|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
10.6.2009 9:05:59   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

umag

v četrtek.

mi tudi. Jutri, Mareda-Novigrad

no, ko pa preberem do konca pa vidim, da ne greste.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
10.6.2009 9:07:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***
dobiva v rokeuser posted image  
http://www.apolon.si/PRODAMO/PODROBNOSLO/podrobno0015.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
10.6.2009 9:08:54   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***
dobiva v rokeuser posted image  
http://www.apolon.si/PRODAMO/PODROBNOSLO/podrobno0015.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
10.6.2009 9:15:48   
romana24
TODI vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LIDIJA ful lepa hiškauser posted image . Važno da boste na svojem ne. Čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 2879
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 9:29:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
10.6.2009 9:35:23   
lidija***
HD- za zajtrk Bloody Mary
user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 9:40:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2882
10.6.2009 9:48:17   
lidija***
umpa- ko imaš otroke ni nikoli sigurno, da tam ne boš rabil zdravnika. Nam se je že 2x zgodilo, da smo mogli it po AB drugi dan dopusta. Potem sva se pa z user posted image menjala za plažo dokler ni popustila vročina. Po moje je boljše it če že imaš zdravila zraven kot pa da tam zboli. Morski zrak pa mu bo sigurno dobro del. Pazita pa na klime, veter,..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
10.6.2009 9:50:31   
AAA

AAA gremo! lukec je vedno boljše, tak da bomo reskirali, itak bo luft najbolj pozdravil.
mal sicer cvikam, samo...

kaj pa ve mislite, bi še z otrokom, ki ima rahlo vneto grlo in mu teče iz nosa na morje?

Jaz bi takoj šla. Zrak na morju je idealen. Jaz opažam, da ko smo na morju ima Anže manj zabasan nos kot sicer in tudi obdobja kašljanja takrat izvenijo. Videla sem že, da mamice namesto s fiziološko z morsko vodo čistijo noske. mi tega še nismo sprobali.

Neposredna povezava do sporočila: 2884
10.6.2009 10:06:57   
lidija***

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

AAA gremo! lukec je vedno boljše, tak da bomo reskirali, itak bo luft najbolj pozdravil.
mal sicer cvikam, samo...

kaj pa ve mislite, bi še z otrokom, ki ima rahlo vneto grlo in mu teče iz nosa na morje?

Jaz bi takoj šla. Zrak na morju je idealen. Jaz opažam, da ko smo na morju ima Anže manj zabasan nos kot sicer in tudi obdobja kašljanja takrat izvenijo. Videla sem že, da mamice namesto s fiziološko z morsko vodo čistijo noske. mi tega še nismo sprobali.

Jaz se spomnem, ko smo bili mi otroci, smo vedno grgrali morsko vodo, da potem ne bi imeli angin.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 10:10:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2886
10.6.2009 10:29:53   
Netta
jutro,

danes smo pa tudi pri nas bolj slabo spali...mi kar oči skupaj vleče.
ana je sedaj bolje...vročine ni, nos ni več tako zabasan, uhca si še vleče, le kašljati je pričeli zelo grdo...se prav davi...no in sedaj ko bi rabla, se seveda ne spomnem kaj vse ste pisale da pomaga...lahko še enkrat prosim??

delovska knjižica - no sem bila na zavodu danes in sem vprašala glede knjižic...in mi je rekla da jih še rabijo...no vsaj na našem

umpa - tudi jaz planiram da bomo šli konec tedna na obalo prav zaradi ane, da se nadiha morskega zraka...pomoje mu bo le koristilo...le namakati ga ne prevečuser posted image

lidija - prelepa hišica...sem prav vesela, da grste na svoje...joj kako bi bila tudi jaz rada v hiši...tile blokovsi sosedje mi gredo počasi že zelo na živce, pa ni vrta, pa tretji štuk brez lifta,...uf sanje so sanje souser posted image

srečanje - uživajte danes, pa kakšne slikce seveda user posted image

tinky - uf to je pa res zgodnja ura...kdaj pa hodi spat? da bi ga dala malo kasneje nebi pomagalo??

TODI - tudi od mene, vse naj naj naj!!!!!

populis - kaj je res tak pr vas vsak dan...ker ana je včeraj podrla rekord...preživela 9 ur brez spanja in to čisto dobre volje...neverjetna je bila res...ampak sva oba z mojim zvečer kar dol padlauser posted image

HD - kaj mijavka danes??user posted image

ojej mala se zbuja..po 20 min spanja...a bomo danes ponovili vajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
10.6.2009 10:34:24   
glugluglu
TODI, vse najboljše!!!!!

