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, user posted image , ?? 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +6, user posted image , 10.07.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , 17.06.
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,8, user posted image , 29.06.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image  , 22.07.
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +4,5, user posted image , 01.07., BUM-11.06.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 18.06. 
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , 11.06.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +4, user posted image , 11.06.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +6, user posted image  , 23.06. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 18.06.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , 22.06. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +3, ( user posted imageuser posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 23.06.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , 22.06. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +10, user posted image , 01.07. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 19.06.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +6, user posted image , 22.06.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +11, user posted image , 02.07.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +7, user posted image , ??
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +5,5, user posted image , 15.06.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , 24.06. 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , 14.07.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 09.07. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +19, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 23.06. 

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , 03.07.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +6, user posted image , 06.07., 04.08., 12.08.,21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 24.06. 

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 17.06.

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 107 

user posted image  = 27, user posted image  = 33, user posted image = 48

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina, obseg glavice, porodnišnica)

1.) ??.??/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

user posted image  = 1, user posted image  = 0

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
10.6.2009 23:23:19   
HeGa
Sanikaa jst sem čisto za tvoj predlog. Sem tudi jst razmišljala v tej smeri.

Zdaj grem pa spat, lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.6.2009 23:36:36   
Cavalierka
HeGa - hvala za vzpodbudne besede user posted image . A je res treba pojest tok zelenjave? Men se zdi to čist preveč, pa o.k. za kosilo še ne rečem, ampak potem še isto dozo za večerjo. O, jej. Pa še ta škrob, tud tega se mi zdi čist preveč. Jaz kr mal manj zelenjave in škroba pojem, ker enostavno ne morem. Bom se pa v torek na pregledu tud pozanimala, kako je s temi količinami...

Drugač smo pa avgustovke res pridne za pisanje, ampak zaenkrat še sledim vsemu napisanemu. Sem pa prav vesela, da sem našla tale forum (čeprav se ponavadi ne udeležujem tovrstnih debat), ker ga prov z veseljem prebiram in mislim, da je tudi koristen...

Nič, bo treba iti spat... zjutraj je treba v službo. Lepo bodite.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.6.2009 7:01:54   
aprilčica07
Jutro,

Sanikaa: jst se tudi strinjam, da se naprej imenujemo avgustovke 2009.. kaj čmo komplicirat?
Flora: ja, moj je zeloo dober kuhar, ampak pekel do zdaj pa ni še nič.. to vedno meni prepušča, tako, da me tokrat res presenetil v plus... priden je!user posted image user posted image user posted image Edino en problem je kadar on uha, kuhinja je za njim taka, kot da bi bomba treščila.... to ne moreš verjet, ampak ok, to vzamem vedno v zakup, samo, da meni ni treba bit za špargetomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bo spet en lep sončen dan. Spali smo dobro, edino premalo. Jst bi še takooo spala zjutraj. ampak še en tedn in pol bomo tudi mi lahko malo dlje spali.. KOmaaaaaaaaaaaaaaaaj čakam.......................

Sem vas mislila vprašat, a vas tud kaj srbi koža okoli popka? se ne spomnim kako je blo prvič ali me je ali me ni, ampak tokrat je res ubitačno.. sej se kr naprej praskat, imam tam že vse rdeče in tako čudno...

Tako, zdaj grem še na eno kafe. Popoldan sva z malim sama, moj spet delat. Ma se  bova že znajdla.

Lepo se mejte.

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.6.2009 7:22:51   
Tanchy
Dobro jutro,

user posted image  sem že spila, zdej sem šla pa komentiranje user posted image . Sem pa že na vse zgodaj full utrujena - se vidi, da je četrtek!, ker sem imela ta teden izredno naporno, pa doma sem user posted image . V ponedeljek sem imela cel dan nenapovedane obiske kolegic, ki so kar curljale in sem bila tako vesela, da itak nisem mogla odklonit user posted image , zvečer sem pa sam še padla v posteljo. Torek je bil dan za kopanje - sem si zaželela poskusit če me kaj manj križ boli v vodi in smo popoldan smuknili za 2 uri v Atlantis - ja, vem sem prebrala, da je voda katastrofa - mali je pa vseeno full užival, jaz sem se pa tudi mal namočila in mi je bil krasen občutek kot da ne bi bila user posted image , križ me ni bolel (dokler nisem šla iz vode user posted image ), še slabo mi ni bilo v vodi! No, pasalo nam je, zdej gremo pa potem ko bomo štirje in to na zaslužen dopust, če bo vse ok.
Včeraj sem pa pospravljala, potem pa spet kolegica z user posted image  (joj, kok je corti) in sem bila spet koma. Dons pa upam, da bo bolj umirjeno....
M1987 iskrene čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image , slikici sta pa full lepi in seveda vidva z dragim tudi.

No, men se je pa kr zdelo glede MV, kako bi ga G mogla delat - pa mi ga že v 1. user posted image  ni nikoli naredila, sedaj pa tudi ne user posted image . Pa tudi nikoli mi ni rekla ali je ali ni ok tko da mi je mal čudno. UZ mi dela pa na vsakem pregledu, zdaj mi meri tudi maternico - s šiviljskim metrom.

Ayo mi pa Leonu vsak dan govorimo, da bomo dobili dojenčka in pogledamo kje ga ima mami, se crkljamo, da lupčke na trebuh, ojema, včasih ga pa prime in začne brcat user posted image  nalašč. Drugač pa se mi zdi, da zaenkrat kar dobro sprejema, tudi ko vidi druge dojenčke mu je to full fino in ga zanima. Ne vem pa kako bo potem, ko se bo user posted image  rodil, midva se zavedava, da bo tudi Leonu težko in bo imel skoraj zagotovo krizo (je ker pri veliko otrocih vsaj po izkušnjah prijateljev) zato že mal študirava kako bova poskusila to umiriti - pogovori, igra, da pomaga pri dojenčku,...v glavem , da se ne po počutil zapostavljen - itak je pa to zaenkrat samo teorija, prakse so pa ponavadi čisto nekaj drugega.

Cowgirl mi smo imeli pri 1. user posted image  na začetku, no kar do enega leta vsa oblačilca v kopalnici, ker smo ga preoblačili, kopali,... Imamo pa en star velik predalnik in je šlo vse v prva dva predala tako da se tudi ni bilo treba ne vem koliko stegovati za cunjice. Zdej so pri Leonu v kopalnici samo še bodiji, ostalo ima v sobici, potem bomo pa ponovili še za 2. user posted image .
Se mi je pa zdelo zelo praktično, ker je vse na enem mestu, seveda če ti prostor dopušča. Posebej, ko je bolj hladno je kopalnica (vaj pri nas) malo bolj topla in smo se že v njej vse oblekli.

Tudi jaz se strinjam, da z naslovom kar nadaljujemo - je preprost in nič kaj pocukran user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?