Lidija user posted image za hiško in vpis stanovanja v ZK.

neboglasnica, a si tudi že v službi, oz. kdaj greš? Pa dobro opravi pri zobozdravnikuuser posted image .

umpalumpa, sem ti že zjutraj ko si napisala, da ne greste na morje hotela reči, da le pejte, ker ne zgleda tako hudo in se tam lahko hitreje pozdravi, potem nisem pa nič pisala, ker sem zalegla nazaj s Tianomuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.6.2009 10:36:04   
romana24

hvala bejbike! bomo očitno res šli, če se še kaj ne spremeni.

preberite tole, katastrofa:

http://www.ringaraja.net/forum/OBUTEV_iN_OBLA%C4%8CILA/m_4220050/tm.htm

ženska je prosila za oblačila , ena ji je nekaj poslala in potem...

danes je pa napisala, da je dobila obvestilo o pošiljki, pa ga ni videla in se opravičuje user posted image

Sej ne moreš vrjet kaj vse se dogaja. Namesto da bi bila za vsako podarjeno stvar hvaležna pa tkoleuser posted image user posted image

danes imam pa frej dan vsaj kar se malega tiče. Ga je moja mami odpeljala in prideta šele ob 18user posted image user posted image user posted image
Jaz pa zdele še uživam ob kavici, potem me pa čaka gora cunj za zlikat pa cel stanovanje za pospravt, ob 2 grem pa do ginekologa spet svojo malouser posted image  pogledat če pridno raste.

Ve se pa lepo imejte na kavici in čvekcuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
10.6.2009 10:37:09   
lidija***
mirjam- ja sanje morajo biti.Verjamem, da če si nekaj močno želiš, se slej kot prej uresniči. Tudi mi smo v četrtem štuku brez lifta. Pa sosedje..., čeprav moram rečt, da v našem štuku in pod nami so vsi super. Me pa vsak mesec srce boli, ko moram plačati čistilki čiščenje za 5 oseb, pa kar naprej moramo nekaj plačevati v bloku, s tem da je čez 14 dni že spet pokvarjeno. Najbolj od vsega pa se veselim, da bova imela svojo spalnico in bova lahko reševala križanke brez kakšnih večjih težavuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.6.2009 11:02:52   
glugluglu
o lidija, vsaj za kondicijo je fajn takole brez dvigala aneuser posted image , joj saj vem kako je to, mi smo bili pa 9 let v 5. štuku brez dvigala, seveda je bilo najbolj pestro ko sta bila Mark in Nina majhna, ker sta tudi razlike 22 mesecev, pa po stopnicah gor, dol, po večkrat na dan, sicer to smo se navadili, ampak ko sem pa prinesla stvari iz trgovine, še ko sem bila s Tianom noseča sem po tistih stopnicah trogala pukle, je bilo pa zoprno, pa pri pakiranju na dopusteuser posted image , jao.
No edino sosede smo imeli pa super, se še vedno dobivamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.6.2009 11:10:57   
lidija***

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

o lidija, vsaj za kondicijo je fajn takole brez dvigala aneuser posted image , joj saj vem kako je to, mi smo bili pa 9 let v 5. štuku brez dvigala, seveda je bilo najbolj pestro ko sta bila Mark in Nina majhna, ker sta tudi razlike 22 mesecev, pa po stopnicah gor, dol, po večkrat na dan, sicer to smo se navadili, ampak ko sem pa prinesla stvari iz trgovine, še ko sem bila s Tianom noseča sem po tistih stopnicah trogala pukle, je bilo pa zoprno, pa pri pakiranju na dopusteuser posted image , jao.
No edino sosede smo imeli pa super, se še vedno dobivamo.

točno tako, samo se žal moji riti nič ne poznauser posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
10.6.2009 11:19:00   
lidija***
Romana- lepo zrihtaj pri G. Je fajn, ko imamo malo mira preduser posted image , pa čeprav jih potem takoj začnemo pogrešatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2893
10.6.2009 11:40:25   
lidija***
Še eno vprašanje, da bo stran zakupljenauser posted image user posted image .
Otroški dodatek- kako boste vpisale naše julijčke, tiste, ki bodo šli v vrtec septembra? Saj sedaj še ne hodijouser posted image  Ali se vpiše da ne hodijo in se potem septembra naredi sprememba ali kako?

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
http://www.csd-lj-siska.si/pdf/VLOGA-DP3-OD.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 2894
10.6.2009 12:04:09   
Inigo
Brin je v varstvu že 4 ure... me še nič ni klicala. zdaj so tak pojedli kosilo in se najbrž že spravljajo spat. upam, da bo lepo zaspal. in da bo dolgo spal. če bo vse ok, grem ponj šele ob 15ih! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
10.6.2009 12:08:30   
Inigo
aja, pa vrtec smo dobili! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
10.6.2009 12:16:17   
lex
lidija jaz sem ji priisala, da gre s 1.9. v vrtec
čestitke za hiško. A to kje blizu kjer ste sedaj al se selite kam drugam?

rebeca in flower upam, da sta se načvekali. Vita je danes sicer boljša, sva šli samo malo ven na zrak, zdaj pa spi že 1,5 ure. Ni mi blo, da bi prišla ker ne vem kaj ji je pa da se kdo  neokuži. Pa drugič.

jah grem palačinke pečt čaw

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
10.6.2009 12:26:59   
netki
a lahko prosim za en hiter odgovor če se da....

koliko časa moram kuhat domačo špinačo, iz vrta????

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 12:35:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
10.6.2009 12:35:31   
lidija***
netki- Jaz jo najprej malo pokuham, nato pripravim malo pražene čebule, dodam špinačo z vodo, česen, malo popra,sol, muškata. Spasiram in na koncu še kislo smetano.
Lepo da si se oglasilauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?